-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz mgTerminator #35797 üzenetére
Nem sárgás, hanem gyöngyház színű.
Egyébként kissé meghökkentő, a fekete jobban tetszett, ez így kissé nőies.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
FrankMonzano
őstag
válasz Gizmo94 #35785 üzenetére
Egyetertek.
Valoban,a szemelyes talalkozo sem garancia nyilvan,de azert sok mindent le lehet szurni az emberbol.
Jegeltem is a hirdetesemet,varok meg vele.
Ma erdeklodott egy pali,erre hiv magan szamrol,aztan ir,hogy hangposta jelentkezik mikor erhet el ?
Mondom rejtett szamot nem veszek fel,erre nem reagalt semmit meg.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz FrankMonzano #35805 üzenetére
engem Orbán Viktor is magán számról hívott fel 1-2 hónapja...... felvettem
ugyan nem vártam meg, hogy mit akart, mert meguntam az egyhangú beszélgetést és kinyomtam a pi*sába fél perc után[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz Ghostman78 #35806 üzenetére
Lehet ez is o volt .
Mas : Nektek is sokat eszik az android rendszer ?
Kijelzo utan a 2. helyen van epp.
Regebben nem zabalt ennyit. -
gery14
senior tag
Hogyan tudnám ezt rootolni? A knox ugrás nem érdekel S4 LTE ! És utána hogy tudnám visszálitani az álapotot egyedirol hivatalosra ? Mert gondolom nem úgy megy mint s3-om nàl.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
Köszönöm !
Mycso : azert ha kap frissítést jó legyen az OTA ! Knox ugrást írtam hogy nem izgat. Van ismerősöm a samunàl aki szervizes így bármi van nekem akkor is muxik a garim
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
zzola
titán
válasz Parallaxis #35813 üzenetére
Nem.
-
mgTerminator
veterán
válasz Parallaxis #35813 üzenetére
A KNOX "szolgáltatást" nem fogja tudni használni.
-
gery14
senior tag
válasz mgTerminator #35815 üzenetére
Így van s3nàl is suval szoktam unrootolni. A knox csak àtok nem is használom. Van valahol valami lista amin szerepel mit lehet rootal törölni ?
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Erdekes regen az s3 es az s4 is 2.5 ora vagy akar tobb kijelzoidovel volt 50%-on az en hasznalati szokasaimmal (pl ha csak telefonaltam es bongesztem,ha navi ment nyilvan kevesebb kijelzo ido jott ki 50%-ra).
Most hivas + bongeszessel,t3hat ugyan azon korulmenyek kozott az s4 40%-on van 1.52 ora kijelzoidovel.
eleg tre.[ Szerkesztve ]
-
kissandras20
aktív tag
válasz FrankMonzano #35819 üzenetére
Nekem is gyorsabban merül, mióta fent van az új rendszer. Kb 20%-al
-
FrankMonzano
őstag
válasz kissandras20 #35820 üzenetére
Annyival tuti,ha nem tobbel.
Ez rettenetes.
Regen siman kihuzott egy napot az en szokasaimmal,mara ra kell tolteni.
Nem ertem azokat,akik azt mondjak,hogy ugyan olyan az uzemidejuk 4.4.2-vel,mint pl. 4.3-mal. -
Valken
tag
A 4.4.2 akkuideje valóban csapnivaló, bár gondolom a nem használt alkalmazások fagyasztásával ez javítható lenne.
[ Szerkesztve ]
-
papi77
addikt
Valaki tudna nekem adni egy listát,hogy 4.4 alatt miket lehet törölni titanium backup-al?
Sehol sem találom...Az első: NOKIA 1611
-
migabi24
nagyúr
válasz FrankMonzano #35821 üzenetére
Csak viszonyítás képpen nekem 4.3 van 46%-on vagyok 3h 20p kijelző reggel vettem le a töltőröl, maximálisan elégedett vagyok
-
Valken
tag
Egyébként ha nem nyúlok hozzá a telefonhoz, akkor kb. 9 óra alatt 8%-ot merül, ami elfogadható is lenne, de még mindig a 'google play szolgáltatások' vannak az élen a fogyasztás terén, pedig a google keresőnél kilőttem mindent és ki is jelentkeztem, egyedül a térkép beállításainál tudnék még variálni (pl. szintén kijelentkezni a fiókból), de nem tudom, hogy segítene-e.
-
kissandras20
aktív tag
válasz kocsisdavid5 #35827 üzenetére
Annyi a reális ára.
-
FIREBLADE78
addikt
Tegnap sikeresen leesett pofára patka szélére a tella,hiàba tok és megsérült a kijelző üvege,ezt lehet külön cserélni vagy csak kompletten a kijelzővel? Ajànlani olcsó szervizest tudtok e?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
mgTerminator
veterán
válasz kissandras20 #35828 üzenetére
Hát azért reálisnak nem mondanám...
-
mgTerminator
veterán
válasz FIREBLADE78 #35830 üzenetére
Itt a fórumban heti 1x legalább felhozódik a téma, jobb oldalt fent van a kereső, használd egészséggel
-
Gizmo94
veterán
válasz mgTerminator #35832 üzenetére
-
pixelblondie
senior tag
ájm bekk. :-D
as good as it gets
-
FIREBLADE78
addikt
válasz mgTerminator #35832 üzenetére
Nem ad semmit, sok embernek túl nagy arca van itt,de hàt gép mögül könnyű beszólni
-
zzola
titán
válasz FIREBLADE78 #35830 üzenetére
A Samsung szerviz 4x k-ért cseréli, aprón találsz olcsóbban, aki megcsinálja...
-
mgTerminator
veterán
válasz FIREBLADE78 #35835 üzenetére
Akkor olvasd el a szabályzatot, biztos lesz benne arra utaló jel hogy a kereső nem viccből van ott.
Ja és a személyeskedésről is van benne szó... -
kocsisdavid5
aktív tag
válasz mgTerminator #35831 üzenetére
Szerinted egy használt galaxy s4-nek mennyi a reális ára?
-
mgTerminator
veterán
válasz kocsisdavid5 #35838 üzenetére
Szerintem egy 100-as ha jó állapotban van és Samsung garanciás, ha független akkor meg bőven megér annyit.
Az S5 majdnem 200, azért annyival nem jobb... Én S4-re max 20-25-öt dobnék rá, mert kb ennyivel ér többet az S5, szerintem. Mondatja Kali hogy ilyen hiperszuper kamera még kijelző, kutyagumi, a felhasználói élmény kb ennyivel jobb, már ha jobb egyáltalán, mert az S4 se gyenge... -
Gizmo94
veterán
válasz kocsisdavid5 #35838 üzenetére
Te a reális árát kérdezted, az olyan 110-120 ezer körül lenne, ha értékálló lenne. Más kérdés, hogy nem az és a jelenlegi piaci értéke a béka segge alatt van, tehát 80 ezerért már kapsz. Hogy aztán ezért a pénzért valójában milyen előéletűt, hibátlant, vagy többszöri üvegcseréset, párszor jtageltet, esetleg későbbiekben letiltósat, függetlent, sufni garanciásat, vagy gyári prémiumosat, ez a szerencséden múlik.
[ Szerkesztve ]
-
kissandras20
aktív tag
válasz mgTerminator #35839 üzenetére
Én januárba vettem használtan 100e-ér, független hibátlan példányt. Előtte is volt egy S4-em csak más színű. Mivel külföldi volt, elég rossz áron tudtam eladni.
Én személy szerint Galaxy S párti vagyok. Az összes tagja megvolt eddig. Viszont volt mellette már mindenféle telefonom. Mégis mindig a Samsung Galaxy S-hez tértem vissza.
Viszont az áruk, illetve a használt áruk botrányos. Egy fél év alatt majdnem 80e-t esett az ára.
Sokszor megfogadtam már, de most már tényleg betartom, hogy csak használtan fogok Samsungot venni. Míg az apple tartja az árát, alig esik, addig a samsungot már hugyér szarér lehet kapni.Még nincs S5-öm, de nem is fogok venni, míg 100e alá nem megy az ára. Attól félek, hogy karácsonykor már kell vennem egyet...annyira esik az ára. Ami nekem csak jó, de gáz ez az árzuhanás, ha a telefontudását nézem.
-
mgTerminator
veterán
válasz kissandras20 #35842 üzenetére
Igen, én is ezt mondom hogy a hardver nem avul el arányosan az árral
-
mugencivic
tag
Elnézést, ha már korábban lett volna erről szó, de olyan kérdésem lenne, hogy a T-Mobile-os animációt, ami indításkor és leállításkor van, root és egyéb garanciavesztéssel járó buhera nélkül le lehet -e tiltani?
Történt ugyanis, hogy ma éjjel 4:15-kor magától újraindult a telefonom (fogalmam sincs miért) és mivel a fejemtől csak fél méterre volt, arra az undormány T-Mobile-os boot animra riadtam fel, nem volt kellemes. Mondanom sem kell, hogy első gondolatom a telefon szétverése volt... Node van -e erre valami elegánsabb megoldás első körben? Ha tudom, hogy ez a sz*r anim kikapcsolhatatlanul benne van, esküszöm nem veszem meg a T-től, hanem veszek drágábban függetlent. -
Bomc
aktív tag
Az mitől lehet hogy egyik pillanatról a másikra elment a mobilnetem? Térerő van, se 3G, se edge nincs, azt írja nincs internetkapcsolat. SMS nem jött hogy lejárt volna az előfizetésem...
-
migabi24
nagyúr
válasz mugencivic #35844 üzenetére
Buhera nélkül csak annyit tudsz tenni, hogy a rendszerhangerőt leveszed
-
zzola
titán
Nem.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz mgTerminator #35837 üzenetére
Képzeld elolvastam,azért kérdeztem is, nem adott ki semmi használhatót, de majd legközelebb az kérvényt nyújtok be neked a hozzászólásom elküldésére!!!!! lol
-
kengyel
nagyúr
Ezt tekintsd ajándéknak a Telekom részéről
Én már annyira megszoktam hogy mindig némítom ki-és bekapcsoláskorkengyel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest