- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sommi
aktív tag
válasz cellardoor12 #41689 üzenetére
Megnéztem a linken hogy kell a képminőségen javítani, de huh, elsőre kicsit durvának tűnik a belepiszkálás.
Ha egyszerűbb lenne még most nekiállnék. Egyébként megérte, egyértelműen jobbak lettek a képek, vagy csak ha nagyon látni akarja az ember ?Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
szabof1
őstag
válasz tomi_x #41704 üzenetére
1. Nem biztos, hogy ez van fent, mert Joe30 készített egy frissített változatot valamikor november végén. Ez a friss SBF, amit most töltök fel.
2. Ha ezzel sem menne a bluetooth, akkor passz. Nem én készítettem. Joe30 azóta már Defy+-os lett és azt is magyarította. A régi Defy 2.2 CEE magyarítást pedig már nem támogatja. Akinek így is jó, az használja. Sajnálom. -
JeffDebr
tag
válasz Lacopapi #41700 üzenetére
megtettem, biztos ami biztos. köszi.
de közben rájöttem: ha belépek a névjegyekbe, a beállítások menüben kiválasztom a SIM névjegyeket, majd újra beállítások, amiben névjegy hozzáadása a SIM-hez.Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
szabof1
őstag
válasz szabof1 #41697 üzenetére
Nos, fent van a defy.prisonblock.hu-n a magyarított 2.2 CEE rom (JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_HU_ROOT.sbf). (Joe30 engedélyével.)
(#41706) tomi_x:
Letöltöd ezt és összehasonlítod pl. Total Commanderben a kettőt (ha még megvan az SBF, amivel telepítetted). Ha nem azonos, akkor neked a régi van meg.[ Szerkesztve ]
-
tomi_x
tag
válasz szabof1 #41709 üzenetére
Nekem úgy tűnik teljesen egyforma:
Filename: JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_HU_ROOT.sbf
Creation Date: 11/18/2011 10:42:12
File size: 378560898
RAM DL Version: v0x001000
Bootloader Version: -------------
Platform: 4G OMAP
HAB Type: Signed ProductionFilename: JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_HU_ROOT.sbf
Creation Date: 01/28/2012 21:22:09
File size: 378560898
RAM DL Version: v0x001000
Bootloader Version: -------------
Platform: 4G OMAP
HAB Type: Signed Production -
w333
félisten
válasz tomi_x #41704 üzenetére
Hidd el nekem én is használtam ezt a rom-ot és müködik az a bluetooth csak az a baj hogy a gyári 2.2 -ben nem lehet küldeni és fogadni: zenét és apk fájlt csak képet lehet.
Próbálj letölteni valami bluetooth managert amivel tudsz fogadni és küldeni minden fájltípustiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
szabof1
őstag
Jelentem: frissültek az első hozzászólások.
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Tudtok olyan progit amivel hardver gombhoz pl. kikapcsolóra lehet a hívás megszakítást rakni?
Nagyon idegesít,ha véletlenül tárcsázok v.kit nem tudom szétkapcsolni csak már több kicsengés után.
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
csmat
senior tag
sziasztok!
nem tudom járt-e már így valaki,de úgy tűnik elromlott a tőltőm..
aza része amit a falba kell dugni, de az adatkábel jó szerencsére, így gépről tudom tölteni. Ugye a töltőre is vonatkozik a garancia? t-s kb fél éves. elég elvinnem a legközelebb t-be ugye? -
cellardoor12
csendes tag
Próbáld meg root explorerrel simán felülírni a belső tárhely /etc könyvtárában lévő mot_ise_imager_cfg.bin-t az újjal, persze előtte mentsd le a régit. Nekem nem ment így, ezért csináltam a linkelt leírást. Ha nem akarsz adb-zni, akkor talán egyszerűbb simán terminal emulatorba (cm7-ben van) pötyögd be a leírt parancsokat, úgy is jó.
Természetesen nem lesz belőle Canon Eos, de kevésbé mosott, ez a fájlméretből is látszik, ami jóval nagyobb, mint a régi. -
csmat
senior tag
-
fifasoni
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A Következő a problémám: felcsatlakozom az itthoni WIFI-re mutatja is a fenti sávban, hogy felcsatlakozott mégsincs net.Néztem másik telefonon is (SE X8) azon pedig tökéletesen működik (van rajta net). Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a baj az kérem segítsen.
Köszönöm
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok, köszönöm a segítséget, de sajna még mindig nem megy a ppt és pps filek kezelése, sztem valami hardvare cucc hiányzik.
A Samsung Omnia kezelte
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
Sommi
aktív tag
válasz Tel Chi #41729 üzenetére
Torrentezz le egy quick office pro-t az egész biztos hogy megnyitja, de a docs to go is. Bár ezt már írtuk, és ha ezekkel nem megy akkor nem tudom mi lehet a probléma :S
Másik dolog : ti mivel állítjátok a cpu órajelét ? És mire érdemes a minimumot ? A cm alap beállítójában a max 1000 de én 1,1-re is szeretném felvinni, azt viszont nem tudom hogy a minimumot mekkorára tegyem.
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Sommi
aktív tag
Na ! a régi file nevét átírtam, de ott hagytam a régi helyén, és odaraktam az újat, és valóban feljavította a kamera képét !
El is küldöm a before - after képeket amint feltöltöttem egy oldalra ahonnan be tudom linkelni.
Köszi a segítségeket hozzáJa hát itt a dropbox, a before kép : http://dl.dropbox.com/u/58343588/IMG_20120129_213435.jpg
és az after : http://dl.dropbox.com/u/58343588/IMG_20120129_214045.jpg
Sajnos nem a legjobb képek, de még ezeken a sötét képen is kijön a változás.
[ Szerkesztve ]
-
Sommi
aktív tag
A setVsel-ben beállítgattam a 3 tartományt, rányomok hogy apply, de a csúszka alatti 3 "gomb" (apply ... stb) alatt, azt írja olyankor hogy 300 Mhz.
Pedig azt a minimálisnak állítottam be, a maxra 1100-at. Az okés ha ott a beállítás és apply után azt írja ? És egyébként a cyanogen mod beállításaiban ez után még külön ki kellett választani a minimális mértéket, mert azt korábban még 600-ra tettem, de miután a setVsel-ben 300-ra raktam és apply-t nyomtam neki, akkor is az volt benne.
Minden esetre most ott is levettem 300-ra.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Lacopapi
addikt
A cpu beállításokat leginkább a bootmenüben érdemes piszkálni,mert az van a legmélyebben.Olyankor a setvsel-re nincs szükség,mert minek külső app,ha van lehetőség belső beállításra. Azonban ha ragaszkodsz a (sokkal kevesebb lehetőséget alkalmazó),setvsel-hez,akkor a bootmenüs cpu beállításokat "disable" re kell állítani,mert összeakadhatnak a dolgok.
-
Sommi
aktív tag
válasz Lacopapi #41736 üzenetére
Rendben, belőttem a bootmenüben, a setVsel-et le is szedtem, miután beállítgattam a bootmenüben rebootoltam, bementem a cm beállításaiba és ott most is 1000-et ír pedig a bootmenüben 1100-re tettem, és a beállítások alatt nem is lehet most 1100-ra tenni. Most akkor melyiken van ?
Remélem a bootmenüs beállítás az érvényes, csak nem értem miért nem azt írja ki.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Lacopapi
addikt
-
TcMano
tag
válasz cellardoor12 #41723 üzenetére
Helló! A kamera beállításoknál mit írtál át?
[ Szerkesztve ]
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
kakukkmarci
senior tag
-
Sommi
aktív tag
válasz kakukkmarci #41741 üzenetére
Természetesen ilyen sötétben nem érdemes fotózgatni, de kipróbáltam nappali fényben is, és tényleg jobbak az élek. Neked egyébként lehet hogy piros lencsésed van, ezt meg a zöldekre találták ki, azok rosszabbat csinálnak egy fokkal.
-
-
mm89
őstag
válasz Szombó #41745 üzenetére
Uhh, ha már a rendszerhangerőnél tartunk:
Régebben valaki már próbálkozott vele, meg régebben én is kerestem már, de nem jutottam semmire. Amikor a hangerőgombot megnyomom akkor ugye állítja a hangerőt, ami jó, de miért PITTYEN egyet?? Azt a hangot vajon hol tárolja a rendszer, mert szeretném kiirtani!?
Szerintem megtaláltam a file-t:
system/media/audio/ui/VolumeAdjust.ogg
A baj az, hogy nem tudom törölni onnan. Hiába csatolom a system-et írhatóvá, nem engedi...szerk.:
sikerült törölni, restartolok és kiderül, hogy mennyire voltam sikeresszerk.:
Még mindig pittyeg!![ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Keresnek egy navit a defyre, ami domborzatot is mutatja, tudom nem akarok warezkodni,de várom az ötleteket Sygnic tetszene, de sokszor belassítja es lefagyasztja a telót. (gyári 2.2 rom van még rajta) -
Sommi
aktív tag
válasz Szombó #41749 üzenetére
Örülj neki, én hülyét kapok tőle, mer nálam tök hangos ... és egyelőre csak úgy tudom elnémítani ha rezgőre rakom a telefont, amit 1-2 képért nyilván nem fogok mindig. De lehet hogy csak én bénázok, de nem találtam a camera beállítások közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest