- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
g947
tag
válasz sarkany92 #30499 üzenetére
Furcsa, mert ha nem bolondul meg a gép, akkor 24 órát is működik rendben, igaz kevés használattal.
Most újrafuttatom a classic tesztet csatlakoztatott töltővel. Már 25 perce fut így, míg töltő nélkül 1-2 percig futott csak. Ez jelentheti az akkuhibát.
Köszönöm a választ.
Kellett fizetni az akkumulátor cseréjéért?
g947 -
emre33
addikt
válasz Gizmo94 #30500 üzenetére
Akkumlátornak mi a jobb?
Ha minden alkalommal lemerítem, vagy ha gyakran töltöm, akkor is, ha még messze nem merült le?
Melyiktől lesz hosszabb az élettartama?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Gizmo94
veterán
válasz emre33 #30503 üzenetére
Ahogy írták is. Az a jobb, ha nem merül le teljesen, bár nem is tud, mert a telefon elektronikája ettől megvédi. Ezek az akkuk már bármikor feltolhatók töltőre, nincs memory effekt, akár 70-80%-nál is mindig rádughatod bátran. Egyébként igen alacsony, 3900 Huf áron kapható itthon a gyári akku S2-S3-S4-be, tehát különösebb módon kímélni sincs értelme, csak használni gond nélkül, ahogy éppen alakul.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Az mitől lehetséges hogy töltöttem a telefont, kiírta a szokásost húzza ki a telefont, feltöltve és ugye 100%-on volt a töltöttség.
Kihúzom a 220-ból, és már csak 98%-on van az aksim. ?
Még ilyet a 9-hónap alatt nem produkált
kengyel
-
KisBundi
őstag
Tudtok nekem olyan alkalmazást ajánlani, ami kidobálja azokat az alkalmazásokat amiket nem akarom, hogy menjenek a háttérben? Pl. a facebook messenger ne menjen a háttérben csak akkor mikor megnyitom.
-
Gizmo94
veterán
válasz KisBundi #30508 üzenetére
Olyan alkalmazás nincs, ami kitalálná, hogy neked éppen melyik felesleges. Egyébként nem kell külön app, a telefon ezt tudja, hosszan nyomod a home gombot és utána a listában vagy kukázod, vagy kihúzod azt, ami nem kell. A facebook alkalmazás egyébként pont az, ami garantálja a szar akkuidőt, mert egyfolytában fut és a legnagyobb energiazabáló. Kifejezetten a törlendő kategória, ha jót akarsz, webről faszbukozol.
-
KisBundi
őstag
válasz Gizmo94 #30509 üzenetére
Nekem előtte Huawei Acend P6 volt! Abban volt olyan lehetőség, hogy a kiválasztott programokat automatikusan kilőtte a memóriából (köztük volt a messenger is). Így elindítottam és amint kiléptem a menübe már lőtte ki magától a memóriából.
Szóval nekem olyan progi kellene, ami az általam kiválasztott appokat nem hagyja a háttérben futni.[ Szerkesztve ]
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kellemesen éreztem magam a fórumba, még akkor is amikor trollok jöttek, de most elhagyom ezt a topicot, mert N5-re váltottam. Nekem sok volt ez a Samsung mizéria, főleg a Knox hülyeségek. na mind1. szóval köszönöm szépen a segítségeket! További szép napot nektek!Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
G.FeT
tag
Üdv!
Az a kérdésem lenne a tisztelt egybegyűltekhez, hogy ezen a készüléken (S4 LTE, T-Mobile-os, 4.3-as Android) lehetséges-e UPC mail fiókot beállítani? A menüben nincs email ikon, a beállításokban létrehoztam az email fiókot, de se értesítést nem kapok, se a leveleket nem tudom megnézni.90-es évek? Az nem tavaly volt?
-
galaxys80
veterán
Valaki ránézne nekem, hogy mennyi nála az android os fogyasztása?
Illetve,hogy mennyit ír az ébrentartásra? -
zakrafein
csendes tag
válasz kengyel #30506 üzenetére
Nekem csinált ilyet azzal megspékelve, hogy hiába volt 100%-on a töltöttség, nem váltott zöldre a LED. Aztán levéve a töltőről pár óra alatt lezuhant 10%-ot, majd 90-től szépen dolgozott tovább. Diagnózis akkuhiba volt ... cserélte a szervizes. Azóta jó.
[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
válasz KisBundi #30521 üzenetére
Greenify a marketen
Úgy látom már root se kell hozzá .-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
ricsi0307
senior tag
Srácok megpróbálkoznék megint a MIUI felrakással.Szóval, hogyan kéne felrakni másik modemet odinból, hogy ne legyen megint használhatatlan a teló?Recoveryből simán felmegy a rom+gaapps de a wifi nem működik ezért kéne a másik modem.
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Üdv mindenkinek a klubban!
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
bajzal
őstag
A 4.4 KitKat várhatóan mikor jön? Eddig a Sammobile/firmwares oldalon néztem, tegnap nem volt, ma meg nem működik az oldal.
-
nfsu17
veterán
válasz bajzal #30530 üzenetére
tudja fene.
én még nem láttam olyan samsung frissítési időpontot, ami napra pontosan megmondta volna előre, hogy akkor ma....egyszer csak kijön, aztán kész
ez a január vége, február vége és társai időpontok hónapokkal ezelőttről olyan kamuk, mint a huzat...S2-nél dettó ez volt, meg gondolom az összes készüléknél -
senior tag
www.sammobile.com új designre váltott
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
-
galaxys80
veterán
-
Tybike81
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy S4 et. A következő bajom vele. Ha belépek a fényképezőbe a sötétebb helyeken van egy piros pötty a kijelzőn a keresőbe ami az elkészült fényképen illetve a felvett videón is látszik és világit. A világos helyeken nem látszik. Sőt sehol más programban vagy máskor a kijelzőn. Csak is mikor a kamerát elindítom Mellékelek két képet az egyik eltakarva a lencsét totál, a második pedig amin van egy fekete rész is.
.Bekarikáztam a szóban forgó hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
El is ment a kedvem az S4-től. Vesszek egy új 0 perces telót 130.000ért és 3 óra múlva kiderül szar a kamerája
-
zseko
veterán
Néha belefutok abba hogy kiadja a vágólapot, ahol lehet látni hogy mik lettek előzőleg kiválasztva. Ezt meg lehet találni valahogy a telefonon?
Próbálgatom a szóbeli diktálást, vicces, néha kevesebbet téveszt mint hogyha gépelnék elég sok írásjelet ismer, de a vesszőre nem jöttem rá.HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest