- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Nos, láttam Optimuson futni iGO-t, de én nem lettem lenyűgözve egyáltalán.
Valamiért lassú az egész mint a háborodás.
Gondolom, csak egyféle verzió van Androidra és ez pedig csak az Amigo, legalábbis nagyon annak látszott. A Mobilarenás Spica tesztben is Amigo-ról van szó, és a videótesztben is az van, szóval az lesz az. És a tesztben is írják, hogy lassú.Szóval még ha lenne, akkor se kellene...
What can change the nature of a man?
-
jooker82
nagyúr
válasz ruzsabazsa #1049 üzenetére
Ha másban nem is tudsz dönteni,legalább a külsejét nézdd meg,mmelyik az elegánsabb dizájnosabb...a spica egy bazi nagy dimatlan alakú telefon...
Az optimusra legalább felnéznek...
A vodafonnál hogy lehet internetre előfizetni??havidijasra gondolok..vmi beállitás kell??....és a 2000 ft os az meddig jár be nektek??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Naras
őstag
válasz Destr4ct #1051 üzenetére
Sztem egyáltalán nem veszélyes az iGO az Optimuson... én is láttam már, s ugyan egy picit lassabb talán, mint egy natív GPS kütyün, amin csak ez fut, és csak erre van tervezve, és optimalizálva, de teljesen jól használható... nyilván nem fog úgy futni, mint egy céleszközön, nomeg az is számít, hogy egyébként mennyire terhelt a telefonod (mármint más alkalmazásokkal)... mit vártál?
Be lehet állítani, igazság szerint várni nem kell, hogy töltsön, a navigáció is folyamatos, a hang sem recseg, vagy ilyesmi, nem tudom mi a baj vele... sztem semmi...
A Google Maps helyzetmeghatározása biztos gyorsabb
...és az van is a telón
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
VarGabi
csendes tag
Helló!
Most értem haza a kicsikével. Rádugtam a laptopra és nem látja, nem tudom rárakni a már letöltött kis progijaimat :S. mit csináljak? A Total Commander látja a cserélhető lemezt de nem tudok rálépni a meghajtóra mert nincs benne lemez :S. Pls help me!
-
devast
addikt
válasz ruzsabazsa #1045 üzenetére
Proci a legkevesebb különbség... Mindössze annyi, hogy spica-hoz (még) nincs normális 3d támogatás. Viszont spica kapacitív, a gt540 meg rezisztív. Meg kéne tapiznod mindkettőt, és azt vidd amelyik jobban bejön
-
Destr4ct
aktív tag
válasz VarGabi #1055 üzenetére
Nyomd meg a menü gombot, "értesítések" (vagy fentről húzd le a tálcát), kattints az "USB csatlakoztatva" pontra, és "csatlakozik".
(Kb úgy lehet felfogni, hogy ha a telót feldugod USB-re, akkor azzal még csak a "kártyaolvasót" csatlakoztattad, és utána még "bele kell rakni" a kártyát is)
[ Szerkesztve ]
-
VarGabi
csendes tag
Helló!
Na sikerült, fölmásoltam a programokat a kártyára egy könyvtárba de nem találom őket sehol. Nincs egy rohadt file kezelő ezen a szutykon? Egyébként többek között azt is másoltam rá. Elvileg. Szóval hogyan tudom telepíteni a fölmásolt .apk kiterjesztésű vackaimat?
-
quasimidi
aktív tag
válasz VarGabi #1060 üzenetére
Szia,
Üdv a GT540-esek táborában!
A marketről szedd le (telefonon) pl. az Astro File Manager programot és utána máris tudod (többek között) telepíteni az APK fájlokat!Üdv,
-
Destr4ct
aktív tag
VarGabi: Az a helyzet, hogy nincsen rajta alapból fájlkezelő, legalább azt az egyet netről kell rátenni, vagy okosban USB kábelről rátölteni egy fejlesztői segédeszköz segítségével. Nem épp egyszerű, de lehet. Aztán a fájlkezelővel már lehet apk-kat telepíteni.
Naras: Miért nyilván? Elég erős vas van a GT540-ben ilyen feladathoz. Ha egyszer androidra megírták, akkor legyen androidra optimalizálva, és ne legyen lassú, mint a gyász. Mondjuk még éppen használható, ha valaki nagyon akarja.
De ne vesszünk össze rajta, ha neked megfelel, akkor megfelel.
Léteznek jobban optimalizált megoldások is.jooker82: Igen, kipróbáltam, jól is fut a Navigon, de ez is fapados kissé, mint az amigo. (Igen, nekem mindennel van valami bajom )
csigafej: sense clock szavakra keress rá marketen, van egy pár ilyesmi kinézetű ingyenes óra. vagy amiben van időjárás is, az a Weather & Toggle Widget, de az fizetős.
-
Naras
őstag
válasz VarGabi #1060 üzenetére
Telóban van wifi... irány fel vele a routerre, aztán katt a Market ikonra, és lehet fürdőzni a sok sok app közt... csak aztán el ne fogyjon a belső mem...!
Tök felesleges előre letöltögetni az appokat (hacsak nem valami spéci dolgot teszel fel),
mindenre ott a market......de a filekezelő letöltésére legalább...
Egyébként az órához, vagy bármihez is ezt tudom ajánlani, csak a megfelelő szavakra kell keresni, és voilá ...
Kb. mindenre írtak már valamit, amire csak igánye lehet az embernek, és a legtöbb cucc ingyé van... úgyhogy
-
Naras
őstag
válasz jooker82 #1064 üzenetére
Mondom, amit én láttam Optimuson teljes értékű iGO - t, az véleményem szerint teljesen rendben volt...
Mivel Optimusra van írva, gondolom optimalizálva is van rá, de biztos jobban elfutkározna egy Galaxy S - en, meg a gigás prociján... evvan..
[ Szerkesztve ]
-
Destr4ct
aktív tag
válasz jooker82 #1064 üzenetére
Naras: Nem Optimusra, hanem Androidra, és nincsen optimalizálva, legalábbis nem gondolnám. Nexus One-on is láttam futni, hát azon valóban nem volt olyan lassú.
jooker82: Pl. a Sygic Mobile Maps többet tud, meg szimpatikusabb is. De ne menjünk bele jobban, mert a navik szorosan nem tartoznak bele a topikba sztem.
De mondjuk Amigoval vagy Navigonnal lehet-e olyat, hogy nem csak az úticélomat adom meg, hanem köztes pontokat is, hogy miket akarok még útba ejteni? De aki a navi programokról akar többet tudni, az nézzen utána. Én valahogy csak azt próbáltam volna kifejezni az #1051-gyel, hogy nem feltétlenül olyan jó az az iGO(, és lehet hogy vannak jobb megoldások is.) Látva több elsőhozzászólásost, aki rögtön iGO-t vagy valamilyen "ingyen" navit szeretne.What can change the nature of a man?
-
kingpython
aktív tag
Nekem már csak a betű méret állítás hiányzik belőle külőmben nagyon rendben van minden!
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
Destr4ct
aktív tag
válasz kingpython #1069 üzenetére
Elviekben kellene lennie a beállítások között egy ilyen opciónak, amivel lehet állítani a betűméretet, de mégiscsak nincsen valamiért.
A marketen van egy "Spare Parts" [link]nevű app amiben különféle rejtett beállításokat lehet eszközölni, többek között ezt is. De csak az appon belül állítódik, és nem menti el a beállítást. Így kb arra jó, hogy meg tudd nézni, milyen lenne HA.
(ez az app egyébként a fejlesztői eszközök (SDK) része, az Android emulátorban alapból benne van.)Van egy másik, ezt most találtam: "Font Size (for root users)" [link]
De egyrészt fizetős, másrészt rootolni kell hozzá. + csak 2.1-től jó.Tehát van megoldás, csak mégse...
[ Szerkesztve ]
-
kingpython
aktív tag
válasz Destr4ct #1070 üzenetére
Hát igen én sem értem ilyen alap dolgot ami amúgy az összes LG készülékben benne van mért hagynak ki megy amúgy is, na de mindegy majd talán lesz valami idővel...
Gondolom nem én vagyok az egyedüli akinek jól jönnének ezek a lehetőségek hozzáASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
SPY0817
aktív tag
válasz ruzsabazsa #1045 üzenetére
Hali én ugyan ebben a dilemában vagyok voltam.. Spicát Optimust próbáltam már sajnos Spicaból csak az 1.5öt abból van már 2.1es és sokat javult de 1.5el nem ajánlom mivel lsabb és az a 800mhz az csak jól hangzik.. de valójában legalábbis 3d ben a 600mhz-s Optimus még a 2.1el frissített Spicát is megeszi pedig az csak 1.6.. és erre hivatalosan 2.2 várható.. elméletben..
Szóval sebesség szempontból mindenféleképpen Optimus..
Kijelző mérete tény hogy kisebb de sztem nem túl kicsi a 3" sem a kapacitiv kijelző hiány ebben az esetben nem nagy hiány mert az sem multitács.. emellett "körömmel is használható" érzékeny és pontos.. szóval nem rossz..
Árban közel azonos.. de én optimus párti lettem.. nézzél pár youtube videót és te is rájössz hogy jobb az..
Jelenleg ha vennék Optimust vennék.. csak sajnos most anyagilag nem úgyvagyok és hivatalosan függetlenül nincs is magyarorzágon csak vodásan.. erre kéne egy jó alternatíva hogy ne vodásan... és ne bolti garis legyen..
[ Szerkesztve ]
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
KillArmy
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lesz-e ez a teló a T-mobile kínálatában? Régen mintha rebezsgették volna( ), de azóta semmi, nekem meg már nagyon kéne, és akkor lehet megvenném a vodánál, aztán kikódoltatom...
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz Destr4ct #1050 üzenetére
Nincs még 2.2-ben sem natív támogatás az ad-hochoz. A vicc, hogy 3 sor konfigot kell beírni egy fájlba... Lásd bővebben itt a témát.
Más: az normális, hogy mióta felraktam az ADW Launchert az akku használatnál a Média (azt írja a Mediaplayer, divx. galéria, DRM meg ilyenek tartoznak ide, de a Launcherről egy szó sincs) áll első helyen olyan 95%-kal, de durván ám? Az Android System valami 5% maradt, eddig meg 85 volt..
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
robertel
senior tag
Jó lenne a 2.2 frissítés ezt a cikket olvasva:
http://index.hu/tech/cellanaplo/2010/07/30/szupertelefon_lett_a_nexus_one/
Kiváncsi lennék, hogy itt is ennyire szembeötlő lenne-e aváltozás.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
bobace
addikt
válasz robertel #1078 üzenetére
Én is szívből remélem, hogy 2.2 lesz, mert nagyon kéne a lehetőség, hogy SD-re telepíthessek appokat..
És még az egyéb leírt dolgok is igencsak jól hangzanak. Bár ad-hoc támogatás az abban sincs..[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Naras
őstag
Hehe, ez tetszeni fog...
Android system 2%
...és két játék 48-48% amiket szinte nem is használtam, talán tegnap meg tegnap előtt egyszer.kétszer... és nem is sokáig...
Ennyit a mérés hitelességéről... sztem ne foglalkozz vele...
-
bobace
addikt
De nem lehet, hogy ott maradtak a háttérben? Én arra gondolok, hogy nálam egy widget miatt lett ennyi a média, mert kiraktam a zene widgetet, aztán mikor pauseon volt a zene bele is löktem a kukába, és lehet ott maradt a háttérben.
De annyira nekem sem tűnik hitelesnek a dolog.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
puszta123
tag
Sziasztok, ti milyen rss progit használtok? Mert ami gyárilag van benne nem rossz, de nkm több kéne. Olyan, amit widgetbe ki lehet rakni, és egyszerre több hírcsatorna híreit is megjeleníti, külön külön, pl úgy, hogy fülekkel lehet választani a widgeten a hírfolyamok között. Ha van vkinek ötlete ne tartsa vissza
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
Naras
őstag
Nos, megnéztem a futó alkalmazásokat, és nincsen köztük ez a kettő... többször szoktam csekkolni, régebben sem volt...
A zenelejátszó nálam is ki van rakva widgetként, és le van pause - olva, de se híre, se hamva az aksihasználat menüpont alatt...ahogy másoknak sem nagyon...Én nem tudom mi alapján nézi ezt, de tényleg nem tűnik megfelelően reprezentatívnak...
-
Naras
őstag
válasz puszta123 #1085 üzenetére
Van az a mondás, miszerint google a barátod...
Ezt Androidra lefordítva: Market a barátod...pl. DroidSS ? (nem ismerem, csak rákerestem neked, hogy mit találok...van dögivel alkalmazás, biztos találsz megfelelőt... )
[ Szerkesztve ]
-
quasimidi
aktív tag
Jó napot, sziasztok!
Az Indexen van egy érdekes cikk iPhone/Android programok biztonságáról, szerintem olvassátok el, érdekes. Főleg annak aki ész nélkül telepítget mindenféle programot és játékot.
Utána mentem a dolognak és én felraktam a MyLookout app-ot (antivírus+backup+locator), elvileg ez fogja tudni nagyon hamarosan hogy milyen programok azok amik a marketen vannak és fekete listásak.
Gondoltam megosztom, hátha vkinek hasznos lehet.
-
Naras
őstag
válasz quasimidi #1088 üzenetére
Igen, én is olvastam azt a cikket... valóban nem szabad ész nélkül telepítgetni mindent, meg a jelszavak, és egyéb személyes dolgok megadásával is érdemes csínján bánni...
Ezt a progit meg is lesem hamar...
Mondjuk ez is gyanús, hogy egy ilyen komoly progit csak úgy ingyen hozzádvágnak???
Meg kell adnod a számod, majd küldik sms - ben a linket... hol éri ez meg nekik???[ Szerkesztve ]
-
robertel
senior tag
Madj figyeld, hogy nem-e nagyon fogja a telót, én is felraktam egy víruskeresőt és nagyon lassított. Nekem nem kell, nem is telepítek semmi olyat, ami van és kell az fent van már.
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
puszta123
tag
Nos, ezt a kommentet egy másfél órás market bújás után írtam asszem vagy 20-25 oldalt néztem végig és nem nagyon találtam eddig olyat ami nkm kéne, ezért kérdeztem meg hátha van vkinek vmi nagyon bevált app rss olvasásra. Én jelenleg z RSS Widget Boards -ot használom, ami már majdnem tökéletes nkm. A lényeg h egyszerre több hírcsatornát is tudjak nézni
-
Naras
őstag
válasz puszta123 #1091 üzenetére
Értem, ez esetben elnézést, nem szóltam
Más: amikor hívás van, teló kikapcsolja a képernyőt, s a gombok valamelyikével lehet visszahozni... hol lehet belőni, hogy a lerakás gomb ne a képernyőt hozza vissza, hanem lerakja a telót, és ne az legyen a process, hogy előbb megnyomom a lerak gombot, erre bejön a képernyő, majd ott még huzogatni kelljen a csúszkát?
Találtam Marketen olyan appot, ami ezeket a beállításokat átírja, de erre nem feltétlen akarok feltenni semmi külön alkalmazást... a telóban viszont nem találtam...
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Én is leszedtem, szerencsére nem talált semmit. Nyugodtabb vagyok, mert rengeteg app-nál kiírja, hogy mikhez fér hozzá a progi és elég nyugtalanító még így is..
Kitaláltam, hogy Astroval backupoltam minden alkalmazásomat, és ami nem kellett letöröltem, mert alig volt memória, ha netán kéne akkor onnan egyből telepíthetem.. A vírusírtó is így járt
-
puszta123
tag
Igen, ezt a híváskezelés dolgot én is néztem...úgy vettem észre, hogy csak akkor veszi fel/teszi le a telefont, ha a csúszkát elhúzom. Pedig ott a fizikai gomb telefonkagylóval felvételre/lerakásra. Lehet én vok a béna, de miért nem lehet azokkal kezelni a hívásokat?
-
quasimidi
aktív tag
Hát ez igaz....
Közben azon szotyizok hogy mivel lehet még maximalizálni a szabad memóriát, jelenleg 32MB van.
Ami nekem eddig segített:1. Böngésző gyorsítótár törlése (tud vki olyan progit amivel be lehet állítani a max cache méretet?)
2. 3rd party widgetek leszedése, jelenleg csak óra, időjárás és az energiagazdálkodás van fent (natív GT540 appok)
3. 3rd party Home app leszedése (Open Home)Tudom, az igazi az lenne ha ki lehetne gyomlálni az SNS-t, Shazaam-ot meg a többi hulladékot.... de hát ahhoz root kell, meg egyedi ROM, tévedek?
Tényleg rootolta már vki a telefonját? (GT540)
-
Naras
őstag
válasz quasimidi #1097 üzenetére
Igazság szerint én azt figyeltem, hogy dinamikusan szabályozza a memóriát... azt sem hagyja, hogy elfogyjon, max akkor nem kap annyi helyet 1-1 app... de ha kilősz pl. 20 megányi futó alkalmazást, akkor sem szabadul fel 20 mega...
Lepucolni a telóról mindent, hogy úgymond memóriát szabadítsunk fel, sztem tök felesleges...
Addig, amíg nem érezhető, hogy fognák a telót a cuccok, addig bőven lehet használni mindent...
Én Dolphin browsert használok, és az a memkarira cache - el, szóval nem zavaró...
ADW van még fenn, az nemtom mennyit foglalhat, de bármelyik UI kezelő leszed egy jó adagot az erőforrásokból...sztem
Egyébként, nem hiszem, hogy a 3rd party appok jobban lezabálnák a rendszert, mint a "natív" cuccok...[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz quasimidi #1097 üzenetére
Nekem is 30 mega szabad jelenleg, és ki van pakolva elég sokminden...
ADW van belőve képernyőkezelőnek, továbbá ki van pakolva egy rakás ikon,
3rd party widgetek: Digitális Óra, Fényerő szabályzó
Saját Widgetek: Google Search, Naptár, Rádió, Zene, Időjárás, JegyzetekSzóval, teli van pakolva a cucc, és mégis annyi a szabad mem, mint neked kb.
nem hiszem, hogy csak ezen múlik, szerintem abszolute dinamikus, és nem kell emiatt aggódni...Az installált appok a belső tárhelyet mondjuk lezabálják csöppet, ott kell néha kicsit bűvészkedni...
-
VarGabi
csendes tag
Helló!
Köszönöm az eddigi segítségeket. Szuperül működik az Optimus. Az előző KU990 hez képest ég és föld. Van még itthon egy IPhone. Az érintő felület csak egyetlen hajszállal gyöngébb nála viszont fényévekkel jobb a KU990 énél. Már csak egy navit kell leszednem valahonnan és teljes lesz az öröm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest