- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
Az s7 és edge általános használatban nem akkora előrelépés s7 edge csak pár napig amiután hívás közben restart de a sima már több hetet volt nálam de most végleg marad az alkalmazottamnál a következő iphone-ig mert a hölgynek a droid nem tetszik a párom meg maradt az s6 edge - nel nekem meg majd note6 vagy s8 feltéve ha nem edge lesz a hajlított kijelző nagy hátrány volt főleg a bugok miatt is de az s6 is majdnem egy év után lett csak smoth ezzel a jelenlegi rendszerrel.
A mostani frissítés még egy kicsit javított az s6 on és a multitasking is jobb.
Sokkal gyorsabb lett és végre egy stabilan működő droidos telefon. És Good lock ui megy rajta.
Játszani nem szoktam fotó terén meg az én elvárásaimnak kevés egy telefon és ez a nézetem az sxx -nél is,éppenhogy elmegy kategória lessz szerintem.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
törölt tag
Ma pozitív rekordot fogok dönteni SOT tekintetében!
Kellett ez a frissítés nagyon...remélem marad ez az akku teljesìtmény nagyjából! -
A-Bag
tag
Srácok, be lehet valahol állítani, hogy a rejtett számról jövő hívásokat ne fogadja a telefon ? Nem találok ilyen lehetőséget sehol...
-
siti23
csendes tag
válasz #18001664 #25304 üzenetére
Sziasztok! Háát...tegnap telepítettem a frissítést (XEF), azóta is küzdök az üzemidő problémával. Reggelre 97 %-ról 81% esett le az akku... ismételten az android rendszer van az élen 81 %-al (ébren maradás: 8 óra).
A telepítés után csináltál FR-t vagy egyéb dolgot? Nekem mondjuk előtte is max.: 3 óra volt a képernyőidő.SiTi Samsung Galaxy S6
-
veterán
válasz siti23 #25309 üzenetére
Csak ámulok ezeken az üzemidő gondokon.
Nekem akkor sikerül negatív rekordokat döntenem ha bent a cégnél wifiről BT-s hangfalon hallgatom 8 órát a zenét+ netezgetek is,minden más esetben 4óra körül,de jobbára kicsit felette van a kijelzőidőm,a készenléti fogyasztásom is jó.
Pedig állandó wifin vagy 4G-n vagyok,szinkron állandó és az akkumat se mondanám túl kíméltnek a közel 500 töltőcsatlakoztatással.
XEF alatt se volt gond,Noble rom alatt sincs,nem tudom páratoknál mi lehet a gond. -
Angel78
aktív tag
válasz siti23 #25311 üzenetére
Hát nálam se ez az update váltja meg a világot :-(
77% most az akku, droid 35%, kijelző 23% (ez 30perc) tegnap esti 20:00-ás fullos töltés óta[ Szerkesztve ]
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
ToBeY
nagyúr
Szerencsére nekem sincsenek ilyen merülés problémáim,a kijelző áll az első helyen a listában.Pedig én is kaptam valami updatet igaz nem tudom melyik rom van fent.
-
veterán
válasz siti23 #25317 üzenetére
Nem merem 100%-ra mondani,sokan próbálták már valakinek a sokadik FR után se lett jó,valakinek elég volt egy Wipe Cache is,nem kellett full FR-t csinálni.
Szerintem csinálj egy wipe-ot,ha azután se jó akkor meg lehet próbálni egy FR-t is.
Ha azután se jó akkor én Odinnal újrahúznám az egész romot. -
Maxtreme
addikt
Srácok. Nem tudom volt e már róla szó (kicsit sok a hsz, az időm meg kevés hogy mind végigolvassam )
Le akartam frissíteni OTA-n az s6 edge-em 6.0-ra. Letöltötte a szükséges dolgokat, a készülék újraindult, elkezdte rakni, majd ismét újraindult és azt írta ki hogy a frissítés sikertelen.
A készüléken 5.1.1 van, gyári stock T-s rom, nem rootolt.
Mi okozhassa' ezt? -
ToBeY
nagyúr
Felraktam ezt Phone info for samsung nevű appot,és azt szeretném kérdezni hogy melyik fül alatt írja milyen frimware van a telefonon?
-
-Valinas-
senior tag
Szerintetek az hogy OK jogilag, hogy én megvettem a package disabler pro-t, de már nem elérhető a play store-ban? Most direkt warezra buzdít a Google? Plusz én azért fizettem basszus.
-
blt.62
őstag
Újra raktuk a mobilt (szoftver) de nem javult meg. Reggel 6-kor 100%. Fél 8 65%. 9,40 47%.
Fél 11-re ismét 17% lesz.MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz bounty123 #25339 üzenetére
Már előtte is ezt csinálta. Most újra telepítettem a Slot Maschine játékot de rossz maradt. Addig semmi baj nem volt míg múlthét pénteken nem telepítettem az új frissítést.
Mondjuk azt nem értem,hogy nem játszok a Slot Maschine-vel és mégis hatalmas fogyasztást mutat.MegtorloXp
-
Gábor-KJ
őstag
válasz blt.62 #25341 üzenetére
Kijelzője más stílusu de elég jó.
Fényképezője már a G3-nak is jó volt és a G4-nek is nagyon rendben van.Az egy jó alternatíva ha innen ki akarsz farolni.
Egyébként nálad valami hardveres probléma lesz, úgyhogy futás a szervízbe!
(mégha a legutóbbi frissítés is vágta haza)Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
törölt tag
válasz blt.62 #25341 üzenetére
Egyik sem gyengébb, sőt! G4-nek van Color Spectrum Meter szenzora ami nagy előny. Annyiban rosszabb csak hogy FHD felbontású vidrónál nincs 60fps csak 30fps. Viszont van lézeres fókusz ami másfél méterig baromi gyors. A kijelző szinte ugyanolyan szép mint S6-nál csak nagyobb 0.4 collal.
-
blt.62
őstag
válasz Gábor-KJ #25342 üzenetére
Nagyon sajnálom mert nagyon tetszik az S6, de így használhatatlan. Gsm boltban vettem Szegeden így simán kitudom cserélni G4-re. 113 ezer ft-ért vettem 2 hete. Előtte G3-am volt és azzal se volt semmi problémám. Csak szerettem volna az amoled kijelzőt, de így legalább nem fog az se beégni.
MegtorloXp
-
Gábor-KJ
őstag
válasz blt.62 #25344 üzenetére
Az az LCD majdnem amoled feeling - nem úgy mint a G3-nál - szóval csak az üvegseggről és a fémkeretről kell lemondanod.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
bounty123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest