- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- DUNE médialejátszók topicja
- LG monitorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz huskydog17 #20 üzenetére
Hello!
A Sennheiser HD-555-nél az anyagminőséggel vannak gondok. Még 2008 körül vettem egyet, akkor még a bruttó ára 25 000 Ft körül volt, mostanra jóval drágább.
Úgy 1-2 év után a műanyag megrepedt, darabok kezdtek el letörni róla, nem volt dobálva, extrém körülmények között használva, fülpárnát 2019ben cseréltem rajta.
Plusz szigszalaggal kellett megerősíteni a széttört részeket. Párnacserénél modoltam is 595re.
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Tengri
senior tag
Árban szinte verhetetlen a Superlux, de komolyzene hallgatására nem használnám. "Gamer" fülesnek csak a hangzása miatt jó (de nincs rajta mikrofon), illetve a minőségi anyaghasználat terén is van hova fejlődnie. Az árcédula viszont megdöbbentő.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
hajbel
addikt
válasz huskydog17 #34 üzenetére
Ha fele akkora tapasztalatod lenne, mint ahogy előadod, akkor tudnád, hogy a vezetékmentes fejesek nagy része használható jackel is. A hyperx fikázása meg röhej kategória. Kb. az egész pc-s újságírás szerint minőségi márka, kiemelkedő ár/érték aránnyal és strapabírósággal.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Kelori
tag
Én egy cloud alpha-t hasznalok kb fél éve és nagyon meg vagyok vele elégedve, pláne ha azt nézem hogy 100 dollárért vettem. Picit jobban szól még a cloud II-nél is, pedig az se volt rossz. Mondjuk nem is csoda, az alapja a takstar pro 80 volt.
Ezt viszont én is túlárazottnak tartom, ahogy az összes többi vezeték nélküli modellt is. Persze megértem hogy valakinek ez prioritás, de engem mindig jobban érdekelt hogy a hangminőség minél jobb legyen adott mennyiségű pénzért cserébe.
if it ain't broke, don't fix it
-
Don.Corleone
aktív tag
Cloud II ezért verhetetlen, át-érték arányban szerintem egyik ha nem a legjobb választás. Nekem bő egy éve van és imádom. Kicsit sokallom ezért a 65K-t de ma mi nincsen túlárazva?!
-
huskydog17
addikt
"Az, hogy téged mi érdekel miből az itt egyáltalán nem releváns."
Vice versa.
"Vezetékmentes fejhallgatót hasonlítasz vezetékeshez"
Hihetetlen, hogy még mindig nem érted, hogy a MIX vezetékes is, egy túlárazott hibrid."elvárod, hogy zenében ugyanazt a minőséget hozza a gamer fejhallgató ugyanazon az áron, mint a zenére kihegyezett."
Nem várom el."Ennek az égvilágon semmi értelme nincs."
Így van, hagyjuk is inkább a témát.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
hajbel
addikt
válasz huskydog17 #31 üzenetére
Az, hogy téged mi érdekel miből az itt egyáltalán nem releváns. Vezetékmentes fejhallgatót hasonlítasz vezetékeshez és elvárod, hogy zenében ugyanazt a minőséget hozza a gamer fejhallgató ugyanazon az áron, mint a zenére kihegyezett. Ennek az égvilágon semmi értelme nincs.
(#28) Korbel78:
(#32) saen: Erről van szó. A vezetékmentes fejesek jóval drágábbak. Akinek szüksége van erre a prémiumra az fizesse ki, akinek nincs az meg örüljön neki, hogy olcsóbban kap jobbat.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
saen
veterán
válasz huskydog17 #31 üzenetére
"Igazából ott a gond, hogy te wireless-ként, míg én vezetékesként tekintek erre a termékre, mert ugye mindkét területhez tartozik, na ezért nem jók a hibrid termékek, személyiségzavarosak lesznek és egyik területen sem lesznek túl jók."
Értelemszerűen aki vezetékest szeretne, az ne vegyen ilyet, nincs értelme.
Cserébe viszont a vezeték nélküli fejesek kifejezetten drágák, legalábbis én még olcsón nem láttam.
-
huskydog17
addikt
"Először is nem lehet összehasonlítani, mert egyrészt a Sennheiser HD 5xx vezetékes, másrészt messze nincsenek egy árban Cloud MIX-el."
Valóban, a HD500-as széria ennél olcsóbban ad jobb hangminőséget, my bad.
MIX is vezetékes (és wireless egyben). Bár a DH599 kb. egy árban van ezzel, de az más ligában játszik hangminőség tekintetében (pár kategóriával feljebb).AptX codec -> engem nem érdekel a bluetooh része, ezt már korábban is írtam, hogy csak a vezetékes részhez szólok hozzá, mert a MIX vezetékes IS
"Egyikhez sem jár szövet fülpárna. Vérlázító! Floodold szét a fent említett fejesek topikját is."
? Az általad említett két fejes NEM műbőr borítást kapott, hanem az egyik sima bőrt. Tudod, bőr és műbőr között óriási különbség van.Most arra hivatkozol, hogy egy bizonyos tesztben fél pontot többet kap a MIX és máris emiatt sokkal jobb gaming-re? Ennyire nem lehetsz naiv!
"Eltévesztetted a házszámot."
Nem, nem tévesztettem el, mert minőségi, sztereó hi-fi fejesek érdekelnek, nem a sok pont egyes parasztvaktító gaming cuccok."Gamer kategóriában az egyik, ha nem a legjobb a Hyperx összeszerelési minőség és anyaghasználat terén."
Ezt erősen kétlem vezetékes területen, korábban kifejetettem, hogy miért. Ha bármilyen zárt kialakítású fejesre raksz egy bármilyen mikrofont, onnantól az már gyakorlatilag gamer headset."a mixel nincs tapasztalatom, a tesztek szerint okés."
Ja, csak az ára nem, ezt mondom én is kezdetektől fogva, hogy rossz árkategóriában van.Igazából ott a gond, hogy te wireless-ként, míg én vezetékesként tekintek erre a termékre, mert ugye mindkét területhez tartozik, na ezért nem jók a hibrid termékek, személyiségzavarosak lesznek és egyik területen sem lesznek túl jók.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
hajbel
addikt
válasz huskydog17 #29 üzenetére
"Magyarázd el légyszi, hogy a MIX pontosan miért jobb játékra, mint egy Sennheiser HD 5xx"
Először is nem lehet összehasonlítani, mert egyrészt a Sennheiser HD 5xx vezetékes, másrészt messze nincsenek egy árban Cloud MIX-el. Attól, hogy zene jól szól egy fejesen, nem biztos, hogy az effektek is tisztábbak, a térbeli hangtervezés is olyan jó, tehát egyáltalán nem biztos, hogy egy counter strikeban olyan jól le tudod követni az ellenfél mozgását térben. Mondjuk a tesztben szereplő Sennheiser HD 4.40-ben pont van AptX codec (ahogy a Mixben is, az Arctis 7-ben nincs), ami nagyon jó, mert a hang késését a tömörítéssel csökkenti, de hang szekcióban 8 pontra vizsgázott, a MIX-el egy árkategóriában lévő nagy testvére 8.5-re a HD 4.50 is elmarad hanzásban a 9-re vizsgázó MIX-től. Egyikhez sem jár szövet fülpárna. Vérlázító! Floodold szét a fent említett fejesek topikját is.
"Olvastam topikot korábban, de csak a fejhallgató topikot, ahol max kihörögik az összes gaming headset-et, ha hangminsőgéről van szó."
Eltévesztetted a házszámot. Ez még mindig elsősorban egy gamer fejes és nem audiofil. Nézz be a gamer torpikba, hogy milyen a hyperx cuccok reputációja, elsősorban ár/érték arányban.
"Próbáltál már élesben valaha normális Hi-Fi fejest?"
Igen, próbáltam, mondjuk zenét hallgattam vele, nem pedig játszottam. Gamer kategóriában az egyik, ha nem a legjobb a Hyperx összeszerelési minőség és anyaghasználat terén. Az enyémnek saját hibámból szakadt el a kábele, miután a "mester" nemcsak a párnát gyakta szét, hanem a mikrofon portot is, ezért kellett elvinnem egy másik helyre. Addig viszont nem volt baj a műbőr pránával. A Mix párnája egyébként teljesen más kialakítású, mint a colud 2-é, anyagról nem tudok nyilatkozni, mivel a mixel nincs tapasztalatom, a tesztek szerint okés."I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
huskydog17
addikt
"Egy zenehallgatásra jó headset egyáltalán nem biztos, hogy jó gamingre is"
Miért? Magyarázd el légyszi, hogy a MIX pontosan miért jobb játékra, mint egy Sennheiser HD 5xx vagy egy másik komolyabb minőségi Hi-Fi headset az alapból gyenge minőségű beépített mikrofont leszámítva?
Olvastam topikot korábban, de csak a fejhallgató topikot, ahol max kihörögik az összes gaming headset-et, ha hangminsőgéről van szó.
Ezen felül mindkettőp területen van több éves tapasztalatom, használtam gaming headset-et is és Hi-Fi fejest is. Nem kérek többé gaming headset-ből, köszönöm.Miben/hol szenvedek hátrányt játékban például egy Sennheiser HD5xx-al egy Hyperx-hez képest?
"Nem értem, hogy miért kell egy 25 ezres fejes esetén ilyen párezres tételeken fennakadni."
Nem értem miért kell 65 ezres fejes esetén ilyen párezres tételen spórolni. Tehát akkor neked megfelel, hogy egy 65 ezres fejesnél 2 év után kereshetsz utángyártott "alaktrészt", mert a gyártó ilyen filléres tételeken spórolt. Sokaknak viszont ez eléggé vérlázító.Próbáltál már élesben valaha normális Hi-Fi fejest?
Nyugi, akkor is szétmállik a műbőr 2 év után, ha senki nem nyúl hozzá. Amúgy is érdekes, hogy 2 éven belül kétszer javítani kellett. Még így is megérte szerinted? Ha én vennék súlyos tízezrekért egy fejest és 2 év után javítani, toldozni-foltozni kell és utángyártott darabot keresni hozzá, akkor fix, hogy attól a gyártótól soha többé nem veszek semmit, mert durván átverve érezném magam.
[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
Beyerdynamic A20-al teszteltük az Arctis Pro-t (gamedac verzió dac nélkül tesztelve) és a Cloud II-t....mint mondtam nem volt jobb.
[ Szerkesztve ]
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
hajbel
addikt
válasz huskydog17 #20 üzenetére
Nem, ezek pont annyival kevésbé jók arra, amire a MIX ki lett találva, amennyivel olcsóbbak. Egy zenehallgatásra jó headset egyáltalán nem biztos, hogy jó gamingre is, ezt a tévhitet nem tudom, hogy honnan vetted, de nézz be bármelyik fejhallgatós topikba, látni fogod, hogy ez mennyire nem így van. Nem két évig bírták, hanem akkor szaggatta szét egy barbár. Nem értem, hogy miért kell egy 25 ezres fejes esetén ilyen párezres tételeken fennakadni.
(#23) Korbel78: Hardwarecanucks teszt. Mivel nem válaszoltál a kérdésemre, feltételezem, hogy a Pro Wirelessről beszélsz, ami egy nagyon jó fejhallgató, főleg ami a featureöket illeti, a cserélhető akkutöltés, a nagyon jó külső vezeték nélküli DAC-al. Mivel a másik kérdésemre sem válaszoltál, ezért azt feltételezem, hogy az alaplapi hangkártyára dugtad rá a Colud II-t, egy 60 ohmos fejhallgatót, vagy a vele kapott bóvli erősítőt használtad. Ez kis túlzással olyan, mintha Remus kipufogót raknál a trabantra és várnád, hogy Ferrari hangja legyen. Egy asus Asus Xonar DG/DGX, Creative Sound Blaster Z a minimum egy cloud 2-höz, vagy külső dac formában u3. A cloud 2 még mindig 4-5x olcsóbb, mitn az Arctis Pro.
-
Tengri
senior tag
válasz Lord Dragon #25 üzenetére
Teszt 1
Teszt 2
Teszt 3
Teszt 4
Maga a gyártó nagyon jó füleseket gyárt. Általában arra panaszkodnak, hogy a Sennheiser egy picit kényelmesebb, de hangzásban mindenképp jobb a beyer. Ami még a high-end-nél nagyon ütős az a Audio-Technica ATH-ADG1x. persze mindenki az ára miatt "panaszkodik". Igen magas áron "minőségi" termékek. Elsősorban audiophileknek másodsorban gamereknek."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
senior tag
Uhh, ennek már nagyon húzós az ára. A másik is 50.000 volt amit ajánlottak. Az még talán-talán belefér nagy duzzogva. De 100K az már rengeteg egy fejhallgatóért, van aki komplett asztali gépet vesz annyiért..... A DT 770-el összehasonlítva miben jobb egyébként? Jó lenne tudni, mert akkor talán jobban eltudnám dönteni, hogy megér e nekem annyi felárat. Illetve az hogy hány Ohm-os az mit jelent? Több vagy kevesebb Ohm a jobb, illetve mi változik ha többi Ohm-os a fejhallgató? Ez a paraméter nem világos....
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Nekem volt Steelseriesből 9H, ami még az Arctis előtt volt forgalmazva (190€ volt a listaára). Az is sokkal szebben szólt, mint a Kingston. Sajnos abba terveztek egy gyenge műanyag alkatrészt, hogy eltörjön egy idő után a fejpánt és ne legyen örök élet, Utána Cloud-ot vettem, de a hangja csalódás elsőre és másodikra is... Csak azt remélem, hogy ez nem fog eltőrni kicsit több, mint két év után...
-
Tengri
senior tag
Tehát a Steelseries gyengébb füles, mint a Kingston. Nem is értem miért ajánlják high end-ben. Továbbá a lakásomon történő teszteléskor is 3-ból 3-an azt mondtuk hogy az arctis pro a jobb a cloud II-vel szemben, és nem csak játékban, de ezek szerint sem a tesztelők, sem én nem hallottam jól.
-
Tengri
senior tag
válasz Lord Dragon #21 üzenetére
Zenére, filmre és játékra Beyerdynamic MMX 300 2nd Generation-t ajánlom. A teszteken is jól szerepelt, bár a vezetéke egy kicsit rövid lenne nekem.
-
senior tag
Basszátok meg én már jó 1 éve azt tapasztalom, hogy egyre inkább kezd szétmállni a gyári plüss \ szivacs (nem tudom mi ez) fülpárnám (is). Egy Sony MDR-P180-am van. Sajnos muszáj lesz lassan cserélnem. Hiába szól úgy, mint új korában, kábeltörésem \ szakadásom sem volt soha, minden úgy van ahogy a gyárból "kigurult" de a teljes "anyag" része kezd végelgyengülésben kimúlni. Pedig még csak 17 éves a füles..... Gondolom egy "keveset" fejlődött az audiotechnika azóta. Tényleg nem tudom mit vegyek, hogy megint nagyon sokáig jó legyen és szépen is szóljon vegyes használatra. (Film, játék, zene stb). Sajnos nem foglalkoztam a témával 10-en éve mert nem akartam vásárolni eddig. Beyerdinamic DT770 Pro-t ajánlottak nekem a fejhallgatós topicban, de azért ezt is elolvastam itt. 100% hogy nem fogok két db külön fejhallgatót vásárolni csak azért, hogy játékra és zenére is tökéletesen ajánlott legyen... 1 db füles volt eddig, ezután is egy lesz és valszeg az új úgyis minden paraméterében leiskolázza a régit (habár az időtállóság terén igencsak nehéz lesz..... )
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Most úgy teszel, mintha az Arctic teljesen alkalmatlan lenne játékok kívül minden másra, a Sennheiser pedig játékra lenne alkalmatlan. Ez pedig mint tudjuk fényévekre van a valóságtól.
Attól, hogy valaki egy fejest leginkább zenére ajánl, nem jelenti azt, hogy minden máshoz alkalmatlan, sőt!
A zenéhez kifejlesztett hi-fi sztereó fejesek minden téren nagyságrendekkel szebben szólnak minden területen, nem csak zenében, hanem játékban IS, ezt kellene megérteni.2 évig bírták és ez szerinted jónak számít?
11 éve használok egy Sennheiser HD 555-öt az eredeti fülpárnákkal és nem mállik 11 év után és az 555-ös 11 éve se volt 65k még csak megközelítőleg se! Egy 65 ezres fejesnél hadd ne kelljen 2 év után egy utángyártott párnát vadászni, mert az nagyon gáz!Még egyszer, egy 10-20.000 Ft környéki fejesnél még ok, na de 65-ről beszélünk. Ott nagyon nem OK!
-
hemaka
nagyúr
Ha úgy is ott poshadsz a gép előtt, az a 1 szem kábel mit zavar? Sosem értettem miért jobb 2-3x többet fizetni, hogy budira is el tudj menni raidelés közbeni... .
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hajbel
addikt
Az Arctis pro gamedacról beszélsz (ami 3x annyiba kerül, mint a cloud 2 és ami a hsz tárgya volt), vagy az Arctis Pro Wirelessről (ami 4-5x)? Szvsz max akkor nyerhetett bármelyik arctis ha a a cloud 2-t a beépített bóvli dac-al hallggattad, normális erősítővel esélye sem lett volna egyiknek sem. A Pro wireless dupla annyiba kerül, mint a teszt a tárgya.
[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
Az vezetékes és csak játékra jó, ráadásul kevésbé minőségi az összeszerelés.
A best audiophile and high end gamer headset címet is ezért kaphatta az arctis pro...Ezért ajánlja sok oldal játék mellett filmnézéshez és zenehallgatáshoz is.All round hallgattam Kingston HyperX Cloud II és Arctis Pro-t is és nem a Kingston volt a győztes."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
hajbel
addikt
válasz huskydog17 #15 üzenetére
Igen, az említett teszt konklúziója, ugyanaz mint az enyém. Az Arctis 7 akkor van ajánlva (Sound: 8.5), ha csak játszol, a Sennheiser pedig akkor ha nem játszol (Sound: 8). Két full műanyag headsetről van szó. De arra, amire ez a fejes ki van találva, és ami a nevében nagy betűkkel szerepel, MIX használatra ez a fejes a legjobb (Sound 9). A párna pedig egy filléres dolog. Legalábbis hyper x-re utángyártottat kapsz fillérekért. Az én Colud II műbőr párnáim két évig bírták, csak akkor mállottak le, amikor kétszer javítva lett a headset kábelszakadás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Írtam konkrét példát vezetékes részhez. Wireless téren nincs tapasztalatom, nézelődj a megfelelő topicban, biztosan tudnak ajánlani valami jót. Annyi viszont tény,hogy wireless fronton soha nem lesz olyan jó a minőség, mint vezetékesnél, így a wireless témával én nem is foglalkozom, mert a minőséget fontosabbanak tartom.
"Ha mutatsz nekem egy olyan gamingre és zenehallgatásra is ilyen színvonalon"
Ezt a részt nem tudom értelmezni, mert minden fejhallgató alkalmas zenehallgatásra és gaming-re is. Akár zenét akár játékot indítasz el, szólni fognak.
Egyébként több külföldi review is azt írja, hogy ez erősen túlárazott lett. Itt például még alternatívákat is említenek a wireless részhez.
Az pedig mindegy, hogy izzadós vagy nem izzadós műbőr, mert 1 max 2 éven belül szétmállik az egész. Hosszú távú használatra (több év) a műbőr alkalmatlan.
-
hajbel
addikt
válasz huskydog17 #13 üzenetére
Ha elolvasod a tesztet, láthatod, hogy nem izzadós műbőrről van szó, bár tény, hogy adhattak volna hozzá plüss párnákat is, mint a cloud 2-höz. Angliában és Németországban 50-55-el nyit, ami nyitóár. Ha mutatsz nekem egy olyan gamingre és zenehallgatásra is ilyen színvonalon alalmas vezeték nélküli headsetet, ami hasonló árban van, akkor igazat adok Neked.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Akkor nem érted miről ment itt a diskurzus, pedig elég egyértelműen fogalmazott mindenki.
Röviden,tömören a nem gaming headset kategóriákban ennyi pénzből nagyságrendekkel jobb minőséget ki lehet hozni. Lehet, hogy a "gaming headset" területen viszonylag jónak számít, viszont az a gond, hogy maga a gaming headset kategória elég fos minőség.
Arról meg még nem is beszéltem, hogy ilyen árban a műbor borítás még viccnek is rossz. Ordít a termékről, hogy hatalmas lehúzásra és átverésre készült. Ilyen árban a velúr/plüss lenne az abszolút minimum egy normális fejesnél.
Ha ez a headset 65k helyett 15k max 20k lenne, akkor nem szólnék semmit, de ez az ár érte egy nagyon rossz vicc.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
hajbel
addikt
válasz huskydog17 #11 üzenetére
Szerintem inkább nézz be egy normális topikba és rájössz, hogy a hyper x cuccok gaming headset kategóriában a legjobbak ár/érték arányban, főleg azt tekintve, hogy zenehallgatásra is ajánlottak, a többi gaming headsettel elentétben. Angliában £140-ért látok normális webshopban (OC UK), ami nyitóárnak nem rossz, tekintve, hogy a kategória legjobbja a Cloud Flight már 100-ért kapható, a Mixnek viszont messze jobb az anyaghasználata.
-
huskydog17
addikt
MIX is az, pontosan hibrid, ami mindkét területen túl gyenge, lásd korábbi hozzászólásokat, ami alapján egyértelmű, hogy mind vezetékes mind wireless fronton az áráért sokkal-sokkal jobb termékeket kapni.
Almát hasoníltottam egy olyan dologhoz, ami alma és körte is egyben, de igazából mindkettőnek rossz.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
hajbel
addikt
Az vezetékes és csak játékra jó, ráadásul kevésbé minőségi az összeszerelés.
(#6) huskydog17: Vezetékes megoldásokról beszélsz, almát a körtével...
(#9) chopin42: Detto.
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Nem vagyok egy szakértő, de ennyi pénzért lehet venni beyer dt770 pro, dt880, ath a550z, nad viso hp50, yamaha hph-mt7 fejhallgatókat, és marad 15k mikrofonra, annyiból már válogatni is lehet. A fejhallgatós topikban gyakran "beszélt", bizonyított, kiváló típusok (nekem a550z van, és imádom). Ez a fejes, tekintve hogy bt, max 30k. De annyiból meg inkább m40x.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
GoldhandRent
őstag
válasz huskydog17 #6 üzenetére
nekem van egy 5k forintos headsetem, aminek jobb (de legalább ugyan olyan) a mikrofonja, mint a 10-20 ezer forintos USB mikrofonok. Kérdezték is, hogy mit használok, és csodálkozott is mindenki annó, hogy milyen szép tiszta hangja fejesbe integrált megoldásként.
más:
Nincs BT dongle hozzá ennyi pénzért ? Laptopokban van beépített, oké de nem sok ember vesz heccből BT sticket a gépéhez.-
-
nagyúr
olcsóbbért van USB-s a HyperX-től Cloud II névre hallgat és még tölteni sem kell mint ezt a 2x annyiba kerülő lehúzást...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
huskydog17
addikt
Még egy, extrém mértékben túlárazott headset. Ez még a felét sem éri annak amit elkérnek érte.
Ennyi pénzért az ember vesz egy Sennheiser HD 559+Modmic5 kombót és talán még olcsóbban is kap fényévekkel jobb minőséget minden szempontból.Sőt 65-ből kijön egy Sennheiser HD 599, ami jónéhány nagyaágrenddel magasabb minőség, mint bármely gaming headset, aztán ennek A mix mikrofonja pontosan úgy szól, mint az összes többi gaming headset mikrofonja és a 2-3.000 Ft-os Tesco-s mikrofonok. Akinek tehát tökéletes ez a mikrofon minőség, az vesz egy HD 599-et és egy pár ezer forintos mikrofont és minőségben össze se lehet hasonlítani a kettőt, akkor döbben rá igazán az ember, hogy mekkora hatalmas nagy lehúzások és átverések ezek a drága gaming headsetek.
#2: A zenére "kigyúrt" fejesek játékok alatt is fényévekkel szebben szólnak, mint a gaming headsetek.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Nem kicsit van túlárazva!
-
Predatorr
őstag
Egy nem is vacak hifi erősítő áráért inkább röhögök rajta.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Tengri
senior tag
Akkor inkább már Steelseries Arctis Pro...
Ki lehet fogni a Game DAC-os verziót 70k körül."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Flashback
addikt
...és egy Type-C is beleférhetett volna. Ennyiért már majdnem a Sony 1000xm2-t kap az ember ami klasszisokkal jobban használható hallgatásra, de ott a mikrofon nem ennyire jó.
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce GTX 1080 Ti OC 11GB GDDR5X 352bit (ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING)
- GIGABYTE GA-H81M-D2V + i5-4590T + 2x4GB DDR3 1333Mhz + I/O shield + SATA kábel + gyári hűtő
- Lenovo Wireless VoIP Headset (Teams)
- Egyben vagy külön bazár, raktár kisöprés less be!
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD