- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Az S5 megjelenése lentebb viszi a bolti S4 árakat?Ha igen kb mikor, csak ha már kapható lesz itthon is?
-
Revesz
aktív tag
válasz cbrfireblade #31301 üzenetére
Valamennyivel biztosan, de azt is hallottam már, hogy ingyen fogják adni az új előfizetőknek xD
Torreador22: Szerintem ezt neked kell eldöntened, hogy melyiket akarod...
[ Szerkesztve ]
-
Szovie
csendes tag
S4-en cibes mobil authenticatort használok, és az lenne a kérdésem, hogy csak erről a appról hogyan tudok úgy biztonsági mentést csinálni amit gyári visszaállítás után visszarakva ugyanúgy működne tovább?
Nemsokára jön a 4.4 és Kali-féle gyári resetes módszerrel raknám fel hogy tiszta lappal induljon a KitKat.
A többi app beállítása nem annyira fontos, de ez lényeges lenne, mert nem szeretném magamat kizárni a bankból. -
oggy71
tag
Az evolúció nálam:S3-S4-G3
torreador22
Egy hajszálon múlott nálam is, hogy nem váltottam G2-re de aztán meggondoltam magam, teljesen jó az S4, meg szerintem a samu szebb is, külsőre, viszont mostanában eléggé fagyogat, az újraindítások ellenére is, de talán a 4.4 erre gyógyírt hoz.[ Szerkesztve ]
-
GazRic
senior tag
Nem igen csorog a többi 4.4.2 ...
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
galaxys80
veterán
válasz borsodika #31313 üzenetére
Hát igen.
Mondjuk a telefonos kisasszony a Samsungnál meg is jegyezte a múltkor, hogy látja, hogy kiemelt ügyfél vagyok, mert az egész Galaxy S család megfordult már nálam.
Igaz mikor rákérdeztem, hogy ez a státusz miben fog megnyilvánulni semmit nem tudott mondani.[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok a német kit kathoz van már valami link?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Mankó
veterán
Használt Galaxy S4 vásárlásán töröm a fejem és olvastam ezt a Knox mizériát. Ez ugye azt jelenti, hogy ha valaki főzött romot tesz fel, akkor ugrik a gari? De van ennek az állapotnak valami külső látható nyoma, mert nem biztos, hogy a vásárláskor lesz nálam teszt progi ami megmutathatná? Valaki itt valami el "színezésről" beszélt, ezt kifejthetnétek bővebben is!
Köszi -
zx6r
aktív tag
Azért a negyvenedik másodpernél jó nagyot laggol az új s5 [link]
-
borsodika
őstag
Nem csak főzött rom esetében elég ha nem knox barát root-al rootolta az illető vagy csak szimplán 1 régebbi gyári romot szeretett volna visszatenni. Nem kell semmilyen külső program hozzá beteszed Download módba és ha garos így kell kinéznie: [link] Knox warranty void: 0X0. Ha 0X1 akkor ugrott a knox.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Mankó
veterán
válasz borsodika #31324 üzenetére
Csak a knox ugrott, vagy a garancia is? Ennek a knoxnak utána kell olvasnom tüzetesebben.
Ez a donwload mód a klónok esetében is működik? Múltkor láttam egy olyan klónt, hogy meg nem tudtam volna mondani, hogy eredeti vagy nem. Minden egyezett, ram, proci, és még sem volt eredeti.
Jó lenne tudni egy olyan módszert, amivel egyből ki lehet szűrni a klónokat, akkor is ha nem tudom kies-re dugni a telót. Tudtok ilyet? -
borsodika
őstag
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Xperia Z1 re cserélnétek az S4 et? Specko alapján jonak tünik.Volt valakinek töletek?Köszi szépen.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
őstag
válasz torreador22 #31330 üzenetére
Igen
-
migabi24
nagyúr
válasz Steelheart2 #31329 üzenetére
A kijelző az nagyon halovány lenne amoled után
-
Revesz
aktív tag
válasz Steelheart2 #31329 üzenetére
Ha ugyan ugy van ra gari mint a tiedte akkor megfontolnam, mar csak az egyhangusag miatt is xD. Termeszetesen csak 1/1be adnam oda.
-
torreador22
senior tag
Nekem 1:1 lenne cserém egy G2 -re ezen vacillálok de a samumra még így is több a gari van meg kell néznem ki kell probálni na meg az ár tekintetében megéri a csere?
[ Szerkesztve ]
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
madkiller
őstag
Feltétlen én is a germán 4.4et, amit eddig észre vettem, hogy simább a rendszer, megjelenés személyre szabás képernyő módban normálisabban keveri a színeket kevésbé lő túl, de még szép színes.
-
mkoch820
tag
Feltettem a német 4.4.2-t, van biztonságos rootolási lehetőség, mint a 4.3-hoz a kingo volt?
Csak adatvisszaállításhoz és adblock-hoz kéne.Szerk.: Biztonságos alatt értem, hogy knox 0x0 szeretnék maradni
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
S5 bovitheto 128GB -ig...
-
sajby
senior tag
válasz torreador22 #31343 üzenetére
Szerintem ugyan ott kezd,ahol eddig is kezdtek a csúcs gépek.Picivel 200felett.
-
N.otorious
senior tag
Most akkor miért is jó az S5? Van benne valami nagyon új, nagyon fasza dolog, vagy semmi extra..?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
torreador22
senior tag
válasz N.otorious #31347 üzenetére
Szerintem semmi extra kivéve az olyan fa.... at amik az iphon ban! Igaz az amcsi piacon ez nagyon eladható ez a fitness es dolog!
[ Szerkesztve ]
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
netcore
tag
kár hogy nincs az új romban benne az ART
vagy legalábbis levan tiltva , remélem valaki belehekkeli majdÜdv Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs