- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm05
csendes tag
ÜDV!
Lenne egy problémám, hogy reggeltem Gmailre és felakarok lépni marketre (wifin keresztül) nem enged. Beírom az usert meg a pw-t gondolkozik 1 percet aztán ki ír valamit meg, hogy Try Again és nem enged fel.. Valami megoldás esetleg vagy máshogy kell???
-
neorow1
aktív tag
Egy kis érdekesség:
Mikor voltam bent megvenni az Optimust egy szigetszentmiklósi voda boltban eléggé meglepődtem. Mikor bementem elmondtam, hogy rendeltem tőlük egy ilyen telefont, mondta, hogy megérkezett, kis türelmet és hozza a raktárból. Mondom addig nézelődök, meg is láttam az Optimust kiállítva a kis vitrinben és ahogy a kis cédulára néztem, ért a meglepetés:
Vitamax ár: 30.990 Ft
Nagyon megörültem, hogy spórolok egy rakat pénzt , de nem így lett mert az aktuális listán a 45.990 Ft volt a készülék mellett feltüntetve, így azt kellett fizetnem. Érdeklődtem, hogy mi az az ár, de azt mondta fogalma sincs, nem ő rendezi a kirakatot..
Ötlet?
-
veterán
-
neorow1
aktív tag
válasz Menthirist #2655 üzenetére
Az rendben, de itt Vitamax volt írva és tuti, hogy nem néztem el mert néztem vagy 3 percig.
-
twingos
tag
üdv
keresek olyan emberekét aki segítene egy program lefordításában.No nem kell megijedni már kész van mindössze annyi a kérésem,hogy ellenőrizni kellene amit már megcsináltam,több szem többet alapon.illetve lehet ,hogy más máshogy értelmezné.Összesen 230 sorról van szó és ebből a legtöbb csak sz,szavak és van egy pár rövidke mondat is.
Ja és ,hogy mi ez a program a : JustPictures! aki nem ismeri annak csak ajánlani tudom.nem csak a helyi de a picasa,facebook és egyéb képeket tudja kezelni meglepő gyorsasággal.
Ha valaki jelentkezik megköszönöm itt vagy a twingos01 kukac gmail pont com -onüdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
-
DLDKox
aktív tag
Tegnap este próbálgattam swapot csinálni a telefonnak, kíváncsi lettem volna, hogy jótékony hatással lenne-e a sebességre vagy éppen ártana a lassú memóriakártya miatt.
Egyenlőre úgy néz ki a swap tiltva van a kernelbe, úgyhogy csak főzött ROM-al megoldható.
Ha lesz 1 kis időm akkor próbálok rá másik kernelt forgatni habár lehet kivárom a 2.1-et rá.
Természetesen sikerült elcsesznem a partícionálást, úgyhogy le kellett resetelnem a telót.
Mostmár bátran állíthatom, hogy mind a root-nak mind pedig az app2sd módosításai látszódnak reset után is. Sikeresen felülírtam a meglévő vold2-m is a kapkodásban.
Megköszönném ha valaki elküldené nekem a sajátját. Root explorerrel könnyen kimásolható, a /system/bin/vold2-re lenne szükségem. Előre is köszönöm. Mail címem az adataimnál. -
Birki
tag
Sőt! Azt is érdemes tudni, hogy ha gyári alkalmazásokat töröl az ember app2sd után a system/app mappából, utána pedig újra particionálja a kártyát, akkor a gyári adatok visszaállítása parancs sem hozza vissza a törölt app-okat.
Valamiért nem akar telepedni a Launcher Pro Plusz. Hibaüzenetet sem ad, csak azt írja, hogy nem települt.
A Castle Warriors nevű játék pedig helyhiányra panaszkodva nem megy fel, pedig app2sd után próbálom. Igaz hogy 26mega, na de akkor is illene neki. Nem?
Van valakinek ötlete, hogy miért lehetnek ezek?Szerintem...
-
bobace
addikt
Elküldtem.
Már csak arra kéne rájönni, hogy honnan lehet egy szűz romot szerezni, és azt mivel lehet feltenni... mondjuk gondolom a 2.1 kipuculja majd a nyomokat.
Szerinted a nyomok eltüntethetőek manuálisan? Jó lenne alkalomadtán..A LauncherPro 2.1-től elérhető, 1.6-on nem megy.
Játék: Nekem a meg nem nevezett navis programmal volt, hogy ugyan 12 mega, de 50 megát kellett felszabadítanom, mire engedte feltenni. Átmenetileg sokkal több kell neki..Még jó, hogy a gyári progikat nem szedtem le..
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
csuzso72
tag
Az Astro nekem a telefon memóriába pakolta. Közben többet kipróbáltam, és az Installer már az SD-re dolgozik. Azért van kivétel: pl egy tabu navigációs progi a belső memóriát foglalja.
(#2659) kennyke: Köszi! Közben én is ezt találtam.
Más.: rootoltam a telót. Viszont a TitaniumBackup szerint nem, így nem is csináltam vele biztonsági mentést. Az App2SD felment, tehát rendben van a root.
Az SD mem élesítése után kivettem a memórikarit, úgy törölgettem dolgokat. Utána vissza a kártya. Meg is voltak a programok, viszont többet le kellett szedjek és újra felrakjak, mivel hibásak voltak (pl AnysoftKeyboard, OperaMini, ...). Arra nem emlékszem, hogy ezek maradtak-e a belső mem-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
Birki
tag
Aha! Akkor az előző, Voda 845-ömön volt fent a Launcher Pro.
Az ADW.Launcherrel az a bajom, hogy a SwitchPro Widget és az Extended Controlls kapcsolói is oldalcsúsztatáskor átváltanak valami 8bit-es szar színmélységre. Nagyon rontja az összképet. Más widgetekkel és ikonokkal nincsen ilyen gond.Akkor jó sok kellhet a játéknak, mert a pucolás után most 93,3 MB elérhető belső memória van.
Én is csak az LG progijait meg a maps-ot töröltem le, de mindegyik megvan külön, ha vissza szeretném tenni.
Szerintem...
-
bobace
addikt
válasz csuzso72 #2663 üzenetére
Nekem Astro is jó helyre pakol.
Nem lehet, hogy a Titaniumnak kellene a Superuser engedély, és azért nem megy? Én felraktam, megy is, de a MyBackup Pro jobban bejött eddig, egyszerűbb nekem, és elmenti azokat amire szükségem van. Bár A Titaniummal még próbálkozni fogok.Nekem sem ment pár app, többek közt az általad felsoroltak sem, azokat újra kellett rakni.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
csl1982
tag
Sziasztok,
kérdeznék a telóval kapcsolatban.
Zenehallgatás + google talk kombinációban játsza folyamatosan a zenét, amíg egy üzenet nem érkezik, majd lejátsza az üzenetjelző hangot (most épp néma módban van, tehát csak gyanítom, hogy "lejátssza", de annyi ideig nem szól a zene).
Mit/hogy kell beállítanom, hogy folyamatosan szóljon a zene és rákeverje az egyéb hangokat? Még az alap media playert használom - töltsek le valami jobbat?
Köszi,
CsL -
boba6
senior tag
leszedtem a fóliát én is, ég és föld
az akku elég szutyok sajna nálam is...rendelés alatt már egy crystal meg egy silicon tok +fólia hozzá
ha nem ront a használhatóságon csak védem amíg lehetaz miért van, hogy az Android System Info, több futó programot lát mint a Task Killer?
+egy csomó program amiket nem is használok magától elindulgat - ezt nem lehet megakadályozni? (alap email kliens, msn talk, SNS...)... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Birki
tag
Érdekes, hogy mennyien panaszkodtok az akksira.
Én 2 napig folyamatosan bekapcsolt wifi és kijelzővel próbálgattam a programokat, felraktam-leszedtem, GPS-t próbáltam, root, app2sd, rendszer visszaállítás és miegymás, a második nap végén csak nehezen tudtam 30%-ról lemeríteni egy giroszenzort használó játékkal.
Csodálkoztam is, mert az utóbbi okos-telefonjaim 1 napnál nem bírtak többet.
Szóval normál használat mellett widgetekkel, programokat futtatva 3G nélkül 3 napig elmegy.
(Érzésem szerint, mióta nincsen rajta task killer, azóta nőtt az üzemidő!)Szerintem...
-
bobace
addikt
Én is megtaláltam ezt az oldalt, meg a másikat is, de sajnos magyar itt sem volt. Hogy lesz így gyári a kicsike
A telóról lehet leszedni romot? Valaki közkinccsé tehetné az övét[ Szerkesztve ]
-
pöttty
tag
Igen én is ezt találtam/használtam.
Érdekességképpen: feltoltam elsőre egy v10d eng, majd egy v10d deu romot. Szépen fel is ment mindkettő, automatán újraindítja a telót a "föző" progi, de amikor újraindul akkor magyarul jelenik meg minden. Majd nyomok egy durva visszaállítást és akkor már csak az új nyelvekből lehet választani. Valószínű a merevlemezt nem formázza, csak a újrarakja a fájlokat?
szerk: Tévedtem, most indítottam újra a német rommal és van benne magyar nyelv!!!!
[ Szerkesztve ]
-
pöttty
tag
Szóval akkor a következőt tettem:
http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/311477/lg-gt540-rom-updates-from-lg/
Ezen az oldalon van egy olyan link hogy v10E german, azt letöltöttem. Meg van egy olyan, hogy ideal for firmware flashing elötte egy rar fájl. Azt is letölt, azzal lehet feldobni.
rar fájlt kicsomagol a számítógépen, majd utils/KP500-Utils-EN.exe ezt elindít. A tálcára dob egy kis ikont, rákattint kigyullad az on felirat.
Ezután UpTestEX_original.exe futtat, betallóz a .kdz fájlt, majd start upgrade, vár, kész. -
bobace
addikt
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ABALBK/V10d_00/V10D_00.kdz
A frissítés elvégzéséhez kaptam/találtam ezt a linket. Direkt nem linkként adtam meg most.Némi linkelemzés után, manuálisan próbáltam a linket átírni a magyar adatokkal, most lejött egy ROM így, ha minden igaz akkor magyar.
Szóval a módszer:
A Romok elnevezésének kiismerése után googlebe bevágtam, hogy AHUN (még a végéről hiányzik két betű ugye). Így az egyik linken találtam egy ilyen sort:GT540 AHUNAP HUN/HUNGARY GT540 AHUNBK HUN/HUNGARY GT540 AHUNTS HUN/HUNGARY GT540 AHUNWP HUN/HUNGARY
Tudtam, hogy a mi verziónk még V10C. Így a fenti linket elkezdtem átírni az AHUN végződések alapján, és a következőre jutottam:
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/AHUNBK/V10c_00/V10C_00.kdzEz az ami nekünk kell? Mi a BK rövidítés?
Esetleg valaki nem rakja fel?[ Szerkesztve ]
-
-
gegus
csendes tag
erre a telefonra nem lehet olyan kis akaszto madzagot felrakni valahova?
-
Takhanto
őstag
üssetek bele ezt a számot,de ezután ne firkáljatok bele semmit se 2945#*540#
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
storm05
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem az Optimust,de bárhogy próbálkozok felmenni marketre nem enged és ezt írja ki:
Can't establish a reliable data connection to the server. This could be a temporary problem or your SIM card may not be provisioned for data services. It continues, call Customer Care.Ha valaki tud megoldást azt megköszönném.
-
Sazoll
tag
Hella Márkatársak!
Használ közületek bárki is turbo simet? Én igen, de k_rvára nem vagyok vele megelégedve. Kinek milyen tapasztalata van?
-
pöttty
tag
válasz #99499520 #2696 üzenetére
Szóval akkor a következőt tettem:
http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/311477/lg-gt540-rom-updates-from-lg/
A fenti oldalon van egy olyan link hogy v10E german, azt letöltöttem.
Meg van egy olyan, hogy ideal for firmware flashing elötte egy rar fájl. Azt is letölt, azzal lehet feldobni a romot.
.rar fájlt kicsomagol a számítógépen, majd windows_enabler/windows enabler.exe ezt elindít. A tálcára dob egy kis ikont, rákattint kigyullad az on felirat.
Ezután UpTestEX_original.exe futtat, betallóz a .kdz fájlt, majd start upgrade, vár, kész. -
-
radamsky
senior tag
nagyon merészek vagytok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest