- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló! Van egy S6 om. És volna két softveres kérdésem/gondom.
1. Mostanában ha videót nézek a böngészőben akkor pár másodperc után megakad a kép de a hang megy tovább és egy idő után a kép is követi a hangot de már késve. Cromet használok.
2. A chrome -nak van egy könyvjelző vidgetje. Ez a vidget eddig csempeszerűen jelenítette meg a könyvjelzőket és volt egy ikon jobb alul ami megnyitotta a chromeot a kezdőoldallal. Pár napja már listában jeleníti meg a könyvjelzőket és nincs a közvetlen hivatkozás a chromera. Vissza lehet ezt valahogy csinálni? -
Nite
őstag
ez a telefon tenyleg kepes arra, hogy 1-2 masodpercre berottyan a sajat maga altal felvett video lejatszasa mikozben elfordul a kepernyo?
vagy csak az enyem szar?
Paid my dues!
-
norbeey
tag
(#26548) spider80, (#26546) Ákkk
Ahogy ígértem, beszámolok most mire jutottam:
a mysamsung oldalon kérdésemre kapott válasz
Ennek az a tanulsága hogy abban igazad volt, hogy EU-n kívülről vásárolt eszközre nincs garancia. EU-n belül vásároltnál van 12 hónap.samsung ügyfélszolgálat
Ennek pedig az, hogy az én gsm boltban 2 év gyári garanciával vásárolt telefonom a samsung szerint is érvényes garanciával rendelkezik (elküldtem nekik minden papírt és arra válaszolták ezt). -
Ákkk
addikt
Frissült a Good Lock☺
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
mpv
aktív tag
Ma elöszőr sikerűlt teljesen lemerìteni....remélém nem vàgtam nagyon oda az aksinak,mivel nem szabad teljesen lemerìteni. Szerintetek gáz?
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Nem gáz, mert nem tudod teljesen lemeríteni. Arról az akksiban lévő elektronika gondoskodik.
Sajnos az egyébként fennálló fizikai/kémiai jelenségek sokszor átülnek a köztudatba, és indokolatlan aggodalmat keltenek a laikusok körében.
Csak józan ésszel belegondolva, olyan állapot nem állhat fenn, hogy egy normál, hétköznapi használattal hazavághasd a telót. Nehogymár egy átlagos felhasználónak ilyen szinten kelljen figyelni a használatra!
Persze megkímélt használattal lehet gondoskodni arról, hogy hosszabb ideig bírja a telefonunk, de azért normál körülmények között nem fogod egyből elrontani. Jól néznénk ki. -
-
mpv
aktív tag
Köszönöm a vàlaszaitokat!
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni a Samsung billentyűzeten a javasolt szavakanál azt, hogy a névjegyzék alapján tegyen javaslatokat?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Gábor-KJ
őstag
Billentyűzeten belűl beállítások és kiveszed a pipát ami nem kell.
Pl. ebből a névjegyzék baromságból.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
blt.62
őstag
Melyik alkalmazásnál van az infra?
MegtorloXp
-
-
kklausz
tag
válasz csorbajeno #26566 üzenetére
Hogy állítottad be a box-ot? nekem jól működik peel-el is. amíg nem kaptam új távirányítót a tönkrement helyett peel-t használtam.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #26568 üzenetére
Én egy ismerősömnél állítottam be a t-home-os set top boxot, ezen a néven meg is találni, és nekem is simán működött.
-
ToBeY
nagyúr
Nektek nem "röccen" meg a telefon az alkalmazás kezelő menüben miközben scrolloz-tok lefelé?
-
Nálam nem. Kb. 25 lap van...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Ákkk
addikt
Nálam 130 alkalmazás van a telefonon az alkalmazás kezelő amikor megnyitom picit várni kell kb 1 sec utána semmi röcenés.
De amúgy ott mi keresni való van.
Amúgy az összes telefonom közül ez és az s7 futtatja a legsimábban az androidot.
Ha pld home gombal lépek ki az alkalmazásokból jobb a multitasking is s6 esetében is mint pld g4 esetében.
Egyébbként van,hogy mac pro-m is megröccen ,én nem tudom sokan mit várnak 1 telefontol.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
sgeza
veterán
Mit értesz alkalmazás kezelő alatt? Ha azt a beállítások menüt, ahol az alkalmazásaidat kezeled, ott várni kell, míg végigellenőrzi a méreteket, utána simán megy. Amíg ezt nem dobja ki a memóriából, addig bármikor ide visszajössz, nem fog megröccenni.
Ha a legutóbbi alkalmazásokra gondolsz, valószínűleg ott is kicsit töltögetnie kell valamit, de alapvetően az akadásmentes. -
ToBeY
nagyúr
Nekem alig pár app van feltelepítve a gyáriakon kívül (és a gyáriakból sok le is van tiltva) mégis,ha belépek az alkalmazás kezelőbe,akkor 1-2mp "homokórázik",aztán ahogy scrollozok lefelé,akadozik.Miután 1x-2x le és felgörgettem a listát már ok.
ps Azért voltam bent ebben a menüben,mert googleplay törölni kellett a cachet-t mert nem ment fel a navi máshogy,most már ok.
sgeza:Beállítások/alkalmazások/alkalmazás kezelőt értem.Nem gondoltam volna,hogy egy egykori flagship-nek ez probléma lehet,de még is az.
[ Szerkesztve ]
-
-
Treck
aktív tag
Telekomra most jott egy 451.99 MB-os frissites.
http://google.treck.hu
-
Ákkk
addikt
Próbáld meg a számítógépeden behozni az összes program menüt ott is várni fogsz.
Ott se fut állandóan a háttérben minden alkalmazás adata☺
Egyébbként ha rendszer alkalmazást tilt valaki az okozhat anomáliát a rendszerben.
Én nem tiltok semmit.
Nincs gond ezzel néha várni kell.
Az iphone 6s esetén is találkoztam lagokkal pedig az egy sokkal zártabb rendszer és arra nem lehet mindenféle appot telepíteni az áruházon kivülröl.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Mauzes
addikt
Valaki próbált már meg szervizbe beadni telefont azért, mert a Home gomb kattintásnál túl hangos?
Lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, de amúgy marhára idegesítő. Ilyen pattanós hangja, és nem is olyan finoman jár. Összehasonlítottam anyám S6-osával, és ott jóval finomabban lehet megnyomni, és a hangja is enyhébb, elmaszatolt.
-
Treck
aktív tag
válasz Mauzes #26583 üzenetére
En azert adtam be, mert osszehasonlitva mas s6-okkal (mm, telekom, kiallitott darabok, amiket azert nyomkodnak osszevissza), es azokhoz kepest az enyem "nagyon" mozog (erezni h kozepen van alatamasztva, es jobbra-balra billeg), es ez - szerintem - rontja az ujjlenyomatolvaso hatekonysagat (elmozdul a gomb az ujjad alatt, es mar le sem olvassa, ami kezben fogva siman elofordulhat - tobbszor tapasztalom ezt).
Nem csereltek ki, mondvan megfelel a tamasztott kovetelmenyeknek, mukodik minden funkcioja, es a hasznalhatosagot nem rontja... No comment...
http://google.treck.hu
-
ron8
senior tag
Próbáltátok az új szoftverfrissítést? Nem cseszi el jobban a telót mint az előző?
-
Picirigó
csendes tag
Aki fel rakja az új Telekomos frissítést írjon már róla pár sort..
-
törölt tag
Hol tudok a legolcsóbban gyári adatkábelt venni? Nem értem hogy, de szétnyílt a MicroUSB csatinál a szigetelés. Biztos meg is van szakadva mert hol megy a gyorstöltés, hol nem.
-
Hanselt
csendes újonc
Üdv, segítséget szeretnék kérni, ha ismertek olyan tokot amit ha leteszek egy sík felületre akkor biztosan nem fog kilógni belőle a kamera lencse és tényleg védelmet nyújt a telefonnak, netán a töltőnek és a jack aljzatnak a kivágását belehet hajtani,(esetleg, ha fliptok az sem baj) igazán megköszönném ha megosztanátok tapasztalataitokat
-
Ákkk
addikt
válasz Hanselt #26593 üzenetére
Ez a tok a legjobb védelem legurult a lépcsőn az ismerős s6 edgéje ugyanebben tokban semmi baja. Én is utána vettem.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
csorbajeno
veterán
válasz Picirigó #26589 üzenetére
Települ, utána megnézem, hogy mi változott. Valószínűleg megkaptuk az egykezes módot,de ez pár perc múlva kiderül. Viszont az akkuról én pár napig nem nyilatkoznék, mert nekem eddig rendben volt, javulást nem várok, viszont ha elkezdi ezt a hirtelen merülős dolgot, azt nem egy töltésből szeretném megmondani.
-
Jadro
veterán
No a frissítés után feltöltöttem teljesen és lehúztam a töltőről. Több mint fél óráig nem piszkáltam, maradt 100%-on. CPU Spy szerint szépen deep sleepben volt végig (wifin lógtam és volt mobilhálózatom is, tehát nem repülőmódban néztem). Eddig ez jó, meglátjuk így marad-e továbbra is.
Viszont valami változott. Nova launchert használok és a képernyő lezárása nálam úgy zajlik, hogy dupla koppra meghívja a screen lock progit és lezár. Ezután a feloldás viszont nem megy ujjlenyomattal, csak pinkóddal. A GoodLock appnál van így, ezért is nem használtam, de úgy néz ki, itt is változott valami. Ha az oldalsó gombbal zárom le, akkor okés az ujjlenyomatos nyitás. Megnézem még másik progikat is, hátha...
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
veterán
válasz Hanselt #26593 üzenetére
Nekem S6-on volt Neo Hybrid is és Tough Armor is.
Tough Armor robusztusabb,de jobban is véd.Neo Hybrid-del ejtettem le 2x is,egyedül a műanyag kereten látszódott ütésnyom,de a telónak semmi baja nem lett.Most S7en is Neo Hybrid van,szerintem a legjobb!
Ha nagyon vékony tok kell,akkor Nillkin Nature TPU-t ajánlom!
A kamera körül nem csak kivágva van a tok,hanem ott vastagabb is,jobban kilóg mint a kamera,szóval a tokon fekszik fel ha asztalra rakod,a kamera nem ér az asztalhoz.
Ja és van rajta porvédő dugó az usb aljzatnál és a jack aljzatnál is ,érdesített az élein így rohadt jó a fogása és alig változtat a teló külsején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Weblap készítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs