- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treck
aktív tag
válasz csorbajeno #25452 üzenetére
Igen, arra gondoltam. Ha nalad jo, akkor vszinuleg vmi szoftveres bibi van... Majd megprobalok par fr-t, hatha eszhez ter
http://google.treck.hu
-
baani59
aktív tag
Vannak fizetős megoldások:
Remote Samsung Galaxy S6 Bad IMEI Repair
Valószínű, hogy olcsóbb a szerviznél.Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
beji
tag
Újabb frissítés jelentkezett!S6 edge EU rom
-
Jelentem, hogy 5.1.1-re is vissza lehet lépni. Nem ugrik a knox! És minden működik f@szán. Most tartok 4:20-as sotnál, 22%-on... Királyság!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Amos17
tag
Sziasztok,
Akiknek a legutóbbi frissítés óta gond van az aksival arra lehet, hogy meg van a megoldás. A töltéssel van a gond, azaz ha rádugod a telefont a töltőre akkor valami rendszerhiba miatt utána nem megy deep sleepbe a telefon és állandó aktív marad a rendszer. Jelenleg csak egy módon lehet segíteni ezen: újraindítás. Minden töltés után újra kell indítani és nem lesz gond. Remélhetőleg a következő frissítés hamar jön és javítják benne. -
Gábor-KJ
őstag
válasz Amos17 #25461 üzenetére
Amúgy én is ezt vettem észre csak nem akartam még elkiabálni.
Egyébként ma így zárok 2 napot (pwrsze éjszakára ki voltam kapcsolva)...
Akkk! Melyik témád ilyen darkos?
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Radomer
aktív tag
Töltés utáni újraindítás tényleg megoldotta a merülést!
Köszi.
-
Angel78
aktív tag
Elborzasztó, hogy mennyire hektikus a rendszer működése. A tegnapi érzésem hogy ez lemeríthetetlen 1-1,5% per óra merülést produkált. Erre ma reggel levettem a padról és a 100% után már csak 82%
a googl szolgáltatások 71%
az android csak 6%
Egyszerűen nem értem, de biztos én vagyok a hülye„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem mindenkinél előfordúl valami gebasz csak rapszódikus az egész bug - így hol jó, hol nem.
Nekem most éppen rendben van, de azért jó lenne egy update ahol le van írva hogy javítva lett ez a mutatvány.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Angel78
aktív tag
válasz #18001664 #25465 üzenetére
Nekem in Nova Prime van, 10:15-kor fullra töltöttem, utána újra indítottam, de a restart után azonnal megnéztem és csak 1 fogyasztó van a listában a Google-szolgáltatások 100%
Hogy a retekbe lehetne ezt innen kilőni? Már nincs ötletem„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
blt.62
őstag
válasz Angel78 #25470 üzenetére
Nálam is az Android szolgáltatás 57%-ról vissza állt 8-10%-ra de a kijelző 80-100% és ha játszok a Slot Maschine játékkal akkor arra ír 100%-ot. Merül folyamatosan és nagyon gyorsan. Holnap reggel még kipróbálom a töltés utáni kikapcsolást és ha utána is merül akkor fájó szívvel de mobil váltás lesz.
MegtorloXp
-
-
Angel78
aktív tag
válasz blt.62 #25471 üzenetére
Azért el nem adnám, mert ez nem a hw hanem a f@sul optimalizált sw hibája. Bosszant engem is, főleg hogy volt már tökéletes is. Inkább kipróbálok egy másik független vagy ne adj Istem gyári Tré romot, és várom hogy ezt a bakit is orvosolja a Samu hivatalos up keretében.
Addig is max napközben is felteszem a töltőpadra vagy a madzagra dugom itt a melóhelyen...
Végül is nem ez a világ legégetőbb problémája!!!„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Gábor-KJ
őstag
válasz blt.62 #25477 üzenetére
Erre a szintü problémára nem lesz javítás - abban biztos lehetsz.
Vidd már vissza ahonnan vetted, mert ott komolyabb gond van - szerintem.!
-
Angel78
aktív tag
válasz blt.62 #25477 üzenetére
Bakker ha online steam-elem a mindig Tv-t akkor se szabadna ilyen gyorsan merülni.
Ott komoly hw defekt van az üveg alatt. Gariztasd le, ha van rá, mert ez nem normális!
Ha meg ezzel a hibával adod el, akkor ne csodálkozz ha csuklik majd a család„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
BikeZ
tag
Sziasztok!
Van egy S6 telcsim, kölcsön adtam a havernak.. Úgy kaptam visza hogy a kijelző fordítva működik.. Pl pin be írásánál ha 1 et nyomok a 3 aktiv tehát mintha tükrözné a kijelzőt.. Kapott gyári szoftvert Odinnal nem jó... Majd smart switch el.. azzal sem... Kijelző szervizes szerint nem kijelző hiba...
A cimbora Odinnal operált valamit, így romlott el, valakinek valami ötlete?Válaszodat előre is köszönöm!
-
-
BikeZ
tag
-
BikeZ
tag
válasz Markizmark #25491 üzenetére
Mármint telefonon belül? Jól értem? Az kicsit nehéz mivel minden forditott...
Megtaláltam, nem jó, ki van kapcsolva ez a mod..nem ez a hibája a telcsimnek...
Minden jó helyen van a kijelzőn de ha hozzá érek egy ponton azt máshol üti le...[ Szerkesztve ]
Válaszodat előre is köszönöm!
-
Markizmark
addikt
Igen, azaz.
Akkor viszont:
Tárcsázóba üsd be: *#2663# és frissítsd az érintő panel firmware-t úgy h nyomj a 'TSP FW update (General)'-ra.
Nem tudom ez hogy néz ki ez a menü, csak nagyjából lefordítottam amit olvastam, próbáld meg.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
-
BikeZ
tag
válasz Markizmark #25493 üzenetére
Semmit nem csinál a *#2663# beütésre..
-
BikeZ
tag
válasz Markizmark #25497 üzenetére
Semmi... még a *#06# sem..
Mármint ezeket csak a tárcsázóba kell ütni?? Semmi más?[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Igen oda, az a gyanúm hogy olyan régiós ROM van a készülékedre téve amin nem működnek ezek a kódok. Pl a lengyel függetlenekbe (XEO) hiába írsz bármilyet, leszarja. Tedd rá ami gyárilag rá való vagy magyar függetlent (XEH). Odinnal húzd rá, hátha megjavul az oldalcsere, de ha nem akkor újra állj neki azoknak a módszereknek amiket már leírtam.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
BikeZ
tag
válasz Markizmark #25499 üzenetére
XEF van rajta, ujrahúzva ugyan ez a hiba...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest