Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
Valaki legyen szives segítsen a downgradebe.
Valahol nagyon elrontom mindig.
2.02-es hboot van fent , deven unlockoltam.
elindítom a scriptet, az első kérdés re Y (unlockolva van-e dev által) várok, 2. kérdés goldcard N, és onnantól befagy a bootloaderbe, és ha újraindítom marad a 2.02 és nem tudom felrakni a régi RUU-t.
valami tipp? -
szuladam
aktív tag
válasz szuladam #3551 üzenetére
Na mindegy, 3 nap szenvedés, és 2-3 XDA-s forumozó lebaszása sem segített.
Szerencsémra találtam egy olyan topicot ahol 2.02-es HBOOT-tal is tudtam rootolni a telót. Szóval nem kellett szenvedni a downgrade-vel, és ez a módszer kb 2 perc "munka" volt.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1816694kérdés: a blackrose-t ajánlják hogy root után tegye fel az ember, röviden elmondja valaki, hogy ez mi is, mire jó stb?
[ Szerkesztve ]
-
csokie
csendes tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy linket arról tőletek, hogy az Incredible S-emet hogyan tudnám a Jelly Bean-ra frissíteni, de így szóról-szóra? Nik féle 4.1-es verziót szeretném feltenni. Köszönöm előre is.
-
szuladam
aktív tag
Feltettem a NikProjektet, valaki tud ajánlani egy megbízható kernel-t?
vagy lényegében nem sok különbség van a fent lévő 8 között? -
szuladam
aktív tag
válasz sprinter24 #3557 üzenetére
akkor viszont valami baki van nálam, mert feltettem a setCPU-t és csak 1 ghz a maximum
-
csokie
csendes tag
válasz sprinter24 #3556 üzenetére
Nem tudom, hogy lehet megnézni?
Amúgy ezzel az oldallal kezdtem:
http://www.androidauthority.com/incredible-s-android-4-1-1-jelly-bean-evolution-rom-117721/Ha le van zárva a teló, akkor hogy lehet unlockolni?
-
sprinter24
aktív tag
Kapcsold ki a telot majd hangerő le + bekapcs gomb együttes lenyomásával be fog jönni a bootloader! )Fehér alapon színes sorok, android figurák gördeszkaznak alul) A legfelső sorban irnia kell, hogy S-OFF és LOCKED! Ha ezt látod akkor előbb unlock majd utána tudod csak feltenni amit akasz
-
szuladam
aktív tag
válasz sprinter24 #3560 üzenetére
de fura ez... a régi telómnál (wildfire s) szinte minden romba overlock is be volt rakva, ha meg nem, simán fel lehet tenni egy kernelt.
ennyire nem mindegy hogy milyen rom fut az IC-n?![ Szerkesztve ]
-
csokie
csendes tag
válasz sprinter24 #3561 üzenetére
LOCKED!-et ír
Mi a teendő?
De viszont bármilyen sim kártyát elfogad. Tehát kártyafüggetlen. Vagy az nem számít ilyenkor?(Samsung Wave I-et (S8500) már szoftverfrissítettem, az ment elsőre, csak a HTC-vel szenvedek ennyire.)
[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
válasz szuladam #3562 üzenetére
Én NIK Trinity v 4.0 Sens 3.5 ROM-ot használok már kb március óta, természetesen megy benne az OC. Stabil, szerintem a legjobb ROM jelenleg is, bár az újakat nem ismerem, amikkel mostanában vagdalóztok
Mi még stabil az max 1228 MHz, minimumnak pedig 230 MHz van állitva. Scaling pedig Smoothass. Set on boot pedig pipa.'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
sprinter24
aktív tag
Nekem is Wave-em volt, de ne keverjük össze a szezont a fazonnal Az Incredible S-en Android fut, a Wave-en pedig Bada! Ebből következik, hogy az unlock módja is különböző! Keresd meg Maxentius régi fórumtárs Logout blogját, Ő írt egy teljes leírást az unlock módszerről! VAGY konzultálj szuladam-mal mert Ő is most unlockolt :
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Eszerint van esélyünk a hivatalos JB-re: www.htc.com/www/help/android41faq/ (512MB-nál több RAMunk van, és 2011-es készülékünk)
*Hajrá Loki!* i15+
-
csokie
csendes tag
válasz sprinter24 #3566 üzenetére
Köszönöm, már olvasgatom, ha sikerült, megírom, ha papírnehezék lett, vagy ha sikerült.
-
csokie
csendes tag
Nem támogatja a Revolutionary a készülékem, miszerint a HBOOT-2.02.0002 van rajta és ők a 2.-ás verziókat nem támogatják jelenleg.
-
csokie
csendes tag
Hát köszönöm a segítséget, úgy döntöttem, hogy nekem mégis csak jó lesz a 4.0.4 is. Túl bonyolult ez nekem. Majd ha lesz rá hivatalos 4.1, akkor majd felrakom azt. Üdv.
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
Tessék: CM10
Bocsánat a késésért, este nem ment föl, itt kellett hagynom egész napra, hogy végre feltöltődjön...
Remélem mindent beleraktam, és nem hagytam ki semmit...
2 dologra figyeljetek:
- APN-t hozzá kell adni a sajátot, mert különben nincs mobilnet (eszerint be tudjátok állítani: [link])
- a beépített WiFi Tether nem megy, a Barnacle nevű appot szedjétek le WiFi osztáshoz*Hajrá Loki!* i15+
-
Kacko
tag
Egyből magyarul indult.
"Gmail alkalmazás sajnos leállt" üzenettel fogadott.
A play nem jön be. Elsötétedik a kép majd dob egy hibaüzenetet.
A(z) Trebuchet tevékenység nem válaszol. Szeretné bezárni?Csinálok egy újratelepítést, hátha segít.
Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
szezso15
addikt
válasz sprinter24 #3589 üzenetére
Látom már én is... Akkor inkább azt toljátok fel...
Na, első élmények?
(#3591) Kacko:
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Maxentius
addikt
Nocsak, egyforma alapú romon vagyunk?
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Kacko
tag
Van egy jó pár alkalmazás amire azt írja a Play, hogy "az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval".
Erre van valami megoldás vagy updatet kell várni az app-okhoz? (ezeket a dolgokat mindig fel szoktam rakni)Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
zezoka
őstag
Most toltam fel a legfrisebb rádiót innen, amit itt írnak (bár ahogy nézem a két feltöltő nem ugyanaz, én az elsőről szedtem le, ahol az összes rádió - is - ott van). 20.76.30.0835U_3831.19.00.19_M a száma. Meglátjuk milyen lesz, egy-két ember panaszkodott battery drain-re, más meg azt mondja hogy jobb a térerő, battery drain normál. Majd én is kiderítem mi van! Mindenesetre a legújabbon vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest