- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tel Chi
tag
válasz szabof1 #42250 üzenetére
Ráklikkeltem és ezt adja be:
WajkIUI 2.2.3 - MULTiLanguage
oooooooooooooooooooooooooooooo
arabic - czech - danish - dutch
english - french - german - greek
hebrew - hungarian - italian
korean - persian - polish - brasil
portugese - russian - slovenian - slovak
spanish - turkish - vietnamese
oooooooooooooooooooooooooooooo
PRIMARY mirrors:
-------------------------------------
http://www.digzip.com/files/CT0B0KK3/WajkIUI_multilang_2.2.3.html
-------------------------------------
Other mirrors:
http://www.uploadstation.com/file/Npwq8xW
http://www.fileserve.com/file/gu3jQ8W/WajkIUI_multilang_2.2.3.zip
ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooooooo
oooNokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
Tel Chi
tag
válasz szabof1 #42252 üzenetére
Köszönöm szépen sikerült!
Minden ok és tetszik is. Különösen jó benne pl a töltési led világítása /fehér folyamatos és ha feltöltött akkor zöld/, valamint nagyon tetszik az ujraindítható mód.
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
Sommi
aktív tag
válasz Tel Chi #42253 üzenetére
A led színe töltéskor a cm-ben is fehér, de egyébként egy rootolt készülékben a Light Flow Light nevű appal az összes led visszajelzést kedved szerint variálhatod, színét, villogását, stb, amit csak akarsz.
A screenshot, recovery, és restart mod szintén benne vannak a cm-ben is, de mondjuk egy 2.2 után nem csodálom hogy tetszik.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Sommi
aktív tag
Lenne pár kérdésem 1-2 alap appal kapcsolatban ami a telón van :
Mire jó a Dev Tools , DroidSSHD, a Phone Portal se egészen világos nekem, és ott van a Spare Parts amiben a launchert lehet még külön variálgatni ha jól látom, de minek van az külön ? o.OHello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
kakukkmarci
senior tag
válasz kakukkmarci #42244 üzenetére
Aaaaaa francba.
Többszöri Backup után sem megy a visszaállítás.
Azt írja (többek között, amik még rendben lennének):
sd-ext.img not found. Skipping restore of /sd-ext/.
Restore complete.
És nem áll vissza. Mi lehet a baj ???noob... rooter... geek
-
domerator
veterán
válasz kakukkmarci #42256 üzenetére
Ugyanarra a romra akarod visszaállítani, amiről a mentés készült?... mert ha nem, akkor lehet, hogy nem is fog menni... különböző recoveryk esetében előfordul, hogy a másiknak a mentését nem tudja kezelni (kipróbálva, csak recovery verziót ne kérdezz, mert nem írtam fel)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
szabof1
őstag
válasz kakukkmarci #42258 üzenetére
Ugyanaz a recovery verzió?
-
Womb
senior tag
válasz raczger #41984 üzenetére
Extrém ki nem használtság. Még biztos bírná, de én már nem. Az akksi 40%-on volt a kép készítése idején. Azért nem semmi az eredmény, az értelmét nem firtatva.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Egy hétre "lejegelted"?
Nekem általában 3 napot megy, novemberben SIM csere volt, decemberben gyári visszaállításon ment keresztűl. Az addigi egy napos használat mellett lett most ez három nap.[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Szombó
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem ebbe?"Szeretnék valamit feltelepíteni a telóra.Ezt írják "Telepítése Recovery menüből (install zip from sd card-al)."
Én nem találtam ilyet a recovery menüben.Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Tel Chi
tag
Tèlleg frankò csak meg kell szokni.
Viszont rendkivül kellemetlen dolog adódott. Importàlja ès csak importàlja a neveket VC cardokat az idők vègezetèig. Az èrtesìtèsekben làtszik ès nemtok semmit csinàlni. Már törőltem a fiòkot, csinàltam màsikat, ujraindítottam, de nem talàlok megoldàst
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Még ezzel a minimális használattal is jó eredmény ez!
Grat!!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
kakukkmarci
senior tag
válasz szabof1 #42260 üzenetére
Na klassz.
Próbálgattam, és mostmár nem tölt be a CWM recovery sem. Megállt a piros logónál, és nincs kék LED felvillanás. Csak az akku ki segít. Volt több data-factory reset is. Semmi változás. Csak gyári recoverybe tudok menni.
Egy bootloader-ben telepített gyári 2.2 CEE sbf segít, vagy mi lenne jó ?
A downgrade elhibázott 2.3 esetére :
[link] jó lehet nekem ?
(Bár nem akartam én 2.3-mat telepíteni...)[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
Flexy90
senior tag
válasz kakukkmarci #42272 üzenetére
Az FR törölte a CWM-et. Lehet betölt az, csak lassú az 1. indítás. Viszont ha nem működne, egy gyári sbf telepítés után biztos jó lesz.
(#42273) Szombó: Én úgy emlékeztem h a 2ndInit programban a telepítésnél lehet választani Latest és Stable verzió közül, hogy mit telepítsen. Akkor valószínű rosszul emlékeztem...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
válasz Szombó #42275 üzenetére
Néztem. Kipróbálhatod, de számolj azzal, hogy lehet utána el sem indul a kamera alkalmazás, és csinálnod kell egy Factory resetet. Ha megcsinálod írd meg azért h lett e javulás.
(#42276) kakukkmarci: CEE(szabof1 leírásából linkelve)
Xiaomi Fan
-
domerator
veterán
válasz kakukkmarci #42272 üzenetére
A vészhelyzetes Eclairt fel ne tedd ha nem telepítettél gingerbreadet előtte és nem tudtál visszatérni... 2.2 froyot tegyél fel, ahogy előttem javasolták.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
kelly416
veterán
Szentes környékén van valaki, aki benne van nagyon a custom romok feltételében és esetleg segítene vagy akár megcsinálná nekem? Természetesen nem ingyen gondoltam, de ezt majd privátban...
-
Phoenixy
senior tag
Ha van 1 percetek, akkor "írjátok alá": Unlock all Motorola bootloaders!
Köszi!
[DEFY+ forumból másolva!] Mivel ezt most is nagyon sokan nézik, ezért ide is bemásoltam, remélem nem baj és bocsánat, hogyha már volt róla szó!Motorola 4EVER
-
Sommi
aktív tag
válasz kelly416 #42286 üzenetére
Szerintem meg állj neki Szabof1 leírásai alapján, nagyon szájbarágós, mindenre kitér, a felmerülhető problémákra is ott vannak a megoldások, szóval vegyél erőt magadon, szedd össze a bátorságod, szánj rá 2 nyugodt órát (elsőre én egy 1-1.5 eltökörésztem vele, mindent 3szor elolvastam ) és simán meg fogod tudni csinálni. Utólag meg sikerélmény lesz hogy magadnak csináltad meg
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
ottobacsi
tag
Helló mindenki!
Tudna valaki nekem abban segíteni hogy hogyan lehet kikapcsolni az alapértelmezett böngészőt?
Több böngészőt is használok, különböző célokra. Az a gondom konkrétan, hogy véletlenül beraktam a pipát hogy ne kérdezze meg többször melyik böngészővel szeretnék megnyitni egy weboldalt, ha például egy e-mailben rákattintok egy linkre. Most már csak azzal nyitja meg amire a pipa berakásakor rányomtam. Nagyon idegesítő, és az is hogy mem tudom visszacsinálni. -
ndlx
aktív tag
Sziasztok
Akinek WIUI-ja van (vagy abban tapasztalata) attól szeretnék kérdezni. WIUI 2.2.3 van fent, gyári miui launcherrel (de kipróbáltam launcher proval is, ugyanaz).
Miként lehetségesek a következők:
- az iphone ikonhoz hasonló ikonokat normál ikonokra cserélni. találtam olyan témát ami leszedi a keretet az ikonról, de akkor meg az amúgy normál nagyságú ikonok picikék lesznek, ha újratelepítem őket, akkor is.
- a naptárban látok olyan beírásokat, mint valami amerikai ünnepek vagy hasonló, de ha megnyitom adott napot, akkor nincs ott. nem lehet eltüntetni? a naptár beállításokkal már próbálkoztam. előtte CM7.1 volt fent, azon nem volt ilyen problémám.Köszi ha valaki tud segíteni.
üdv. -
Szombó
senior tag
Sziasztok. CM7 2.3.5 alatt nem megy a Phone Portal.Találkozott már valaki ilyen problémával?
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Szombó
senior tag
válasz baal-amiga #42296 üzenetére
Én nem raktam fel.Ha csak a CM7-ben nincs.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
i.s
tag
Sziasztok, egy kisebb bosszúság miatt írok. Van egy defym és a napokban azt vettem észre, hogy fotózáskor (zoomolás közben) furán kerreg, kattog valami a kamerában. Alig hallható, de engem zavar. Egyébként hibátlanul működik a kamera, legalábbis a képalkotó képessége.
Valaki tapasztalt már ilyet?
S.I[ Szerkesztve ]
-
kakukkmarci
senior tag
Az én zöld lencsésem is teljesen néma volt kezdetben. Aztán még egyszer le is hurrogtam itt valakit ,hogy ugyan mi kattogna abban a pici kamerában ?!
Aztán kezembe került egy piros, és igencsak meglepődtem, olyan hangos volt. Azóta már, csendes környezetben, koncentrálva, az enyémnek is hallatszik a hangja.
Röviden: Az autófókusz dolgozik, az kattog.noob... rooter... geek
-
Lacopapi
addikt
válasz kakukkmarci #42299 üzenetére
Így van,a Konica sem zajtalan,csak annál fel sem figyelünk erre...amíg jók a képek,semmi gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok