Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
-
brownus
veterán
-
L4mie
veterán
nana gyer gyer hivatalos hozzánk is ^_^
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
ficere
aktív tag
Sziasztok,most sikerült szereznem egy incredible-t.Tudnátok ajánlani egy megbízható ics romot.Előre is köszönöm.
Machete nem ír sms-t
-
brownus
veterán
Nik romját használom pár napja, minden működik, a sense3.6-al néha megakad, én lecseréltem az apexra, azzal kellően gyors. készül a v3, és a sense4-es is. (facelock is)
-
rmehesz
tag
Sziasztok! Van ebben a készülékben gyárilag QR kód olvasó? Vagy milyen szoftverrel lehet ezeket elolvasni?
-
Maxentius
addikt
-
szezso15
addikt
Na, Nik végre nyilvánossá tette a Sense 4A-s ROMját, most töltöm: [link]
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Felraktam! És marad! Nagyon gyors, nagyon nagy lépés a Sense 3.6-hoz képest, ami szeretett akadozni. Ez repeszt, nem akad, nem szaggat. HTC Kamera megy, csak 5Mpixel-re kell állítani a felbontást.
Röviden ennyi, tesztelgetem, de nagyon szimpi, ha nincs komoly baja akkor marad, mert tényleg egy új lépcsőfok!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz Maxentius #2879 üzenetére
Hát, mivel One V-ről van leportolva, gondolom maga az .apk nem szimpatizál vele, lehet, hogy nincs felkészítve a 8MPixel-re...
(#2881) Maxentius: Persze, csak Nik azt mondta, hogy szükség lenne a forrásra a HTC-től, hogy meg lehessen csinálni.
Egyébként szerintem ez a "gyári" ROM még elég bétás, nincs rendesen optimalizálva és alapból bugzik 1-2 helyen... (grafikai probléma, GPS stb.)
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
hege1989
tag
Rakott már valaki launchert a telefonjára? Egyik ismerősöm unja a sense-t és mielőtt felraknék egy go launchert gondoltam megkérdem, hogy simán megye-e. Más telefonon már raktam fel de htc-n még nem.
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
hege1989
tag
Szerintetek a garancia vonatkozik a gyári fülesre? Nem tudok már rajta telefonálni és nem működnek a médiagombok sem(legalábbis néha). Mintha egyszer olvastam volna valahol, hogy tartozékokra nincs garancia meg az akkura korlátozott.
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
-
L4mie
veterán
válasz hege1989 #2886 üzenetére
gyári füles akkora egy fos, hogy én amint meghallottam a minőségét ment a fiók mélyére -_-'
bár lehet telefonáláshoz jó, de mondjuk az én fülemmel nem volt kompatibilis, nincs kis lyukú fülem de nem ment bele. sadDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
szezso15
addikt
Újabb jó hír, Nik elkezdte portolni a teljes Sense 4-et a One S-ről. Van egy videó, működik, de csomó minden nem okés. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1701371 (bocsi, Opera Miniből nem tudok linkelni)
*Hajrá Loki!* i15+
-
Maxentius
addikt
válasz szezso15 #2890 üzenetére
Erről van szó, emlegettem is.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
batorpeti
tag
Olvastam HTC OneX topicban hogy azon be lehet állítani hogy ha lekapcsoljuk a kijelzőt akkor a wifi is kapcsoljon le, majd amikor visszakapcsoljuk a kijelzőt akkor automatikusan visszakapcsoljon a wifi is. Ezt IS-en is be lehet állítani? A wifi speciális beállításainál csak mobilhálózatra való átkapcsolás van.
-
Kacko
tag
válasz szezso15 #2890 üzenetére
Használja valaki Nik sense 4a-s romját? Én felraktam tegnap a v2-t. Eddig nem lenne rossz, csak nagyon gyorsan merül. Radio miatt lehet? Mióta megvan a telefon ugyan azt a radiot használom.(Hacsak valamelyik régebbi rom le nem frissítette.)
Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
szezso15
addikt
Én a v1-et koptatom, most frissítek majd v2-re.
Az én akksiidőm vele: [link], [link], [link]Ebből a kijelző bekapcs. csak böngészés volt (vagy XDA app), egy kis játék, meg kb. 1 óra zene, 4-5 telefon, néha Gmail szinkron és óránkénti időjárás frissítés.
Ja, én a legfrissebb Radio-t használom: [link]
*Hajrá Loki!* i15+
-
brownus
veterán
válasz szezso15 #2895 üzenetére
ja, én is frissítettem erre a radiot, de mintha már lenne újabb is, e havi, de nem találom egyik fórumban sem... végül is tökmindegy, mert jó ez.
nik aura romjánál ez mi?
3.Script to Remove Supercharger
http://d-h.st/ite
4.Reinstall Supercharger Patch
http://d-h.st/GCtakku töltő bizbaz? recoverybe bemegyek és egymás után install zip?
a fallout tweak az rendben van...
-
zezoka
őstag
Mit érdemes most felrakni? Ezt a Nik_Aura_Rebirth_Sense4a v2.0 -t vagy ezt a Fallout V2.0.0 Sense 4.0A ICS 4.03 -t?
Rádió verzióm a januári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független gyári 100% akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128 Gb (asztroszürke) kártyafüggetlen hajszál karcmentes újszerű állapot
- Olcsóbb!! Hibás Samsung,Iphone,Honor,Huawei,Xiaomi,Lg telefonok
- IPhone 13 gyári független Product Red új 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest