- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel78
aktív tag
Még offen, de nem kizárt hogy maradok, tetszik ez a társaság
Az a faramuci helyzet állt elő hogy egy s7 is van meg egy i6s is amit használok. Szóval IOS vs. droid egyszere lehetek jó zsaru és rossz zsaru
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Angel78 #25705 üzenetére
Árulóóó - fogjátok el s tömlőcbe vele!
Ha 16GB az iPhone akkor felejtős - ha 64 akkor csak csak, de szerintem jobb a Samsung - legalábbis ebben a felállásban.
Nekem minden gépem Apple de nem lépnék vissza iPhone-ra, pedig nekem így indokolt is lenne.
Maaaraaaggggyhhhh! Ezt sugják a szellemek is. Hallod?
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
ToBeY
nagyúr
Ti hány %-nál rakjátok töltőre a telefont?Meg szoktátok várni míg nagyon lemerűl?
-
-Valinas-
senior tag
Akkor teszel neki jót, ha 75-90 százalék körül tartod, nem töltöd tele, de nem is meríted le nagyon, így nem kell olyan hosszú akkufutamokat megtennie a telefonnak. Én itthon felrakom a töltőpadra, és mindig töltök rá egy keveset.
Ezért is hülyeség szerintem az epéniszünket polírozni 5 órás SOT-okkal, manapság mindenhol elérhető töltő, ahol meg nem, fillérekért lehet jó minőségű külső akksit venni, és még jobbat is teszünk a telefonnal, ha nem merítjük 2%-ig, hogy még egy negyed óra SOT-ot kifacsarjunk belőle 0% fényerőnél, sötét háttérrel...
[ Szerkesztve ]
-
Angel78
aktív tag
válasz csorbajeno #25707 üzenetére
Nekem minden hogyan gazda státuszt ír 😋
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
fermacht1994
aktív tag
A váci úti szervizben ha leadom a telefonom kapok cseretelefont?
Feri
-
álarc
aktív tag
válasz fermacht1994 #25714 üzenetére
Igen!
Én akku cserére vittem (nem volt nagy baja)
Kaptam egy zír S5 gépet -
Gábor-KJ
őstag
válasz fermacht1994 #25717 üzenetére
Jesszusom!
Van meg valami egy telefonban a felsoroltakon kivul?
Ui: Remelem en nem szembesulok egyikkel sem - mondjuk a hasznalati szokasaim az agysebeszethez hasonlithatoak...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
veterán
válasz csorbajeno #25704 üzenetére
Óóó az S7 már teljesen megfertőzött,csak a birtoklása egyelőre anyagi akadályokba ütközik!
Valaki Tesco parkolóban beletolatott a kocsimba míg vásároltam...
Persze jó magyar mentalitáshoz méltóan sunyiba el is húzott az emberke...
Kis karosszéria munka+egy kis fényezés megcsapolja most a pénzem,úgyhogy a telócsere elnapolva pár hónapig. -
GrooveHero
addikt
Üdv. Nem tudjátok, high létezik e a telóhoz 3+1 fájlos XEU United Kingdom\Ireland független ROM? Ha igen, valaki tudná linkelni? Köszi
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
lasse001
senior tag
válasz csorbajeno #25722 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz GrooveHero #25721 üzenetére
SamFirm - Samsung firmware downloader & checker-el le tudod tölteni:
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
prannk
őstag
Nekem az a gond,hogy nem küldi el egy csomószor az üzeneteket. Felraktam a legújabb romot meg FR-t csináltam és ugyanúgy csinálja. Fullba van a térerő. Elég bosszantó.
-
znagy69
őstag
válasz GrooveHero #25727 üzenetére
Ha a binarynál pipa van akkor igen.
-
GrooveHero
addikt
válasz znagy69 #25728 üzenetére
Köszi. 512-tes pitet honnan tudok szerezni?Azt most már találtam, csak nem tudom melyik melyik, pda, csc, stb...
de rég volt már, mikor ezt csináltam[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sikerült, már fent is az új renccer
-
Kékes525
félisten
Erősen gondolkodok a rootoláson. XtreStoLite 3.3 FINAL Marshmallow Android 6.0.1 -et tenném fel.
Valaki használja? Egy rövid leírást tudnátok adni róla, hogy mennyivel jobb, mint a gyári?Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
attilam
őstag
Sziasztok!
Nekem 2 problémám van a legújabb francia ROM-mal. Ti tapasztaltatok ilyet?
1. Nagy fényerőnél az automata fényerőszabályzó nagyon gyorsan váltogatja a szinteket és villódzik a telefon
2. Az élénk kapcsolatban lévő névjegyek nem akarnak megjelenni, pedig már vagy egy hete használom és van akit napi szinten hívok többször is, de egyelőre semmi. -
-
kocka88
tag
válasz blt.62 #25649 üzenetére
Nekem egyenlőre nincs bajom az akksi idővel, ahogy én használom bírja az 1 napos üzemidőt , de ez a kijelző téma elégé aggaszt , ilyen árú telefonnál főleg .....sajna szervizbe is hiába viszem mert azota se csinálta...
|iPhone 15 Pro Max | Samsung Galaxy S21 Ultra | Apple watch Ultra II | Airpods pro II
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Szép és jó ez az eshat, de rohadtul melegszik. 10 perc alatt a hátulja és az eleje is elég meleg. Vagy nálam nincs minden rendben?
-
Markizmark
addikt
válasz GrooveHero #25737 üzenetére
Mit használtál közben? Töltőn volt? Ilyen infók nem ártanak mellé. Nekem a waze vagy a google earth tudja jól befűteni, vagy ha töltés közben macerálom.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Ákkk
addikt
Milyen rom van rajta?
Hivatalos? Rootoltad?
Valami app beragadt,vagy játék.
Amúgy annyira nem melegedő normál esetben.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
veterán
Nálam csak akkor melegszik ha töltőre dugva netezek,vagy ebben az erős napsütésben max fényerőn böngészek (főleg mobilneten).
Játékot azért nem is említem,mert az minden telót felmelegít.
Amúgy meg mi az az "elég meleg"?Ez nagyon relatív.
Nézd meg valami applikációval a hőmérsékletét amikor szerinted nagyon meleg. -
GrooveHero
addikt
Na akkor válaszolok mindenkinek. Gyári 6.0.1 XEU független ROM van rajta. Most töltön van, de Azért így is langyos. Tegnap este a ROM telepítés után jött egy kis belakás, húztam le playröl a progikat amiket használok, WiFi már nem volt, mobilneten voltam, sajnos ahogy fexem az ágyban csak hspa+ elérhetö. Gondolom ez sem segített. Hömérsékletet majd mérek, de ez már sztem jóval túl van a langyos hömérsékleten. Föleg a kamera alatt meleg...meghát úgy az egész telefon
-
Markizmark
addikt
válasz GrooveHero #25741 üzenetére
Belakás, telepítgetés közben normális a melegedés.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Ákkk
addikt
Ott a processzor. Szerintem telepités közben normál,hogy melegszik.Mivel pörög a cpu.
Ha a zsebedben is melegszik akkor van a gond.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
sgeza
veterán
A ROM telepítés is befűti. Ha utána egyből nyúzod, akkor az nem fog egyhamar kihűlni. Hosszabb távon vonj le következtetést, szerintem nem lesz vele gondod. Nekem szinte sosem meleg, csak tényleg olyan alkalmakkor, amikor indokolt.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
OK, köszi a válaszokat
-
Géjza
őstag
Sziasztok,
32 gigás verziót mennyire könnyű televágni? Képek és videók ennék a tárhelykapacitást nálam, max 1-2 játék lenne fent mellette. Hosszabb távra tervezek S6-tal, emiatt elsősorban 64 gigás (esetleg 128 gigásakat) nézegetek. De van 1-2 jó 32-es ajánlat is, csak félek, hogy gyorsan el fog fogyni a hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest