-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironizer
tag
válasz TODI1111 #1847 üzenetére
Nem, nincs bekapcsolva. Még csak nem is komoly játékról beszélek, pl. Temple Run (az 1, nem is a 2). Raktam fel CPU monitort is, de igazából nem látszik semmi különös. Egy dologra jöttem rá, hogy az egyik játéknak (Cut the rope, free) futott mindig a háttérben egy service-e, amit kilőve javult a helyzet.
-
Ironizer
tag
válasz Szaszabond #1846 üzenetére
Ezek mindegyike fake. Adott helyre (fizikai méretre) nem lehet ennyivel nagyobb kapacitást berakni ugyanazzal a kémiával. És a li-ion/li-po-nál jobb kémia ilyen tekintetben még nem létezik (mármint tömeggyártásban, egyébként meg minden hónapra jut egy olyan hír, hogy fúúú most aztán feltalálták azt az akkumulátort, ami 10x-es kapacitású, 10x könnyebb, és 10x gyorsabban lehet feltölteni, DE még csak a laboratóriumban létezik).
[ Szerkesztve ]
-
pampika
őstag
válasz Ironizer #1852 üzenetére
nem tudom, ezekkel mi a helyzet, de létezik nem fake is.
amihez jár a nagyobb hátlap, abba azért fizikailag is esélyes "belerakni" több szuflát. haverom vett amazonon ~7k körül s3-hoz nagy akksit, és azzal wifi, skype, 3g net, bt zene simán elszaladgál sok nyúzással 3 napig -
balint82
senior tag
Sziasztok!
Akinek van ,attol kerdeznem,hogy normal hasznalat mellett mennyi az uzemido?elegedettek vagytok vele?
Koszonom!!!Google Pixel 4a
-
Szaszabond
aktív tag
A kiadás óta mennyi rendszerfrissítés került kiadásra már? Azért kérdezem, mert azon gondolkodtam, hogy vajon szoftveresen javításra kerültek-e már a kezdetek óta fennálló hibák? (pl: alternatív frekvencia miatt fülhallgató telefon újraindulása, vagy a kamera soft zajosodás...ilyesmik.) Egyáltalán várható e változás ilyesmi téren?
Szóval a sok frissítéssel jobbá tették e a telefont vagy csak frissítettek párat de érdemi változás tulajdonképpen nem történt?.
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
válasz laccaa85 #1860 üzenetére
Én is SGS-el toltam ezelőtt. Remélem mihamarabb beindul az S4 minire is a rom támogatottság. (Gondolok is slimre is, nem csak CM-re.)
Ég és föld a kettő teló. Viszont aki cyanogent használ attól megkérdezhetem hogy tapasztalt-e valami bugot? Stabil és gyorsan használható? Pl rádió vagy távkapcsos alkalmazás / funkció működik CM alatt?
Köszi előre is![LG NEXUS 5]
-
Bukoba
tag
Sziasztok! Én is tervezgetem a cserét, és az egyik kiszemeltem az S4 mini. Megnéztem már élőben is, és nagyon tetszik. Alapjában persze iOS párti vagyok, de az Apple nagyon elszállt az árazással, és iPhone-t szolgáltatónál nem tudok venni, mert Telenoros vagyok.
Ehhez is kapcsolódik a kérdésem. A Telenornál vett készülékek ugyebár szolgáltató függők. Ez azt jelenti, hogy Telenoros firmware is van a telefonon? Vannak rossz tapasztalataim ezen a téren még Samsung Wave időkből, amikor is a szolgáltatói firmware-k még a gyárinál is ritkábban frissültek.
Telenortársaktól kérdezem még azt is, hogy az 50GB dropbox tárhely jár itt is? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni. Persze lesznek még kérdéseim biztosan (a fórum jelentős részét már átolvastam, de még nem értem a végére).[ Szerkesztve ]
-
elmariachi89
csendes tag
Sziasztok,
pár napja én is vettem egy ilyen telot, eddig nagyon teccik, de pár dologra ne jöttem rá.Hogyan lehet beállítani, hogy a háttérkép ne legyen fixálva? ne csak a widgetek menjenek jobbra balra
Szöveg írásnál be lehet-e állítani hogy amikor leütök egy-egy betűt, rezegjen a telo, illetve a telon található két érintőgomb lenyomásra rezegjen?
köszi a segítséget
üdv
-
TODI1111
veterán
válasz elmariachi89 #1870 üzenetére
A gyári launcher ( TW ) nem tudja mozgatni a hátteret! Ha mozgó hátteret akarsz akkor egy másik launchert kell a telcsire tenni ( pl: Nova, Apex, Next, stb. )!
Második kérdésedre nem tudom a választ, mert nekem nem hiányzik ez a funkció, így nem is kerestem, hogy be lehet-e állítani! -
petir
senior tag
Sziasztok !
Lenne egy kerdesem hozzatok. Az S4 mini rendelkezik elolapi kameraval tehat alkalmas videohivasra. Legegyszerubb modja a videohivasnak a Skype viszont ugye a droidos skype eleg valogatos a marketes skype pl Nekem fel se ajanlotta, hogy videohivast inditsak csak normal hanghivast tudok. xda-n talaltam olyat ami mar engedi ... En nem S4 minin probaltam mas samsungom van. Viszont tervezek cseret erre a tipusra es az lenne a kerdesem, hogy S4 minin problema nelkul fogok tudni videotelefonalni skypeon?
Ki tudna valaki probalni, vagy esetleg van olyan szerencsem , hogy ki se kell probalni mert valaki hasznalja igy a telefonjat?
Ki tudna valaki probalni?
Elore is koszonom szepen[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Egy olyan döntés előtt állok, hogy a régi S1 mellé rendeljek egy ilyen GNSS (MTK GPS + GLONASS + EGNOS) Bluetooth vevőt 112 Euróért (~34k), vagy cseréljem le S4 Mini-re, amiben remélhetőleg jobb a beépített GNSS vevő (Qualcomm GPS + GLONASS
+ EGNOS), mint az S1-ben (Broadcom GPS + elvileg talán EGNOS, bár nem biztos ?).Az S1 vevője biztos gyenge, rosszabb, mint a régi telefonomé, amit az S1 váltott, és már ez is úgy, hogy forrasztani kellett az antennáját. Az S4 mini Snapdragon-ja pedig magasabb érzékenységet, és GLONASS támogatást ígér (magas épületek közt jobb eséllyel lát 4 műholdat az ég látható sávjában, ha többől válogat).
Viszont a Qualcomm nem adja meg számszerűen a vevő érzékenységét, mint az MTK, aki elvileg a legjobb érzékenységet nyújtja (már persze a csak L1 sávos vevők közt, legalább is ami számszerűen dokumentálva van). Illetve a telefont csak a műszerfal körül állítja fel az ember, míg a Bluetooth-os kütyüt tehetem a hátsó ablak felső részéhez, ahonnan jobban kiláthat. De a telefon meg jön velem gyalog is, ha esetleg eltévednék a városban és nem találnám az autót (mondjuk külföldi nagyvárosban).
Az is kár, hogy a Qualcomm nincs az EGNOS hivatalos listáján, bár a Broadcom sem, pedig úgy tűnik ez használja (GPS Plus funkció az LBS Test progiban). A Galieleo-t pedig egyik sem kezeli most, pedig az MTK chipset elvileg képes lenne rá, csak firmware kérdése (rákérdeztem a németeknél, nem tudom bekapcsolni itthon valami progival).
Szerintetek?
Van valakinek tapasztalata hogy mennyivel megbízhatóbb az S4 Mini helymeghatározása, mint az S1-é, vagy az S2-é (ami húgomnak van, és jobb, mint az S1, de nem olyan jó, mint egy régebbi MTK kütyü)?
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz elmariachi89 #1870 üzenetére
Szöveg írásnál be lehet-e állítani hogy amikor leütök egy-egy betűt, rezegjen a telo, illetve a telon található két érintőgomb lenyomásra rezegjen?
- én se álligattam már évek óta, de tudtommal igen!Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
dekan0v
tag
Üdv!
Kíváncsi leszek nagyon a telóra, egy galaxy s 2-ről váltok egy s4 minire, holnap kaparintom meg. A kompaktsága fogott meg a készüléknek, nem mellesleg nekem is jobban tetszik a dezájnja mint az s4-nek. Nah egy szó mint inkább száz, kíváncsi vagyok már nagyon! -
-
Yany
addikt
Sziasztok,
Szerintetek ennyiért ez hamisítvány, vagy eredeti?
S4 Mini DuoS @ eBayÉpíts kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
-
Ap3x89
aktív tag
a feloldási képernyőt úgy akarom megcsinálni h felül legyen 1 óra alatta a napi teendők és az alatt pedig pár ikon (számológép,zseblámpa, stb) de nem engedi mindegyiket külön oldalra rakja. meg lehet oldani h egy oldalon legyen?
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
őstag
Pár hete van egy ilyen telefonom. Eddig egyszer csinált már olyat, hogy nem reagált semmire, és magától restartolt. Ma viszont egészen furcsa dolgot csinált. Arra lettem figyelmes, hogy hirtelen nagyon forró lett a zsebem. Belenyúltam, és a telefon volt az! Kivettem, semmire sem reagált, a kikapcsológomb folyamatos nyomva tartására újraindult. Másnak is csinált már ilyet? Ez nagyon nem tetszik nekem, ez a dolog. T-mobile-os a készülék.
petir: Kifogástalanul működik rajta a Skype, előlapi kamerával is.
The Amiga, Born a Champion
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Intelligencs #1884 üzenetére
Alkalmazás-beragadás Nekem utoljára S2 csinált ilyet?
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
tamasgal
senior tag
Fecebook alkalmazást használsz, mert most arra sokan panaszkodnak, hogy pörgeti a procit telefonfüggetlenül!?
-
őstag
-
Farkas86
senior tag
válasz Intelligencs #1888 üzenetére
Ha jól tudom a facebook alkalmazás automatikusan indul. De lehet hogy rosszul tudom mert nem használom.
-
pampika
őstag
ha te konkrétan nem is futtatod főablakban, a háttérben szervizként fut, hogy tudjon beszélgetni a szerverrel, hogy van-e új történés. ezeket meg tudod nézni beállítások - alkalmazások - futó között. ott rányomva a fb-ra, kiírja a főalkalmazást, vmint az általa indított szervizeket is. ha ezeket kilövöd, akkor megállnak, viszont bukod a funkcionalitását (pl. x időnkénti szinkronizáció).
-
tamasgal
senior tag
Sajnos nem kell, hogy direktben fusson, töröld le és próbáld meg nélküle, hátha nálad is ő a hibás.
-
janos666
nagyúr
válasz radicspeter1 #1878 üzenetére
Köszönöm a választ. Végül vettem egy fehéret és egy feketét et is. (A fehér a húgomé lesz, ő S2-ről jön. Azt is én vettem, csak nem feküdt a zsebembe, neki viszont tetszett és a női táskákba sok fér...)
Most gondban leszek a szoftver kérdéssel. Nem volt még olyan androidos telefonom, ami ne futott volna ki akkorra a garidőből és/vagy hivatalos támogatásból, így adta magát a Cianogen mod. De ezeken még gyári fólia is van viszonylag friss gyári szoftverrel. Viszont megszoktam már a CM-et, illetve a rootolt kernelt, szóval nem tudom "betörjem" vagy se.
Flyme. LOL, az S1-emen CM10.2 van egy-két hónapja.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
tomi5244
őstag
Nekem bő két hónapja van meg a teló - az első tulajok közé tartozom - és már három ilyen esetem is volt Forró telefon, fagyás, semmire nem reagált. Aksi kivétel oldotta meg. Mióta letöröltem a NOLED appot nem csinálja.
-
őstag
-
tomi5244
őstag
válasz Intelligencs #1897 üzenetére
Telenoros vagyok. Ha eszembe jut ki szoktam lődözni az appokat de nem túl jellemző rám. Lehet beragadt valami, mondjuk akkor sem kéne ilyet csinálnia. Egyébként baromira felforrósodott, mondhatni égetett, mikor először csinálta eléggé megijedtem.
-
janos666
nagyúr
Á, szólhattatok volna, hogy ebbe kisebb SIM kell.
Meg tudom oldani a problémát pengével, vagy nem lábkompatibilisek (kb. egy éves a káyta), és perkálhatok a szolgáltatónak egy újért?TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest