-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz [DE2JAY] #1250 üzenetére
Nem ma vetted a Speedshopban? Mert ma adtam el egy ilyet, srác a barátnőjével volt.
Skinshop jó hely, ismerem aki csinálja, jó munkát végez. Anno kaptam tőle játszani karbon fóliát, beborítottam vele a Logitech Nano egeremet.
Egyébként én ilyen tervezek venni, de van amúgy alumínium is. Viszont az SII-es tapasztalataimból kiindulva ez rontja kissé a jelet... Viszont jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
csasztic
csendes tag
Megoldható valahogy hogy az S4mini lássa és tudja kezelni az OTG kábellel csatlakoztatott pendrive-ot? S3 mini- nél volt rá megoldás ha minden igaz.
ötletek? -
Skynet258
veterán
De ez az Ebay... itt nem kell beszélned senkivel sem semmit, csak megvenni, PayPallal kifizetni, és ennyi. Ez nem holmi ratyi Vatera...
Ha nekem az elmúlt ~150 rendelésem alatt mindig kommunikálni kellett volna a kínaiakkal, akkor lehet én is bajban lettem volna. Merthogy ők meg angolul nem tudnak sokszor, de legalábbis érdekesen.
-
[DE2JAY]
senior tag
I9195XXUAMG4 - romot már próbálgatja valaki?
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
|AP|
veterán
válasz Skynet258 #1251 üzenetére
Ennek a karbon fóliának milyen a tapintása? A képeken elég jól néz ki. Még nincs is S4 Minim, de már azon gondolkodom, hogy karbon fólia, vagy a linkelt karbon mintás hátlap legyen
Ha esetleg rendelsz olyan hátlapot és megérkezik, akkor írhatnál róla pár szót és mutathatnál pár képet -
[DE2JAY]
senior tag
Na megszületett a kezdetleges 1hsz, jöjjenek az ötletek akár privátban is. Ahogy időm engedi bővítem!
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
( V )
veterán
nájsz!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
KOMPIKA666
csendes tag
Sziasztok találtam egy idegesítő hibát ha energia takarékos üzemmódban van naponta 1 szer ledob a hálózatról és csak újraindítás után talál térerőt (T-mobil)! Másnak még nem fordult elő?
Amúgy tökéletes aki a kijelzőt szidja menjen el szemészetre a kamera sem olyan gáz csak rá kell jönni a beállításokra! -
tomi5244
őstag
Regisztráltam a Samsung hivatalos oldalára, gondoltam beállítom a mobil megkeresési opciót biztos frankó lehet. Lehet én vagyok a balfék de nincs a listában a telefonunk. Létezik ez? Minden régi és új modell fel van tüntetva az S4 mini nincs!
Akinek van pár perce az megnézhetné! [link]
Köszi!
T[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
A microSD-nél a class 4 és 10 közötti szabványnál mi az égető különbség? Lehet belőle károm ha a class 4-est veszem meg a telefonba? Nem vagyok szaki ezen a téren...
Köszi
-
er2es
tag
válasz tomi5244 #1273 üzenetére
"A kártyák sebességét a típusuk utáni class 2, class 4, class 6, class 8, class 10 adja meg, amiben a class utáni számok a kártyák minimum írási/olvasási sebességét jelölik MB/s-ban."
hátrány lesz, lassabb lesz, bár nem tudom napi normál használatban van e nagy hátulütője (nekem class 4es van benne)
-
nagyúr
válasz tomi5244 #1273 üzenetére
Maximum a full hd videó felvételnél jelenthet gondot, de abból kiindulva, hogy én class 2-es kártyára gond nélkül tudtam eddig 720p-s videót rögzíteni, class 4 elég lehet 1080p-re. Úgy tudom a hivatalosan ajánlott sebesség is class 4 a full hd videóhoz. Azon kívül ez csak a garantált minimum, ettől általában jóval többet tudnak a jobb minőségű kártyák. A gyártó szerintem sokkal fontosabb, pl Kingston kártyát ne vegyél mert nagyon sok a selejt, állítólag hamisítják, de nekem gyanús, hogy azok a jobbak, amik a hamisak. Inkább sandisk, kingmax, stb.
-
carlosca
tag
szia,
nem nem oldódott meg, én ma hívtam a szerviz futárt online, mert az EFS partícióm elszállt. Az hogy pontosan mitől még nem tudom, és nem szeretnék találgatásokba bocsátkozni. Csak romolgattam, stb és üres lett az efs mappám. Némileg programozgatok is, gondoltam fel lelhető adatokból újra írom a partíciót, s ha azt mégsem akkor a nv_data fájlokat amiből visszaállítja magát a telefon, ám a restartkor újra törlődött minden.Nem is lenne ez probléma, ha én nem vagyok hülye és van a miniről is efs mentésem, de mivel volt sima s4 em is így annak volt meg a mentése és benéztem. Így van ez ha dögivel cserélgeted a telókat.
A lényeg hogy vagy 4 nap után elértem a szerviz futár szolgáltatást (assistance) ma! mert új a weboldaluk és hibás volt a megrendelő oldal.
Visszaállítottam mindent eredeti állapotra, (Offical) És várom hogy samu barátaink 13 án meg látogassanak.A hiba jelenség amúgy a híres Factory Mode! amikor az efs sérül. ez több féle is lehet valakinek elszáll az Imei-je és a hálózata, van aki úgy jár mint én.
Nincs képernyőzár
Nincs Kikapcsoló választó képernyő (egyből kikapcsol hosszabb nyomásra)
És kapsz egy ilyen szép logót a képernyődre KÉP (amit ki lehet lőni a factory app leállításával a következő restartig.)Minden más működik, telefonálás,netezés,van hálózat,romolgathatsz meg minden, nekem meg maradt az imei-m is ez furcsa, aki kicsit érti miről zagyválok itt az tudja miért.
Szóval van a telóm ugyan ugy csak nincs efs mappa/tartalmam , majd samus bácsi megcsinálja .Hát így nagyjából ennyi.
Tanulság ?
Nem csak ennél hanem minden androidos mobilnál, rootolj mielőbb és ments EFS -t !!
Vagy soha ne csinálj semmit csak telefonálj és írj sms-t vele. STOCK. -
paxm
aktív tag
válasz carlosca #1280 üzenetére
Köszönjük a választ,tanulságos lesz az eseted mindenki számára azt hiszem! Én is romolgattam eddig,főleg az SGS-t,ott semmi gondom nem volt ,mindent megtudtam oldani,természetesen az EFS mentéssel kezdtem(volt amikor elszállt) .Ennél még várok a root-al,nem merek nekiállni.Ha lesz erre is Triangleaway támogatás akkor bátrabb leszek.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
|AP|
veterán
kis infó: ma, és még a következő két szerdán akcióban, Mozaik S díjcsomaggal 67k-ért elvihető. Hátha érdekel valakit.
-
er2es
tag
Egyebkent T-nel vagy ugy altalaban keszulekbiztositasrol vannak valakinek gyakorlati tapasztalatai?
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Srácok! De most komolyan! Ilyen napsütésben, mint amiben részünk volt, látszik a kijelzőn valami? Mert amikor az MM-ban nézegettem, igen gyenge fényerőt mutatott maximális állásban is.
-
David4411
csendes tag
Nem tudom ki hogy van a fényerővel de nekem tökéletes.. ha nem vak az ember akkor látszik az napfényben is
-
gabancs
addikt
Tetszik ez az egymást ellentmondó vélemény.
-
Skynet258
veterán
válasz gabancs #1288 üzenetére
Általában az van, hogy aki vesz valamit, az még véletlenül sem "szidja" vagy mond rá bármi rosszat, ez egyszerű pszichológia. Nálam meg volt már olyan 40 különféle készülék alsó kategóriától a legfelsőig, márkabuzi sem vagyok, és amim van, arról is megmondom a negatívumot.
Ha azt mondom, hogy nem túl jó az S4 mini napfényben való láthatósága, azt szerintem el lehet hinni. A szemem meg köszöni, jól van.
-
David4411
csendes tag
Jó én meg erre csak annyit mondok hogy kinek a pap, kinek a paplan.. Nekem ezelőtt S3-am volt azzal is megvoltam és ezzel is megvagyok ..
-
Skynet258
veterán
válasz David4411 #1291 üzenetére
Akkor értelmezd az első válaszomat; senki nem írta, hogy kibírhatatlan lenne, én is azt mondtam, hogy nem éreztem különösebben hátrányát. Ettől még viszonylag gyenge a fényereje, amivel együtt lehet élni - de azért ne tagadjuk már le a dolgot. Ha meg valakinek ez baromi fontos kérdés, mert tényleg olyat akar venni ami erős a napfényben is, akkor majd veri a fejét a falba, mert itt jól megmondták neki, hogy ez bizony kiváló (aztán mégse)...
Csak objektíven...
-
Agi70
aktív tag
Sziasztok! Hol lehet a fényképezőben beállítani a makrot? Nem találom.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
Agi70
aktív tag
-
nagyúr
Nem lehet, hogy nem kell már külön makro módba tenni a közeli tárgyak miatt, hanem automatikusan közelre fókuszál?
Skynet258: ugye úgy próbáltad a fényerőt, hogy kikapcsoltad az automata képjavítást (mintha két ilyet is találtam volna), a színprofilt átállítottad a legélénkebbre, és energiatakatékos módot is kikapcsoltad? Mert mikor a boltban próbálgattam a telót, ezeket direkt megnéztem,és a gyári beállításokhoz képest meglehetős fényerő növekedést lehet elérni a leírtakkal. Még attól is fényesebb lesz, ha automata fényerő helyett manuálisan a legmagasabbra állítod.
-
Skynet258
veterán
Színtelítettség nem a legmagasabbon van, a színektől egyébként sem nő a fényerő. Energiatakarékos cuccok kilőve alapból, meg azért ismerem az Androidot annyira, hogy mivel lehet kihozni a maxot egy panelből. Nem rossz, de nem is túlzottan jó - teljesen átlagos az S4 mini fényereje. Legalábbis szerintem, de nem tisztem senkit meggyőzni, akit érdekel, az megnézi maga.
-
Agi70
aktív tag
Nem értek hozzá. Ha fel raknám a ZOOM fx-et lenne makro mód?
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
paxm
aktív tag
Van több nagyon jó kamera alkalmazás, én már régen ezt a kettőt használom, próbáld ki nagyon jók!
CameraZoomFX, SnapCamera
https://www.dropbox.com/s/1duhkvhv6a06hdb/Camera%20ZOOM%20FX%20%284.1.1%29.apk
https://www.dropbox.com/s/ee2ni5wtzunnq6l/Snap%20Camera%20HDR%20%283.3.0%29.apkSamsung Galaxy S24, Huawei P30
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OTP Bank topic
- BMW topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest