Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz Daffchy #4300 üzenetére
alacsony fényerőnél ha teljesen leveszik csuszkán is, állitólag+automata beállitás.De ahhoz már tényleg mazochizmus kell,ugyhogy én nem próbáltam.Lassulásról,meg szaggató billentyűzetről én még nem is hallottam .
Nálam egy probléma van, kissé tul érzékeny a kijelző.
Másnál éppen hogy nem elég érzékeny.De ezekkel simán együtt lehet élni,véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
MODERÁTOR
Azt mondjátok meg nekem, hogy a böngészőben miért nem tudom a javaslatokat bekapcsolni? A csuszka nem aktív.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Daffchy
őstag
Belefutottam most olyan hibába, ami elvileg elég sok darabot érint, miszerint a kamera modul nyomja a kijelzőt és világos háttérnél sárgul és színeződik.
Erről nem írt senki, pedig visszaolvasva volt fórumtársnak is ilyen jellegű problémája.
-
MODERÁTOR
válasz Daffchy #4300 üzenetére
Szia!
Vibrálás nálam is biztos van, sosem néztem meg. Automatán használom.
Kijelző színesedés nincs.
A billentyűzet sosem lassult be nálam, de maga készülék sem. Még csak le sem fagyott. Amióta nálam van, talán 2-szer kellett újraindítanom. Egyszer amikor Denim jött fel. Nem vagyok fanatikus user, telefonálás, üzenet, what's up, fészbúk, böngészésre, fotózásra szoktam használni. Semmi játék, videó.
Ennyire stabil telefonom nem volt még, talán a HTC Titan-om.Mint látod a fórum 70%-a arról szól, honnan lehet venni ilyen telefont, a 20%-a, hogy a glance hol működik hol nem, a maradék 10... passz
Ezért is van, hogy ha "normális" kerül fel az apróra azonnal elviszik. Normális mint, NOKIA garis, remek állapotban, európai.
Szóval, ha találsz ilyet, véleményem szerint hajrá, ne habozz, de bizonyosan együtt kell élned pár WP-s sajátossággal is, ami valakinek áldás, míg másnak nyűg lehet.Ez saját vélemény és próbáltam objektív lenni!
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
gretzky77
veterán
Egyelőre úgy néz ki maradok köztetek!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
MODERÁTOR
-
Rob700
senior tag
Tud valaki esetleg eladó Nokia cp-623-as tokot? Találtam neten 5200ft-ért de csak sárga volt. Nekem fekete lenne az igazi...
iPhone 12 128GB Black
-
benz
csendes tag
Sziasztok! Újdonsült 1520 tulajként az érdekelne, hogy létezik esetleg olyan tok ami olyan mint a cp623 csak hajtogatós rész nélkül? Egy nillkin tokot kaptam ugyan hozzá ami nem rossz, de baromira zavar, hogy az oldala is be van vonva.
-
Vegitaa
senior tag
Ha esetleg valaki tud egy szép, magyar piacos Lumia 1020-ast, szóljon kérem!
Másodtelefonnak lenne... -
félisten
Denim ota allandoan ledobál a hálózatról. Lebasz E re aztán ott meg nem megy semmi...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Gabir
aktív tag
Szép napot!
Kiváló lett a kijelző, amit rendeltem, így végre teljes értékűen használhatom a telefont
Hibátlan, érzékeny, szép.
Akinek betört vagy úgy vette, tudom ajánlani az eladót,mint komplett LCD forrás. -
félisten
-
Gabir
aktív tag
35e (szállitással)
-
félisten
-
Rob700
senior tag
Nagy dilemmában vagyok... fehér vagy sárga cp-623 tokot rendeljek a fekete 1520-hoz...? sajnos fekete nincs...
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
-
Vegitaa
senior tag
Nektek csinál olyat, hogy beállítotok egy háttérképet, s nem azt rakja be? S ekkor legalább 2-3 szor el kell játszani a képbeállítást...
-
Gabir
aktív tag
válasz sharplaninac #4326 üzenetére
Üdv, ez az. Tőle vettem.
-
gretzky77
veterán
Na sràcok lehet megkövezni! Kivàncsisàgból vettem egy Meizu M1 Note telót és eddig nagyon tetszik,minőségi darab! Pàr napig tesztelgetem aztàn meglàtjuk melyik marad,mert sajna 2 nem fér bele a büdzsébe!
-
Vegitaa
senior tag
Nekem pedig megérkezett 1 hónap után a hiper-szuper Sikomi védófólia.
Ahogy nézem, elég körülményes a felrakatal...Van valakinek tapasztalata Skinomiról fólia installálásról?
-
Rob700
senior tag
Nektek nem okoz néha fejtörést a wp telefonkönyve? Arra gondolok, hogy hiába állítom be a névjegyszűrésben azt, hogy ne tegye be a fb-os ismerősöket és hiába állítom át a vezetéknév-keresztnév lehetőséget mégis ugyan úgy jelenik meg Lehet én vagyok balfasz...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
-
Vegitaa
senior tag
Gyerekek!
Mekkora egy hulladék ez a Skinomi! És én még közel 10 rongyot kiadtam érte!!! -
Yoretto
tag
válasz Vegitaa #4340 üzenetére
skinomi nagyon jo foliakat gyart... a felrakasukrol meg van par video trutyubon hogy kell felrakni... miutan felraktad kell adni neki par orat mire teljesen kitisztul egy 12-14et, majd a teljes vegleges allapotat, "tisztasagat" 2-3 nap utan eri el... ha jol tudom leszedes utan moshatok is, de lehet hogy nem mindegyik, nemtudom...
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
FreedomHUN
senior tag
ha valaki nagyon be van sózva, fel lehet már varázsolni a wp10 - tp verzióját: [link]
-
félisten
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Plazmacucci #4343 üzenetére
1-2 napos bejegyzések még arról írtak hogy sikerült. valamit viszont olvastam hogy modositott az ms az autentikáción, de arra is van megoldás.
-
félisten
válasz FreedomHUN #4344 üzenetére
Lehet hogy van. De nem érdemes felrakni azt az szörnyszülöttet. Most jól működik a telefon, kár elrontani. Nehogy véletlenül felrakja valaki.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Yoretto
tag
válasz FreedomHUN #4344 üzenetére
ki az aki egy feligkesz bugos rendszert akar hasznalni a mindennapokba? mondjuk ahogy hallom a denim se lett a leg "fenyesebb"
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
gretzky77
veterán
Sziasztok ha esetleg valakit érdekel egy fekete 1520 jó áron keressen meg,fent van az oldalon is! Fóliával tokkal mindennel!
-
Vegitaa
senior tag
Hát, vagy ötödszörre próbálom feltenni a skinomit, de csak nem lesz szép. Lehet én vagyok a béna, de a légbuborékok csak nem akarnak kijönni alóla.
Életemben nem vacakoltam enyit egy telefonon a fóliázással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest