- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz freeknight #42650 üzenetére
gapps-ot tennéd fel? menni kéne, lehet előtte kellenek a wipe-ok, így hogy elindítottad gapps nélkül....
bod101 No, akkor csűrjed befelé az aksit a DEFY-be!![ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Sommi
aktív tag
Nálam 7.2-es cm-el, az android OS 6 a rendszer 5 % máskor se szokott 10 fölé menni, szerintem az a 9% nem vészes, általánosnak tűnik.
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Arra van már megoldás, hogy a telefonkönyvben facebook-ról leszinkronizált nevekhez csatolt képek hívásoknál jó minőségűek legyenek???
-
RootRulez
félisten
válasz Dreimus #42657 üzenetére
Azóta megtudtam, hogy van egy ROM White Rabbit a neve, no az támogatja a DEFY+ aksit.
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Létezik olyan hogy minden előjel nélkül meghalt a hangszórója a defymnek. nem recsegett semmi és most nem szól. lehet ez szoftveres hiba?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Sajnos meg volt az első fagyás a telómnak neteztem közben hívtak és mikor letettem fekete képernyő csontra csak az értesítő sáv maradt. Semmire nem reagált, kikapcs gombra sem úgyhogy kivettem az aksit. Gyári 2.3.5-s van rajta még nem nyúltam hozzá.
Csináljak vele valamit, van ötletetek?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
bigsee
addikt
válasz anonymus89 #42668 üzenetére
"...Gyári 2.3.5-s van rajta..."
Ez biztos?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
anonymus89
addikt
válasz bigsee #42669 üzenetére
Igen persze az van Defy+-m van.
Egyébként még egy kérdés miért szakad meg hívás közben a vonal beszélek bátyámmal ugyanilyen van neki, és most is 6 perc után vége lett. Mozog közben és a távolságérzékelő néha nem jól működik vagy mi a nyavalya?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Dreimus
senior tag
válasz anonymus89 #42670 üzenetére
Szia,
Szerintem mivel más az alap szoftver a két telefonnak nem a Defy topickban kéne elsőnek megkérdezni a defy+ kérdést. Az igaz hogy lesz rá itt is megoldás de sztem elsőnek a defy+ topicjában kérj helpet.
-
fux82
tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy az mp.3 számok albumborítóit hogy lehetne megjeleníteni rendesen? Miui romon akár az alap zenelejátszóval, akár z playerel. A mp3 számoknál már beírtam a tulajdonságokhoz a címet, előadót , albumcímet, de még így sem szedi le rendesen: Most pl ugyanazt meg mindegyikhez.
-
Sajátos
csendes tag
Sziasztok,
most jöttem rá - Maniac féle rom telepítése közben - egy nagyon hasznos dologra, mégpedig hogyha az első indításnál nem megy tovább a boot, akkor a bekapcs és hangerő fel és le szentháromság egyidejű megnyomásával a telefon újraindul és nem kell az akksit kiszedegetni.[ Szerkesztve ]
-
s_pepe25
csendes tag
sziasztok! olyan problémám lenne, hogy vettem a defymbe 1800mah akksit és mikor betetem elsőre az akksit már akkor nem a valos százalékot irta ki a telefon, hanem ammit megjegyzet az eredeti akksiból. szóval az a gondom hogy 15 - 20 százalékokat ugrál lefele a mutató. cm 7.2 t hasznalatok csináltam már wipe cachet, wipe dalvikot, valamint battery calibrationt 2x és még most is ugyan úgy 63% utan 50 % jön, 43% utan 15% , mit tudok még esetleg csinalni hogy jó legyen?
-
veterán
-
s_pepe25
csendes tag
válasz Neil Watts #42683 üzenetére
köszi szépen, remélem jó lesz
-
gyuszmó
őstag
Üdv
kollégákFent van a fehér nyúl eddig nagyon szuper
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Lacopapi
addikt
Na most akkor megint itt vagyunk? Faguriga legyek,ha értem
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Hangszóró csere mennyi ideig tart kb a szervizbe? illetve ha a gari jegyemen ami motokeres valami htc szerviz szerepel akkor most hova kell vinnem ami az első hsz-be fel van tüntetve vagy ami a garijegyen?
-
zsoltix
tag
Köszi a válaszokat. Remélem számla nélkül is megcsinálják mert az már nincs meg csak a gari papírja
-
Fatrai
csendes tag
Sziasztok!
Már rég óta követem az itteni eseményeket, de most kevesebb időm van utánaolvasni a dolgoknak.
A kérdésem, hogy a Defy+ ra is ugyanúgy kell cm7-et telepíteni, mint a sima Defy-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest