- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
-
Lajkapapa
csendes tag
A jofogason levo 1520as 100ezer huf-ér el fog szerintetek kelni? Nem sok érte? Mondjuk az 55ezres meg "kevésnek" tűnik!
-
FreedomHUN
senior tag
Az a baj hogy 3 éves modell, kezdenek kiöregedni. Mindenféle harveres hibák.
Csak nagyon frisset szabad venni szerintem.
Bár a kijelentésemre 3gs-em rácáfol. Mikor kijött nem is tudom 6 éve kb, azóta hibátlan, 1x aksit kellett cserélni.
De meghagytam ipodnak alac-al a kocsiba, verhetetlen. -
Rob700
senior tag
válasz FreedomHUN #6004 üzenetére
Az enyém valamivel több mint 1,5 éves de semmi baja. A szóban forgó 1520-ra még majdnem egy év gari van (ami szerintem egy külön kincs) ami annyit jelent, hogy nem sokkal több egy évesnél.
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
-
félisten
-
Rob700
senior tag
válasz Plazmacucci #6010 üzenetére
Na lehet, hogy 1éve és két hónapja... Csak tudom, mert ekkor vettem a telefonom és már majdnem elindultam e-digitalhoz megvenni (150e volt az utolsó ára).
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
Mobilon vagyok így a link nem erősségem, az alapján az Edigital 2014.12.20-ig forgalmazza a 1520-at. Nem tudom, hogy mennyi gari volt rá, de ha nem 2 év, akkor szerintem nagyon gyanús a még egy év garis példány.
http://www.edigital.hu/Okostelefon/Nokia-Lumia-1520-kartyafuggetlen-okostelefon-Black-(Windows-Phone)-p400158.html
-
kpal
nagyúr
válasz Plazmacucci #6010 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kpal
nagyúr
válasz Plazmacucci #6017 üzenetére
Jó ,oké, árukeresőn sufni boltok is előfordulnak .
-
kpal
nagyúr
válasz sszemtelen #6019 üzenetére
Pontosan
-
lugosi
MODERÁTOR
Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ténylegesen lehetett is kapni. Simán lehet, hogy csak kint volt még valamelyik webshopban mint pl rendelhető státuszú cucc, bevonzotta a kattintást és ha telefonáltál akkor közölték pl hogy már beszerezhetetlen, de vegyél xy-t és jó lesz neked. Elképzelhető hogy az a tavaly októberi dátum az a nap, amikor már ehhez sem volt arcuk az adott webshopban, hanem inkább levették.
Ésszerű gondolkodás érdekében vegyük figyelembe hogy 20-as szériáról beszélünk, miközben tavaly év végén az 50-es, mint 3 generációval frissebb jött ki, így életszerűtlennek gondolom hogy ténylegesen lehetett még kapni.
-
félisten
A hivatalos megjelenés 2013 október. Valahogy úgy saccolom, hogy 2014 első felében lehetett itthon kapni. Egyébként simán a legjobb Lumia, ma is használható, és csúcs, csak azt a retkes OS-t ne döntötte volna be az Ms.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Rob700
senior tag
iPhone 12 128GB Black
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Cooley18 #6023 üzenetére
Összességében értettem, hogy 3. generáció, tehát x20, x30, x40 és x50, de nagyon jól érted te ezt úgy is. Ha "úgy vesszük" akkor még mindig nincs másik generáció, mert se 1530, se 1540, se 1550 nem jelent meg. Ennek ellenére ez a telefon akkor is 3 generációval régebbi, csak ebben a méretosztályban nem jött ki semmi.
-
Rob700
senior tag
válasz sharplaninac #6031 üzenetére
Volt nekem is régebben egy fehér de eladtam mikor megvettem a 1520-am tőled, mert nem ment a fekete telefonhoz
iPhone 12 128GB Black
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz sszemtelen #6034 üzenetére
Elég jól bírja szerintem.
-
MODERÁTOR
Nekem sincs tokban, csak ha táskában van. Bár én nagyon vigyázok a cuccaimra. Zsebben ez? Kizárt.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Rob700
senior tag
Áh se tok se fólia, max a gyári cp-623 van néha rajta. Nem szoktam zsebben hordani csak oldaltáska külön kis részében egy kis szemüvegtörlő kendőbe bugyolálva...
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
Sarkai fényesednek. Többször is kicsúszott a kezemből, benyomódott az egyik sarka kissé. Egy darab karc van a kijelzőn. Minde ezt két hónap alatt Ja ezért kell dokkoló panelt cserélnem, mert fantom érintéseket érzékel.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sszemtelen
őstag
toall: Köszi Srácok!
Még marad akkor ebben a vékony kis szilikonbugyiban', így nem kell olyan finoman tenni az asztalra. De legalább a zsebből kilóg
-
sszemtelen
őstag
válasz FreedomHUN #6044 üzenetére
76-ért van EU verziós. bár igaz, az összes "felújított" állapotban van.
-
kpal
nagyúr
válasz FreedomHUN #6044 üzenetére
Legtöbbnél választható a szín és US vagy EU telefon legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok