- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz kingpython #1402 üzenetére
Alapból úgy nézem nincs, de vannak erre is appok (pl SlideIT), azokban ha jól emléxem találsz...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
csigafej
tag
még annyi a WF-Clock widget-el kapcsolatban:
alapból a karakterkészlet ami be van állítva nem tudja kezelni az ékezetes betűket, de ha azt átírjátok iso-8859-2-re, akkor már minden rendben fog működni hu-ra állítva is. -
jooker82
nagyúr
Az opera mini részemről elég gyenge...egymáson vannak a betűk...a nagyitás rosszul van megoldva..nem lehet szakaszosan nagyitani...ettől még a gyári is ezerszer jobb
Ajánlottátok a network monitort arra hogy megtudjam ennyi adatforgalmat bonyolitottam eddig...hát én vmi ÉKG-n kivül semmit nem látok....Hol irja ez ki h az 50 mb -ból mennyit használtam el eddig??? vmi épkézláb átlátható cuccot ajánljatok már!!LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Inarus
addikt
válasz jooker82 #1406 üzenetére
Az EKG-szerű cucc alatt van egy rakat szám 3 oszlopban - UP, DOWN, ALL - és 4 sorban - DAY, WEEK, MONTH, TOTAL. Szerintem innen egyértelmű lenne...
A Settings alatt találsz olyan beállítást is, hogy 2G/3G Monitor Warning. Itt állíthatsz be riasztást, ha X megánál tartassz. -
n laca
csendes tag
Helló, email küldésnél a "fájl csatolást" hol találom? Köszi előre is...
-
Naras
őstag
válasz jooker82 #1410 üzenetére
Hát, ha annyit ír...
Ha opera minit használsz, az elég keveset eszik, mert tömörítve kapsz minden adatot.
Ha nem, akkor már ki,sőt gyanús, de tán még mindig belefér.Más: beletettem a 8Gb memkarit, megy minden faszán, gyorsan...legalábbis én nem észleltek...
Média player is fél pillanat alatt behozta a videók listáját, pedig előtte semmi nem volt betöltve.
Akkor másoltam fel a videokat...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Fetyoka0
tag
Nálatok is van a market-ből letöltött alkalmazások alatt kis sávban reklám? Néha nagyon idegesítő tud lenni. Nem tudjátok véletlenül h ki lehet-e kapcsolni?
-
veterán
Ehh... Várhatóan szombaton vagy vasárnap leszek a tulaja egy ilyen készüléknek Már várom (anyámék egy Nokia 1661-et fognak kapni, azaz ők veszik meg nekem az LG-t az én pénzemből, én meg nekik a Nokiát az övékből ).
Kérdés: Milyen progikat javasoltok elsőnek? Fel lehet úgy tenni programot rá, hogy leszedem egy netes gépről, aztán felmásolom és telepítem? El fogok boldogulni ezzel magamtól? (elég jártas vagyok a pc-k világában az első, 8088-as gépemtől kezdve, de ez lesz az első okostelefonom). Eleinte a régi telefonom 2 gigás microSD-jét fogom használni (az nem is tudott nagyon nagyobbat kezelni). Ez 16 gigáig eszik, nem 32-ig? (mintha a prospektusban 32 lett volna írva, nem mintha lenne akkorára pénzem gyanítom ). Mennyibe fáj manapság egy 8 vagy 16 gigás? Egy erre való tok? Nah hirtelen ennyi Végigolvastam amúgy a komplett topicot, de azért kíváncsi lennék arra, ki milyen progit használ épp
Jah, szerintetek ha igényelek egy Voda napijegyet (aznapra 10 mega adatforgalom 150 Ft-ért), azzal érek majd valamit az Android Marketen, vagy maradjak csak a netes gép mellett? (A saját gépem adatforgalom korlátos, de keresztanyáméké nem az. WiFi sajna passz hogy hol van szabadon a környéken)Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Destr4ct
aktív tag
válasz Fetyoka0 #1414 üzenetére
Ez nem általános dolog.
Vannak ingyenes és fizetős alkalmazások. Az ingyenes alkalmazások egy részében van csak reklám. Ezek közül többől van fizetős verzió is, ami nem tartalmazza a csíkot.
Globálisan nem lehet kikapcsolni, a csík magába az adott alkalmazásba van beleprogramozva.(Egy programról tudok, amiben ki-be kapcsolható a reklám, ez a Mortplayer )
What can change the nature of a man?
-
Destr4ct
aktív tag
válasz Menthirist #1415 üzenetére
Hali!
Ha 2 gigás a mostani mikroSD kártyád, felesleges azt beletenned, mert alapból adnak hozzá egyet.
8 Gb-os Sandisket lehet már 5k-ért kapni pl.Ami az alkalmazásokat illeti, igen, fel lehet őket rakni usb kábelen, számítógépről, nem egyszerű, de megoldható.
Ami csak nehézkesebb kicsit, az maguknak a telepítőfájloknak a beszerzése, mert a Marketről csak Androidon keresztül lehet letölteni.
Ha elég jártas vagy a PC-s dolgokban akkor nem rágom szájadba a módját,
Először is minden drivert fel kell tenni a telefonhoz, ezeket itt a topicban azt hiszem megtalálod, telefonon USB Debugging módot be kell kapcsolni.
Aztán fel kell telepítened az Android SDK-t. Ebben lesz egy adb nevű parancssoros eszköz, közvetlen ezzel lehet feltelepíteni az apk kiterjesztésú alkalmazásokat. Ilyen irányban keresgélj.
Ha ez megvan, akkor először is egy fájlkezelő alkalmazást tegyél fel, mert az alapból nincsen (pl Estrongs File Explorer, vagy AndroZip, de van egy rakat belőlük) Ezután már elég csak az apk-kat az SD kártyára tenni, és a fájlkezelővel telepíteni.A mobilnet használatáról én nem tudok neked sokat mondani, mert nekem sincsen, de ha nem szándékozod használni, akkor érdemes feltenni az APNDroid progit, és akkor véletlenül sem fog netre mászni. Ha otthon nem tudsz összehozni wifi hálózatot a telefonodnak, akkor lehet, hogy érdemes lesz felfedezőútra indulnod
Ízelítő programokból:
ADW.Launcher - alternatív homescreen alkalmazás
JustPictures! - jó kis képnézegető, jobb mint az alap
Opera Mini
Barcode Scanner
Battery Snap - akksi töltöttségi info, diagramm és statisztika.
Android System Info - rendszer, memória info, feladatkezelő, alkalmazáskezelő
Desktop Visualizer - parancsikonok létrehozása saját ikonnal, névvel.
FBReader - könyvolvasó
Google Skymap
MixZing - zenelejátszó ekvalízerrel
Handcent, vagy SMS Popup - mert alapból nincsen sms felugró ablak.Amit még érdemes tudni, hogy létezik több oldal, ami indexeli a Marketen lévő programokat. Ezek közül egyik legjobb talán az appbrain.com, itt kereshetsz új programokat, meg azoknak is jobban utána tudsz nézni amiket én említettem. Letölteni viszont innen sem lehet őket.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Destr4ct #1417 üzenetére
ezer köszönet. a filekezelő nagy progi? mert elég sok helyen hallottam, hogy kelleni fog, és leszedném, ha le lehet még a napijeggyel.
Bár lehet, hogy felderítek akkor majd Ózd nem olyan kicsi, csak van valahol valami lehetőségStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Naras
őstag
válasz Menthirist #1418 üzenetére
Szerintem mindenképp keress egy szabad wifit és akkor két katt egy program, minthogy ennyit szopj az egésszel... Mobilnet, meg számítógépes bohockodás meg ilyenek. Ha más nem, irány a város, és egy meki, vagy internet kvzó. Jah, és hajrá!
10 mb-ból pár appot le tudsz szedni...
Filekezelő 3,5 mb ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
ruzsabazsa
aktív tag
Szeptemberben veszem meg ezt a telót,szerencsére nagyon kivesézitek a témát és sokat megtudok így róla ... viszont van pár kérdésem... Mi az hogy nincs sms felugró ablak? és mi az hogy a kimenő és a bejövő üziket nem válogatja? saját wifit fogok használni majd ,mobilnetet pedig sosem használtam ezért azt teljesen kikéne majd lőni? Tudom leírtátok már a dolgokat többféleképpen de nekem csak annyi kell h wifi mennyen és a mobilnet egyáltalán ne.Filmnézés terén milyen programot ajánlotok?.. és konvertálásra?
[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz ruzsabazsa #1421 üzenetére
Hi!
A nincs felugró ablak azt jelenti, hogy nem vágja az arcodba a főképernyőn, hogy új SMS-ed van, nem azt, hogy nem jeleníti meg.
Csippan egyet (beállítás szerint), és a felső sávban megjelenik az ikon, hogy kaptál SMS - t.
Androidról lévén szó azonban rengeteg app létezik a legkülönfélébb funkciókkal, így kb. úgy szabod személyre a telefonod, ahogy akarod. Szinte mindenre létezik valami megoldás, amire csak kellhet... (erre is)Ha nem veszel mobilnetet, és be sem lesz állítva a telódon, akkor ha meg gebed, akkor sem tud felmászni netre wifi nélkül.
Ha pedig a közelben van a wifi, csak egyszer beállítod, és már fenn is van. Legközelebb pedig nem is kell csinálnod semmit, csak bekapcsolni a wifi modult... ilyen egyszerű...
Plusz átkapcsolhatod a telót 2G - re, hiszen úgysem használod a 3G - t...
Egyébként az adatforgalom mérésére is léteznek appok, ha olvastad a fórumot, akkor találkoztál is már 1-2 - nek a nevével...Filmeket annyira konvertálni nem kell, mivel viszi az xvid - et, divx - et hanyagolni kell, de úgysem sokmindent tömörítenek manapság azzal, inkább az xvid a menő.
Idézet a cikkből:
"A videónál viszont van okunk örömre: a készülék támogatja a DivX és az XviD tömörítésű fájlok lejátszását. DivX-nél sajnos nagyon alacsony a felbontás korlátja (320 x 240 pixel), XviD-nél viszont akár a 800 x 480 pixeles felbontás is szóba jöhet, igaz, azt már kicsit akadozva vitte a készülék. A H.264 tömörítésű MPEG4 fájlok lejátszása viszont nem okozott gondot neki."
Ha nagyon konvertálgatni akarsz (pl. 800x480 - nál nagyobb videókat kisebbre), akkor akármilyen konverter jó. (pl. Virtual Dub)Ráadásul újabb jó hír, hogyha szeptemberben veszed, kb. egy hónapot kell várnod, és jön, jön, jön a vizipók... a 2.1 - es Android... mely jobb funkciókat, gyorsabb működést, s sokminden mást hoz majd magával, még emelve a telefon értékét... és az élvezeteket
[ Szerkesztve ]
-
Destr4ct
aktív tag
Nem tudom te melyiket használod, de 3,5 mega egy fájlkezelőnek az azért túl sok.
(Még a nagyon felkapott Astro is "csak" 2 mega)Nekem most 3 van fent (így együtt is csak kb 2 mega):
EStrongs File Explorer - 1 Mb
Linda File Manager - 455 Kb
AndroZip File Manager - 496 kbÉn nézem a méretet is, mint egyik fő szempont. Főleg, hogy azért nem olyan nagy az a belső memória, könnyen betelik. Meg azért ha egy adott feladatot ellátni akaró program túl nagy méretű, a minősége sem feltétlenül jó, és/vagy sok felesleges funkció van benne.
[ Szerkesztve ]
-
csigafej
tag
sziasztok,
olyan fájlkezelőt tudnátok nekem mondani, ha létezik, amivel bluetooth-on is tudok küldeni egyszerre több dolgot is akár?
köszi
-
Naras
őstag
válasz csigafej #1426 üzenetére
Úgy tűnik ezt elnéztem... én sem találom...
Arra gondoltam, hogy a Multi menüben kijelölsz többet, majd az egyik file-ra kattintva a küldéssel az összeset áttolja, de sajna nem...
Viszont van benne tömörítő, szal ha betömöríted a kijelölt file - okat, akkor át tudod tolni...
Vagy lehet talán könyvtárat is...
Vannak egyébként Bluetooth file transfer programok, ha jól emléxem találkoztam olyannal is, amivel a másik telefonra jelentkezve böngészni tudsz a fileok között... nomeg persze másolni, törölni, stb...
[ Szerkesztve ]
-
puszta123
tag
Ennél a bluetoothos fájlböngészésnél van egy sokkal jobb: WebSharing marhajó, ha olvastátok az új motorola tesztjét, abban mondják h az a moto home portal mekkora ötlet már...nah ez is ugyanolyan, kipróbálva, működik
Jamondjuk most látom h te 2 telefon között gondoltad...ez szgép és mobil között megy, persze közös wifi kell hozzá
Másik kedvencem: Gmote
[ Szerkesztve ]
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, Google Goggles-t próbálta már valaki? Nekem lefagy mielőtt használni tudnám... Ja és létezik fémdetektor program is Androidra... Erre modták azt a Gyalog-galoppban, hogy csodálatos hol tart már a tudomány
-
rokarudi
aktív tag
Csak egyszerűen Metal Detector. Nálam működött, azt írta a srác, aki csinálta, hogy van a telefonban valami alkatrész (én nem értek hozzá), ami a mágneses mezőket tudja érzékelni, illetve a mágnesezhető fémeket (tehát pl. az alumíniumot nem) viszont lehet érzékenységet állítani benne, meg ilyenek. Bár azt hogy mire lehet ezt a programot használni, azt még ki kellene találnom.
-
Naras
őstag
válasz rokarudi #1431 üzenetére
Valóban van benne ilyen alkatrész, úgy híjják, hogy Gyroscope... ez érzékeli a föld mágneses erejét, ennek segítségével tudja a teló megállapítani, hogy épp hogy tartod, és forgatni a képernyőt, ha megdöntöd (vagy játékokban vezérelni a mozgást)...
Node hogy ez képes legyen mondjuk a föld alatt fémeket érzékelni...
-
pöttty
tag
No már jó ideje használom a kiciskét és tetszik nagyon.
Ami eszembe jutott hogy kéne rá, de eddig nem találkoztam sehol hasonló ötlettel sem. Szóval nincs rajta led, ami jelezné a hívást/smst/stb-t. Szerintetek megoldható lenne egy olyan progit írni hozzá, ami azt tudná, hogy sms, hívás után mondjuk úgy 15-30 mpként felvillantaná a hardveres gombok világítását pár másodpercre, addig amíg meg nem nézem hogy mi jött.
Esetleg tudtok valami ilyen progiról? Vagy van valaki aki megírná?
Azt nem szeretném ha mindig pityegne utána, de a fényeffekt, az jól esne, hogy ránézésre tudjam, hogy valami történt. -
jooker82
nagyúr
A vodánál most nagyon jó áron van...
21900 ft-ba kerül a surf csomagban,melynek 4000 ft a havidija..ebben 100 perc lebeszélhető,1000 ingyen sms és 100 mb internet...amely bőven elég egy hónapra,ha a youtubet kimélitek...
Azon csodálkozom,hogy szinte napról napra jönnek az újabb optimus tulajosok és senkinek nem volt gondja azzal,h rezisztiv....Szinte látszik,h észre se lehet venni a különbéget...nagyon jól kezelhető telefon....
az elején pedig mindenki siránkozott,hogy mért nem kapacitiv....de ez szerintem igy is tökéletes,főleg ennyi pénzért...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Naras
őstag
válasz jooker82 #1435 üzenetére
Nekem is pont ez jutott eszembe... már több, mint 1400 hozzászólásnál járunk, és panasz még szinte egyáltalán nem érkezett.. max az a baj, hogy nem lehet memkarira installálni, de ez meg ugye az Android sara... más 2.2 alatti készülékeknél sem lehet...
A kijelzőre tényleg nincs panasz, működik, ahogy kell...
Mondjuk néha tapad rajta az újjam, olyankor kicsit kellemetlenebb használni, de ez megintcsak nem a készülék hibája...
Tényleg, próbálta már valaki a védőfólia nélkül? Úgy milyen a felülete?[ Szerkesztve ]
-
huntenseN
tag
Én amint megvettem, azonnal leszedtem róla.. nem tudom elviselni a fóliát telefonokon
Kicsit jobb így, kevésbé tapad az ujjam rajta. Bár amikor ipod touch után használom, akkor azért érzem a különbséget.. Ettől függetlenül rezisztív kijelzők között is van különbség, és az Optimus eddig messze a legjobb szerintem. -
twingos
tag
üdv
azért nekem pl lenne 3 hiányosságom,csak,hogy valami "rosszat" is felsoroljunk (bár tényleg nagyon rendben van a teló)
előszeretettel használom a reader,docs,picasa és könyvjelző funkciókat a google-ban.ámbár ezek eléréséhez és szinkronizáláshoz külön program kell.ez egy picit nyomaszt,hogy fogyasztani kell ez miatt a memóriát a külön appokkal.névjegyektől féltem a legjobban de az ment a legkönnyebben (bár itt sem tudom,miért veszi bele a picasa és stb appokból a neveket és teleszórja unknown névjeggyel) illetőleg az is nyomaszt,hogy sajna félig magyar félig angol a már gyári appok is (bár boldogulok az angollal ,de mégis én jobban szeretem no (ugy is lesznek akik beírják,hogy Ők csak angolul haszálják.legyen,én nem )ennyi
azt esetleg lehet tudni,hogy várható-e javulás ezen a téren ha jön a frissítés vagy felejtős
üdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
-
Naras
őstag
válasz twingos #1439 üzenetére
Ha gyárilag lennének integrálva, akkor gyárilag foglalnák a helyet ezek az appok, így meg csak az teszi fel, akinek kell... nekem pl. nem kell... így még pozitívum is, hogy nincs fenn...
A névjegyeket összeszinkronizálja a közösségi oldalakkal, gmail - lel, meg mindennel, amivel csak tudja, és bepakolja neked... ez lehet hasznos is, vagy kellemetlen is, de két kattintással kikapcsolható, és csak azok fognak szerepelni, amiket használni akarsz...
Nekem nem tűnt fel angol-magyar keverék... hol van ilyen???
Egyik általad leírt problémát sem érzem annak, de nem vitatkozni akarok, nyilván mindenkinek vannak személyre szabott igényei, és ehhez képest támaszt elvárásokat...
...ennek meg vagy megfelel, vagy nem...
Alig várom már, hogy lerohadjon a fólia róla... de nem akar... addig meg nem szedem le...
...pedig én is ilyen vagyok, általában mindenről lerángatom kapásból... de ez most valahogy más... bezzeg vannak, akik még akkor is fennhagyják, mikor már a fele lenn van, koszos, buborékos, folyamatosan vissza kell nyomkodni, és undorítóan néz ki...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Kokesz84
csendes tag
Sziasztok! Én is szeretnék egy ilyen "csak jó tulajdonságú" telefont venni!
Ha valakinek nem nyerte el a tetszését, vagy van belőle több jó állapotban, akkor (fekete vagy ezüst) Optimust vennék 45000 Ft-ig! Szegeden!
-
twingos
tag
igen igazad van de azért is írtam " " közé.és sztem nem vitatkozunk csak áttárgyaljuk a dolgokat.
ámbár ezekből a progikból jó lett volna "nekem legalábbis" olyan ami "gyári" és a maga egyszerűségével és reklámmentességével oldja meg a problémámat és nem kell egyesével kutakodnom utána és mindemellett nincs olyan sallangokkal van tele ami az adott program future-ja.
ám lehet csak én vagyok a béna és nem lelek megfelelő appsokat hozzá.
és a en-hu vegyespáros én pl a gmail programra gondoltam.(maga a menü a telefonnak magyar ugye a program meg nem).üdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
-
Inarus
addikt
válasz Kokesz84 #1441 üzenetére
A Vodafone-nak van több is jó állapotban annyiért...
Amúgy meg ilyesmivel irány az Apróhirdetés rovat! -
mitya221
tag
Üdv!
Durván 5 órája boldog GT540 tulajdonos vagyok. Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal. Feltűnően gyors, gyönyörű a kezelőfelület és a készülék is. De lenne egy kérdésem. Hogyan tudok internet (Market) nélkül programokat feltelepíteni? Feltettem a memóriakártyára az apk fileokat... de hogyan tovább??
Előre is köszönöm!
-
veterán
ÁÁÁ... Nem vagyok már fiatal, és régóta nem izgulok ilyen dolgok miatt (kivéve gépbővítés), de már alig várom, hogy én is tulaj legyek Holnap vagy vasárnap remélem megtörténik. De messze van még... nem baj, dolgozok addig, legalább nem figyelek erre... vagy olvasok még egy kicsit az android os-ről
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
jooker82
nagyúr
válasz Kokesz84 #1441 üzenetére
Én vennék a helyedbe egy újat és kifüggetlenitené...mármint ha nem vagy vodás...46 ér árulja a voda...
Arra nem gondoltok,hogy gyári fóliával többet fog érni a telefon eladáskor?? mellesleg szerintem egyáltalán nem zavaró...lényegébe láthatatlan és a kijelző is precizen működik...
Aki arra vár hogy le fog jönni az ne várjon...nekem a viewtyn 1,5 évig volt rajta...és amig a többiek itt 30 ér dobálták karcosan én 45 ér simán eladtam.....Gondolkodjatok már.....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Naras
őstag
válasz jooker82 #1447 üzenetére
Nos, én épp az előbb törtem össze az enyém... mostmár olyan édes mindegy az a matrica.
Csattant egy szépet a betonon úgy másfél méterről.
A sarkán landolt, úgyhogy az szépen lekarcolodott, és behorpadt. Úgy nézem a külső fényes keret fémből van.
Visszafestettem alkoholos filccel feketére.
Hatlap leesett, aksi ki, de épp róla írok.Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
bobace
addikt
válasz mitya221 #1445 üzenetére
Ördögi kör ez Az Apps Installer nevű progi kell neked, ezzel lehet SD kártyáról telepíteni. Egy bökkenő van: ehhez bizony kelleni fog a net, mert nem igen tudod elindítani az SD kártyáról... Keress valami free wifit, és kapd le.
Naras: nem hangzik jól, szerencse, hogy viszonylag egyben maradt.. ettől én is mindig úgy tartok..
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest