- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
Srácok, hol érdemes most jó árban megvenni, ahol nem kínai piacos, s a gari is rendben van? Én az extreme digitalra gondoltam, de ott 149 ezer...
-
Assdak
őstag
Használ valaki tripodot a telefonhoz? Érdekelne, tud e valaki valami normális mount-ot hozzá.
-
GeneralCube
tag
aki esetleg megunta vagy csalódott telefonja méretében annak had segítsek már egy csere fejében egy lumia 930-ra
zsír uj T-s tarifa és részletfüggetlen
nincs telefonszámhoz rendelve imei alapján -
jeni
félisten
válasz GeneralCube #3005 üzenetére
A frászt hozod rám azzal a részletfüggetlen meg a tarifafüggetlen fogalmakkal!
A telefon-t előfizetéssel ,kártyás,vagyis feltöltő csomagban vagy kártya függetlenül vetted meg,illetve hitel mentesen,ez a lényeg,az,hogy lista áron veszed meg az egy dolog (bár ebben mi a jó,hogy lista áron! Esetek 99%-ban drágább a gyári független telefonoknál).
Sajnos abban tévedsz ha előfizetésed van,azt ugyanis letudják tiltani ha fizetési elmaradásod van! Kivéve a Dominó csomagban vásároltakat,azt nem mert értelemszerűen annyit telefonálsz rajta amennyi pénzt feltöltöttél rá!
Próbáld ki már egy másik szolgáltatós micro SIM kártyával,hogy ténylegesen független-e a telód!Amúgy 10 perce megint jött valami rendszer frissítés!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Ja nekem nincs pfd!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
jeni
félisten
Megint frissít a teló! Az elsőnél feltette a Cortana-t. A másodiknál még nem tudom,mert most lett újraindítva a teló. Fogaskerekezik...
Néhány alkalmazás szürke lett( Facebook,Skype,Messenger)[ Szerkesztve ]
-
ferke72
aktív tag
válasz sszemtelen #3013 üzenetére
Hazai régiós, developer prewiew futtatva és nincs vele semmi gond Denim már rajta van
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Yoretto
tag
válasz sszemtelen #3013 üzenetére
a nem "fejlesztoknek" szant denim frissites szerintem iden nem is nagyon varhato bar ez csak egy megerzes
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
Yoretto
tag
ertem, csak mert hivatalosan meg nem elerheto a denim, es mint ahogy irtak fentebb, hogy "fejlesztoknek" szant denim sincs ugylatszik ott tenyleg valami hiba lesz ahogy azt elottem is irta sszemtelen iden szerintem nem is nagyon lesz denim... majd talan jovo ev eleje, de ez csak megerzes
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
gretzky77
veterán
válasz sszemtelen #3022 üzenetére
Csak egy felvetés ha denim lenne rajta akkor menne gyárilag a mappázás nem? A pfd-t ha felteszem akkor a hivatalos frissítést hogy fogom tudni később feltenni? Milyen előnyökkel jár ez a dolog?
-
félisten
-
BobTail
őstag
Ami biztos, Denimetek csak úgy lehet, ha ez az OS-verziószámotok: 8.10.14219.341 (legutóbbi PfD-nek már ugyanez). Márpedig, ha a mostani fejlesztési frissítés előtt is már Denimet írt nektek, akkor nem lehet hivatalos, csak extrák+infók bug, mint mindenki másnak.
-
gretzky77
veterán
válasz sszemtelen #3029 üzenetére
Ez a pfd dolog,hogy működik? Letöltöttem az appot beléptem a Microsoft fiókom adataival de Ennyi nem tortenik semmi! A Windows app oldalon is beléptem de nem nagyon tudom mit kéne tenni! Segitene vki,köszönöm
-
-
ferke72
aktív tag
válasz gretzky77 #3031 üzenetére
Webes felületen is fel kell regelni ide developer
remélem jót linkeltem be régen regisztráltam.. appot felteszed, végig engedélyezed ha kész vagy rákeresel frissítésre telepíti, és örülsz[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Воланд
titán
egyvalamit nem art tisztazni: denimet akkor sem kapnak elobb a userek, ha a fejuk tetejere allnak. a gyartoi frissitesekhez nincs publikus "teszteloi" program es nincs olyan, hogy csak ugy megkapja valaki.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sszemtelen
őstag
Van aki nem tartja tokban ezt a drágaságot?
Mennyire kopik? Mennyire kell vigyázni vele mikor lerakom az asztalra? És minden ilyen..Szeretném elkezdeni tok nélkül használni, de piszok mód féltem.. (ennyi pénzért nem is csoda..)
-
MODERÁTOR
válasz sszemtelen #3037 üzenetére
Belebújós tokom van. De csak a táskában van a tokban, hogy a benne lévő cuccok ne karcolják össze. Nincs fólia rajta, figyelem hova teszem le. Semmi kopás. De én féltem is a cuccaimat.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Yoretto
tag
en tok nelkul hasznalom mar tobb mint egy eve (egyik telefonomhoz se hasznaltam/hanalok tokot, nem igazan szeretem), igaz amiota passport megvan kevesebbet, de semmi kopas, viszont csuszik rendesen, es ha esik akkor a kijelzo "torik", nekem mar 3szor "torott"
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Tok nélkül csak a bátor emberek használják.
Iszonyat csúszik. Vagy vegyél még egyet tartalékba, hogyha eltört csak át kelljen rakni a sim-et.
-
sszemtelen
őstag
Köszi a választ mindenkinek, akkor marad ebben az óccó s-line-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik