- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rohamkocka
csendes tag
A telefon rootolása is ugrasztja a knox számlálót? (Mert mondjuk nem akarok ROM-ot cserélni, de pár gyári ballasztot ki akarok dobni.)
rohamkocka
-
Acef
addikt
válasz rohamkocka #6002 üzenetére
A root még nem feltétlenül (van megoldás), de a systemben történő módosítás igen.
[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Samu frissítés lista xda-ról: [link]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Trooper82
senior tag
Van esetleg olyan kiegészítő a telohoz
amivel be lehet zárni a füllhallgató
bemenetet? Amikor csepereg az eső és muszáj vagyok felvenni félek, hogy beázik. Haver már vesztett így gart... -
Trooper82
senior tag
Jó lesz nekünk ez a kitkat? Úgy hallottam, hogy problemasabb a külső se kezelése. Third-party programoknak nincs is jogosultsaga írni rá.
-
whiteman0524
aktív tag
Lehet hogy láma kérdés de van arra valamilyen legális mód hogy az éppen aktuálisan elérhető legfrisebb gyári ROM-ot én magam újrahúzzam a masinán? Másszóval mintha a PC-n újratelepíteném az oprendszert.
-
bakesz23
tag
Hello,
Azon gondolkodok hogy htc desire 500 vagy S4 mini telefont vegyek, ti melyiket ajánljátok?
Előre is köszi, udv bakesz! -
Acef
addikt
válasz whiteman0524 #6009 üzenetére
Igen, lehet.
Jelenleg milyen rom van a telefonon?
Pl.....UAMJ1, UB......[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz whiteman0524 #6009 üzenetére
Az Odin az teljesen legális.Samfirmware oldalon letöltöd a firmware-t és odinnal felrakod.Factory resethez kell pipa.(minden adatod elveszik)
Acef: ezt irta:"éppen aktuálisan elérhető legfrisebb"
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz rohamkocka #6002 üzenetére
Igen ugrasztja.Saját tapasztalat. BMJ1 romot lehet rootolni, kingo roottal számláló ugrás nélkül.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
whiteman0524
aktív tag
madoc, Acef: UBML4 van rajta igen. Nem igazán értek ehhez az Odin-hoz meg a társaihoz, mert nem szoktam buherálni a telót. És nem is tervezem (mármint root-olni vagy ilyesmi). Csak gondolkodtam rajta hogy estleg 1-1.5 év után majd lehet hogy nem ártana újratolni a rendszert, vagy még inkább hogy ha majd megkapjuk a 4.4-et, ahelyett hogy mondjuk WIFI-n lefrissíteném. Az adataimat persze előtte menteni kéne, az tiszta sor.
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz whiteman0524 #6017 üzenetére
Lehet frissíteni, ezt olvasd át: [link]
Amint madoc is írta, odin kell hozzá, nem nagy ördöngösség.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Elérhető F4K legujabb kernele1.4.0:[link]
És a hozzá tartozó Performance app:[link]Intelliactive-sioplus párosítás nagyon nyerő benne!
A kernel csak cyanogen alapú rom-okra van!!!! Csak az cseréljen kernelt aki nem knoxos vagy nem érdekli a garancia.
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Ismer valaki infra távirányító alkalmazást, ami távirányítóról tanítható, és testreszabható? Olyat tudok, ami a kódokat importálni tudja, de nekem eredeti távirányítóról okítható kell.
-
Trooper82
senior tag
Nektek működik normálisan a hangvezerles? Pl hivaskor answer, reject stb. Hasznos funkció lenne Pl ha koszos a kezed úgy veszed fel és elvileg hangszóró teszi. Ha mukodne. Fényképezőnél jól működik. Meg a zeneknel naggyából.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Létezik rá olyan játék, ami meg tudja akasztani?
-
g0dl
addikt
válasz kocsisdavid5 #6025 üzenetére
Úgy érted, hogy "kihajcsa"? Szerintem vízhűtéssel, és tuningolva 200-ról akár 220 FPS ig is felmehet a crysis 8.
-
sanyci
senior tag
válasz kocsisdavid5 #6027 üzenetére
Akár az Angry Birds Go is...
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Trooper82
senior tag
válasz kocsisdavid5 #6031 üzenetére
Jah az angry birds go szaggat, mert hulladék program. Komolyabb grafikájú real racing 3 jól megy. Egy két pályán pici microlag max
-
formax
tag
Na, megkaptam a készüléket, be is laktam, rendben van. Viszont nem értem azt, hogy a dobozra az van írva, hogy LTE Cat3 100Mbps, ehhez képest a mobilinternet beállításoknál nincs ilyen pont, és a sebesség is kb. 10-15 Mbps. GT-I9195 modell, Vodafone.
Most akkor van LTE vagy nincs?formax
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Lenne egy kérdésem/problémám. A páromnak vásároltam egy S4 minit. Na szóval teljesen feltöltve, passzív állapotban (WIFI bekapcsolva) 8óra alatt 35%-ot merült az akku. Ez normális? Tudtam hogy ezeknek a tepsiknek üzemideje rövid, de ennyire?
Mondjuk ebből "Meddig bírja az akku? – Általános használat mellett 1,5 nap" következtetve lehetséges.
És a "A GPS adatforgalom nélkül használható?" kérdésre tudna valaki egy programot?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
ztoldy
senior tag
LTE akkor van, ha az adott szolgáltató az adott térségben, városban rendelkezik LTE hálózattal. Ha olyan helyen vagy, ahova ez nem ér el, akkor nem lesz LTE sebességed. Sőt én úgy láttam, hogy előfizetéstől is függ, hogy egyáltalán a szolgáltató biztosítja-e az LTE sebességet.
A beállításokban a mobilhálózatoknál az LTE/GSM/WCDMA
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Morris
veterán
Beállítás kérdése minden!
Természetesen nem normális. Ki kell kapcsolni a szinkronizálást, gps-t minden retket, ami szívná a netet és az akksit.
A GPS elméletileg működik offline is, ún. Glonass vevő is van a készülékben. Ámde, ehhez le kell menteni a térkép egy részét, mivel ezt is a netről frissíti.
Már ha a gyári google navit szertnéd használni.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
Csess.e meg .... Szinte mindent letiltottam rajta. Most a WiFi-t is hátha. De azért mókás hogy van egy 80K-s komoly készülék, ami tud egy csomó "hasznos" dolgot, és le kel tiltani mindent mert másképp nem bír ki egy napot.
Megnéztem az akku használatot a cella készenlét 46%, eszköz készenlétben 20%, a WiFi az csak 7%, ha ez mind valamit.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Eternitys
aktív tag
Az ikon mit mutat? Kiírja hogy LTE vagy 4G? Ha igen akkor van( a sebesség alapján úgy tűnik). Ha nem akkor a netcsomag amiben vagy nem LTE-s, vagy nem lefedett területen vagy, esetleg nem LTE képes sim kártyád van. Valamint ha lefedett területen is vagy de beltérben, ott úgy tudom hogy az LTE nem nagyon működik még. Nézd meg kültéren is. Illetve pl az LTE Discovery nevű appal megnézheted, hogy a telefonod lát-e LTE-t és annak erősségét.
-
sanyci
senior tag
És mi köze a Glosnass vevőnek az "offline GPS"-hez, ami szintén érrelmezhetetlen fogalom.
A GPS és a Glosnass egymástól független műholdas helymeghatározó rendszerek, az ún. Assisted-GPS funkció meg mindkettő munkáját segíti.
A GPS meg a navigációs alkalmazások fogalmát meg megint csak nem kéne keverni...[ Szerkesztve ]
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Morris
veterán
Azt hiszem a korábbi S Advance-omon nem volt glonass. Így kínkeservesen talált jelet offline. Ezért használni sem volt sok értelme net nélkül. Ha van gnss akkor szerintem jóval gyorsabb és pontosabb is a helymeghatározás. Tehát ez sokkal jobb offline navi esetén is.
Csak ezért bátorkodtam megemlíteni a glonass-t.
Egyébként persze lehet használni egyéb navi programot pl sygic, de én nem vagyok megelegedve azzal.
Nyilván ez egyéni szoc probléma.[ Szerkesztve ]
-
formax
tag
válasz Tamás88 #6047 üzenetére
Nekem is a waze jött be, mert az egyre nagyobb felhasználói közösségnek hála, dugó esetén értelmes elkerülő utakat javasol, és mindig percre pontos a számított érkezési idő is. A hangalapú keresés is nagyon hasznos.
Visszatérve az "LTE van vagy nincs?" problémára, most mentünk át a vodához, és úgy látom, náluk nincs LTE...
Azon csodálkozom, hogy a telefonból is eltüntették az LTE opciót.
Viszont 12.000 Ft-ért "ingyen" telefonálhatok belföldön: (okos ráadás red)...formax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik