-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
válasz adamka1313 #19950 üzenetére
Erre én is, majd tájékoztass kérlek mi lett a vége. Thx
Használj Te is szabad szoftvert !
-
veterán
Sziasztok!
Elbúcsúzok, bár csak read only voltam.
2 évig hűséges, problémanetes telefonom volt. A váltás hirtelen jött, kipróbálom a másik oldal telefonját. Iphone 14 plus. S22 egyelőre még megvan, de úgy néz ki marad a szifon.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz gjoco1 #19955 üzenetére
Túl vagyok a teszten, marad a szifon.
busman Pár nap, és első szifon felhasználóként azt kell mondjam, nekem megérte.
Akku brutál, az én felhasználási szokásommal majdnem dupla annyi mint S22U-n. Átköltözés probléma mentesen ment. Egyelőre nagyon megvagyok vele elégedve, mindent leteszteltem ami engem érint. Nem mondom, hogy jobb mint az S22U, más. Nekem már a zepp alkalmazás miatt is megérte. Andoridon állandó csatlakozási hibám volt.
Persze vannak fájó programok (diagnosztika és drága) amiket újra meg kéne vennem, de van itthon másik androidos telefon, majd megoldom azokkal. A hőkamerám USB-C, amit szintén nem tudok használni.Sorry a nagyon offért.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
busman
veterán
6.1.1-ről hallani valamit?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
polonic
félisten
válasz Joe7676 #19962 üzenetére
Mi ez a hát hogyne?
A samsung bejelentette, hogy melyik telefonokra lesz elérhető a 6.1.1.
Oké, nem azt írják le, hogy nem lesz S22-re, de nincs a listában benne az S22. -
n0is3es
aktív tag
Srácok az ugye megvan hogy 4 főverzió frissitést kap az ultra, és ebből még csak a másodiknál járunk Hol van még az A16, úgyhogy sztem lessz 6.1.1 update
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
csipesz_70
csendes tag
Itt azt írják hogy később kapjuk meg a frissítés.
link -
polonic
félisten
válasz csipesz_70 #19966 üzenetére
Akkor jó. Nem jó következtetést vontam le az előző cikkből.
-
tag
Nektek is januári a Google Play-rendszerfrissítés?
No Cat No Life
-
vata666
tag
Nekem már augusztus pár hete.
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, Sennheiser Momentum 2, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S 22 ultra, Xiaomi AX3600
-
tag
Elnézést a dupláért, de ez kikívánkozik belőlem.
Szóval 2023-ban vettem egy S22-t, amit a botrányos üzemidő és készenléti fogyasztás miatt pár hét múlva eladtam. Most úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt az Exynos 2200-nak és nagyon pozitívan csalódtam. A fogyasztás teljesen rendben van és trottingot sem tapasztalok, amire anno sokan panaszkodtak. Örülök, hogy a Samsung ráncba szedte az S22 szériát (az Ultrát biztosan).
No Cat No Life
-
tag
válasz busman #19979 üzenetére
Hát akkor először azt kell eldöntened, hogy melyik platformon szeretnéd folytatni a pályafutásodat. Én iOS-en és Androidon egyaránt jól érzem magam, de 1-3 hónap iPhone használat után mindig visszatértem Androidra. S22U-val én a részemről a következő 1 évre letudtam a telefonvásárlást.
No Cat No Life
-
koxmatyi
tag
Ti melyik internetes appot használjátok?
Én évek óta a Samsungot, de sokszor akadozik. Most kipróbáltam a Chrome-ot, és mintha sokkal fürgébb lenne.
Placebo, vagy ez másnál is így van?
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Németországban vásárolt telefonra ,hogyan érvényes a gyártói garancia?
Itthon vajon érvényesíthető?I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest