- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
-
BollaFeri
tag
Le kellene OK-ézni. Tudsz valami más linket adni?
-
james008bond
őstag
válasz batabe #35649 üzenetére
Nem bootloader módban kell újraindítani a telót? Fastboot? Legalábbis mikor a belső memóriát partícionálom, az ilyen nevű, formátumú fájlt innen kell indítani ( ahogy Alpharev oldalán le van írva ). De én ilyet még nem csináltam - mármint unroot -, tehát NEM biztos, hogy jól gondolom!!!
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
BollaFeri
tag
válasz james008bond #35653 üzenetére
Hol találom ezt a leírást? Bár hiába indítom újra Fastboot-ban, akkor sem talál image fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
BollaFeri
tag
Írja, hogy HBOOT. De a sajátom sem találja a képet, pedig az müxik.. Itt meg egyik sem indítja HBOOT-ban. Nem .zip.zip csak simán PB99IMG.zip Nincs esetleg más link? SD kártyát nem kell fat32-be rakni, vagy valamit csinálni vele?
-
őstag
válasz BollaFeri #35656 üzenetére
először is kicsit lassíts le, mert nagyon kapkodsz.
1. az sd legyen fat32-re formázva.
2. kösd a gépre.
3. másold fel az sd gyökerébe a PB99IMG.zip-et.
4. ha megvagy húzd le az usbről.
5. indítsd HBOOT-ban a telefont. (hangerő le nyomva+power)
6. indul a hboot és magától rákérdez, hogy akarod-e flesselni a zip-et.ennek így működni kell, vagy legalább egy CID errort vagy valamit kéne produkálnia.
it never gets easier, you just go faster
-
BollaFeri
tag
Sajatom kártyája fat32-es, tehát igazad lehet. Kiderül 1 perc..
-
BollaFeri
tag
válasz redbiro #35676 üzenetére
Nem jo a link. Amugy most mar harmadszor sem jut el update-ig, Parsing...PB99IMG.zip -nel all.
Induljunk ki abbol, hogy ha siman bekapcsolom, akkor is egymas utan rezeg 5-6x, meg valamikor HBOOT-nal is rajon, utana meg is all. Mit akarhat ezzel jelezni?
[ Szerkesztve ]
-
BollaFeri
tag
Ha netán függő, akkor arra hol találok ROM-ot? Mert mikor működött Telenoros kártyával üzemelt.
-
BollaFeri
tag
Nem feltétlen a Radio_V2 update-nel áll meg, hanem ahol éri a "halál".. Gyakoribb, hogy el sem jut addig, hogy rákérdezzen, hogy Update?
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Buta kérdés, avagy házi közvélemény kutatás:
Ki mit ajánl/használ email kezelésre?
A lényeg, ami kell:
-Sd kértyára lehessen tenni és oda mentse a f*sságait
-Be tudjam állítani, hogy csak az aznapi maileket töltse be és a régebbieket ne tárolja a telon
-Tudja villogttni a telefon LED-jét, ha mail jön.Egyetlen gmailes fiók kezeléséről van szó.
Eddig a K9 mailt használtam, de nekem túl bonyulult beállítgatni minden sz*rt. Egyszer nagy nehezen behangoltam, aztán nemrég hard reset lett és újra... Összejött, de húztam a számat.
Erre ma önként és dalolva beadta az unalmast. Ha bele lépek a programba, kiírja, hogy "Disable Syncing". Mindezt úgy, hogy nem hogy el nem állítottam, de hozzá se nyúltam a telefonhoz egész délelőtt. Hajnalban mikor a kocsiban csekkoltam a maps-ot, még vidáman szinkronizálta a maileket magától. Mostmeg egyszerre semmi...Szóval mire lehet érdemes cserélni?
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
BollaFeri
tag
Ja, valaki ajánlhatna Győrben akkor egy jó szervízt..
-
dombila
senior tag
válasz -Maci- #35684 üzenetére
Szia!
Én a beépített gyári klienst használom, igaz Sense 2.1-beli és az már jelentősebb okosabb, mint a sima Sense-es. (Ha jól tudom, te gyári ROM-ot használsz).- Az attachment-eket external-ra teszi.
- Ha IMAP-ra állítod az account-ot, akkor 1,3,7, ..30,.. napra tudod állítani, hogy mit hozzon le. (POP3-on nem tudom, mert nem használom)
- Működik a notification vele -
gps76
őstag
Melyik radio rom a legjobb mostanaban sense 2.1-es romhoz?
Milyen kulonbseg van egy pvt1 es pvt3 telon a kijelzon kivul? -
BollaFeri
tag
Beadom Győrbe.
-
Skillet
addikt
van különbség kijelzőben? hmmm. én pvt1-es telefont vettem slcd kijelzővel. aztán alaplapcsere volt, most pvt4... persze a kijelző maradt slcd. nem hiszem, hogy a pvt szám függvénye a kijelző.
a radio rom ha nincs bajod a térerővel, wifivel, stb, akkor hagyjad ahogy van és örülj. amúgy meg felrakhatod a legújabbat ami már 100 éves. és az első oldalon megtalálod hozzá a linket az xda-oldalára.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest