-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz FrankMonzano #35750 üzenetére
Nem kell bovebb gatya...dobjal le par kilot....en is elkezdtem futni...
-
tothl
addikt
válasz FrankMonzano #35753 üzenetére
Hat ha ki akarod fizetni dietazni kell
-
Gizmo94
veterán
válasz FrankMonzano #35751 üzenetére
Csak mint a többi szolgáltatós, részletre vásárolt. Dupla vagy semmi.
-
Dare2Live
félisten
válasz FrankMonzano #35750 üzenetére
Érdekes így képen nem jön át de egymás mellé rakva nagyon látszik mennyivel szélesebb S4 hez képest a keret, G2höz képest meg főleg. És nekem ez a probléma már a 70mm is épphogy és az igazán kényelmes az max 68mm de inkább 64-66.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
migabi24
nagyúr
válasz FrankMonzano #35758 üzenetére
Csak nekem tűnik csúnyábnak az S5? Mik ezek a vastag kávák?
-
Gizmo94
veterán
válasz FrankMonzano #35762 üzenetére
Köze sajna, pont azért ilyen otromba. Látom szenvedsz vele te is rendesen, mint én. kellene is, meg nem is, megy a hezitálás rendesen. Egyébként én is minden telefonomat szolgáltatósan adtam el, természetesen 0 problémával, de ettől függetlenül ez sajnos vékony jég marad, amikor benne van a pakliban egy takaros szívás lehetősége is. Egyébként nem merem leírni, de egy rakás szolgáltatós telefont vettem már kéz alól és eddig semmi problémám sem akadt.
-
dobolson
senior tag
válasz mgTerminator #35765 üzenetére
Azzal talán még jót is tettek veled, hogy az ace-t letiltották.
-
Gizmo94
veterán
válasz mgTerminator #35765 üzenetére
Na hát ez az, ez sajnos mindig benne van, nem kérdéses. Ez a szolgáltatós telefon esetleges hátránya, előnye meg a vitathatatlan gyári Samsung prémium garancia.
dobolson: Miért? Nálunk a családban mindig vannak ilyen olcsóbb kis modellek is, Ace is, Gio is és azt kell mondanom, egyikkel sincs soha semmi gond. Teszik a dolgukat a gyári romjaikkal, semmi baj nincs soha velük. Annyi pénzért nem kell csodát várni, egyszerűbb, de használható alapmodellek, olcsón. Amire készültek, azt kb. tudják.
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz Gizmo94 #35764 üzenetére
Akkor ez ellentmondas kicsit nem ?:d
Ne vegyek,illetve HA LEHET inkabb fuggetlent vegyek,de azert te is vettel mar sok hasznalt fuggo telot .
Amugy jaja egy cipoben jarunk,hezitalok.
Majdnem megvettem tegnap azt a +65ezres S5-ot amirol szo volt,de pont ezek a problemak + az ar miatt visszaleptem. -
migabi24
nagyúr
válasz FrankMonzano #35782 üzenetére
Nem értem miért hezitálsz van egy csúcs telód, van a piacon egy hajszálnyival jobb rengeteg pénzért eggyértelmű, hogy nincs értelme váltani, ha nagyon esz a fene mert nem a legjobb van a zsebedbe, várj 2 hónapot és megkapod 100-120 körül a csoda S5-öt amit már júliusba leüt a trónról valami S5 prémium és majd vered a falba a fejed, hogy nem vártál picit
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz FrankMonzano #35782 üzenetére
Persze, hogy ellentmondás az egész, ez mindig egy nagy dilemma. Igyekszem valahogy a megfelelő eladót megtalálni ilyen esetben, azért személyes találkozáskor sokminden kiderül, bár garancia nincs semmire. (cross my fingers) eddig még szerencsével jártam.. Szerintem a te tegnapi esetedben az ár egyértelműen nem volt jó, remélhetőleg hamarosan jobb kondíciókkal lehet majd cserélni.. Én is az áresésre várok. Tekintve a mi esetünket az S4-gyel, remélem, nem hiába.
dobolson: Azért ért csalódás biztosan, mert túl sokat vártál tőle. Nem azt mondtam, hogy csúcstechnológiák..
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz Gizmo94 #35785 üzenetére
Na most itt valami történt (vajon mi ) tehát nem tudtam válaszolni, de ez közérdekű, tehát Ubisalinak megy.:
Fel ne rakd a 4.4.-et! Bugos, minden baja van, a fél topik végtagokat adományozna, ha visszatérhetne 4.3-ra... Ha nem kell a fájdalom, felejtsd el, nehogy felrakd. Kitkat S4-re nem sikerült, a T ki sem adta és milyen jól tette.. A KNOX egy Samsung biztonsági találmány, amit azzal hirdettek, hogy érted van. De nem, csak bajnak van és ellened. Igen, senkit nem tájékoztattak, hogy ezt be fogják vezetni és ezzel az Android eredeti szerepét, előnyét, a teljes szabadságot és a testreszabhatóságát vágják agyon. Ez egy igen szemét húzás is volt a részükről, de ez van. Ha megugrasztod roottal a KNOX számlálót 0X0 ról 0X1-re, akkor meg garanciális gondok adódhatnak.. Nem egy jó helyzet. A 4.3-at rootolni még tudod, de custom recoveryt rakni rá már nem. Ez van... :/
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
Beltérben szerintem egy fokkal sem jobb az s5 kamerája, mint az s4-nek. Nem vagyok egy nagy szaki a témában, de jó sok képet csináltam beltérben mind a kettővel full felbontáson, és tök ugyanolyan (nem túl jó, zajos) képek születtek. Kültéren nem hasonlítottam össze, csak a szobában. Annyi, hogy gyorsabban készülnek el a képek, ezt javították valóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest