- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
sziasztok átolvastam egy rakat hozzáoszlást, de nem találtam azt amire nekem kéne info
2hete van meg a telom és nagyon bejön. elötte Diamond-om volt de ellopták melóhelyen.
Desire-t akartam venni de többletkiadás miatt ez maradt
na abban kéne segitség hol találok sense skint awd-hez vagy sense widgeteket.
a segítséget előre is köszönöm.Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Exelsior
senior tag
nem kerestem nem is tudom miért de ezer köszi érte. rendes társaság van itt.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
perecc94
tag
Inarus megoldódott a problémám hála neked
Bevállt az újraindítás
KÖSZÖNÖM@ #2354: Én is így gondolom, ez a legjobb forum
„Az élet kaland, ha jól alakítod."
-
Exelsior
senior tag
nagyon várom a 2.1-et tényleg egy valami hiányzik a névjegyhez fotókat hogy lehet berakni? mert eddig nem találtam. vagy hogy lehet valahogy megoldani?
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
SPY0817
aktív tag
Érdekes... mondjuk ha jól tudom az optimus procija van a HTC Aria ban is.. vagy fordítva nem tom melyik volt előbb tyúk vagy tojás... Meg kapja az optimus is a 2.1et 2.2-t adni fogja rendesen...
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
5oultrain
aktív tag
Esetleg erre valaki? :[link]
Szomorúan tapasztaltam, hogy a telefon kikapcsolt állapotban nem ébreszt, majdnem elkéstem a munkahelyemről.
Mellesleg a marketben sem találtam olyan ébresztő alkalmazást, ami kikapcsolt állapotban is ébresztene.PSN ID: legalkriminalz
-
Inarus
addikt
válasz 5oultrain #2361 üzenetére
Az elhalkulást még nem figyeltem meg, de nem is nagyon csörgött 5percnél tovább...
A szomorú tapasztalatod egyébként egy elég régóta ismert dolog, hiába keresel rá programot, az Android nem ébreszt kikapcsolt állapotban. Ha nem akarod hogy éjszaka zargassanak, de ez lenne a vekkered, javaslom tedd Flight módba.
-
Itsuki
csendes tag
jar. kiterjesztésü dolgokat hogy tudok futtatni?
-
bobace
addikt
Rámásolod SD-re a jart aztán -> JAva alkalmazások menüpont -> Menü gomb -> SD kártya telpítés -> Kiválasztod a kivánt jart -> Kiválasztod hogy játék vagy alkalmazások -> örül, futtat.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
5150head
senior tag
válasz 5oultrain #2361 üzenetére
Szia! Ez nálam is jelentkezett már, de csak ritkán, és akkor amikor kézbefogtam a telefont. Én azt hittem h ez ilyen, h érzékeli h észrevetted h csörög és lehúzza, h másokat ne idegesítsen vagy ilyesmi.
Másik bug ami velem csak 1x fordult elő, h hívott cimbim, felvettem beszéltünk leraktam. Kimentem, ott a cimbi akivel beszéltem, és kérdezte h miért hívom megint, mondom nem hívom, erre ránéztem a telóra, ki volt kapcsolva, nem reagált. haver felvette, süket volt a tel, lerakta, és utána bekapcsoltam a telót, mintha mi se történt vna.
Úgy látom, h azért szeret ez az android érdekes dolgokat művelni néha -
Exelsior
senior tag
bakker mivel ellopták a diamond-om régebben ezért nem raktam a telóra a névjegyeket. csak a sim-re. hogy tudom át másolni az össze névjegyet a telefon memóriájába mert nem megy.
Köszi a helpet.Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
mitya221
tag
Hogyan tudom beállítani, hogy a wifi ne kapcsoljon ki ha nem használom?
VLC Remote-hoz kéne, de mindig lekapcsol és várni kell.. -
radamsky
senior tag
Picit elakadtam, de hátha tud valaki segiteni
Vodás a készülék, mondom nem egy nagy összeg a mobilnet, kiprobáljuk. Elküldtem az sms-t meg is jött a válasz hogy igen aktivizálva van a mobilnet, de ....
hol állitom be az adatokat??
azt megtaláltam hogy hol a menupont ahol lehet bevinni az adatokat, no de milyen adatokat vigyek be.
Voda botba nem igazán álltak a helyzett magaslatán, a weblapjuk meg??Tud valaki nekem segiteni ?? csak egy alapcsomagot nyomtam be neki, mondom probábol jo lesz
-
veterán
válasz 5oultrain #2363 üzenetére
nem tudom, én tegnap este töltöttem, és reggel is 99%-ot mutatott (~10 óra alvás után)... szóval mégha innen a köv lépés 90% lenne, nem fogyaszt számottevően, ha nem cseszteti az ember (nincs bekapcsolva a képernyő, nyomogva, wifizve, gps-elve)
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
radamsky
senior tag
csak elküldtem egy sms-t ugye mert igy is lehet ha jol értelmeztem, igen ezt szeretném ezt a csomagot, na kiprobáljuk mégegyszer ezeket a beállitásokat
azt szeretném ha nem ketyegne nagyon számla a korlátozás nekem megfelel ha tullépem ezt az adatmennyiséget, nem torrentre kell
-
ozir
csendes tag
Ilyen sms-t én is kaptam. Te ehhez mekkora adatforgalmat kapnál, mert nekem azt írták, h korlátlan lenne. Mondjuk flottás vagyok, de akkor is túl jónak találom 1000ft-ért a korlátlan adatforgalmat. Meg azt sem tudom, h akkor ez most hűségidős-e. Valószínűleg az lesz a legegyszerűbb, ha megkérdezem a vodát, h akkor ez most hogy van.
-
boba6
senior tag
nektek is van statikus alapzaj hívás közben?
olyan mint egy gagyi PC-s hangkártyánálmásik: ami kint van a menüben tárcsázó a gyári LG home-ban azt az ADW alá át tudom tenni? mert így kicsit ciki egyelőre, hogy csak a névjegyben lévőket tudom hívni...
amiket automatice berakott gmail-ből emailcímeket, azokat ki lehet szűrni vagy törölhetem egyenként?... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
SPY0817
aktív tag
Use the force.. akarom mondani menü.. tedd ki mint ikon vagy húzd ki a menüből.. ott is vanegy tárcsázó és igen bármelyik home ra kitudod tenni
+ igen kitudod szűrni névjegyeknél menü tovább-> megjelenítés vagy mi..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
bobace
addikt
Én is flottás vagyok. Sajnos részleteket nem találtam a megadott weboldalon.. Amúgy is van egy ilyen csomagja a Vodának, ahol 1000 Ft-ért 50 MB-ot kapsz, utána lassítják. Így értsd a korlátlant. Ez valószínűleg ugyanaz a csomag, csak azért más az sms kód, mert ilyen egyedi 3 hónapos akció van, vagy pont azért van benne az sms kódban az elején az F, mert flotta. Jó kérdés.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Naras
őstag
Valaki találkozott olyannal, hogy amikor wifi -t be akarja kapcsolni, azt írja ki, hogy Unable to turn on wifi?
Újraindítás volt...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Brutális eb
addikt
Kicsi reklám.
Igaz,hogy SE oldal de van egy android részlege is igen hasznos azoknak akik most ismerkednek az os-el.
Rengeteg infó,megymás kezdőknek(és haladóknak is).
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Takhanto
őstag
ADW launcernél hogy tudom kitörölni pár témát?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Takhanto
őstag
THX
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Takhanto
őstag
ADW launcernél hogy kell 5 képernyőről 3-ra csinálni?
-
AXisBOLD
addikt
Inarus, (#2351) perecc94, (#2359) csongi: köszi hogy megnéztétek.
pörög a topik rendesen. minél többet olvasok, böngészem a marketet, annál inkább úgy érzem, hogy alig használom ki a telefon/android képességeit.
a 2.1-el milyen komolyabb újítások várhatóak? olvastam hogy a 2.2 is lehetséges később. valós lehet ez az infó?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Inarus
addikt
válasz AXisBOLD #2399 üzenetére
[link]
"2.6.29 Linux kernel
Hardverre optimalizálás
Változatos képernyőméretek és felbontások támogatása (NetBook és Tablet támogatás)
Újraértelmezett grafikus felület
HTML5 támogatás
Multi touch támogatás
Bluetooth 2.1 támogatás
"Élő" háttér
A 2.0 kiadása után nem sokkal érkezett a 2.0.1 verzió, amely több apró - de bosszantó - hibát javított, illetve 2010 januárban a 2.1 verzió, amely további javításokat hozott az Android világába. Az Eclair legsikeresebb verziója a 2.1 lett, a 2.0 és a 2.0.1 minimálisan terjedt el, az OHA tagok eszközeire csak 2.1 került fel."Vagyis ami lényeges, az az optimalizálás - a voda 845-ös topicban olvasottak alapján valós jelenség, valamint a szélesebb kompatibilitás. Nagyon sok program csak 2.1-től lesz elérhető.
A 2.2 görcsös álmodozása néhány lelkes fórumozó tulajnak (itt is), de szerintem azt már nem kapunk.
Szerk.: Nincs mit. De komolyan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest