Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Nightwolf26
csendes tag
Üdv!
Frissítési gondom adódott.
Egy Hong kongi 1520-am van és a microsoft oldala szerint kijött erre a denim frissítés de mégse látja.
Nincs fent pfd a telefonon! Kollégám 636-osa se lát frissítést pedig arra is kint van a microsoft szerint.RM-937_apac_hong_kong_222
Olvastam hogy átlehetne rakni magyarországra Care suite firmware update-el.
Ez mennyire működik?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Vegitaa
senior tag
Azt még mindig nem értem, hogy ugye a telefonnal készített fotók megjelennek kicsiben a fotómappa élőcsempéjén.
De amikor kitörlöm a képet, az élőcsempén akkor is látszik, de a mappában már egyértelműen nincsen meg...Másnak is van így?
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
válasz Nightwolf26 #4403 üzenetére
Ez az RM-937-938 stb mit jelent? Nekem is RM-937 de Belgium...
iPhone 12 128GB Black
-
Gabir
aktív tag
Nekem RM-940, ATT.
Gondolom, olyan ,mint a régiókód..Másik (idegesítő) dolog: a frissítés óta ha hívok valakit, elsötétül a képernyő és hívja...
Ezt mivel lehet visszarakni normálra? -
Indian74
senior tag
Sziasztok.
Na én is szereztem egy ilyen csoda telefont, androidról váltottam,eddig nagyon szuper és tetszik a telefon.[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
félisten
A Windows Phone Recovery Tool visszaállította a telefonomat és Vodafonos lett
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
MODERÁTOR
Ma újra kellett indítanom a telefonomat, amit nem szoktam, de muszáj volt. A wifi nem volt hajlandó csatlakozni.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Brutális
csendes tag
Hard reset után friss beállításoknál felajánlja a biztonsági mentés visszaállítást. Elkezdi, majd kéri hogy azonosítsam magam. beírom a telszám utolsó négy számát,...... aztán semmi. Sehogyan sem tudom visszaállítani. Valakinek valami frappáns ötlet?
bakosadams jóvoltából újra büszke tulajdonosa lehetek ennek a kiváló készüléknek, és a Windows Phone közösségnek.
Köszönöm!
-
félisten
-
Brutális
csendes tag
válasz sharplaninac #4418 üzenetére
Hát srácok,... lehet hogy én vagyok a suta, de sehol sem tudom megadni mailcímet. Csak sms, és hívás van, de egyik sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #4412 üzenetére
Mármint függő lett?
-
félisten
-
félisten
válasz Plazmacucci #4422 üzenetére
Ilyenkor Cortana mikrofonja sem működik. Geci idegesítő. Sőt cortana egyaltalan nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális
csendes tag
válasz Plazmacucci #4423 üzenetére
OK skacok, megvagyok. Én bénáztam. Köszönöm.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
Szeretném megtudni ha az én telefonom eu-s de olasz régiókódos,de visszaállitásnál ott a magyar verzió is attól még arra is vissza lehetne állítani??
RM 973-es,eu-s,és denim van fent.NAGYPAPA
-
félisten
-
Indian74
senior tag
válasz Plazmacucci #4428 üzenetére
Csak az a bajom hogy nem rezeg a telefon,bárhol probáltam és nem tudtam beállitani.
A másik a lezárt kijelzöre nem tudom beállitani az órát az a menüpnt bejönn és üres.
És kösz a segitséget mert csak androidos telefonom volt és kezdö vagyok itten.NAGYPAPA
-
félisten
-
Indian74
senior tag
válasz Plazmacucci #4431 üzenetére
Azt is megcsináltam,és elindul a telefon,akkor felajánlja hogy a metett részt tehetem fel a olaszt, meg van ott magyar is,meg teljes visszaállitás.
Ja de én csak kettő mentést csináltam,és három van, plusz a teljes visszaállitási lehetőség,és azt választottam.NAGYPAPA
-
Brutális
csendes tag
Gyors, egyszerű hard reset:
Egyszerűen be kell tárcsáznunk a ## 777 # számot a telefonba.[ Szerkesztve ]
-
Yoretto
tag
most mar csak passziv tagja vagyok a forumnak
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
Vegitaa
senior tag
Mostanában nagy a csend errefelé...
Nem tudjátok, mikorra várható Opera végleges verzió?
-
félisten
Na leadtam szervizbe a dögöt. Ígéretet is kaptam, hogy nem csak szoftverfrissítés lesz
-
hali13
tag
Nekem rosszabb eddig az opera mint a gyári böngésző. Kinlódás vele netezni sajnos.
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
80070091 hibakóddal dob vissza nekem mindent a telepítő.
Ez mivel orvosolható?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest