- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
Én hasonlókat mondhatok a GingerSense DTP 2.10a-ról (PZoley). Július óta megy, sosem kellett újraindítanom - csak ha recovery-zni akartam. Nem laggol, 2 napig elmegy. Ugyan nekem csak kb. 250 MB alkalmazás van telepítve, de remekül működik.
Most "játszom" a CM7-el is, de Sense nélkül nem az igazi az élet, így csak pár órára próbálgatom...
-
arpy17
tag
válasz llaszlo #34500 üzenetére
Leszűröm minden-ről, felhasználó típusra, és akkor az új rendszerbe nem kavar be, csak a progikat pakolja fel az én beállításaimmal?
Jól értelmezem a dolgot?
nem is kell szűrni, csak a műveletekben a felhasználói alkalmazásokról kell csak a biztonsági mentés?
Akkor, ha mindent mentek, az a visszatett romot visszaállítja a jelenlegi állapotba, de más romra gondolom nem ajálott?SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
Wtonak
csendes tag
Sziasztok!
Ha gyári 2.3.3 as rom van fent a telón, és PVT3 as mely lelírás szerint menjek, ha elsőnek 1 újabbféle sense romot szeretnék feldobni rá?
segitséget előre is köszi
ui. vagy 1 miui-ra. 1 kezdőnek mit ajánlanak a mesterek?
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz Wtonak #34505 üzenetére
Na most ezt a kérdést fogalmazd meg újra. Vagy csak én nem értem?
2.3.3-ra akarsz feltenni egy egyéb romot? És nem tudod, hogy hogyan csináld? Fentebb írták csak vissza kell olvasni.
A MIUI az vagy bejön valakinek vagy nem. Nekem már csak azért is bejön, mert 844MHz-en is jóval gyorsabb, mint a Sense, plusz nekem a fekete menük helyett a fehér, plusz az egész szebb kialakítása is jobban tetszik.
Szép, egyszerű, letisztult és nagyooon gyors.arpy17: Legfeljebb nem tudja visszaállítani. Vagy nem jól működik, akkor meg törlöd és csak az appot teszed vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Wtonak
csendes tag
gyári RRU van tettem fel, és kérdésem a következő lenne: Pzoley oldala alapján meg tudom csinálni, vagy az csak a 2.2-rom, stb leírást tartalmazza?
-
dombila
senior tag
válasz Wtonak #34507 üzenetére
Hűha, ez is nehezen dekódolható üzenet, de azt hiszem értem a lényegét: gyári 2.3-ról szeretnél valami egyéb ROM-ot. (MIUI vagy Sense,...)
Ha gyári 2.3-ad van, akkor csak a Revolutionary-val tudod root-olni, S-OFF-olni ill. ez egyből recovery-t is ad. Ez már elég ahhoz, hogy új ROM-ot tudj recovery-ből feltenni.
Az eljárás egyszerű:
- letöltöd a Revolutionary-t
- generálsz egy béta kódot az oldalon
- PZoley oldala alapján feltelpíted a szükséges driver-eket
- futtatod a Revolutionary-tEzután a Dézit recovery módban indítod és felteszed a számodra megfelelő ROM-ot. Hogy mi a megfelelő azt magadnak kell megtalálni, de bármennyi ROM-ot kipróbálhatsz...
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz sippet #34498 üzenetére
A Galaxy Nexustól a SAMOLED tántorít el meg az SGX540 GPU. A kijelző sokaknak beég (SGS topikot rendszeresen olvasok), és a Nexus kijelzője még abból a fajtából való. A GPU meg gyenge 720p mellett, az Adreno 220 jóval erősebb nála.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Wtonak
csendes tag
hihetetlen :S
nem megy a revolutionary :S
USB deb. kipipálva, charge only, de nem megy :S -Driverek pzoley alapján készen vannak.
"An error occurred while writing the partition" ez irja hibaként :S
mit csinálok rosszul?
Sorry a noobságomért de még kezdő vagyok.
-
Wtonak
csendes tag
mtd: not writing bad block at 0x00040000 ezt irja ki 5x :S
tudtok segiteni?
-
peter76bp
aktív tag
Köszi!
A 16 gigás kártyát hogy partícionáljam, ha pzoley féle Ginger-Sense-DTP-RM V3.6b-DSWS-A2SD+ verziót akarok feltenni? Mert az oldalán a DSWS-hez tartozó kártyaelőkészítést nem találtam, bár lehet én vagyok a béna.
Ha jól értem megcsinálom az USB driver telepítés-t az ottani leírás alapján, felteszem a fenti rom zip fájlját az akkorra már partícionált kártya gyökerébe aztán elindítom a Revolutionary-t ami mindent megcsinál és a végeredmény egy sikeresen S-OFF-olt rootolt teló lesz a megadott ROM-al?
Még egy ilyet találtam, A végén, ha megkérdezi, telepítse-e a Revolutionary-CWM 4.0.1.4 Recoveryt, nyomj rá igent (y).
ez nekem is fel fog jönni és én is y(es)-t nyomjak rá?
Ja! Call Meter NG nekem most egy 2 gigás SD-n van (meg minden egyéb program), de ugye ez ki lesz cserélve 16-osra rootnál. Hogy oldjam meg ennek a programnak vagy a benne lévő adatoknak a mentését, mert Titanium az csak root után lesz használható, de ezt meg előtte kellene lementeni?
-
Wtonak
csendes tag
Ez remek! Remélem a többi "nagymester" tud erre valami nevetségesen egyszerű megoldást.
-
r4z
nagyúr
válasz peter76bp #34513 üzenetére
Primary FAT32 és Primary Ext3/4 a helyes felosztás. A DSWS lényege, hogy a NAND partícióin állítgat egy kicsit, ezért kell hozzá S-OFF.
Nem, rosszul értelmezted. A Revolutionary csak a ROM-ok feltételéhez szükséges recoveryt és a superusert telepíti fel, valamint S-OFF-ol. A ROM-ot neked kell felraknod a recoveryből.
Igen, te is nyomj rá yest, mert recovery nélkül nem sokra mész
A Call Meter NG-t le tudod menteni root után, mivel a folyamat alatt nem törlődik semmi.
Wtonak: Ez hardveres hiba, nem lehet vele mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Wtonak
csendes tag
szóval nekem ezen a telón nem lesz custom romom? :s egyszerűen lehetetlen?
pont velem
ilyen hiba miatt cserélnek alaplapot garanciában? -de hibája meg nincsen :S
nagyon ritkán lefagy fotózás körben, de ennyi
-
Wtonak
csendes tag
nektek mennyit ir a rendszer a Hardware information -menüpont alatt?
nekem 384Mb a memory nem 576nak kéne lennie?
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz Wtonak #34525 üzenetére
Érdekes, nekem 576MB van ott. Újabb indok a szervíznek Ezek szerint több helyen is hibás lehet a NAND-od.
Viszont a Wifi-nél 802.11 b/g/n. Ezt csak a custom ROM "kamuzza" oda - a gyárival biztos nincs n -, vagy valóban viszi a Desire hw az n-es szabványt?
[ Szerkesztve ]
-
Wtonak
csendes tag
viszi, az enyémbe a ginger frissités tette bele
nah akkor megy a szervízbe :S
még 1 hó gari van rá, éppen jókor vettem észre
[ Szerkesztve ]
-
peter76bp
aktív tag
263 megás Ginger-Sense-DTP-RM-V3.6b-DSWS-a2sd+.zip fájlt mennyi idő alatt kellene feldolgoznia? Mert kb 30 perce csak a kék Revolutionary felirat van a kijelző közepén, de nem nagyon merem piszkálni ...
-
Wtonak
csendes tag
meglestem, még 1év 2 hó, akkor no para
olyat nem játszanak hogy a pénzt akarják visszaadni? még 124kért vettem
nem lehet h nekem ezt adták:
http://www.htc.com/us/products/desire-uscellular/#tech-specs
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Wtonak #34531 üzenetére
Azt nem tudnád itthon használni+ha jól rémlik nincs benne sim foglalat.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
peter76bp
aktív tag
válasz peter76bp #34530 üzenetére
Valamiért el sem kezdte a ROM telepítését ... csak nem tudom miért, némi gombnyomkodás után elindítottam újra és durván 10 perc alatt felment az egész.
Viszont most meg a reboot után fehér képernyő és csak a htc felirat jön be majd magától újraindul és berak a CWM menübe, aztán pár újraindítás után már oda sem, csak fehér képernyő amin csak az akksi kivétel segít..
Mivel nem volt jobb ötletem Recovery menüvel indítva megcsináltam egy Full Wipe-ot és újra nekifutottam a ROM telepítésnek, most sokkal hamarabb befejezte de megint csak a nyüves fehér képernyő htc felirattal ... és miközben ezt a HSZ-t írtam a telón beindult egy szivárványszínben pompázó 3D-s effekt, amiről dunsztom sincs micsoda, gombokra nem reagál továbbra sem ... ez ment 5-10 percig aztán bejött a PIN bekérő képernyő szóval szépen felment a ROM és elvileg működik is majd minden, csak már nem látok ki a fejemből, majd némi alvás után tesztelem
De könyörgöm miért nincs ez sehol leírva, hogy így működik, (ha le van írva akkor sorry, de én nem találtam ilyen infot) könyékig rágtam a körmöm, hogy elszúrtam valamit közben meg csak melózott a háttérben a kis genya
-
llaszlo
veterán
Van olyan white list app ami MIUI-val is működik? És néma módnál is működik? Mert ami most van fent az kiírja ugyan, hogy white listes hívás érkezik, viszont nem csörög ki csak némán jelzi a hívást.
-
llaszlo
veterán
Ebben a videóban 2:40-nél van egy funkció az mi akar lenni? A géppen szinkronizál vagy valami hasonló. MIUI
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
-
peter76bp
aktív tag
Valaki világosítsa meg elmém:
Rájöttem, hogy nagyobbra kellene partícionálni az ext3-at. Letöröltem mindkét partíciót és újra megcsináltam 1,5 GB-re az ext3-at utána full Wipe majd kártyáról zip install, ezek le is mennek szépen. Kiírja, hogy reboot , újraindítom ...
Most megint fehér képernyő htc felirattal, de ilyenkor mit csinál? Arra rájöttem, hogy a szivárványos 3D effekt az már az új ROM bootképernyője volt, de honnan tudom, hogy ilyenkor a fehér képernyő alatt ténylegesen történik valami vagy nem?
Úgy általában meddig kellene tartania ennek a fehér képernyős semmit sem mutatok akciónak?
pzoleynál ez van: újraindul a rendszer, és ha mindent jól csináltunk rom-tól függően 5-15 perc alatt elindul az új rom.
de ez az 5-15 perc ez honnantól számolva? Az új boot képernyőtől? Mert tegnap kb annyi ideig szöszölt, csak nem tudom mitől jutottt el oda? Akksi ki-be újraindítgatást próbáljak vagy hagyjam ilyenkor?
Kiszedtem kínomban kb 45 perc után az SD-t hogy ránézzek, ext3 üres FAT-en meg csak a zip van amit feltettem, szóval oda nem dolgozott semmit.
Szóval mi a teendő ilyenkor? Várjak (ha igen meddig) vagy indítgassam újra esetleg egyéb trükk?
[ Szerkesztve ]
-
peter76bp
aktív tag
válasz redbiro #34542 üzenetére
Először linux alól csináltam, aztán az újrapartícionálást már Hirens Boot CD-ről utána meg Win7 alól, mindkét esetben MiniTool Partition Wizard-al.
Lehet ez nem tetszik neki? Megcsinálom akkor linux alól újra ... sőt, megcsinálom először a CWM Advanced menüjéből, aztán ha nem jó akkor jön a linux
de mondjuk ha ez gond, akkor miért nem ír ki hibát sehol? Meg itt is írta valaki, hogy MiniTool-al csinálta és jó volt. Mindegy kísérletezgetek ... csak már bosszant
[ Szerkesztve ]
-
peter76bp
aktív tag
válasz llaszlo #34544 üzenetére
Most ez a legkisebb bajom, tök mindegy mekkora partíciót csinálok, 16 gigából kijön és a ROM oldalán is így van feltéve a képek alapján
Linux alól újrapartícionálva 3 perc alatt végzett a zip install utána reboot után 3 perc fehér képernyő majd 3D boot effect újabb 3 perc viszont ez az üzenet fogad mikor bejön a felület:
System UIDs Inconsistent
UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable.
I'm Feeling LuckyÉs a ROM-ban lévő plusz programok egy része nincs sehol :-( QuickSystem Info, QuickBoot, Root Explorer, Screen Off, Set CPU hiányoznak, pedig első install után meg voltak, lassan már görcsre megyek ezzel
-
peter76bp
aktív tag
válasz redbiro #34547 üzenetére
Keresgéltem én googleben a magyar nyelvű oldal megvolt és a factory resetet mindig megcsinálom, plusz már ezerszer újra lett formázva a kártya, variáltam a partíciómérettel is ... nem értem.
Most már tök jól felmegy minden alkalommal, csak hiányoznak a plusz programok :-(
4ext recovery-t meg nem tudom feltenni mert nem érem el a netet a telóval, filekezelő nélkül meg nem tudok semmit telepíteni a kártyáról.
Sry hogy szétbénázom a fórumot
-
Hege-Zs
tag
Sziasztok.
Ha eladom a Dézit akkor hol lehet visszaállítani mindent a gyári állapotra?És ez biztonságos?Nem fognak a működéshez fontos fájlok is eltűnni?
Előre is köszönöm a választ
Regisztrált: 2007-11-17
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest