- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz Steelheart2 #2098 üzenetére
Bőven bele fogsz férni. Nyilván nem kell folyamatosan youtube-ozni
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
segi67
csendes tag
Aki esetleg még kételkedne olvassa el: http://bit.ly/dAd9eC
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz Steelheart2 #2103 üzenetére
Bazz, másfél giga?! Azzal jól elleszel egy darabig - wifivel kiegészítve meg pláne!
-
őstag
-
őstag
válasz Steelheart2 #2098 üzenetére
átlag felhasználók 150-200 MB-ba is beleférnek...
"... and I hope you have a great day!"
-
AXisBOLD
addikt
-
robertel
senior tag
válasz robertel #2096 üzenetére
Nem tudja senki se, hogy miért nem tudom megnyitni az sms-t? Gyári beállítások visszaállítása gondolom segítene, de ezt hol kell megejteni?
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Megvan az elsö bibi a teloval.Ha az Lg Home-ot és az android home-ot használom nem tudom lehuzni a felsö statuszbart.Csak a menü gomb megnyomásával lehet elöhivni.Ez nektek is igy van?Az Adw launcherben megy.
Milyen home-t használtok?[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
ben11
őstag
válasz Steelheart2 #2111 üzenetére
Ha ez az amire gondolok,akkor le lehet húzni,csak kicsit fentebbről indítsd az ujjadat és úgy csúsztasd le!
Itt 1:22-nél[ Szerkesztve ]
-
Destr4ct
aktív tag
válasz Steelheart2 #2111 üzenetére
Ezt már tárgyaltuk a topikban kb. a #911 -estől kezdve.
Annyit tennék hozzá az akkoriakhoz, hogy miután levettem a védőfóliát, nekem is sikerült az LG logótól húzva lenyitni a panelt, de már hozzászoktam, hogy körömmel húzom le.
What can change the nature of a man?
-
sagesz93
addikt
válasz Steelheart2 #2114 üzenetére
mert az adw-ben úgy van beállítva, hogy a kijelző bár mely részén ha lefele húzod az ujjad, lejön a felső sáv.(persze ezt át lehet állítani másra is.)
azthiszem ha felfele húzod, akkor eltünteti a felső sávot.[ Szerkesztve ]
-
Destr4ct
aktív tag
Így van, erősebb nyomással elérhető vagy legalábbis nagyon megközelíthető mindegyik széle a kijelzőnek,
(a képnél írtam is, hogy nem fejtettem ki nagy nyomást amikor a vonalakat húztam.)
ha a vonalas képre gondolsz: valóban jobbkezes vagyokEgyébként az egy dolog, hogy az ADW-ben az egész képernyőn le lehet húzni az értesítési sávot, ha valamilyen program az előtérben van, ugyanúgy ügyeskedni kell körömmel, vagy LG logótól kezdve.
[ Szerkesztve ]
What can change the nature of a man?
-
radamsky
senior tag
vettem én is egy ilyen telefont
mondjuk az elején elakadtam, mert a gyerköc kapcsolta be, ö vitamax kártyája és átállitotta valami iszonyat nyelvre. Nagy nehezen megtaláltam hogy hol lehet átállitani magyarra
kicsit szokatlan a menü
vitamax kártya van benne hogy ne generáljon nekem egyelőre semilyen mobil net forgalmat, mivel ugye még nem rendeltem meg. A vitamaxot le is szivta rendesen 0 forint lett rajta, mondjuk pech mert csak 300 ft volt rajta
A kérdés hol lehet kikapcsolni a mobil netet?? A wifit már beállitottam
szeretném a saját sim kártyámat betenni
-
Takhanto
őstag
El vagyok keseredve,ennél max csak 2.1-es verzió létezik,és lehet hogy attól újjabb nem is lesz. 2.1-esben nem támogatja a flash,szerintem nélkülözhetetlen..
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
veterán
A cikkel kapcsolatban csak nekem tűnt fel, hogy általunk megadható, hogy jány képernyőt szeretnénk használni? az optimus esetén az 5 csak a beállítodd DEFAULT, át lehet 7-re vagy 3-ra állítani, ha valaki annyit szeretne...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Lortech
addikt
válasz Menthirist #2122 üzenetére
Én se értettem, hogy miért írják, hogy ennyi. Nekem a kezdettől fogva 7-re van belőve.
Sőt ma a linkelt hwsw-s cikkben is fennakadtam rajta, ahol még meg is indokolták az 1.6-os verzióval a "csak" 5 home screent.#2119:
egyelőre alig van pár 2.2-es android gépezet a piacon. Szerintem a flashhez egyébként is egy komolyabb hardver kéne. Azt is be kell látni, hogy nagyon jó árú, belépő szintű készülékről van szó, nem várható el minden tőle, főleg, hogy nem is állította az LG, hogy tudná. Ha nem frissítene egyáltalán az LG, akkor sem érhetné szó a ház elejét, mert aki megvette eddig, az 1.6-os rendszerrel vette meg. A frissítés csak plusz. Ha ennyire flashre van szükséged, akkor ez a telefon (és árkategória) nem jó választás.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
veterán
válasz Takhanto #2119 üzenetére
Szerintem nélkülözhető, pláne hogy egy nagyon fix kódról van szó, ami sok esetben nem szereti a különböző felbontásokat. Tehát pl a flash-es játékokat, ha csak nem erre írják, felejtheted is el. Ami pedig a gépigényét illeti, láttam már 6000+-os AMD-t megfeküdni flash-es programoktól (igaz, voltak vagy 15-en). Amúgy egy borzasztó gépigényes nyelvről beszélünk, ahol a böngészőben fut egy virtuális gép, ami futtat a fő procin kódot... szóval sokszoros veszteség... én a 30k-mat úgy adtam ki, hogy wifi, sok program, gps, fejleszthetek rá, sőt még bizonyos 3d-s játékok is futnak (fontossági sorrendben)... ezeket teljesíti is, minden más csak ajándék.
Szóval én jól elvagyok az 1.6-tal is, gyanítom a 2.1-el is jól megleszek
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
jah, és rászoktam egy kicsit a "stylus"-ra (azért írom "" között, mivel a Wacom tabletem tollát használom a célra ) Király dolog amúgy, szeretek vele Tower Defense játékokat tolni
-
Inarus
addikt
válasz Menthirist #2122 üzenetére
Nem csak neked, de én nemrég olvastam + hirteln azt sem tudom mi a loginem ( ), meg lusta is vagyok a múltkori blogos baromkodás után. Amúgy nekem az tűnt fel, hogy sokszor kimarad a többiekkel való összehasonlításkor, mintha helyenként kicsit külön kategóriaként kezelné a cikkíró.
(#2123) Lortech:
"Ha ennyire flashre van szükséged, akkor ez a telefon (és árkategória) nem jó választás."
+1: Kell a halálnak flash. Nincs kedvem fél órát várni valami fostalicska animációra amitő össze kéne pisálnom magam...[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
ahogy korábban utaltam rá, én is megvettem a készüléket.
már most megszerettem, de egy két dolog még furcsa:
pl a "vissza" gombolt elég nehéz úgy eltalálni, hogy reagáljon is illetve pl fényképezőgépből való kilépéskor ha el is találom(biztos mert rezzen egyet a telefon) nem reagál rá, csak kb a 2-3-dikra lép ki.
de sokszor meg tökéletesen megy, lehet csak én nem találom el rendesen?
még két dolog: az egyik, hogy mikor lezár a készülék és ki akarom oldani, először le kell nyomnom valamelyik (tényleges)gombot hogy bekapcsoljon a képernyő, na itt se megy ez a bekapcsolás első lenyomásra mindig.
valamint azt vettem észre(bár ez nem feltétlen hiba), hogy a két érintőgomb közötti, képernyő alatti területen ha végighúzom az ujjamat érezni hogy...hát nem is tudom, megnézné nekem valaki?
másnak is így van/ így működik?
lehet csak túl aggódom magam, de kíváncsi vagyok ezekre.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Takhanto
őstag
Flash-el kapcsolatban,nekem a speedtestre kellett volna,tudjam azt hogy hol mennyi a letőltési sebessége. Esetleg létezik progiban is?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
veterán
Azért én beregeltem és hozzászóltam gyorsan, nehogy valaki még tévképzetben legyen ezzel kapcsolatban
Az a gond ezekkel (minden!) cikkel, hogy nem lehet az ember objektív, mivel a témában nincs előre meghatározott skála, miszerint mit kell tudni adott mennyiségű pénzért, pláne úgy, hogy ez minden embernél más. A srácnak egy Desire-je van, ami biztos szuper dolog +100k-ért, de tudnia is kell a cikkekhez persze a felső kategória dolgait is. Viszont ha az ember ült már egy Aston Martinban, akkor sosem fogja tudni úgy értékelni a Suzukikat, mint azok, akiknek nem volt rá lehetőségük. Szóval teljes objektivitás ilyen témában sajna nincs...
-
veterán
-
Inarus
addikt
válasz AXisBOLD #2128 üzenetére
"pl a "vissza" gombolt elég nehéz úgy eltalálni, hogy reagáljon is"
- Furi, ezzel nem volt bajom, pedig nem szeressem az ilyen gombokat alapból."fényképezőgépből való kilépéskor ha el is találom(biztos mert rezzen egyet a telefon) nem reagál rá, csak kb a 2-3-dikra lép ki."
- LOL, én azt hittem gyárilag kell két katt rá a kilépéshez..."még két dolog: az egyik, hogy mikor lezár a készülék és ki akarom oldani, először le kell nyomnom valamelyik (tényleges)gombot hogy bekapcsoljon a képernyő, na itt se megy ez a bekapcsolás első lenyomásra mindig."
- Ez sajna igaz... Meg is írtam a blogba... De szerencsére még hívásnál nem volt baj vele."a két érintőgomb közötti, képernyő alatti területen ha végighúzom az ujjamat érezni hogy...hát nem is tudom, megnézné nekem valaki?"
- Mit kéne érezni?(#2129) Takhanto:
"Flash-el kapcsolatban,nekem a speedtestre kellett volna,tudjam azt hogy hol mennyi a letőltési sebessége. Esetleg létezik progiban is?"
- Bazz! Ennyi? Network Monitor Mobilhálózatra és wifire külön mér.[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz Menthirist #2130 üzenetére
Láttam.
Azért ez mégsem volt Tomika-szintű cikk...
Szerintem egész korrektül beszélt, már ami az összehasonlítást illeti. Az igaz, hogy kicsit a kelleténél jobban lehúzta a készülékeket - főleg a huaweiket - a rangsor átjött..."ha az ember ült már egy Aston Martinban, akkor sosem fogja tudni úgy értékelni a Suzukikat"
Ó, dehogynem menne az, itt inkább arról van szó, hogy ha egy embernek Aston Martinja van... -
AXisBOLD
addikt
először is köszi a gyors választ .
igazából csak azt akarom kideríteni, hogy ezek az - nevezzük észrevételeknek - másnál is fennállnak-e. mert ha igen, akkor nyugtázom hogy ilyen a telefon és nem foglalkozom vele.
ahogy látom/írod így működik, illetve ezt az érintő gombot csak én találom el néha úgy, hogy észrevegye az ujjam .
az utolsó amit kérdeztem: azt vettem észre hogy az érintőképernyő "rétegei"(?) lefelé kicsit elválnak egymástól(óvatos tapizással ki lehet érezni). de a reagálása/érzékelése mindenhol ugyan olyan jó. szóval probléma nincs vele, csak kutakodok.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
cinkes
csendes tag
Sziasztok!Most vettem meg az optimus gt540 et van hozzá 100 mega net is!ataudna valaki segiteni hogy mivel kezdjem???Milyen cuccokat fel tennem rá?meg ilyenekre gondoltam!navigácio érdekelne!ha lehet ingyenes!!!Segitséged elöre is megköszönöm
-
Inarus
addikt
válasz AXisBOLD #2134 üzenetére
Az nem a fólia?
Elmondom, hogy jártam én:
Anno, ott örömködtem, hogy mindenhol van rajta fólia - még az oldalsó gombokon is. Mondom, ez tök jó, mert én mire fóliát vennék, a kijelző már karcos...
Aztán elkezdett felkopni a hangszóró körüli fólia. Jobban megnéztem, és szitkozódtam, hogy bazz, a képernyő nem is fóliás... Akkor viszont fasza, mert
ad1.: tiszta karc lesz a képernyő - már most karcos
ad2.: az alsó gomboknál hülye hangot hallat, amiről azt hittem, hogy a fólia miatt van.
Ezen bosszankodtam, mikor egy kedves hölgyismerős felhívta rá a figyelmem, hogy vagy mégis fóliás, vagy olyan van, amit még ő nem látott, vagyis hogy buborékos a gombok felett a műanyag....
Mint kiderült, mégis fóliás a cucc...
Jah, amúgy grat a választáshoz.[ Szerkesztve ]
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok a Navitelt próbálta már valaki rátenni a gépre? A túristautas térképeket ez tudja kezelni meg a Trekkbuddy, a Maverickhez konvertálgatni kell. A Trekkbuddy nem igazán tetszett, ezért szeretném a Navitelt rátenni, de mivel kb. 18 mega ezért "nincs elég memória" hibaüzenettel kilép. Van erre valami megoldás?
-
Inarus
addikt
Pár ajánlott progi:
Astro - egy jó fájlkezelő
Barcode Scanner - vonalkód és qr-kód olvasó. Nagyon sok programhoz találsz leírást a weben, ezek Market-os elérését ilyen qr kódokban adják meg. Elindítod a progit, a képernyő felé tartod hogy beolvassa a kódot és már ugrik is a Market megfelelő részére (ha a te készülékedre és a te régiódban elérhető a progi persze). De sokan már az elérhetőségeiket is qr kódban tárolva adják tovább.
Opera Mini - 100 megás nethez wifi nélkül ezt a böngészőt ajánlom, hogy maradjon esetleg pár program letöltésére is.
Naviban nincs tippem, a többit meg majd később, ha körvonalazódik még igényed, meg persze ha kiismerted a rendszert egy kicsit.(#2137) rokarudi: Csinálj helyet...! Amíg nem lesz app2sd sajnos variálgatni kell a hellyel...
[ Szerkesztve ]
-
kingpython
aktív tag
Nekem tegnap produkált egy olyat a telom hogy hívott a haver és mikor felvettem volna érintő gomb kioldás a félig elhúzott gomb megállt és nem kicsit kifagyott a telo csak az akksi kivétel segített, mert semmi másra nem reagált.
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
Inarus
addikt
válasz kingpython #2139 üzenetére
uhh! gáz... a hardveres gombokra sem?
-
AXisBOLD
addikt
nem fóliás...már . leszedtem mert egy apró helyen buborékos volt az egyik sarkánál, és rontotta az összképet (de egyébként is tervezek venni rá valami jobb minőségűt, ami az érintő gombokat nem fedi le).
de akkor megvan -> ez a fura hang az érintőgombok körül, amit én is hallok, illetve kitapiztam, de ez fóliával és anélkül is hallható/érezhető! mintha egy nagyon picit szétválna a két réteg és
sercen egyetmikor elveszem az ujjam vagy nem is tudom mihez hasonlítsam ezt a hangot.[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Inarus
addikt
Nossss...
Hiába küldenék linkeket, mert ami leszedhető telepítőfájlban, azt fájlkezelő híjján nem tudod telepíteni.
Ami meg közvetlen az Android Market-ba vinne, ahhoz meg qr-kód olvasó hijján nem jutsz közelebb.
A menüben nyisd meg a Market programot, ott írd be a keresőbe az említett neveket, onnantól szerintem menni fog.
Egy jó tanács (és nem piszkálás): Olvass utána az Androidnak, az Android Market-nak, és a telefonnal kapcsolatos dolgoknak (például itt a Mobilarénán), mert ehhez már kell némi ismeretanyaggal rendelkezni.(#2143) AXisBOLD: Akkor az mégsem a fólia??? Mondjuk ennyi minőségbeli "bug" még belefér szerintem. De azért ez csalódás...
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
hát kicsit csalódás igaz, de a használatot nem befolyásolja. sorry hogy összetörtem az illúziót .
egyébként meg ezzel együtt is egy nagyon jó készülék!
jah és köszönöm! neked is grat hozzá .
még sűrűn látogatni fogom a fórumot, mert nagyon kezdő vagyok Android terén.
Aurea mediocritas
-
kingpython
aktív tag
Látta már valaki fent van a youtubeon hogy milyen szépen megy a telon a Tom Clancy's H.A.W.X? Csak én épp a játékot nem találom sehol..?
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
ben11
őstag
válasz kingpython #2148 üzenetére
Kaptál privátot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest