-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz fogtunder #6599 üzenetére
Meg ha nem lenne nagy mint egy note4,meg ha nem lenne az a kis kijelző probléma, meg ha nem lenne lg, stb, stb, stb. Ott sem fenékig tejfel az élet ahogy olvasom.[lg G4 kijelző ]
@laleh: nem sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz leslien #6595 üzenetére
Muhaha, pont ugyanaz, mint az állítólagos early version. Kamera update nuku, guest mode nuku, ahogy néztem a memory leak se sokat változott, a csávó nem mert a nyitott 10+ alkalmazás közül az utolsó 4 előtt megnyitott appra menni - bár a negyedik is reload-olt.
Szóval.. nesze semmi fogd meg jól ápdét![ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
proly01
őstag
Nem tudom de nekem ez a rohadt google szolgáltatások iszonyú sokat fogyaszt. 3 óra 2 perc e aktív a kapcsolat és 20% ban meríti a telefont.
Minden kikapcsolva a google beállításokban is stb...már arra is gondoltam hogy nem e azért mert a szinkront is letiltottam és manuálisan szinkronizálom a névjegyeket stb.Szóval,hogy nem e attól hogy egyfolytában szinkronizálni akarna de nem megy neki ugye mert le van tiltva és ettől vagy fogalmam nincs már.Energiatakarékos módban alig volt ma átlagos használat mellett 4ó 50p kijelzőidőm. Pontosan 4ó 46p volt és 30% os manuális fényerő mellett minden letiltva se szinkron semmi.Csak net youtube viber fotó videó.
....Pr:)ly....
-
Kékes525
félisten
válasz proly01 #6608 üzenetére
Ha a szinkront letiltottad a beállításokban akkor nem szabad erőlködnie, próbálkoznia. Úgyhogy szerintem ott más lehet a gond. Nézd át kali javaslatait, hogy nem hagytál e ki valamit.
(#6586) giorgio: Valóban, általában hosszú folyamat a tesztelés, tudom. Azonban a probléma megoldása nem bonyolult, könnyen átlátható, ami lerövidíti a teszt idejét. Véleményem szerint a hiba jelentkezésétől eddig eltelt időnek elégnek kellene lennie ehhez. Másrészt a Samsung hozzáállása is felháborító. Megoldásként javasolja a factory resetet, akkor, amikor nem biztosít normális visszaállítási lehetőséget (kies nem megoldás). Sok munka a rendszer factory reset előtti állapotba való visszaállítása. Ha a rendszer visszaállítás root adta lehetőségei itt is rendelkezésre állnának nem lenne olyan nagy gond a factory reset. Samsung erről nem gondoskodott, de a rootás knox általi letiltásáról igen. Ez a dolog másik oldala.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Használd a GSam Battery Monitor. Ez biztos hogy pontos.
A #togglegate-ről:
Samsung's Galaxy S6 and S6 edge have caught a bug: missing toggles,
[ISSUE][NOT FIXED] Missing Toggle In Quick Setting Panel,
Samsung Galaxy S6: Missing Mobile Data Toggle, Hotspot, Private Mode Quick Settings,
Galaxy S6 is missing some quick toggles; Temp fix available,
Samsung Galaxy S6 suffers from data toggle disappearing issue,
[ Szerkesztve ]
-
Z.Leon
csendes tag
Sziasztok S6 Guruk! Az lenne a kérdésem, hogy tegnap reggel bekapcsoltam a mobilnetet a telón majd pár óráig nem foglalkoztam vele, majd amikor ki szeretném kapcsolni a netet, nem találtam az ikonját...eltűnt, egyik beállításban sem találom... valaki találkozott ezzel a jelenséggel?
-
Kékes525
félisten
KB 5 napja erről írunk. Pont az előbbi hozzászólásom is erről szól (#togglegate). A nem hivatalos FIX is megvan, a rootoltra és root nélkülire is. Amúgy nemcsak a mobil internet ikonja tűnt el, hanem több, de ezekre is van nem hivatalos fix. Olvass vissza!
[ Szerkesztve ]
-
-
Locuste
tag
Srácok,
ez a vaccak ikon gate nekem is megjelent, pedig T-s vagyok és semmi mókolást nem csináltam a sw-vel.Kezdem úgy gondolni, hogy valaki portolhatná az iOS-t a Samsungomra...
-
spider80
őstag
válasz Locuste #6616 üzenetére
Jó ötlet,mert ott tudtommal alapból nincs mobilkapcsoló ikon Amúgy S6 mellé tervezgetek a családba egy i6-ot is(asszony megkapná az S6-ot,nekem meg I6),de ahogy olvasgatom a topikját,mi még ne is sírjunk. Régen az volt,hogy kevesebb funkciót tud az iphone,de azt hipersebességgel legalább,ezért marha jó,de ahogy nézegetem az iphone topikot,elbizonytalanodok egyre jobban. Egyre többen írnak lagról alkalmazásváltáskor,böngészéskor. 2 hónap S6 használat alatt nem nagyon lassult sehol. Egy dolog szembetűnő volt viszont I6-ot nyomkodva: Az androidos play áruház sokkal darabosabban jelenik meg,mint akár iPhone-on,akár windows phone-on. Ezzel kezdhetnének valamit azért.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Locuste
tag
válasz spider80 #6618 üzenetére
Nekem hol iOS, hol SAMSUNG van, és tuti mondom, ugyanaz mindkettő pepitában.
LAG-MEGBÍZHATÓSÁG-MINŐSÉG.
Az iphone5-nél ugyanúgy voltak beragadások, és lag, hiába friss a sw.
Most előszedtem 2 hónap S6 után, és a kijelző, meg a méret, fényképezés förtelem az S6-hoz képest.
Amíg nem készít egy S6-hoz hasonló hw-es Iphone-t az apple addig vissza nem megyek, de lehet utána sem...
-
Szellem.
nagyúr
Lenne egy kérdésem hozzátok:
Anno használtam a GreenPower nevű alkalmazást ami tényleg segített az akkuidő.Ezt használja még valaki?Vagy esetleg van jobb program ennél ami persze nem rootolt telefonon is megy?Vagy fölöslegesek ezek a programok? -
gabipaci
őstag
Sracok, mostmar, hogy nem csak nekem van s6-m, tudnatok nekem segiteni egy picit?
Fenykepezo nem fokuszal. Ha picit megrazom a telefont, akkor igen, de ha csak bekapcsolom a fenykepezot, akkor homalyos marad. Alap beallitasok vannak, mit lehet ezzel tenni?
KoszonomLogitech hardware tester
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #6622 üzenetére
(#6623) gabipaci: Másnál is előjön. Fix nincs. Tapasztalat az, hogy ne rázd, hanem fordítsd másfelé, ahol fókuszál és vissza. Samsung Galaxy S6 camera auto focus does not work – Tips,
Problems getting S6 camera to focus[ Szerkesztve ]
-
gabipaci
őstag
De jo, nagyon orulok neki. Elokaparom a nexus5-ot a nyaralasra szerintem.
Ugy vigyazok erre a fosra, mint a himes tojasra, es igy halalja meg?Logitech hardware tester
-
Z.Leon
csendes tag
Köszönöm a gyors választ és a segítséget mindenkinek!
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #6627 üzenetére
Kezdőknek nagyon jó, mert figyelmeztet azokra a beállításokra, ami zabálja az aksit. Másrészt itt be is lehet állítani.
(#6631) w333: Az sajnos ezen nekem nem segített (nem ezért csináltam a visszaállítást).
-
fogtunder
nagyúr
válasz Kékes525 #6609 üzenetére
ma reggel beszéltem velük (nem az ügyfélszolgálattal), amit el tudok mondani belőle, az az, hogy mindenki ezen pörög globális szinten, amint lehet kitolják a hivatalos frissítést.
persze, nem sok idő a megoldás, de azért az xda developers nem ugyanez a szint, ott nem mehetsz oda senkihez verni az asztalt, hogy elkúrtad a telómat a megoldással. a fact reset utáni visszaállítás meg ilyen adroidos rákfene már a kezdeti időszaktól, szerintem itt az alapok vannak elkúrva, mert ebben pl. az Apple sokkal jobb. a rootot meg régen sem szerették a gyártók garancia szempontból.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
proly01
őstag
Letiltottam a google play szolgáltatásokat majd visszafrissítettem es ugyanúgy a 7.5.73 as verzió állt vissza nem a 7.5.71 es ami sokatoknak van.
Erről ennyit.Olvastam amúgy tegnap este hogy erre ami nekem is van rengetegen panaszkodnak hogy zabálja az aksit.
Ez így is van és ez is rettenet gáz.
Reggel 9 kor szedtem le a töltőről csak zenét hallgattam telefonáltam 10percet és 83% on vagyok.Energiatakarékos módban.....Pr:)ly....
-
Kékes525
félisten
válasz fogtunder #6634 üzenetére
Megtudom erősíteni, amit írsz én is beszéltem a Samsung ügyfélszolgálatával és nekem is ezt mondták.
Azzal is egyetértek, hogy a hivatalos fix az egy másik szint, mert ott reklamálni lehet.
Az is igaz szvsz, hogy az alapok elvannak szúrva, csak a Samsung erre még rátesz egy lapáttal a knoxal és azzal, hogy nem biztosít egy jobb mentés-visszaállítás lehetőséget. Ha root alatt meglehet csinálni, akkor a Samsung is megtudná gyárilag is. Akkor lenne szerintem jogos a knox, ha szoftveresen ellehetne szúrni a telefont. Ez azonban véletlenül elég nehéz. Annyi elég lenne, hogy csak a gyári szoftverest javítják. Ha az embernek szüksége van javításra, mert elszúrta a custom ROM-al valamelyik funkciót, vagy hardveres gondok vannak, akkor szépen visszarakja a gyárit egy faktory resettel és kiderül, hogy működik e az adott funkció vagy sem. A garancia csak a gyári szoftver (OS+apk) által eredeti beállítással vezérelt funkciókra vonatkozik, vonatkozna knox nélkül. Egyik gyártó sem csinál ilyen erős korlátozást. Már az is jelentősen javítaná a helyzetet, ha knox nem vonatkozna a mentés visszaállítás funkciókra. Például a teljes rendszerről lehetne tükörmásolatot készíteni, amit, ha gond van visszalehetne tenni.
-
mokuskerek11
csendes tag
Csak kihoznak valamit, mert tényleg jó telefon lenne, ha nem lennének ezek a problémák. Ha függő a telefonom, akkor is egyből jönnek az update-ek egyébként vagy megkell várni míg a szolgáltató küldi a telóra?
Hogy lehet blogot készíteni itt PH-n ?
"Outlook Express" - "Kitekintő Gyorsvonat" " Levélre illik válaszolni, főleg ha itt voltál az oldalon..."
-
Szellem.
nagyúr
Lenne még egy kérdésem: Hogy lehet azt megoldani, hogy a Telekomos számlám terhére tudjak vásárolni a Play-en? Reggel akartam venni valamit. Kiírta, hogy adjam meg a htelkártya számomat, stb.. vagy fizethetek a telefonszámlám terhére. Az utóbbit nem dobja fel többet. Mit kell tennem?
-
mokuskerek11
csendes tag
válasz Szellem. #6643 üzenetére
Ha nem látsz mobilszámlázásra vonatkozó lehetőséget, jusson eszedbe, hogy:
A közvetlen mobilszámlázás csak a Google Play Áruház alkalmazás használatával érhető el. Nem érhető el a Google Play webhelyén számítógépen vagy mobilböngészőben.
Szolgáltatói számládnak megbízhatónak kell lennie.
Ellenőrizd fiókodat, hogy meggyőződj a következőkről:Nem lépted túl szolgáltatód havi vásárlási keretét.
Eszközöd és előfizetésed lehetővé teszik a prémium tartalmak vásárlását.
Eszközöd képes közvetlen szolgáltatói számlázás használatára.[ Szerkesztve ]
"Outlook Express" - "Kitekintő Gyorsvonat" " Levélre illik válaszolni, főleg ha itt voltál az oldalon..."
-
Szellem.
nagyúr
válasz mokuskerek11 #6644 üzenetére
Köszi. Ezeket elolvastam én is, de ettől nem lettem okosabb!
-
mokuskerek11
csendes tag
válasz Szellem. #6645 üzenetére
Egyébként rámész a fizetős alkalmazásnál, hogy megveszed és ott amikor feldobja h xy Ft ott rámész az összegre és rámész a fizetési módra és ott engedélyezed a telekom felé. Bár most én kipróbáltam és azt mondta h csak telekom előfizetőnek lehetséges ( az vagyok..) és nekem is eltűnt
-
Szellem.
nagyúr
válasz mokuskerek11 #6646 üzenetére
Ezt reggel én is megcsináltam és szart történni valami!
Mellesleg nekem is eltűnt az a kurva mobilinternet ikon! Eddig megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz mokuskerek11 #6648 üzenetére
Visszaolvastam a topicot, meg folyamatosan olvasom, de kiderült, hogy miért tünik el az ikon? És lesz rá megoldás hivatalosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest