Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fruityloops

    tag

    válasz Viktor0610 #1715 üzenetére

    Bocsánat..direkt óvatosan akartam írni, hogy ne legyek túl sok, mert a napokban elég sokat írtam, értetlenkedtem stb. pedig csak kérdeztem...és gondoltam off-ba írom...Nem tudod utólag normálba tenni az írást..? :)
    + Az jó, ha nálad nem gondolkodik, arra emlékszem, hogy mi 9 lite-al ilyenem is volt a note 8 után), meg redmi note 9 pro-val (amit ugye most adtam el), amikor megnyomtam a kép készítésére, azonnal szinte bal oldalt ott volt, itt az x3 nfc-nél meg vár kicsit, mire balra kirakja, kb. annyit, mint a note 8-am anno ahogy írtam.
    +Aham értelek, igen, a kép visszanézésekor ott van az 1 másodperc, először homályosan, aztán összerakosgatja a valós képet és teszi ki, érdekes egy algoritmus, de ez legyen a legkevesebb.
    Pozitív a jack aljzaton kimenő hangosság és hangminőség (svájcon használom mindíg-magyaron ugye minden xiaomi halkabb), és a led erőssége fent. Meg hogy végül is másfél napot elmegy így is úgy is, akár 120 akár 60 hz, ez nekem elégséges, szeretem a telót, jó a kis kék tpu szilikon tok is rajta, ja, és még egy pozitívum, napfényben erősebb picit a fényereje láthatóan, mint a redmi note 9 pro-é volt.

Új hozzászólás Aktív témák