Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkyLine3000

    addikt

    válasz RetepNyaraB #7748 üzenetére

    Most már nyugodtan kijelenthetem, hogy az aksi nem gatya. :) Szerencsére nagyon jó állapotban van. Az én felhasználói szokásaimmal a 2 nap simán megvan, ha kevesebbet használom, a 3 is. Utoljára két nap használattal 6 óra 12 perc SOT jött össze folyamatos wifi-vel. Ha durván nyomnám, 1 nap alatt minden bizonnyal még több összejönne. Pozitív az is, hogy a merülés is elég lineáris. Nincsenek hirtelen merülések, % vesztések.
    Sztem a V30-at simán, mindenféle gond nélkül lehet még bőven használni napi szinten. Gyors, pörgős, mindent tud, ami nekem kell. Igazából nem is tudom, milyen negatívumot tudnék felhozni? Talán a szelfi kamera nem a legjobb, de még mindig jobbnak tűnik, mint ami a MA tesztben volt. Ebben az U11-em azért sokkal jobb. De én nem is vagyok szelfibzi. Az asszony mániája... A széles viszont frankó. Sokat fotózok a városban és jól tud jönni, vagy lakásban, ha nincs nálam a dslr.
    Amit kicsit hiányolok, de ez LG-kben nem is szokott benn lenni, az időzített ki és bekapcsolás. (Éjszakára mindig ki van kapcsolva.) De kibírom.
    A mérete, súlya és kinézete is telitalálat.
    Ha egyszer lesz vmi értelmes V50 a piacon, lehet, veszek egyet, de egyelőre nekem bőven megfelel a V30.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák