- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Feltettem Pzoley legfrissebb romját: Ginger-Sense-DTP-RM V3.7o-DSWS-A2SD+ verzió
Az eddigi google fiókhoz tartozó market appok miért nem töltődnek le automatán?http://totesz.myminicity.com/
-
barathmarton
csendes tag
Gyári (htc) 2.3-on meg lehet azt valahogy csinálni, hogy a trackball-ra ébredjen a kijelző?
Olvastam, hogy át kell írni egy fájlt, de gyári ROM-on hogyan? Mert ugye nincs olyan fájl nincs.Siemens A50->C55->C65->S75->Nokia N80 IE->N95 8GB->iPhone 2g-> HTC Desire-> HTC One X-> HTC One M7-> Huawei P10 Lite-> Xiaomi Mi Note 2-> iPhone XS-> iPhone 12
-
llaszlo
veterán
MIUI és T esetén másnak működik az MMS? Net nélkül ez fontos.
-
r4z
nagyúr
válasz barathmarton #35053 üzenetére
Root kell hozzá.
Kronk: A privacy menüben aktiváltad korábban a backup-restore-t, és most is aktív?
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
szegto
senior tag
Üdv.
Vhol megtalálom a marketről letöltött appok telepítőjét?
Bele akarom másolni a telepítendő romba flash előtt.
Azt tudom hogy hova, csak azt nem tudom hogy honnan.
Köszi a segítéget. -
-
barathmarton
csendes tag
Rootolva van. De nem értem, hogy kell megcsinálni.
Továbbá másik probléma, hogy a setcpu sem működik. Bármilyen verziót szedtem le, nem jó.Siemens A50->C55->C65->S75->Nokia N80 IE->N95 8GB->iPhone 2g-> HTC Desire-> HTC One X-> HTC One M7-> Huawei P10 Lite-> Xiaomi Mi Note 2-> iPhone XS-> iPhone 12
-
dombila
senior tag
válasz barathmarton #35063 üzenetére
Azt hiszem a trackball-os feléledéshez nem elég a root, hanem a ROM-nak is támogatnia kell. Ezt a gyári 2.3 nem tudja.
A SetCPU csak olyan kernellel működik, ami támogatja. A HTC gyári kernele ezt megint csak nem tudja, plusz modulok kellenek hozzá. Ezeket természetesen bele lehet valahogy varázsolni, de egyszerűbb egy Sense ROM-okhoz való kernelre cserélni a HTC gyáriját. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy vmi oknál fogva, töltöttem le 1-2 dolgot marketből (web-en adtam ki a letöltési parancsot, a gépemen) és a mobilnetemmel töltötte le az idiótája, így már most elhasználta ez a szerencsétlen az adatforgalmam 80+%-át...
Tudtommal ennek le kéne lennie tíltva, de tudja vki hogy pontosan hol tudom ezt megnézni?CM7-es ROM
Valamint a Stock Sense ROM-nál ha a szokásos - bekapcsológomb megnyom, majd mobilnet kiválaszt - módon kapcsoltam ki a netet, akkor a green power már nem kapcsolgatta vissza, viszont mióta bármelyik főzött ROM-ot próbáltam ezeknék mindig felül bírtálta és ennek ellenére vissza-vissza kapcsolgatta nekem a netet, ez is baromi idegesítő, főleg este, mikor elvileg az "esti üzemmód" megy rajta...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
gzbotii
nagyúr
Udv.
Bocs, nincs idom vegibujni a forumot es kellen par info a telorol, mert szeretnek egyet venni.
Mi a legfrisseb gyari ROM ami megjott eddig es meg lehet tudni rolla, lessz valamilyen nagyob frissites?
Normalis hasznalta mellet egy 4-5 honapos keszulek kiber 1 napot [reggel 9tol este 11-12]?
Es ugy altalban ha vannak tipushibai vagy olyan dolgok amirol udni kell...Koszonom elore is
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tomi1214
csendes tag
HTC desire telefonba nemtudja valaki hogyan kell magyar nyelvet tenni?mert töltöttem le custom locale progit és nem vát át magyar nyelvre.Lehetséges hogy akkor nem lehet magyar nyelvet beletenni,vagy kell hozzá valami más progi?aki tud irjon pls. előre is köszi szépen!
-
Reddevil84
tag
Valaki tudna ajánlani egy jó böngészőt adroidra ami nem mobilweblapként jeleníti meg az oldalakat! Flash tartalmakat is támogassa!
A skyfire böngészőt használom,de attól rengetegszer újraindul a teló! -
r4z
nagyúr
válasz tomi1214 #35070 üzenetére
Első hsz. Tegyél fel egy legalább Sense 1.9-es verzióval rendelkező ROM-ot vagy bármilyen AOSP-t.
Reddevil84: A gyári böngésző beállításaiban még véletlenül sem nézted meg, hogy ki lehet-e kapcsolni a mobil nézetet, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Reddevil84
tag
-
gzbotii
nagyúr
No valaki meg tudna mondani, melyik az utolso hivatalos gyari rom a keszulekre? 2.3.x?
Es hogyan lehet frissiteni egy regebbi verzios keszuleket ?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
arpy17
tag
Pontatlan rendszeridőre (nálam nekiállt folyamatosan kéni), találtam (kényszer)megoldást.
Van egy ClockSync nevű ingyenes progi a marketen, amivel ütemezetten kényszeríthető a rendszeridő egy internetes szerverhez.
Egyébként okozhatja a pontatlanságot, hogy levettem a cpu-max-ot 844-re? Már nem tudom, mire gondoljak...SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
Drenadar
veterán
jaj de várom már hogy visszakapjam a Desire-t.
Az ügyintéző hölgy kérdezte mi baja, mondtam hogy ez még az első generációs desire, mosolygott, hogy akkor sejti de mondjam... semmi kötözködés nem volt, pedig még a garancialevelet is digitálisan vittem odakíváncsi vagyok, hogy a gombokat is kicserélik-e...?
Aztán utána újra indulhat a romolás...
Egy nagyon óvatos kérdés... mindenféle hergelés nélkül: egy telefonnál miért fontos sok embernek hogy magyar nyelven beszéljen? Szerintem a legfeleslegesebb hiszti mondom én úgy, hogy nem nagyon tudok angolul, de valahogy mindig megértem mit akar a teló és mik a beállítási lehetőségek
Addig a SEK800i -t használom sokéves telefon és nagyon jó még mindig
[ Szerkesztve ]
-
prezson
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, adott egy olyan ritka, 2 sim-es androidos teló, amit nem lehet rootolni, viszont újra kell telepíteni. Van valami megoldás arra, hogy később vissza lehessen rakni könnyen a programokat, adatokat? Vagy ha az adatokat nem, legalább a programokat? Appbrain-nel való szinkronizáció esetén nem tudom, hogy újratelepítés után hogyan lehet visszapakolgatni a programokat, nekem sosem sikerült. Tudna valaki segíteni, tippeket adni, hogy mit és hogy?
Vagy root nélkül csak az marad, hogy minden adatot elmentek és egyenként pakolgatom vissza a progikat?
-
Drenadar
veterán
válasz prezson #35079 üzenetére
vajon mikor valósul meg az, hogy egy sim kártyával több szolgáltatóhoz is be lehet jelentkezni, egyszerre több hálózaton fent lenni (persze különösebb akkuterhelés nélkül) egy időben? jó lenne, és nem hiszem hogy a jelen technológiai lehetőségébe nem férne bele. Tudom a kapitalizmusba nem fér bele
Tud valaki megoldást arra, hogy lehet vásárolni offline? tudom ez így nem helytálló, de ugye nincs nálam a telefonom, és a marketben a vásárlás úgy történik hogy megveszem és letölti. ha a letöltés elmarad, akkor úgy veszik hogy mégsem kell nekem az app.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Drenadar #35084 üzenetére
Az accounthoz vásárolsz, de a webes felületen választani kell készüléket is, hogy melyikre települjön (nekem az alaplapcsere miatt két Desire van a listán). Ha pedig mondjuk lenne egy Galaxy Minid és mondjuk az Asphalt HD-t töltenéd le, akkor meg inkompatibilitás miatt nem tudnád megvenni.
-
Drenadar
veterán
nekem az asphaltot már a desire-re sem engedte, közölte nem jó hozzá!
lehet elbeszélünk egymás mellett.
ha lenne még egy androidos cucc, lehetőleg a desire-vel megegyező, akkor az accounthoz meg tudnám vásárolni, ahhoz a cucchoz letölteni és később az én desire-mhez letölteni.
hiszen ha most vennék mondjuk egy moto razr r -t akkor arra is letölthetném az eddig megvett vackokat (feltéve ha kompatibilis).
az, hogy a marketben hány készülék lesz feltüntetve nem nagyon izgat
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz prezson #35079 üzenetére
én megnyitnám a webes marketet, ott kiválasztanám hogy my library, aztán ott gyorsan rányomnék mindegyik ikonra hogy install
MIUI beéptett backupja meg nagyon durva, mindent visszaállít még a widgeteket is, a képernyőkön az ikonokat, mindent.
Asszem a MIUI-XJ fog visszamászni a Desire-re
-
veterán
nem tudom frissíteni a recoveryt... miui valami régi 2.5.valahányas clockworkmoddal került fel, azzal viszont nem működik rendesen a miui automata frissítése. gondoltam felflashelem a 4ext recoveryt, 4ext szerintm fel is megy sikeresen, de amikor recoveryt indítok, ugyanúgy a cwm2.5 vigyorog rám. rom managerrel beleflasheltem a cwm5-öt, a rom manager szerint cwm5 van fent, a 4ext szerint 4ext 2.2rc5. ehhez képest még mindig a cwm2.5 indul... mit csinálok rosszul?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Drenadar #35090 üzenetére
a gyári recovery felrakása nem jár az egész rendszer lenullázásával?
mert jövő héten megyek úgyis e-care-hez, akkor úgyis megy vissza gyárira az egész, aztán másodikra majd tudatosabban állok neki akkor már úgyis csak egy backupot rakok vissza. remélem egy 2.5-ös backupot vissza tud rakni egy 5-öshanyas vagy, te disznó?
-
arpy17
tag
passz. De közben néztem, nem is igen stimmelnek a dátumok...
Nagyobb kérdés (legalábbis számomra), hogy hogyan lehet kitörölni a régebben használt készüléket, de legalább elérni azt, hogy maradjanak "Hidden in menus" státuszban, mert valahogy mindig előkerülnek... A marketben sem tiszta minden.
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
potyi23
senior tag
HI.mit lehet kezdeni h 2.0 usb rol hamarabb toltson? kb 3,5-4 orat tolti,és nekem ez sok.Fali árambol ritkán tudom tolteni. usb 3 as port nem tolt gyorsabban ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest