- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
köszi a hsz-eket, akkor lesem a 32-eseket is (a 64-esek mellett).
-
Nem tudom, hogy mekkora árban az eltérés a 32-es és 64-es között, de lehet hogy abból kijön egy 32 vagy 64 gb-os multi pendrive. Aminek az egyik vége micro a másik normál usb. A fájlmásolgatást is nagyban megkönnyíti. De rengeteg felhő tárhely van (Google fotók pl. ingyenes, korlátlan tárhellyel...) Szóval szerintem csak fotóknak és videóknak elég a 32gb. Ha viszont videózni 4k-ban szeretnél, akkor már lehetnek gondok. A mostani játékok is 1gigánál kezdődnek, az offline navikhoz is kell 1-2 giga szabad hely. Ha csak pár ezressel drágább a 64gb-os, akkor érdemes azt választani. Nálam mindig akkor fogy el a hely, ha nagyon kellene. És én 64gb-ost vettem. (Mondjuk nálam kb. 5 giga csak a vr cuccok, kb 5 giga a psp játék, stb....)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csorbajeno
veterán
-
A@am
újonc
Sziasztok!
Az normális, hogy naponta kell töltenem miközben nem is használom? (32gb-s)
Illetve még a wifije nagyon rossz még az előző Samsung (core plus) is jobban fogja.
Szerintetek?
-
válasz csorbajeno #25756 üzenetére
Pont ezért ajánlom én is. Óccsó, de jó...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
spider80
őstag
Ha az akkumulator statisztikánál az android operációs rendszer áll első helyen,akkor jelenleg sajnos normális. Valamit nagyonnelszúrt a google,és jópár tipusnál extrém merülést okoz. (Nem mindenkinél,de sokaknál). Remélhetőleg most mar tényleg javitva lesz.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
A@am
újonc
válasz csorbajeno #25759 üzenetére
Külföldön dolgozom, van egy céges telefonom és S6-ot csak arra használom , hogy otthonról hívjanak.
( max. napi 1-2 hívás) -
-Valinas-
senior tag
Frissült a Good Lock app!
-
odin58
csendes tag
Sziasztok! Megtudná mondani valaki,hogy a Téma áruházból hogyan kell letölteni mert ha a letöltésre megyek akkor azt írja ki hogy"Gombok alakjának mutatásában nem lehet témát letölteni" !
-
-
McMuthee
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nálam is az a hiba, amit olvastam már sok helyen... Kb 4 hónapja vásároltam a T-Mobile weboldalán keresztül. Tegnap este egyik pillanatban újraindult.. és onnantól kezdve a samsung feliratnál tovább nem töltött be. A wipe cache partition nem segített, gondolom a wipe data/factory reset sem segítene sokat, bár azt nem próbáltam meg. A kérdés annyi lenne, hogy ennek mindenképpen szerviz lesz a vége? :/ Nincs valami megoldás amihez nem kell programozónak lennem? Vagy, ha esetleg mégis szerviz lesz, akkor mit javasoltok? Még életemben nem kellett telefont szervizelni nálam, így nem igazán vagyok képben. Elég ha beviszem a helyi T üzletbe? Vagy küldjem vissza nekik postán? Hogy működik ez? Illetve mennyi időt vesz igénybe egy szervizelés?
-
Jadro
veterán
válasz McMuthee #25772 üzenetére
Én megpróbálnám a factory restet, ne feltételezz, tesztelj. A telefont pedig regisztráld be Samsung oldalán egyrészt kapsz + garanciát, másrészt ki tudod hívni a szervizt. Elviszik, javítják, visszahozzák. Vagy beviheted személyesen Samsung boltba is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Ákkk
addikt
válasz McMuthee #25772 üzenetére
Ha nem tud elindulni az adatoknak ami rajta van már mindegy, az fr azért megérne 1 próbát.
Amit még tehetsz odinal újrarakod a rá való romot.
Ha szervíz akkor a my samsungon premium szervízfutár igénylése esetében
a leggyorsabb kb 1 héten belül.
Ez esetben fontos:ha telefon nem lett rootolva,a knox 0.0 volt akkor garanciában fogják javítani.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
McMuthee
csendes tag
Köszönöm a gyors segítséged Jadro és Ákkk. Akkor megpróbálom az fr-t is. Aztán, ha nem jó akkor marad a szerviz.. a samsungba be van regisztrálva a telefon, viszont nincs my samsung fiókom. Ha csinálok akkor újra be kell regisztrálnom a telefont?
-
Jadro
veterán
Használtan vette és előző tulaj regisztrálta be. Másra nem tudok gondolni. Nem hiszem, hogy át lehet tenni ilyenkor de ebben nem vagyok biztos. Ebben az esetben marad a személyes Samsung üzlet felkeresése gondolom.
Szerk: Akkor sztorno. Én létrehoznám a fiókot, hátha be tudod tenni alá. Ha nem, akkor marad a telefonos üfsz, de legalább fiókod legyen addigra.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
McMuthee
csendes tag
Van olyan lehetőség, hogy "Tovább My Samsung fiók regisztráció nélkül".. és valamilyen máig tisztázatlan okból (lustaság), az a lehetőséget választottam.. és ez miatt kérdezem, hogy engedni fogja-e majd újra beregisztrálni, vagy hívjam fel őket, hogy az az én telefonom? vagy tudom majd csatolni?
Szerk.: Köszönöm, így fogok tenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
spider80
őstag
Nem.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
rwbag2012
tag
Android rendszer darálos problémájára a Nexus 5x topikban TOZ-kollega írta az alábbi infót: biztonsági mentés kikapcsolása, újraindítás, biztonsági mentés visszakapcsolása - nálam ez egyelőre (2 nap) bevált, nem kezdődött újra a darálás, jelenleg 4 %-on van az android rendszer. Hangsúlyozom, ez még nem hosszútávú tapasztalat. Eddig minden töltés után újra kellett indítanom, hogy rendesen működjön a telefon. Próbáljátok meg.
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
Én nem tudom, mi a fene ütött tegnap óta a telómba (vagy a netbe), de a Play-be belépve a saját alkalmazások menübe, nem tölt be, majd időtúllépéssel kidob az alkalmazásfrissítés lehetetlen. Ezen felül a Google Drive-ben sem tudom megnyitni a fájlokat, minden más google alkalmazás működik.
Az Opera böngészőben nem tudok bizonyos oldalakat megnyitni (pl. ezt), de a chrome-ben sikerül.
Mindez csak az itthoni wifin. (UPC.)
Mobilnettel, más wifivel jó minden, illetve nézve az itthoni wifit, ping, sebesség ok, laptopon tökéletes.
Csináltam már a routeren resetet, a telefonon wipe cache-t, de semmi eredmény.Update: Épp' most érkezett haza a párom, megnéztem az S4 minijét, ott ezek a problémák nem jelentkeztek.
Ilyenkor vajon mi lehet a gond?
Köszi! -
-
törölt tag
Kb. egy hete nincs gond az üzemidőmmel, mióta Nova Prime launchert használok. Email push aktív, Viber, Facebook, Messenger, Whatsapp, Google és Samsung szinkron, automata frissítéskeresés, automata fényerő.
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
bár hősiesen tartottam magam, de hétvégén megtört az ellenállásom és magába szippantott az S7 galaxisának onyx fekete(lyuka)
Tegnap hivatalosan jeleztem az illetékeseknek, hogy tovább adnám a Topikgazdai stafétát, de sajna a jelölt technikai okoból el lett utasítva. Ha valaki érzi magában a késztetést a Modkerben jelentkezhet. Addig is a nagytestvér figyel a csapatra
Elmélyülök az S7 bugyraiban, de olykor be-be néznék még hozzátok is, ha nem gond.
Ha van valami infó droid téren, ami hasznos lehet itt is feldobom a témát.Üvd mindenkinek
Angel78„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
-
attilam
őstag
válasz -Valinas- #25766 üzenetére
Sok szempontból jó lenne, de sajnos a routine-ok kezelése még mindig nem jó. Egyet lehet csak hozzáadni, a default-on kívül, utána uninstallálja magát.
Pedig ez roppant hasznos lenne, mert bizonyos helyekhez vagy időkhöz más alapbeállításokat lehetne hozzácsatolni: Pl. munkahelyen kikapcsolná a wifi-t automatikusan, stb.
Szóval van még mit fejleszteni rajta. -
-
Angel78
aktív tag
válasz Gábor-KJ #25796 üzenetére
Túlzott objektivítással nem tudok nyilatkozni, mert jelenleg az újdonság faktor erősebb, mint a racionalitás :-)
Ami subjektív, hogy ez az onyx black baromi szép szín, pedig a sapphire se volt csúnya.
Nem kamu, tényleg kényelmesebb a fogása, mint ez S6edge-nek volt. Nem "vág" a keret éle, az ívelt hátlap nagy piros pont.
Féltem a plusz 1.1mm vastagodástól, de 2 nap alatt úgy megszoktam, mint ha örökké ilyen lett volna.
Nagyobb akku, eredeti gyári ROM semmi frissítés. Az eredmény számomra bőven megfelelő, több mint két napos aktiv használt és még mindig van 26% 5óra SOT (2x volt csak még töltve)
A fícsőrők és a kezelés az MM miatt szinte ua, de pl a Game Tools, Game Launcher klassz (bár egyre kevesebbet játszok )
A home gomb nagyon finom nem kattog, a többi három fizikai gomb is nagyon pontos, nyomáspontja kiváló, igazi prémium érzet!
SD-kártya, eddig nem hiányzott de most nem kell vállogatnom a zenéket, komplett albumokat, filmet, videót mindet el tudok ehelyzni 32GB+64GB nagy szabadságot ad
Alkonyatban, fényszegény helyen remek a kamera, nappal meg eddig is jó volt. Tegnap azon kaptam magam, hogy egy palack víz és egy alma között mozgattam a telót és vigyorogtam, hogy valami hihetetlen gyors és pontos az autofókusz.
Infra hiányán hamar túl tettem magam az előzőt se használtam 5 alkalomnál többször.Nyílván később több infó is lesz, főleg ha ráveszem magam, hogy a gyári Tré ROM-ot lecseréljem vagy csak update-eljem. Ezt a google akkumizéria miatt még nem léptem meg...
Megéri-e váltani? Mindenki saját zsebére, vagy igényére hallgasson (amúgy IGEN )„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest