- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Hmm... nem tudok radiot frissiteni.
most 5_11.05.27 van fenn de miui-n előjön a 2 másodperces hallózós probléma (kapcsolódás után 2 masodpercel halljak csak a hangom)
Azt írják radio csere segit. Nosza leszedtem a legujabbat, sd gyoker fel, installnál hibaüzi:(ClockworkMOD Recovery v3.0.2.7)
Finding Update package....
Opening updtate package
Install update....
Amend scripting is no longer supported.
Amend scripting was deprecated by google in android 1.5
it was necessary to remove it when upgrading to the clockworkmod 3.0 Gingerbread based recovery.
Please switch to Edify scripting to create working update zip packages.
Install aborted.Értem mit ír de most mit kezdjek vele? vagy legalábbis hogy cseréljek?
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
-
r4z
nagyúr
Bocsánat a dupláért, de ezt muszáj megosztanom. A CM9 ICS beta nagyon szépen halad, egy-két helyen már elég gyorsan végzi a dolgát. Jó lesz ez, csak kell még neki idő.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Aryan
senior tag
0.2.4-s volt fent nekem kb. 3órát a telón. Stock hboot-os verziót raktam fel, azért még kell neki fejlődnie (mondjuk örüljünk, hogy talán lesz ics rom a telefonunkra ). Widgettek átszabhatósága jópofa, menü rendszer is nagyon jó a 2.3.x-es romokhoz képest. Két hiba miatt szedtem le, az egyik menet közben az alsó navigáció sor eltűnt, illetve wifi kezelése (azt megtaláltam, hogy off vagy on, de mást már nem ) Lesz ez még jobb is.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Újabb pimf kérdés....
Sajnos sehol nem találok részletes infokat a memória kártyákról.... Az én telomban most Class4-es van. Egy class6, class8, class 10 nagyobb adatátviteli sebességre képes?? (erről nem találtam infot...)
Ha pedig igen, akkor kérdés, hogy a telo kihasználaj-e? Egy esetleges a2sd+ ROM -ot érdemesebb e egy magasabb class számú kártyával telepíteni, vagy semmi pluszt nem jelent a class4-hez képest?Köszi
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Hm....
Olvasgatom a h.sz. -eket Pzoley-nál a 2.10-es ROM-ról....
Azért írogatnak itt fagyásokat. Valakinek pl mindíg meghal fényképezéskor...
Szokta Zoley ezeket a ROM-okot reszelgetni, vagy ha már javít benne valamit, akkor azt új verzióként menti? Ezt a ROM-ot mikor javította utoljára?Köszi
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
r4z
nagyúr
válasz -Maci- #35713 üzenetére
A Class6 a leggyorsabb, szekvenciális írásban befogja a Cl10-et, de kis fájlok írás-olvasásában is ez a legjobb.
Melyik 2.10-es ROM-ról van szó? Van többféle. Az a verzió nekem nem fagyott eddig soha.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Köszi szépen!
Domila ezt ajánlotta:
Nagyon tetszik, egy dolgot sajnálok: ha már ilyen szépen meg lett csinálva, kár hogy kimaradt belőle a locksreen alatt látható időjárás (mint itt a második képen).
-
kiszi07
senior tag
jó mobil, jó teszt
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
-
Skillet
addikt
válasz -Maci- #35716 üzenetére
igen, annak ki "kellett", hogy maradjon belőle. az egy sense hármas cucc. sense hármas lockscreen alatt megy. a sima lehúzós zárnál nem. ez van. rakj fel egy insertcoint. 1.1.4. abban ilyen lock van, viszont maga a sense asszem 2.1. és elég gyors, nagyon kellemes rom. merem ajánlani. brutál stabil. de lehet zolinál is találsz olyan romot, amiben sense 3-as lock van, de minden más 2.1. nézz körül az oldalán.
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
FeRRaR1
őstag
Nem bírom tovább, feladtam az új A-data SD-vel való küzdelmet.
itt a 99-es hozzászólásnál kezdődően nagyjából leírtam mi a helyzet.
Ha valakinek van tippje, ötlete, vagy javaslata esetleg másik SD kártyára, azt szívesen várom.
-
prezson
tag
Használ valaki System panel nevű progit? Azon belül is a monitorozás rész érdekelne, hogy Ti az akksinál mondjuk 8 órás nézetben láttok olyat, hogy töltés nélkül emelkedik néhol egy picit a görbe, tehát hogy mondjuk 30%-on van a teló, aztán szépen felugrik 35%-ra, és onnan merül tovább, vannak ilyen "dombok" a görbéiteken?
Mert most vettem egy vadi új, gyári akksit, és ez is azt csinálja, mint az előző, hogy néha felugrik, meg 100%-ról kurva gyorsan lemerül kb. 25%-ra, aztán 25%-ról meg alig akar lemerülni, iszonyat sokáig megy így, nagyon lassan merül utána, a görbe ellaposodik. Tehát azonos használat mellett X idő alatt lemegy 25%-ra, aztán 25%-tól a kikapcsolásig kb. 5x idő telik el, annyira sokáig bírja. Teljesen aránytalan...
Most arra gyanakszom, hogy valami a készülékemben romlott el, visszaviszem a szervizbe. Vagy lehet, hogy Pzoley kernele okozza esetleg? Nem tudom, azt mikor raktam fel sajnos. De milyen szervizes probléma lehet, ami ilyet okoz? Furcsa.
-
gps76
őstag
válasz prezson #35724 üzenetére
Ilyen akkor szokott lenni,ha már gyengécske az akku és feltöltött állapotban gyorsan esik a feszültség utána meg húzza valameddig,csak megbolondítja a telót.(lehet a vett gyári akku már jóideje állt valahol használatlanul)
De nálam is volt már olyan,hogy intenzívebb használat után magasabb értéket mutat.
Amit nemrég rendeltem 3000 mAh akkut,az meg olyat csinál,hogy majd egész napi használat után még mindig 95%-ot mutat,utána meg két óra alatt már a pirosban van,pedig próbálgattam stat resettel,teljes merítés töltés,de semmi.
Itt amire figyelmes lettem az érintkezők között nem ugyanazok az értékek vannak feltöltött akksinál a gyárihoz képest,lehet itt van a bibi.
Nekem pl a laptopom olyan,hogy folyamatosan merül utána 0%-al még megy majd egy órát.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz FeRRaR1 #35723 üzenetére
Elolvastam. Nekem is adata van. Tökéletes. És még sokaknak. De ezt neked nem kell mondjam, tudod jól. Nálad inkább hibás darab lehet. Én nem próbálkoznék vele tovább. Viszont a reklamációra kíváncsi lennék, hogy hogyan tesztelik le, hogy van-e baja vagy sem, mivel a fat tökéletesen megy. Bár az is lehet, hogy nem bohóckodnak ilyesmivel és a kezedbe nyomnak egy másikat. Ha van fejlemény, írd meg.
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
prezson
tag
A brando-tól rendeltem egy picit erősebb akksit, az is ugyanezt csinálta. Most meg Magyarországról rendeltem gyári akksit, bekalibráltam, úgy töltöttem, ahogy pzoley írja, pár napja használom, ugyanaz a probléma. Fura. De viszem szervizbe majd, jobbat nem tudok, csak nehezen értem, hogy mi romolhat el a telóban...
-
nyergess
tag
1. Ha már szóba kerültek az akksik, rendeltem én is nemrég ebayről külső akksit, 1900mAh-snak volt feltüntetve, akkor 2200 Ft alatt volt az ára. Mivel a telóban lévő nem bírja egy napig, normál használat mellett, s akksit nem akarok cserélgetni, ezért döntöttem a külső akksi mellett. A fentebb említett akku azonban csak kb. 900-1000 mAh-s kapacitású a valóságban, de így ezzel legalább már ki tudom húzni egy teljes napig vele. Szóval nem panaszkodom, de nagyobb kapacitású külső akksit már biztos nem vennék (mert ugye vannak a drága távol-keletieknek rendesen ), mert ki tudja, mennyit bírhatnak valójában.
2. Vettem egyúttal kijelzővédő fóliát is, mivel a régi eléggé meg volt már kopva. Szintén ebay. Rengeteg tükörfelületű fólia volt feltüntetve, s gondoltam, üsse kő, kipróbálom, milyen, max vesztek pár száz forintot (3-at rendeltem, úgy volt 720 Ft). Tényleg olyan, mintha tükörbe néznénk, nőknek ajánlom! Viszont: ha nem pont szemből nézi az ember a kijelzőt, hologram-szerű színátmenetben tündököl, s ez ugyan először tök jól néz ki (Apple marketingszöveggel: ez csak fícsör ), de hosszabb távon, ha olvas rajta az ember, eléggé terhelő a szemnek. Illetve a tükröződés miatt - oldalról nézve - duplikálódik a kijelzett szöveg, kissé olyan, mint a 3D-s képeknél. Szóval, ha nem olvas a telefonján az ember gyakorta, akkor nincs gond ezekkel a fóliákkal, ellenkezőleg a hagyományost ajánlom!
3. Többször olvastam már, hogy a PZoley-féle ROM-oknál a RAM-nak mindig 100 mega felett kéne lennie. Na én nem ezt tapasztaltam az utóbbi ROM-nál, a legutolsó CM 7.2-es ROM-ját használom, de a SystemPanel szerint általában 50 mega körül van a szabad memória. Lehet, hogy emiatt akad meg sokszor a zeném is, mert már elfogy a szabad RAM? (Mondjuk ez hülye kérdés, ez evidens.) Na de akkor mit ronthattam el, hogy nem 100 megám van?
-
prezson
tag
válasz nyergess #35729 üzenetére
1) Ez köztudottm, hogy gyengék az ilyenek Ismerősöm vaterán vett szuper akkukat, valójában töredékért sem tudták annak, ami rájuk volt írva... Én viszont a brandótól vettem, nem olcsón, és most a gyári is uazt csinálja, tehát valami más gondom lesz sztem.
2) Nekem is volt tükörfóliám, szar, sokkal jobban tükröződik.
3) Én uazt használom, sima, nem S-offosat, nálam 160 mega a szabad memória.
-
nyergess
tag
válasz prezson #35730 üzenetére
1. Kíváncsi voltam, nem mellesleg azért a bő 2 ezer forintért megérte, hogy ne kelljen ki-berakosgatni akksit, s bírja egy napig a teló. Mellesleg a gyári akksi nem olcsó, s majdnem ugyanott lennék teljesítményben, mint ezzel. Na és igen, direkt a már emlegetett nem teljes kapacitás miatt nem vettem nagyobb teljesítményű akkut, hanem a legolcsóbbat.
2. Tűző napsütésben még nem volt alkalmam kipróbálni, akkor biztos nagyon gáz lesz. De ennél is a kipróbálási kíváncsiság hajtott.
3. Én a DSWS verziót használom, s most megnézve 56 MB a szabad memóriám. S fut minden, amit megnyitottam, ergo nem lő ki semmit automatice. Lehet, újra kéne raknom a ROM-ot, de már megvárom az ICS verziósat, nem vagyok az a minden-héten-új-romot-telepítgető típus.
-
prezson
tag
Próbáljátok ki, tényleg kurva jó!
"Új Android Market gyorsítása!
Az a probléma hogy a Market minden indításnál,letöltésnél csatlakoznia kell a Google szervereihez emiatt későn tölti be az oldal-t illetve későn indul a letöltés.
Van megoldás!
Figyelem Rootolt telefon szükséges!!!Töltsd le ezt a programot/SetDNS /és állítsd be a Google DNS-ét sokkal gyorsabb lesz a Market.
Google DNS-e 8.8.8.8
8.8.4.4Tesztelve!!
"https://market.android.com/details?id=uk.co.mytechie.setDNS
Semmit nem kell csinálni, csak program letölt, apply.
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Mit szóltok, legálisan nyitható a Desire bootloadere?!
[link]
A gari így is ugrik, csak ez legalább biztonságos, és egyszerűbb custom ROMot feltenni? -
kejfel
tag
Sziasztok!
MIUI-DTP-V1.12.30o-A2SD+ ROM vagyok most flashelve, kicsit szokatlan. Eddig 2.2 es gyári volt. Milyen ROMot ajánlanátok ami úgy fűzi össze a facebook képeket és kontaktokat mint a gyári? (megjegyzésbe beírja az ismerős FB linkjét)
Bravo PVT4 SHIP S-ON
HBOOT-0.93.0001
MiCROP-051d
RADIO-5.11.05.27
erasesize 20000
AmonRA 2.0.1HBOOT-ot, Radio rom ot frissítsek? Megéri? Mert nem volt még vele gondom nagyon.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz kejfel #35741 üzenetére
Bármelyik Sense ROM képes erre. Az aláírásomban lévőt nézd meg, pzoley oldalán az összes ROM lista vége felé megtalálod.
Radiot felesleges frissíteni, ha elégedett vagy a mostanival. HBOOT-ot meg egyáltalán minek
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz prezson #35727 üzenetére
Most mar en sem tudom mi nem jo,mert a masik desirem is ezt csinalja.
Ha van muszeretek merjetek mar meg a + erintkezohoz kepest a ket kozepso milyen erteket mutatnak a gyari ill. a tobbi akkunal. nekem a gyarinal 1.xx,a 3000-esnel meg kozel a telepfeszultseget mutatja a mellette levo,a - melletti 0-t.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Ide is beírom.A Pzoley féle 2.10a ROM-mal módosul a Radio ROM is? Azért kérdem mert valakí valamelyik ROM-nál (lehet pont ennél írta), hogy amunkahelyén olyan helyen ül, ahol éppenhogycsak van WIFI jel. Illetve volt a gyári ROM-mal. Az új ROM-mal már nem éri el a wifit.
Röhely, de ugyan ez a szitu nálam is. Ippeg hogy hajszálnyi wifi jelet tudok fogni a munkahelyemen...
Szóval? Bukhatom ezt?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
FeRRaR1
őstag
válasz -Maci- #35744 üzenetére
Nekem ez a 3.10 dsws-el fordult elő, itt volt fater Dézije 2.10do-val és egyik barátom Sensation-e 3 falon át jön a wifi, és az enyém fogta a leggyengébben, 2.10 do-nál kicsit volt jobb a sensation. Viszont amikor feltettem oda is a 3.10 et az én szintemre esett a wifi, és kicsit gyengébb a térerő, alapból állandóan max volt, most meg lejjebb esik néha, szóval nem a világ vége a dolog, de többen észrevették már a jelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs