-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
válasz csabám #35251 üzenetére
Akkor nem biztonságosan, nekem most tökmindegy....nagyon nagy szükségem van arra képre...
A lényeg, hogy ne valami 50*50 pixelesbe mentse ki...mert akkor agybajt kapok ha hiába rootolom emiatt...Esetleg valaki megnézné, akinek root-olva van a telefonja ezzel a rommal, hogy miként lehetne kinyerni a képet ezzel az XDA-s módszerrel?
Nagyon fontos lenne.... köszönöm!
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
FrankMonzano
őstag
Az mitol van,hogy eddig maximum 4g-ig ment fel a mobilnet,lte-t meg nem sikerult elernem.
A haverom xperia spje siman viszi ugyan ott az lte-t.
O t-mobos en telenor. -
csabám
addikt
-
MODERÁTOR
-
Revesz
aktív tag
válasz FrankMonzano #35254 üzenetére
Tmobilnal Lte a neve telenornal meg 4g, ugyan az a ketto , ugyhogy nyugi.
-
Vagany
őstag
Nálam is elkezdett gyengébben teljesíteni a japán-kínai akku, ami eredetileg lehet nem az akku hibája, hanem a gyors töltő csökkenteheti az élettartamát. Május 2-án lesz 1 éves, gondolkozom egy gyors házhoz jövő szervíz hívásán, de nem tudom ezzel foglalkoznának-e, plusz a knox is ugrott .Teljes szinkron face, viber (nagyon ritkán használom, greenify fagyasztja), kis deezer, állandó wifi, vagy 3g, 4g meló utánra (16-17 óra) leesik az akksi 50-60%-ra kb 1 óra kijelzőidővel. A statisztikában 40-50%-kal a kijelző van első helyen, nincs kirívó program ami szívná, nincsenek hirtelen merülések, az akksi nem púpos, egyszerűen terhelésre meredekebb a görbe mint korábban.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
seefried
tag
A telekomnál mennyiért függetlenítenek?
Xiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
senior tag
-
tothl
addikt
válasz Ghostman78 #35262 üzenetére
Aki műszaki cikket vesz ne siránkozzon.
-
senior tag
-
Dare2Live
félisten
válasz Maxentius #35244 üzenetére
Ott vissza lehet rakni bootloadert? Vagy mint Samsung és knox, ha emészik akkor gari kuka?
szerk: Nekem S5 ~99% kimarad KNOX miatt.... egyenlőre fogalmam sincs mi lesz az LG beziel mentes dizájnja (pl G2) bejön, de kb ennyi ötletem van.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
LaciGSM
aktív tag
válasz migabi24 #35261 üzenetére
Oké, bocsi!
Szerintem is érdemes várni egyébként, a Note 3 árából kiindulva, 3-4 hónap múlva be fog állni egész jól az S5 ára!
Egébként per pillanat 190K-ért gyári 2 év Samu garisat adok!ez sztem 3 hónap múlva kb 150K körül lesz az ára....
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Coresma2
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Vettem Egy S4-es samsungot még tavaly egészen eddig kifogástalanul működött tegnap előtt azonban azt vettem észtre, hogy ha 20% alatti az akksi töltötségi szintje és belépek a kamerába akkor újraindul a telefon és nem kapcsol be csak mutatja a samsung logot esetleg a tmobile logot és újra indul és újra indul és újra indul.... ha kiveszem az akksit és berakom bekapcsolom ugyan ez történik... valaki valami megoldást estelge tud javasolni?
-
tothl
addikt
válasz Coresma2 #35267 üzenetére
pupos az akksid, prémium szerviz rendel, új akksinak örül...
Egyébként visszatérve, a koreai-vietnami kombók a jók szerintem. Az S4emben is jó a mai napig, az S5ben is ilyen van most.
Japán-Kínai akksi púposodott mást Samsung telóban is nem csak S4ben, itt a cégnél volt egy pont tegnap előtt még szaga is volt..
-
Maxentius
addikt
válasz Dare2Live #35265 üzenetére
Ja, a root miatt akkor még ki kellett oldani a bootloader-t, ma már úgy tudom, lehet visszazárható bizonyos lementett kulcsfájlok segítségével.
Ami a jövőt illeti, WP egyelőre kilőve, Samsung szintén a KNOX miatt kilőve, a G3 még lehet jó modell, illetve a One M8, meg tudnék barátkozni a kamerájával, annyira nem rossz, mint amennyire mondják.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Gizmo94
veterán
válasz LaciGSM #35260 üzenetére
100k igen sovány az eredeti 193.000 Ft.-os árához képest, amennyi volt 2013 Május 23-án, plusz a két tok, a gyári Protective Cover+ és a Spigen Slim Armor, az is volt anno vagy 15k.,de nem vártam tovább, ma délelőtt megváltam tőle. R.I.P. Azért sajnálom kicsit, mert jó telefon volt, de nem akartam megvárni, amíg ennyiért sem ment volna el.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz migabi24 #35249 üzenetére
nem, azok direktesek.
Maxentius; sony alapban cordon, az még pocsékabb egy fokkal, a telemax sok helyre bedolgozik, és a tapasztalatok alapján nem nagyon lehet általánosítani, gyártó függvényében más és más a hozzáállás.
seefried; előfizetéses készülék; 15 e ft (+ az akció során kapott kedvezmények visszafizetése, ha még van hátra az aláírt 1 vagy 2 év hűségből), domino 25 e ft, viszont június 1-től utóbbi is csak 15 e ft lesz.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Vagany #35258 üzenetére
ilyen használat mellett valószínű, hogy bármilyen akkumulátor így teljesítene.
FrankMonzano; tegyél fel egy telekom firmware verziót, és úgy majd lte lesz kiírva, a független és más szolgáltatós 4g helyett.
általánosságban nem teljesen, de itt 4g = lte.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Vagany #35275 üzenetére
normális esetben nem hirtelen zuhan meg az akkumulátor "teljesítménye", de facebook és viber alkalmazások használatakor én sosem beszélek normális akkumulátoros üzemidőről...
az akkumulátorra - mint tartozékra - 12 hónap jótállás van, ezen intervallumon belül lépj, ha cseréltetni akarod, bár ez a szervizes jóindulatán fog múlni, legalábbis szerintem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz FrankMonzano #35277 üzenetére
adott szempontból; 4g = lte
a hsdpa és a hsupa nem követi egymást, mivel előbbi letöltési, utóbbi viszont feltöltési sebesség.
a telefonon történő kijelzés szerint; g < e < 3g < h < h+ < 4g/lteRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mfranky
őstag
Akinek 4.4.2 független XEH rootolva van, és használ Titanium Backup-ot, rámdobna egy privit? Csak egy dolgot kéne megnézni...amit ma már feltettem kérdést...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
vrgkrisztian
aktív tag
van a családban egy s5.
hát szerintem az s4 fényévekkel jobban néz ki,és a keret is sokkal minőségibbnek tűnik a "régin"
amúgy lilás utánhúzás s5-ön is van. hurrá! -
FrankMonzano
őstag
Unified Daemon(eur).
Ez tilthato vajon hiba nelkul ?
Folyamatosan fut a hatterben,foggalmam sincs mi ez... -
Vikooo
addikt
válasz FrankMonzano #35282 üzenetére
Igen.
Ha joltudom az arfolyamok widgetjenek a frissiteseert felelos -
Vagany
őstag
Épp erről beszélek, hogy az akksi nem normális . Face-t napközben nem használom, viber csak fent van, mert ritkán szükséges esténként (külföldi rokon), de napközben nem is használom ezt sem és a greenify jegeli mind a kettőt, csak akkor futnak ha elindítom. Egy év alatt nem kéne az akksi teljesítményének felére visszaesni, naponta 1x volt töltve csak a saját töltőjével és kábelével. Eddig kb 4 óra volt a kijelzőidő, most kb 2 óra.
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
sanca2213
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem !
A haverom most vett egy független Samsung galaxy s 4-et (GT-I9505) és egy két program nem működik jól.Például a snapchaten nem tud videót csinálni és nézni,nem tud különféle zeneletöltő programokkal letölteni (simple mp3 downloader, youtube downloader)
Azt írja ki, hogy : insufficient storage space
(nincs benne még memóriakártya)
Remélem minnél hamarabb tudtok segíteni nekünk előre is köszi!Samsung Galaxy S9+ -> Galaxy S20+ & Galaxy Watch 4 classic
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Történt egy kis baleset a telefonommal, persze h akkor ejtem le betonra amikor a spigen neo tokom nélkül használom a készüléket. A képeken is látszik, hogy a felső "fém" keret sérült meg rajta (a középső rész megúszta). A kérdésem az, hogy ezt lehet e külön cseréni és ha igen h lehetne olcsón megúszni h a garancia is megmaradjon? Kijelző beégéssel még nem tudom gariztatni mert nem látszik semmi viszont eléggé zavar h ilyen állapotban van. Szóval szeretném megcsináltatni. Vajon mennyibe fog ez kerülni nekem? Előre is köszönök minden segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
ratam23
aktív tag
válasz migabi24 #35289 üzenetére
A fenébe de rossz hír ez nekem.. Azt nem úsznám meg olcsón. Ha ez valóban így van h nem lehet külön cseréltetni akkor marad az h megvárom míg beég a kijelző és úgy gariztatom De sajnálom mert az azért még beletelik kis időbe és addig így kell használnom..
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz seefried #35284 üzenetére
amennyiben csak a készülék lett vásárolva a szolgáltatónál listaáron, úgy jelenleg még 25 e ft a hálózati korlátozás feloldása, június 1-től 15 e ft.
Vagany; a többi értéket is látni kellene (google play...stb), mert a százalékos érték nem teljesen mérvadó, de valóban nem a legjobb üzemidő.
a wifi direkt megy folyamatosan, vagy ez szívja; wifi -> menü -> speciális -> keresés engedélyezése mindig (a google helymeghatározási szolgáltatása és más alkalmazások számára a hálózatkeresés engedélyezése még kikapcsolt wifi mellett is)?[ Szerkesztve ]
-
Takika14
aktív tag
Üdv Urak!
Ma sikeresen leejtettem betonra a telefont aminek az eredménye, hogy szépen bepókhálósodott az üveg rajta, egyébként az érintő panelnak semmi baja minden működik csak az üveg repedt 100 darabra.
Ez nem az enyém de kb így néz ki: [link]Kérdésem: Gariba cserélik vagy b@szhatom? Esetleg valaki tudja cserélni az alábbi videóban látott módon?
Vagy van rá megoldás, hogy garanciálisan cseréljék az egész kijelzőt? Ha a samsunghoz viszem, hogy rakják rendbe akkor az mennyibe is fájna nekem?
Előre is köszöntem!
-
Gizmo94
veterán
válasz Takika14 #35299 üzenetére
Ez a szemkifolyás ez tetszett. Cserébe, hogy remekül szórakoztam a kommenteden, tálcán kínálom a megoldást, mwly szerint keresd Gabe96 -ot itt a ph-n, őt nyugodt szívvel tudom ajánlani, kifogástalan minőségben dolgozik, és igen olcsón meg fogod úszni az üvegcserét, gyári ragasztóval, stb. Meg sem mondod majd, hogy sérült volt a telefonod, tökéletes lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest