-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
GCAMból tud valaki ajánlani valami müködőt , ahol megy az összes kamera?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Abban kérnék segítséget, hogy s22 Ultra telefonon a Wolr és a Foodora alkalmazás közben ha ki van nyomva a kijelző, akkor sokszor olyan hiba megy, nem látják a pillanatnyi helyzetét, mintha ki lenne kapcsolva a helymeghatározás. A Waze megy, semmi baja és a szervízben mondták, hogy másnál is volt ez a hiba, alaplapcsere után sem szűnt meg.
Location tracking issue. Hi! You have set your availability to 'online', but we are not receiving location updates from your device. Open Wolt partner to resolve this issue.
Tudtok valami 5letet, hogy lehet-e valami energiatakarékos beállítás ennek az oka, hogy ahogy ki van nyomva a kijelző lekapcsolja a helymeghatározást? Valami a fejlesztői beállításokban, vagy valahol?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Markizmark #19257 üzenetére
Azt mondja úgy van megadva minden.
-
Winne
nagyúr
válasz Markizmark #19259 üzenetére
Átnéztünk mindent, sajna minden akkukímélő genyó ki van nyomva és minden úgy van neki, hogy az appot semmi se tehesse háttérbe.
-
Winne
nagyúr
válasz adamka1313 #19261 üzenetére
Ha nem gyári app, akkor nincs.
-
janaman01
addikt
Mostanában állandóan felugrik ez az ablak:
Google play szolgáltatások állandóan leáll
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Már gyorsitó törölve , adatok törölve, leállitás megvolt , de csak feldobálja
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
6.1 érkezésének dátumáról van hírünk, olvastatok bármit is ez ügyben?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
adamka1313
tag
04.10 körülre pletykálnak...
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
-
adamka1313
tag
egyenlőre nem is fogunk kapni AI funkciókat... esetleg késöbb.. de amugy sem nagy durranás az egész
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
vectras
tag
válasz adamka1313 #19274 üzenetére
Én is azt olvastam hogy sima 6.1 jön AI nélkül mert gyenge a vas hozzá. Bár érdekes mert a 23fe ugyan ez
-
Dr V
őstag
Pedig a miénkben is van AI chip (de hogy minek...).
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
vectras
tag
válasz guriga1234 #19277 üzenetére
Ahogy néztem a külföldi teszteket javarészt igen felhő alapú csak kb 10-15% amit maga a teló csinál. De teljesen mindegy jön e vagy sem s24 ultran próbáltam nem estem hanyatt ami jó lenne az meg nem tud magyarul 😂
Plusz így lehet rávenni az embereket hogy vegyenek ujjab mobilt[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Hm, akkor ahogy valójában az összes AI funkciókat alkalmazó alkalmazás manapság; főleg így tudják azt elérni, hogy csak a hozzá jogosultak tudják használni (és persze az erőforrások miatt is). Ilyen az Adobe-tól kezdve, az összes...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Gábor001
tag
Nem tetszik, hogy ki akarják hagyni az S22 tulajdonosokat az AI funkciókból. A vas elbírja (mind a 8 gen 1, mind az E2200, ha az S23FE megkapta), és ha már egyszer újonnan 7 év frissítést ígérnek, akkor ne csak verziószámban tartsák magukat ehhez.
Gondolom mindezt úgy, hogy az S24 AI funkciói nem nyűgöztek le eddig. -
vectras
tag
Jelzett a teló hogy új frissítés azt hittem 6.1 de csak biztonsági
-
szilasz007
aktív tag
válasz Gábor001 #19280 üzenetére
Azért mikor az S23-ra kiengedték, akkor is írták, hogy egyfelől még nézegetik mekkora szerver kapacitást kell az AI mögé odatenni, mert az nem olcsó. Szóval megértem egy felől a fokozatosságot, másfelől azt, hogy valahol vágnak.
Emelett a mondóka, hogy 2 év múlva fizetős lenne elméletileg az AI-s feature. (Abba ne menjünk bele honnan indul a kér év. Kb pletyka) Ezt is megértem a fenti szempont miatt.
Viszont itt jött el a rákfene: Ki az aki némi ügyesebb kép machinálás miatt fizetne havidíjat? Én nem. A szövegértés és transzformáció, ha tudna magyarul érdekesebb lenne, de nem érzem egy olyan szolgáltatásnak, ami miatt zsebbe nyúlnék.
Szerintem ez most kicsit olyan, mint az 5G volt. Az aktuális hype. Még megy az út keresés, egy olyan feature set, amire az emberek boldogan előfizetnének.
Imho még nem tartunk ott.
-
guriga1234
addikt
válasz szilasz007 #19284 üzenetére
"A szövegértés és transzformáció, ha tudna magyarul érdekesebb lenne" - Translator. Ehhez nem kell AI. Vagy SayHi. Ezek most is vannak és ingyen.
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
axlfsi
veterán
-
Markizmark
addikt
Viszont itt jött el a rákfene: Ki az aki némi ügyesebb kép machinálás miatt fizetne havidíjat? Én nem. A szövegértés és transzformáció, ha tudna magyarul érdekesebb lenne, de nem érzem egy olyan szolgáltatásnak, ami miatt zsebbe nyúlnék.
Azért nem csak ennyiből áll az AI S24 ultrán se.
Pl. bármi van a teló kijelzőjén azt bekarikázod, felismeri és megtalál róla mindent a neten. Eddigi legdurvább példa, hogy egy idióta mém videóról kerestem, hogy melyik filmből származik. 2 másodperc se volt a megtalálása, pedig valami zs kategórás sz*r volt.
Vagy pl. sétálsz az oázisban és nézed a kézi gyepszellőztetőket (most csak mondtam valamit), ráhúzod a kamerát és szintén bekarikázod és kiköpi máshol ugyanez mennyibe kerül. Én konkrétan egy sima villanymotor adattábláját fotóztam le legutóbb és így kerestem meg a számomra fontos adatokat és árakat.
Másik dolog a szinte real time hívás közbeni fordítás (azért szinte mert nem teljesen valós időben csinálja, hanem rámondod, lefordítja és a másik fél kb 1 mondat késéssel hallja amit mondtál, mondjuk a saját nyelvén). Ezt még nem próbáltam de ott a lehetőség a menüben.
Szóval van ebben lehetőség bőven a képmanipuláláson kívül.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Gábor001
tag
Azzal ki tudnék egyezni, hogy előfizetéses legyen egy hasonló szolgáltatás. Valószínűleg megállna kb. 10 euró környékén, és cserébe fejlesztenék, továbbá nem kéne miatta telefont cserélni.
Ami nekem itt nem tetszik, hogy egy olyan dolgot akarnak újnak eladni, ami ez esetben nem az. Annak ellenére, hogy a köznép számára az AI most robbant be, NPU már sok-sok éve van a telefonokban, és meglehetősen erősek voltak (főként a kamerát segítette eddig, és talán az assistant-ot).
Sokakkal ellentétben és meg vagyok elégedve az S22-esemmel így, több mint 2 év után (bár az akksija már nem a régi), a cseréjével várnék addig, amíg lesz valami tényleges és látványos fejlesztés mobiltelefon fronton.
-
guriga1234
addikt
válasz Markizmark #19290 üzenetére
"sétálsz az oázisban és nézed a kézi gyepszellőztetőket (most csak mondtam valamit), ráhúzod a kamerát és szintén bekarikázod és kiköpi máshol ugyanez mennyibe kerül" - google lens (már rég van) és ingyenes.
-
TODI1111
veterán
válasz Markizmark #19290 üzenetére
"Másik dolog a szinte real time hívás közbeni fordítás (azért szinte mert nem teljesen valós időben csinálja, hanem rámondod, lefordítja és a másik fél kb 1 mondat késéssel hallja..."
Annyi a szépséghibája, hogy nem tud magyarul. -
senior tag
érdekes módon feltünt hogy a hdr tartalommal magasabb fényerőt lehet elérni, amit manuálisan be lehet állítani max + extra fényerővel...
ezen felül még nem jött válasz, amit pár 1000 hsz-el korábban feltettem, hogy fejlesztőiben érdemes-e beállítani az sRGB használatot?
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
TODI1111
veterán
válasz Markizmark #19299 üzenetére
Persze, sokmindenre használható így is, de mint fentebb írtam az elvárható lenne, hogy az adott ország nyelvét (ahol hivatalosan forgalmazzák) ismerje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, EGYRE OLCSÓBBAN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest