-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Távozom közületek, de a félig összezúzott ultrámat egy darabig megtartom tartalék dobálós telefonnak a magic6 pro mellett.
További minden jót.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Tamás88
őstag
Üdvözletem uraim! A problémám a következő. Van a Google térkép, amit navigálásra szoktam néha használni. No már most mikor kiválasztom a tömegközlekedést, akkor csak mutatja, de nem mondja, régebben mondta. Hogyan lehet rá varázsolni a hangot. Sok mindent kipróbáltam amit az interneten írtak, de egyik sem jött be. Ha másképp navigálok (gyalog vagy autóval) akkor működik a hang.
-
gjoco1
addikt
válasz TTom65 #19901 üzenetére
Na , elkiabltam a dolgot . .
Tegnap ismét ledobta a kettes SIM em . . .
Fogtam magam és bementem a helyi márkaszervízbe és egy kedves bölgynek elmondtam a problémám . .
Első körben mielőtt leadnám , próbáljam ki ( már régen volt ) , hogy cseréltessem ki a T nél a SIM kártyám és fordított sorrendbe tegyük vissza . Akkor hogy viselkedik . . A DIGI kártyám két hónapja cserltettem .
Egy épüleben van a két szolgáltató , így leballgtam és szerencsére senki nem volt . . Srácnak mondom mi a bajom és a Samunál javasoltak egy kártya cserét . . Semmi gond , kicserélem , de nem fog változni semmi . . . Felemelte a saját telefonját és mit ad isten neki is ez van . . A problémával együtt . .
Ő már végig játszotta ezt , amit elkezdtem . .
Szóval " megnyugtatott " . . . Sőt , hogy édekesebb legyen , a kollégájának is ugyan ez . . . Elküldethetem a Samuval , de max csinlnak egy szoftverfrissítést és pacsi . . Viszont nem a szoftverel lesz a gond . .
Ismert probléma sajnos , bár itt a Topikban nem olvastam róla .
Most adódik a kérdés hogyan tovább . .
A srác ecetes kalapácsot javasolt . .
Van még egy Samu teló ( A51 ) , ami hasonló dolgokat produkál .
F@sza a helyzet . . . Belenyúltunk veled egyetemben . .
Első Samsungom a sok közül ( S2 - az összes Note szinte és Note 20 Ultráig ) egyel sem volt semmi gindom . . Ezt megszívtam . . Nem terveztem az eladást , de erősen elgondokoztató . . Bár ugyan az van , mint nálad hogy adjam el így " jószívvel " . még 15 hónap garancia van még rá .Ilyen esetben " visszahívás " nincs esetleg ?
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
TTom65
tag
válasz gjoco1 #19913 üzenetére
Samsung membersben olvastam az S22 szériáról. Térerőre volt jócskán panasz, ultra és a plusz volt a "nyerő" ebben. Mindenhol Sim csere, gyári visszaállítás de utána se lett jobb. Szerintem széria hiba. Lehet, hogy kapsz új telefont ha 3x szervizelték de nincs rá gari, hogy jó lesz. De lehet sikerül kifogni egy jó példányt. Érdemes ott is utána olvasni hátha van egy tuti tip.
-
gjoco1
addikt
válasz TTom65 #19914 üzenetére
Igen , olvasgattam . . . .Írtam is hozzá .
Amúgy érdekes , hogy itt nálunk nem jelezte még senki a SIM problémát . .
Erőt veszek magamon és belefogok a gariztatásba . Már előre rettegek az állandó vissza állítgatástól . Már únom . . .
Még szerencse , hogy nem váltottam eSIM et .[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
TTom65
tag
válasz gjoco1 #19915 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit mondanak majd. Az a gáz, hogy nekem is nem rég jelentkezett. Előtte talán 1-2 alkalom volt akkor még nem gondoltam rá. Az a baj, hogy minőségi hardverral csak olyan van megfizethetőb áron amilyen márkát meg nem szeretnék. Nem tudom mi lenne ez után a telefon után a jó választás.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz TTom65 #19916 üzenetére
Én is , de arra még jobban , hogy random hibával mit tud kezdeni a szervíz . Bár ha tudott hiba esetleg foglakoznak vele . Elég szkeptikus vagyok ezügyben . .
Én az utóbbi fél évben több telcsit használtam a tartalékom variálásával ( Xiaomi - Redmi - Honor ) , de végül csak visszatértem a Samsunghoz . Nincs más opció nálam sem ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
nggabi
félisten
nem ébresztett a teló, 1 óra késés melóból. inkább iphonet nézegessetek
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
most nem volt hang hívásnál és engem se hallottak. kicsöngött de utána süket amikor felvették. reggel indítottam újra miután 1 órával később keltem
"szenyor dzsíííí"
-
Topikgazda
5 hónapig S23U, majd S24U.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
pontyos
senior tag
Helló!
A Store van esetleg olyan World Excel + Pdf olvasó progi egyben ami nem fizetős és nincs tele reklámmal?! Ajánlanátok valamit, előre is köszönöm -
subset
senior tag
Nem tudjátok lehet még kapni valamerre gyári "Clear View Flip" tokot ?
[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
válasz thedivision2 #19940 üzenetére
Nagyon köszönöm a felajánlást.
Igazából olyat keresnék amivel működik a hivásfogadás.
Nem tudom ezek ilyenek-e ?Használj Te is szabad szoftvert !
-
Dr V
őstag
válasz thedivision2 #19940 üzenetére
Írtam pü-t.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
subset
senior tag
Nálam is hibátlanul ment majdnem 2 évet 2 fizikai SIM-el , sosem volt problémám vele - max. apróságok.
Már S24U....itt jobb a térerő (GSM, Wifi) az akku idő szintén sokkal jobb a frissebb hardware-nek és qualcomm chipsetnek/modemnek hála.
Használj Te is szabad szoftvert !
-
tag
Sziasztok,
Csatlakozom a klubhoz egy 12/256 GB-os burgundi példánnyal. Sok Samsungom volt már, de
NoteUltra ez lesz az első. Kíváncsi vagyok, mennyire fogom tudni kihasználni a tollat és a DeX-et. Alapvetően a szögletes forma, ami nagyon megtetszett, One UI már nem újdonság, szerintem a legjobb Androidos felület.No Cat No Life
-
Dr V
őstag
A telefont lehet 3D scannelésre használni, próbálta már valaki? 3D nyomtatáshoz nagy segítség lenne.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
chipi-85
senior tag
Segítségetekre lenne szükségem; remélem van megoldás a 2 problémámra:
6.1 óta van ez:
- VIBER nem ad értesítést, ha valaki képet küld; sem telefonra, sem az órámra (Galaxy watch) néha felvillan a képernyő, de csak akkor látom az üzenetet, ha konkrétan belemegyek a VIBER-be!
- Nincs fordítási lehetőség. Korábban bárhol kijelöltem a szöveget, akkor volt egy fordítási lehetőség, ahol a Google fordító szépen fordított nekem. Sőt, most rájöttem, hogy a BIXBY kamerás fordító sincs (Felfedezés + Bor)Van rá megoldás?
-
adamka1313
tag
A mai napont leadtam a futárnak az Ultrát granaciális cserére a töltőport hibával(ami nem mindíg csatlakozik és nem műkődik a gyorstöltés)+ hozzá tettem hogy az akumlátor is gyenge már. Az ügyfélszolis hangsúlyozta hogy nem biztos hogy granaciális csere lesz... pedig mondtam hogy sérülés és fizikai hatás mentes.a Telóra még 2025.06hóig van garancia. Kiváncsi leszek mi sül ki belőle.
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, EGYRE OLCSÓBBAN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 128/8GB Green
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest