Új hozzászólás Aktív témák
-
benz
csendes tag
Topic élesztés gyanánt írok pár szót a nemrég megjött új tokomról. Elsőre úgy tűnt, hogy nagyon csúszós és ujjlenyomat gyűjtős. De akkor eléggé ki voltam melegedve és izzadt is volt a tenyerem. Gondoltam azért több esélyt kap, úgyhogy rajtahagytam és úgy néz ki maradni is fog. Egészen jól tapad a kézbe és az oldalsó gombok, sokkal kényelmesebben elérhetőek, mint a nilkinnél. Ha valaki még nem találta meg az "igazit" akkor ennyiért érdemes kipróbálni, mert nem rossz alternatíva.
-
Vegitaa
senior tag
Hogy tudok videóhívást kezdeményzeni...?
-
Rob700
senior tag
Fincsi lett a HDR...
[HDR]iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
válasz gretzky77 #4610 üzenetére
tipikus észrevétel... Nem baj, hogy merci felni van rajta! Ez egyfajta "tuning" irányzat... Gyári karosszéria, brutálisan leültetve és igényes (leginkább vw,Audi,Porsche, BBS de a Mercedes felni is belefér) felnivel. Haverom autója, de az enyém is ezt az irányzatot szokta követni...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
Mennyi az esélye, hogy kb egy év alatt drasztikusan csökken az üzemidő? Valaki cseréltetett ilyet már fizetősben Nokiánál?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sharplaninac
tag
válasz Plazmacucci #4616 üzenetére
Még nem , de ha megtudod megírhatnád . Kiváncsi vagyok...
A hegyek lovagja : a sarplaninai juhászkutya.
-
Rob700
senior tag
válasz Plazmacucci #4616 üzenetére
Szerintem nem sok esély van rá... Azért bírják ezek az akksik... Nekem 1,5éves korában is kb ugyan azt hozta a Lumia 820-am...
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Plazmacucci #4619 üzenetére
várd meg hogy lemerüljön magától és kikapcsoljon, nekem is csinált ilyet, 50% körül szabadesésben merült az akksi pár órát bírt csak.
pont az ünnepek miatt nem nyomkodtam, 2 naponta töltöm, kb. 20 perc net, 3 perc telefon és 5 fénykép. 4 napot kibírt.Feleségemnek a 1320-a is csinált ilyet, lemerítette, azóta reális az akkuidő.
kb.3-4 évet bírnak ki használattól függően[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FreedomHUN #4620 üzenetére
Rendben kipróbálom.
Es burkolatot csereltetett mar valaki? Unom a feketét 😅
-
sharplaninac
tag
válasz Plazmacucci #4621 üzenetére
Én igen. Gretzky77 -töl vásárolt Lumia kapott új ruhát (sárgát) a székesfehérvári Nokia Care szabóságban. A lányom azt monda rá hogy " menö" azóta ö is ilyet akar.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #4621 üzenetére
Valami egyedi hátlapfestést nem bírna el ez a műanyag? Pl a fekete alapon sárga lángnyelvek
-
Gabir
aktív tag
-
félisten
-
Rob700
senior tag
válasz sharplaninac #4622 üzenetére
Mennyibe kerül egy ilyen burkolat és a cseréje? Fehérváron a tetkós csajszi csinálta? Nagyon jófej és érti a dolgát.
iPhone 12 128GB Black
-
FreedomHUN
senior tag
Nálam van egy piros vadi új, rossz szint küldtek. Bp-en átcserélem ingyen. Akit érdekel pm-be megdumáljuk.
-
MODERÁTOR
válasz FreedomHUN #4627 üzenetére
Ne kísérts! Eredeti?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Vegitaa
senior tag
Nem találok semmi normális hangfelvevő progit.
Nem hiszem el, hogy nincs olyan, ami mp3-ba tud rögzíteni, fut a háttérben, meg képernyőzár után is... -
félisten
-
Vegitaa
senior tag
válasz Plazmacucci #4630 üzenetére
Nincs mp3, s a háttérben nem fut....
-
félisten
válasz Vegitaa #4631 üzenetére
Leírás alapján megy lezárt képernyőnél és wav és Mpeg-4 formátumokban ment. Azt meg át lehet konvertálni, elég egyszerűen.
Az Audio Recorder meg konvertál mp3-ba. Felvenni közvetlenül abba egyik sem tud. És szintén run under locked screen.
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
válasz Plazmacucci #4632 üzenetére
Az oké hogy lezárt képernyő aéatt megy, de a háttérben nem. Az kellene, ha háttérbe teszem a progit, s közbe mást csinálok a telóval, akkor is menjen!
-
félisten
-
Vegitaa
senior tag
válasz Plazmacucci #4634 üzenetére
Igen... De úgy lenne a leghasznosabb...
-
félisten
-
Vegitaa
senior tag
válasz Plazmacucci #4636 üzenetére
Pl. volt a minap egy előadás, hol egyszerre akartam a telóval jegyzetelni, meg felvenni az egészet...
-
sharplaninac
tag
Igen. A tetkósnak adtam oda, de nem tudom hogy ő szerelte-e. 15e. volt. anyaggal szerelési díjjal együtt. Néztem az ebayen is, de ahogy számoltam kb. fele, 2/3 árban jött volna ki a hátlap + a csavarhúzó és szerszámkészlet hozzá. Meg akkor én kínlódok vele, hogy kifeszegetésnél esetleg törik e a kijelző vagy sem... jó színűt kapok -e meg eredetit - (valószínű nem.) Összegezve, csináld magad mozgalomban nem mertem bevállalni. Ez legalább gyári. A sárga hátlap nagyon feldobja a fekete nillkin tokkal. Egyébként köszi, rendben megérkezett.
-
MODERÁTOR
válasz sharplaninac #4638 üzenetére
nekem piros kell
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
válasz sharplaninac #4638 üzenetére
15e nem is sok... Meddig kellett ott hagyni a telefont? Nekem is nagyon bejön a sárga Pláne, hogy teljesen makulátlan gyári burkolat...
Nincsmit!
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
sharplaninac
tag
Másfél - két órát mondtak, de 1 órán belül megvolt. Tehát simán megvárható. A rendelésnél volt egy kis gubanc, egy héten belül igérték hogy megjön a hátlap, 3 hét lett. Vagy a rendelést nem találták vagy fekete színü jött ... De végül meglett. Nem volt sürgös.
-
MODERÁTOR
válasz sharplaninac #4643 üzenetére
Ez az Alba Plázás Nokia? Minőségi a meló? Gari ezzel nem ugrik igaz?
-
Rob700
senior tag
válasz sharplaninac #4643 üzenetére
Az nem sok idő, igényesen megcsinálta? Nem karcolódott meg Sehol a ház?
MADcat: Nem az Alba plázában van már a Nokia Care, hanem visszább a Palotai úton a Penny-vel szemben
iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
válasz sharplaninac #4646 üzenetére
Az nagyon patent! 15e meglepően kevés érte...
iPhone 12 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest