- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Tisztességes előrelépés lesz az új Vulkan API
- Notebook hibák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- SoundBlaster X-Fi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
Full wipe-ra felraktam a NIK4-et, meglátjuk, hogy szuperál.
Igazából ami miatt bevariáltam az a Beats Audio és a root volt, de Zozókának igaza volt, ez tényleg leginkább közepet tesz rá(némileg hangosabb is, de doboz hanggal), úgyhogy némi EQ beállítás után ki is kapcsoltam. Testreszabhatóságban van némi plussz ami tetszik, de a stabilitás a legfontosabb nekem, mert szeretem belakni a telefont hosszútávra úgyhogy nem éppen kedvencem a romolgatás.
Most nem is kezdem belakni amíg 1-2 nap alatt ki nem derül, hogy bugmentes-e. Ha valami hibát találok vissza rakom a gyári romot és nem variálok tovább.Az ICS-t próbáltam fölrakni előtte, de nem sikerült(ki írta a Recoveryben, hogy aborted). Érdekes, hogy csak 79mb az egész.
Viszont a NIK 4.0-nál érdekes dolgokat csinált a feltelepítésnél, valami partícionálást hajtott végre, de mire észrevettem már túlhaladt, ezért nem tudom mi volt, de ext4 feliratra lettem figyelmes. Be is tojtam kicsit, de gond nélkül felment.
Tudtok egy gyári rootolt 2.3.5 és 3.0 Sense rom letöltési helyet, csak a biztonság kedvéért?
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
Wow! Most megy fel a NIk 4.0! Grafikus install felület? Színes logóval indít, érintőképernyőn next-eket nyomogatni, majd mint a Windowsban, végigfut a telepítő, mutatva, h éppen milyen fájlokat telepít., és hány %nál tart. Majd Next és Finish, aztán visszalép Recoverybe.
-
zezoka
őstag
válasz Kamikazeman #2252 üzenetére
Grafikus felületet kapott a telepítő! Az EXT4eket eddig is írta, csak szövegesen, és nem biztos, h mindig meglátta az ember, sok rom kezdődik úgy, hogy ha a user nem wipe-olt, akkor a Rom telepítés első lépése a wipe, format, stb, ilyenkor lehet látni Ext4 feliratokat hébe-hóba.
Én is szeretem belakni, de megvan mostmár 20-30 perc alatt (és nem Titanium, hanem manuál, mert Titanium után nekem sokszor bugos, fc-s lett.), a sok rom csere-bere miatt! Lassan elkopik a memória a sok romcserétől!
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz Kamikazeman #2257 üzenetére
Market progik felmennek maguktól, Zolika könyvtáramat meg mindig átmásolom gépre, majd vissza a telre. Aztán már csak a beállítások.
-
Kamikazeman
aktív tag
-
zezoka
őstag
válasz Kamikazeman #2259 üzenetére
Játszani nem játszok, utorrentet nem távirányítom, igo nem tetszik androidon, rss-t nem olvasok. De igaz ami igaz, a Zolika mappám install könyvtárában van egy Sygic, és egy VLC direct Pro, amit még onnan teszek fel, de az hipphopp! Persze én is matekolok utánna: főképek, ikonok, meg maga, mire letöltődik, feltevődik a Market appok.
Könyvjelzők meg nemtom miért, nem vesznek el, csak kibővülnek a gyárilag benne levőkkel.
-
Kamikazeman
aktív tag
-
zezoka
őstag
Jelentem a 4es NIK nem bugzik, nem fc-zik!
Egyszer akaszottam ki még mindent be sem állítottam, szóval még nem volt kész a teló, de a kuttyot levideóztam HDben, ahogy ugrál a hóban, és visszanézve úgy kiakasztotta a telefont, hogy teljesen újraindult, de PIN kódostól, mindenestől. De a dologhoz hozzátartozik, hogy full újratelepítés után nem indítottam még újra (amit szoktam). Azóta reprodukálva nem ismétlődött meg a hiba, szóval betudom a telepítések miatti újranemindításnak. Tehát tök jól műxik.
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
Eszembe jutott megkérdezni: Mi az az MD5 (azon kívül, amit gugliztam rá: Az MD5 (Message-Digest algorithm 5) egy 128 bites, egyirányú kódolási algoritmus), amit kérdezgetnek, meg ki is írnak mindig a rom letöltésénél? Nekem olyan még sose kellett, de néha oda van írva, h ne felejtsd el ellenőrizni, mielőtt flashelsz. Merthogy nincs is kódolva semmi!
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Hoppácska, a HTC végül észbekapott?
"In fact, thanks to a reliable internal source, we received information about an April release of Android 4.0 with HTC Sense 3.5 for the HTC Desire S, Desire HD and Incredible S. The three devices will receive the new firmware on different days during the month, and will follow the upgrades of the Sensation family (confirmed for February) and the EVO 3D (early March). "
(#2266) zezoka: Az md5 check csak arra vonatkozik, hogy mindenképp ellenőrizd le a recovery-ben látható kódot, hogy megegyezik-e azzal, amit ők írtak oda, nehogy "mást" rakjál fel (persze erre igen kicsi az esély...).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Maxentius
addikt
(#2268) Kamikazeman: Az alap ICS végülis így néz ki, nekem is merőben szokatlan volt Sense nélkül.
(#2269) zezoka: install from sdcard > check md5sum of a file - a 4EXT Recovery-kben legalábbis így lehet megnézni.
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz Maxentius #2270 üzenetére
A kezelés az érdekes ICS-en, de szívesen használtam volna 1-2 napot, mert szeretem az új dolgokat tapasztalgatni, de a felület az szvsz csúnya, na jó minimlista. Nekem nem jött be. Sajnos kamera nem jó mèg rajta, meg még gyorsan találtam valamit ami nem működött, de már nem emlékszem, aztán le is cseréltem.
Kérdés: ha kitakarítom a romot a felesleges progiktól és elmentem a recoveryben, akkor azt
letudom menteni az sd kártyáról és bármikor újrarakhatom, mint egy kitakarított NIK 4.0?[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
Érdekes dologra lettem figyelmes: Reggel fél 6 körül levettem az telefont töltőről. Bejöttem melózni, majd a telefon a fiókomban pihent. 8-9 között megnéztem, mert kaptam smst, akkor 94-95% körül volt az aksi. Majd 10 perce megint megnéztem (egész addig hozzá sem volt nyúlva, kijelző, mobilnet, wlan, bluetooth kikapcsolva, fiókban) és 30% volt már cska az aksi Megnéztem mi fogyasztott:
Mi a bánatos franc volt? Térerőt keresett vagy mi? Rádiót is frissítettem, de lakásban is (ahol full térerő van) pl szóltak, h semmit sem értenek belőlem, mert szaggatok. Asszem visszarakom azelőző Radio-t.
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
válasz Kamikazeman #2272 üzenetére
Ha a ROM Manager-ben csinálsz egy backup-ot a Backup ROM menüponttal, miután legyalultad a felesleges progikat, akkor azt abba az állapotba tudod elvileg visszaállítani (még nem próbáltam, de elméletben mehet a dolog).
-
zezoka
őstag
-
Maxentius
addikt
-
Kamikazeman
aktív tag
Azért az idén kijön az még lehet december is.
Sajna addig nem hiszem, hogy meglesz az IS-em, bár az tuti, hogy az eddigi legjobb(hibátlan ) telóm, de a külsejével nem tudok megbarátkozni(talán fehérben, de nem megoldható). Viszont a jelenlegi piacon nincs amire váltanék. Samu soha többet(3-4 volt és mindet útáltam), LG az IS helyett majdnem Optimus 2x lett, de amint olvasgattam optimalizálási gondjai vannak bőven, tehát egy erősen buherálgatós teló. Az SE még nagyon szimpi, de a kijelző fényereje nekem nagyon kevés, talán, ha csak Sony lesz a neve....
Desire S nagyon tetszik, de a fórumot olvasgatva elég sok a problémás belőle, Sensation majdnem ugyanilyen csúnya(szintén esetleg fehérben) és érzetre nem is gyorsabb, úgyhogy várok.Viszont az IS hátulján a HTC feliratról picit lejött a fekete festék és szép fényes alatta, de mivel süllyesztett nem tudom, hogy kellene teljesen kifényesíteni, hogy ne csikarjam össze a hátlapot, de kitalálom!
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
(#2279) batorpeti: Valószínűbb, hogy a sima SensationXL-es verziót fogjuk kapni, mégpedig még április folyamán.
(#2280) Kamikazeman: Ha most kéne körülnéznem a piacon, akkor a Sony Xperia S-n kívül nem nagyon találnék nekem szimpi készüléket (bár az se tökéletes, de a jelenlegi újak közül a legjobb...).
-
zezoka
őstag
válasz Maxentius #2281 üzenetére
Nemtudod, radio verziot lehet amúgy downgradelni (egyenlőre nem áll szándékomban, csak kérdezem)?
Épp reprodukálom a tegnapi körülményeket, még melózni is ugyanakkor jöttem! de egyenlőre okés minden: reggel 5kor vettem le a töltőről, és most 93%-on áll.
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Elvileg lehet, de én speciel úgy jártam nemrég, amikor próbaképp 4802-re frissítettem, nem tudtam visszatenni a 2810-est, csak ha wipe nélkül felraktam újra a romot (de ez persze azért is volt, mert akkor még a nem volt külön elérhető az a radio). De egyébként működnie kell a dolognak.
-
Maxentius
addikt
Asszem készülhetünk az első ICS Sense főzött romra...
-
a.sebi
őstag
hello...........
ha tényleg megjelenik incredible s re az ics ...márpedig ez hivatalos infó...akor a gyári felulet is választhato lesz a sense mellett?
elvileg kotelezo lesz ugy kiadni nem?
mert ha nem akkor nem is izgat gyári 2.3 mal s hibálan ez a telefon.... -
Maxentius
addikt
A Gúgli kötelezővé tette a Holo témát, de az eddig kiszivárgott romokban nem volt benne, úgyhogy nem tudom, lesz-e, de van sima ICS is, amit fel lehet tenni külön, Sense nélkül. (Lehet, hogy ebben különbözik a Sense 3.6 a 3.5-től? Ki tudja...? )
-
tonkia
tag
-
batorpeti
tag
Egy olyan problémám lenne hogy feltelepítettem a Bejeweled nevű játékot, és a hangok bekerültek a zenelejátszóba is, valószínűleg azért mert a Bejeweled mappában van egy music könyvtár, és zenének érzékeli. Azt hogyan tudnám beállítani, hogy csak a gyökérkönyvtárban lévő Music mappa tartalma jelenjen meg a zenelejátszóban, más egyéb hang viszont ne?
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz batorpeti #2294 üzenetére
Olyanról nem tudok, hogy kiválasztható a könyvtár, de Én úgy csináltam meg, hogy a lejátszási képernyőn jobb felül találsz egy ikont, amire az van írva, hogy sor. Katt rá, majd menü->sor szerkesztése->bejelölni amit nem akarsz lejátszani(bal oldali négyzetek->piros x) ->kész Így csak a maradékot játsza le. Itt tudod állítani a sorrendet is, csak nem x-et raksz, hanem a címek másik oldalán a vonalakat megfogva húzogatod tetszőleges sorrendbe.
Én is csak így tudtam berakni, de azóta nem is foglalkoztam még vele, mert ez így jó volt nekem.
-
zezoka
őstag
Tegnap este már fel kellett tegyem töltőre a telefont, majd 4 nap után, mert már csak 12% volt!
Hogy lehet ide úgy betenni képet, hogy kicsiben van a fórumon, de rákattintva bejön nagyban? Egy képernyőfotó 800x480as képét is akkorába rakja, hogy beteríti a monitort, elég lenne, ha csak rákattintva nőne meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest