- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
"Gyakorlatilag egyetlen aggályom van a telefonnal kapcsolatban, ami a karcolódásra hajlamos hátlapan keresendő,"
Ezt mostmár gondolom,minden optimus tulaj megcáfolja....mivel főként ez miatt nem lett különösen ajánlott...
Bár lényegtelen dolog,de azért csak jó ezt tisztázni,ha egy tag pont emiatt nem venné meg ezt a jó kis készüléket....
Szóval egyáltalán nem karcolódi még erősebb irritálásra se....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
LouiS22
veterán
Jól értettem. hogy az Optimus csak abban az esetben kapcsolja össze a telefonban lévő kontaktokat a Facebook-kal, ha azok a telefonban vannak? Tehát: Google-ból szinkronizált névjegygyűjtemény esetén ez az opció nem elérhető?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
GuB3Ra
aktív tag
Eddíg 1 negatívum a telefonnal, hogy nagyon halkan szól(csengőhang)főleg a w595 után
Egyébként a telefon nagyon jó és tettszik
Ja és mennyi ideig töltsem az első töltésnél?Daark minimalism
-
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
Hozzászoktam a HTC-nél (mondjuk ott a Sense-n keresztül megy, szóval az se "gyári" alkalmazás). Az Optimus a páromé, csak ennél a pontnál akadtam el.
El tudod küldeni priviben a teszted? Kiváncsi vagyok az észrevételeidre.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
jooker82
nagyúr
Nemtudjátok,h vmi autós tartót,honnan tudnék hozzá venni???amelyik állitható úgy,hogy fektetve és állva is rögziteni tudjam bele a telefont...
most kellene sürgősen ,mert jövő héten,megyünk egy hosszabb gps túrára...
köszönömLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
F.B.I.
veterán
válasz kaller1 #1660 üzenetére
Próbáltam vele egyszerűen nem működött a progi, mindig a memóriakártyával problémázott, próbáltam 2-el is.
Nem tudom nem lenne érdemes írni egy petíciót az LG Magyarországnak, hogy lépjenek a 2.2 frissítés ügyében?. Inkább várok arra decemberig, mint hogy a 2.1 legyen az utolsó.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Naras
őstag
válasz jooker82 #1665 üzenetére
Sztem épphogy a szomszéd üzletben nem lehet kapni ilyet...
Menj be mondjuk a legközelebbi Media Marktba, és tuti lesz egy csomó univerzális tartó...
De ha google - be beírod, ott is annyit ki fog dobni, hogy dunát lehet vele rekeszteni...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Naras
őstag
Senki nem mondta, hogy a 2.1 lesz az utolsó...
Csak az a biztos, hogy jön.. a 2.2 - ről még nincs információ...
3.0 nem lesz rá, az biztos... egyébként meg, marad a remény, hogy jön majd 2.2 is...
Petícióval sokra nem mennénk, max röhögnének rajtunk egyet, és ajánlanának egy 2.2 - es készüléket a kínálatukból...
(addigra gondolom ideérnek az Optimus nagytesók is)
[ Szerkesztve ]
-
-
F.B.I.
veterán
Nem hinném, hogy röhögnének, mert azzal nem tudják megtartani a potenciális vásárlókat, akiknek el tudják adni a majd 60K-ás készülékeiket ha már ezt a márkát választottad.
Most jön még csak a 2.1, ami egy 30K-ás készüléken alap (Voda845), erre én meg várjak majd a 2.2-re még 1 évet? Addigra lecserélem ezt a telefont.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
Naras
őstag
No igen, de nem hinném, hogy a Huawei egy csomót szüttyögött volna azzal, hogy a készülékre optimalizálja azt a 2.1 - et...
Nem is magán az elváráson röhögnének (ér természetesen ezt is csak idézőjelben), hanem a petíción... ez nem így működik...
Tudják ők is nagyon jól mi kell a népnek (az LG emiatt is nőtte ki magát ekkorára), és biztos vagyok benne, hogy megvan már a stratégiájuk erre is, úgyhogy sokat nem tehetünk, 1 évet remélhetőleg nem kell várni majd...
-
veterán
Nah végre én is tag lettem. Kis izgalommal kezdődött azért, mivel az elején a nyelv választásánál még nem voltam jártas a touch screen kijelző normális használatában, és gond nélkül kiválasztottam a cseh nyelvet Persze öregebb róka vagyok én annál hogy kétségbeessek: elővettem a leírást, és megnéztem, hogy melyik opciós menü mögött lehet nyelvet választani, és kilogikáztam pár perc alatt, hogy hol találom azóta jó A Vodafone napijegyét megrendeltem, és beszedtem kb 30 megányi programot (főként amiket 5150Head is feltett:
Quick Settings, Astro, HandcentSMS, Opera mini, Barcode Scanner, 3G Watchdog
MixZing, RockPlayer, Raging Thunder 2 Lite (mert már több helyen hallottam róla).Nos eddigi vélemény kb egy óra nyomogás után, hogy gyors, reszponzív. az érintőképernyőt szokni kell, mert félrenyomok, és scrollozásnál gyakran el is indítom véletlenül a dolgokat (a nyelv változtatás is ebből adódott). De megszokom, első ilyen telefonom. Amúgy minden elsőre ment, ennek örültem. És még nem lötyög a háta. Nah majd írok még róla
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Naras
őstag
válasz Menthirist #1678 üzenetére
Grat!
Nem is a háta lötyög egyébként, hanem az oldala...
Amúgy én azt tudnám ajánlani, hogy csüccsenj be egy Internetkávézóba, vagy keress egy szabad wifi - t, aztán hajrá... bár, már nagyjából leszedted, amit akartál, ahogy néztem, de persze te tudod
Jó mulatást az új játékszerhez, elleszel vele egy darabig
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Most kötöttem össze a telefont az adatkábellel, de nem igazán érzékel róla semmit (kell valami driver Win7-hez? )
Mindjárt előkeresem, mert írtatok valamit, hogy valamilyen könyvtárrendszert kell csinálni rajta valamihez. Zenét bárhonnan felismer?
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Inarus
addikt
válasz Menthirist #1680 üzenetére
A készüléken tálca lehúz, usb-s kapcsolatról szóló értesítésre rákattint, csatlakozás gombra rábök.
-
veterán
válasz Menthirist #1680 üzenetére
Jah, természetesen kerestem a fentről lehúzható menüben, de semmi... btw az nekem könnyen lejön
-
Inarus
addikt
válasz Menthirist #1682 üzenetére
Beállítások -> memóriakezelő -> Csak adattár opció pipa be! Már ha "pendriveként" akarod használni.
-
veterán
így terveztem én is, de amikor összedugok mindent, nem kapok a telefontól usb-s értesítést, a win7 meg azt mondja, hogy nem sikerült telepíteni. tölteni viszont tölti róla (és jó az usb port is )
a memókártyát kivéve, és manuálisan felmásolva rá dolgokat próbálgattam zenét és videót... és VADÁLLAT első videó a Korgoth of Barbaria egyetlen része volt, szenzációs képe van rajta, 576x432-es felbontású amúgy...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
patex1983
őstag
Üdv!
MA lettem tulaja egy ilyen jó kis kütyünek, eddig nagyon bejövős
Egy nagyon láma kérdés...Alkalmazásokból hogyan lehet kilépni?
Csak simán a vissza nyíllal?Akkor nem csak háttérbe rakja? Mert pl az opera mini is ugyanazt az oldalt hozta be,mint aminél kiléptem...
Ha meg a ki-be kapcs gombot nyomom, akkor meg lezár a képernyőzár egyből...X
-
Inarus
addikt
válasz Menthirist #1685 üzenetére
nincs mit.
Bocs a béna írásmódért, már félálomban vagyok... -
veterán
kegyetlen ez a telefon a 200 megás pdf-emet úgy olvassa (képestől), mint az álom. az OS könnyen kezelhető, már töröltem szoftvereket, amik nem kellettek, adtam hozzá, egész jól szól a hangja is, most épp qr barcode-okat olvasgattam be poénból A Raging Thunder pedig noha elég irányíthatatlan nekem elsőre (okés, hogy dőléssel kell, de azért nem egyszerű ), mutatja, hogy kemény kis dög ez a telefon
Szóval fülig ér a szám perpillhotspotot meg nem tudok sajna a közelben, majd be kell járkálnom a környéket... bár nekem 150 Ft-ot megért, hogy vagy 30-40 megányi programot leszedtem összesen (pedig 10 mega a limit, de egy ideig eltart, mire rájönnek, hogy elértem a 10 megát... ehhez képest a 7,2-es modem nyeli az adatot mint a szélvész
-
veterán
a telefon gps-éhez mindenképp kell net (A-GPS), vagy ha nincs, akkor van lehetőség csak a műholdakra hagyatkozni?
-
Pubszon
veterán
válasz Menthirist #1691 üzenetére
Természetesen, csak akkor 2-4 percbe is beletelhet a pozicionálás, de ha használsz mobilnetet, akkor a töredékére csökken ez az idő.
Hotspot kérdésre: Tedd fel a wardrive nevü programot, aztán wifi, GPS on és indulj meg amerre látsz, ez rögzít minden wifi-t amit be tud fogni és a térképen el is helyezi.
Én a településem már fel is térképeztem.
Akkor már mutatom a wardrive QR kódját.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
veterán
válasz Pubszon #1692 üzenetére
basszus mik vannak Köszi a kódot, bár itt most erős vihar van/volt, így későbbre halasztom, de még ma lekapom (még ha ez még 150 Ft-omba is kerül, csak előtte majd összenézek még programokat. )
Tényleg, hogy lehet pl marketről csak a telepítőt leszedni telefonra? mert a tegnapi szolíd barangolás is 64 megára csökkentette a belső memóriát, és nem vagyok mindig (jelenleg egyáltalán nem ) wifi közelben. Majd átsurranok keresztanámékhoz (nekik legalább normális kábeles netük van, nem adatforgalom-korlátos, mint az enyém perpill), és utánaolvasok az Android SDK-nak, apk telepítésnek, leszedésnek, stb... Amíg ők csodálják a készüléket
-
rokarudi
aktív tag
válasz LouiS22 #1562 üzenetére
Szia, írtad, hogy szoktál levelezni a HandcentSMS fejlesztőjével. Én is írtam már neki ezzel a billentyűzárképernyős problémával kapcsolatban, de még nem válaszolt. Az interneten máshol sem találtam semmilyen megoldást erre a dologra, sőt magát a problémát se nagyon, lehet, hogy ez az Optimus sajátossága. Na mindegy, akkor meg tudnád kérdezni tőle, hogy van-e valami ötlete?
-
Naras
őstag
válasz Menthirist #1693 üzenetére
64 mega???
Nekem van kb. 10 mega szabad helyem... A belső memóriát kb. nyugodtan telepakolhatod... persze valamennyi helyet hagyni kell neki, és nem kell minden szeméttel teleszórni, csak ami kell...
Az A-GPS megy net nélkül is, max tovább tart... bár, nekem még sztem egyszer sem használta, de érdemes a netet kikapcsolni, mielőtt a dzsipót benyomod, hogy ne zabálja le... még véletlenül se... (vannak erre is appok/widgetek)
Egyébként iGlO is fut rajta...Törölni természetesen nem csak a marketből lehet, a beállításokba belépve Alkalmazások->Alkalmazások kezelése menüpont alatt tudod törölgetni őket off-line módban...
Ha tudsz szerezni apk file - okat, akkor egyszerűen csak felmásolod a memkarira, és egy file-kezelővel elindítod... ennyire egyszerű, nem kell túlbonyolítani... ha meg épp van wifi a közelben, akkor Market...
-
bobace
addikt
Összegyűjtöm már én is milyen progikat használok (sok időm volt, nézzétek el nekem )
Opera Mini
SlovoEd szótár
Angol szótár
Apps Installer
Barcode Scanner
AK notepad
Astro
Bluetooth File Transfer
Compass
FAke-A-Call
Robotic Guitarist Free
Metronome
Screebl Lite
SMS backup & Restore
SMS Popup
Stopwatch
Egy GPS progi
UnitConverter (ezt nem találtam meg, de van sok fajta)
Aldiko
Android system info
Drop (csak hogy egy játék is legyen, de csak a nyereményjáték miatt az androidos blogról, sajns csak 520 pont körül van a rekordom...)
Parking SMS MAgyarország
SlideIT Keyboard Hungarian Pack
Extended Controls
Retro Clock
Rings Extended
ADW.Launcher (utálom és mégis szeretem)
meg most felraktam a Wardriveotmeg van még vagy 5-6 app, ami csak backupolva van ha kellene
Cardio Trainer
Documents to Go
Lookout
stb.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
LouiS22
veterán
válasz rokarudi #1694 üzenetére
Mi a probléma? Tudtommal ezen a téren az Android alap részét használja, de ettől függetlenül lehet probléma. A Párom Optimusán nincs fent a Handcent, ő a gyári sms appot használja. Tegnap beszéltem a fejlesztővel, mondtam, hogy mostantól tudok Optimust is tesztelni.
Szóval le tudod írni részletesen, esetleg fotókkal illusztrálva a hibát?
-
rokarudi
aktív tag
válasz LouiS22 #1697 üzenetére
Szia, a probléma lényege csak annyi, hogy ha megérkezik az sms, a Handcent természetesen jelzi és popup ablakként megjelenik a szöveg, illetve a lehetőségek (válasz, törlés, bezárás...), viszont hiába zárom be az ablakot (akkor a Handcent már olvasottnak tudja), vagy hiába törlöm az sms-t, a lockscreen-en az értesítések között még addig szerepel az sms új üzenetként (attól függetlenül, hogy a Handcent szerint már olvasott), amíg az alap üzenetkezelőben rá nem megyek az sms-re és ott is el nem olvasom. Ja, és természetesen az üzenetek beállításaiban az értesítések mellett nincs pipa, sőt már az automatikus üzenetfogadás mellől is kivettem a múltkor a pipát, de sajnos az sem segített.
Nem annyira nagy dolog, csak kicsit zavar, hogy minden üzenetet kétszer kell elolvasnom -
csigafej
tag
sziasztok,
Mail-jeim frissítését exchange szerverről (webes felületen keresztül) állítottam be és működött is tegnapig, semmit nem állítottam át, viszont két napja nem tudom frissíteni a leveleimet, naptáramat és kifelé sem tudok küldeni semmit.
Esetleg valakinek ötlete, mitől lehet ez? appkillerben be van állítva kivételnek, net amúgy működik...
köszi
gyuri(esetleg vki tud ajánlani valami jó alkalmazást outlook szerű levelezésre?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs