- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
Érdekes: ConCorde BlackBird - ahol úgy rootolhatod és főzhetsz rá egyedi romot, ahogy akarsz - mert nem vész el a gari.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
KisBundi
őstag
Vki magyarázza már el nekem, hogy a Greenify miért nem hibernálja az alkalmazásokat mikor lezárom a képernyőt? Pedig rootolt is és semmi..
-
mgTerminator
veterán
Az új leakot lehet kingoval rootolni?
-
nfsu17
veterán
lehet volt már róla szó, de van egy újabb 4.3 kiadás, NAA végződésű.
Az NA4 utáni, ha jól tudom. -
Vikooo
addikt
Galaxy Note 10.1 is kap csokit
De itt most az S4 van a fokuszban
http://m.gsmarena.com/samsung_usa_announces_kitkat_compatible_devices-news-7855.php[ Szerkesztve ]
-
gyurczy
őstag
Sziasztok!
Az S4-em képernyőzár feloldásnál bekapcsolja a képernyőt, de az érintést már nem érzékeli. Némi fizikai ráhatásra a dolog megjavul. A jelenség teljesen véletlenszerűen, de ahhoz kellőképpen sűrűn történik, hogy idegesítő legyen. Tapasztalt már valaki ilyet? Mi lehet a gond?
-
tothl
addikt
Nekem egyébként egy bajom van a telóval. Ha bluetoothal használom, és szinkron véletlen műveletek történnek, akkor hajlamos elmenni a hangja és csak újraindítás segít. Tehát ha pl. hallgatom a zenét, beszélek valakivel, és miközben kapcsolna vissza a zene, hívnak, vagy ha hívok valakit, de pont akkor hív valaki. Tehát ilyen tök véletlen egy időben történő események hatására, bluetooth használata mellett.
Ez a bug megvan már régóta, mondjuk lehet, hogy csak a 4.4 első leak óta, ezt már így nem tudom megmondani, mert nagyon ritkán fordul elő, csak ma pl. megtörtént és azt hittem kidobom a f.szba..
-
bprubin
tag
válasz mentic18 #30648 üzenetére
Miért nem tudjátok felfogni, hogy nem vész el a garancia?!
Olvassatok vissza mennyien vagyunk, akinek ugrott knox-al cserélték a készüléket...
Az egész ismeretségi körömben, mindenkinek , akinek szüksége volt rá, garanciába cserélték illetve javítottak mindent.
Egy kicsit tökösebbnek kell lenni és kiállni magadért.Mondjuk nem rossz üzlet megvezetni, valakit azzal, hogy, ugrott a garid a knox-miatt, ezért csak ennyit és ennyit ér a készüléked, majd miután jó áron megvetted ezt a telefont, vissza viszed és jéé mégis van gari.
Közben meg jót röhögsz azon, akit átvertél vele. -
bprubin
tag
-
senior tag
-
zzola
titán
válasz bprubin #30671 üzenetére
Ezért hozták létre a knox számlálót, azzal tudja bizonyítani, hogy valaki belenyúlt. Lehet hogy még nem volt rá precedens, de attól még megvonhatják a garanciát, jogosan. Nálam is volt többször a szerviz, de csak a serial számot nézte, hogy egyezik-e a regisztrációnál megadottal...
-
G.FeT
tag
-
Szatura
tag
"A készülék az ujmobilshop-ban lett vásárolva. Jár hozzá bolti gari, de beszéltem a Samsungál van egy ismerősöm, aki azt mondta, hogy számla ellenében él a gyártói garancia"
[link]
Etetik a népet rendesen, és én vagyok a hülye, nem értek hozzá...[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Ma végre láttam kijelezve hogy tud 4G-t a telefonom is és a csomagom is Telenor, Smarttarifa Extra 3
HR24.hu
-
legenda
válasz bprubin #30671 üzenetére
az egy dolog, hogy nem minden szervizes nézi, de ha csak egy is tartja magát a leírtakhoz, akkor annak a telefonnak a tulajdonosának görbén áll ám a szája!
addig nincs probléma, amíg az ügyfél számára kedvező módon térnek el a vonatkozó szabályozástól, de ha betartják a vonatkozó leírást, akkor lehet harcolni, és nehéz lesz...
az átverés inkább fordítva igaz, a fentiek fényében nem biztos, hogy mindenkinél elnézi a szervizes a nem nullás knox számlálós készüléket, márpedig a vonatkozó leírás szerint nem köteles, és így bizony csúnya dolog az ugrott knox számlálós készüléket fixen garisnak eladni, még akkor is, ha esetlegesen megjavítják garis kereteken belül, mert erre ugyen senki sem adhat garanciát!
aki persze szabadulni akar az ugrott knox számlálós telefonjától, és nem rossz áron, az megpróbálja megvezetni a vevőt...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Hobbbyt
őstag
válasz nggabi #30681 üzenetére
Ennek a telefonnak a vásárlásánál olyan erők mozogtak, amit egy férfi képtelen megérteni Húgomé a telefon.. Én biztos nem használnám ebben sukár/giccses színben.. dehát ezért van nekem fekete.
Egész európában nem árulták.. a dobozában még arab homokot is találni ha nagyon keresed.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
KisBundi
őstag
Engem is megnyugtatott egy samsung szervizes, hogy a KNOX ugratása önmagában nem jelenti a garancia elvesztését!
-
s.Oliv3r
senior tag
Haliho.
Elég nagy problémám van. A telefonnal nem tudok hívást kezdeményezni. Ahogy elketd rarcsazni abba a masodpercben kiirja h hivas cege. A mobilnet is szakadozik. A wifit is elegge erdekesen fogja. Vmikor normál gyorsasággal vmikor nagyon lassan. Mobil netezni tudok de hívni nem. Ez mitol lehet? A telefon azt mutatja h térerő van. Fullon.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
Ha belwteszek masik kartyat akkor avval működik. De nem ertem. Akkor a mobilnet miért megy??
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
Muffi
aktív tag
Helo. Anyumnak adtam S4em es lenne egy kerdesem. Van ez a nevjegyhez kepet beallitani es nem ertem hogy mikor kiakarom valasztani az embert akkor csak a google fiokos nevjegyek jelennek meg es csak az email cimuk. Hogyan lehet beallitani kepet ugy hogy annak a kepe legyen aki SIM-re van mentve?
Koszonom szepen elore is a segitseget!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
legenda
szia,
maga a sim kártya nem tud ilyen funkciót, ahhoz szinkronizálni kell arról a névjegyeket a készülékre, vagy a gmail, samsung...stb címtárba;
névjegyek -> menü -> importálás/exportálás -> importálás a sim kártyáról -> eszköz/google/samsung...stb.
a megjelenítendő névjegyek kiválasztása;
névjegyek -> menü -> megjelenítendő névjegyek -> összes, eszköz...stb.
ahhoz, hogy ne az e-mail címesek legyenek preferálva;
névjegyek -> menü -> beállítások -> csak ha van telefonszám -> pipa![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pedrobike
aktív tag
sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy egyes romokban miért nem kapcsolhato a wifi?köszi a választ
Garmin tactix delta F6x Pro
-
pedrobike
aktív tag
-
galaxys80
veterán
válasz mgTerminator #30698 üzenetére
Én mindig abban a hitben voltam, hogy a wifi-ért a kernel felel és a modemnek ehhez semmi köze.
De lehet, hogy rosszul tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs