- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
válasz potyi23 #34303 üzenetére
én korábban a magiclockert próbáltam, használtam, különböző témákat lehet rárakni.
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy miért van az (és ez szinte az összes droid-os 720p kamerás HTC-nél megfigyelhető), hogy amikor rossz fényviszonyok között készítek videófelvételt - pl. beltéri - akkor a képkockaszám beesik 15 alá, átlag 12-13 lesz, extrém esetekben 10 az fps. Próbáltam már mindent, de semmi nem segít. Van arra valami megoldás, hogy ugyanúgy 30fps-el vegyen fel rossz fényviszonyok között mint napsütésben? Samsung-nál, SE-nál nem változik, nem értem mi ez a degenerált megoldás a HTC-nél. Nagyon fontos lenne
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
prezson
tag
És hogy kell akkut kalibrálni? A battery stats-ot töröljem?
Anno pzoley azt ajánlotta az akksi hosszú élettartama és jó teljesítménye miatt, hogy minél jobban merítsem le, és aztán usb-ről töltsem, lassan, úgy tovább fogja bírni. De engem most az idegesít, hogy 15%-nál mindig pontosan kikapcsolja a mobilt, mintha lenne egy ilyen beállítás, de nem látom, hogy hol
-
R.I.P
csendes tag
Tudnátok segíteni net megosztásban? PC-re dugva, modemként használom a desire-t. (root+kvázi-gyári 2.3)
Eddig rendesen működött, de pár órája szinte csak homokórát látok a böngészőn.
Amikor a telefont modemként rádugom, a gépem minden network-kel kapcsolatos programja iszonyat módon lelassul (ha kinyitom a network and sharing centert, rákattintok a hálózati kapcsolatokra, csak percek után reagál)
Mit gondoltok? Valami új driverrel kellene próbálkoznom? Esteleg HTC sync telepítés?
ASUS A6JA (2006)
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni, hogy 2.3.3 ginger alatt hogyan lehet hard resetet csinálni?
A régi módon (hangerő le és kikapcs) nem megyGoogle-ban sem lettem okosabb
Köszi!
-
nyergess
tag
Sziasztok!
Kérdés: ki használja wifis buszokon a netet?
Mióta vannak wifis buszok, azóta próbálok csatlakozni a rajtuk szolgáltatott netre, de az első hónapok során párszor sikerült, azóta egyszer sem. Pontosabban, a wifihez csatlakozik, maxon is mutatja a térerőt, de a netet egyáltalán nem éri el. Több útvonalon, több járattal is megpróbáltam, de ugyanez a helyzet. Jelenleg a gyári 2.2-es rom fut a telón, de CM7 alatt sem működött korábban. -
nyergess
tag
válasz batabe #34319 üzenetére
Gondoltam már rá, hogy csak b@sznak rákapcsolódni a sofőrök vagy nem tudom, hogy működik a rendszer. Ritkán viszem magammal a notimat, de az meg hatalmas, nem férünk el ketten, hogy be is kapcsoljam. Másokat nem kérdezgettem adott buszokon, de ismerőseim közül vannak jó páran, akik ezeken a vonalakon járnak, s tudnak netezni is.
Am van saját mobilnetem, szóval nem nagy érvágás, de azért mégiscsak idegesít, hogy nem működik rendesen.
-
llaszlo
veterán
A LeeDroid 3.0.8.2. romban milyen Sense verzió van? Erre nem sikerült rájönnöm. Kb 2 perce van fent. Remélem ebben már jól működik az értesítés. Legutóbb egy pzoley rom volt fent az már elég stabil volt, viszont álandóan kikapcsolta az értesítő hangot, akármit is állítottam be.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz racerx #34325 üzenetére
Ez nem a lockscreentől függ, mert pl abban a romban amit írtam 2.10a abban is az a lockscreen viszont a Sense jóval többet tud így az fejlettebb, viszont nincsenek benne 3-as elemek. Abban elméletileg 2.1 van, de nem egyezik a LeeDroiddal. Bár az tuti, hogy a Leedroidban a gyári 2.3.3-ban lévő Sense van.
Ha sikerülne ezt a jelzés problémát megoldani akkor jó lenne az a rom.
-
-
musspici
tag
Eladó sorba került a Desire-m. A hirdetést ITT találjátok. Az utód SGS II. lesz.
SGS II. (XWKI4); HTC Desire, PVT-4, ROOT, S-OFF | (RCMixS v2.0 A2SD+ Bravo Hboot) jelenleg: Ginger DTP v. 2.7 A2SD++
-
pzoley
őstag
válasz arpy17 #34323 üzenetére
A rom összes hozzászólását elolvastam, de senki másnál nem jelentkezik ez a probléma, csak nálad. Mint írtad is Volume Ace-t használsz. Minek ?
Amit a Beállítások, Hang, Hangerő-ben beállítasz a különböző eseményekhez, az ott is marad amíg nem állítod el. Legalább is az alaprom-nál.[ Szerkesztve ]
-
arpy17
tag
válasz pzoley #34330 üzenetére
Már azóta leszedtem a Volume Ace-t, de semmi nem változott.
egyébként azért használom/-tam, mert a Beállítások, Hang, Hangerő-ben a pl system hangerőt is lehet külön állítani, a képernyő zárhang pedig ezen a hangerőn szól, szal minden egyes tárcsázás után hangossá változik a képernyő lezárásom...
Tudom, minek használom a zárhangot, pláne halkan... de én szeretem, főleg mert még a gyári romon volt olyan, hogy csak azért vettem észre, hogy a hardvergombok háttérvilágítása "beragadt", mert nem volt zárhang. meg különben is, azért avn a fícsör, hogy használjuk
A romodat különben nagyon szeretem!!! Erősen szemezek a V3.6b-DSWS-el, és abban már lehet, hogy a hang-beállításom is helyreáll.
Ahogy olvasgattam, minden romnál van egy-egy ilyen elvetemülten érthetetlen hiba. Most ezt én fogtam ki.
De ha van ötleted a hangerő fixálására, várom![ Szerkesztve ]
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
arpy17
tag
válasz pzoley #34330 üzenetére
ja, és még 1 valami.
Szeretem az emberek widgetet, kettőt is használok belőle, egy a család, egy a munkatársak. Tök véletlenszerűnek tűnik az, hogy kinél, és hogy mennyi időre jegyzi meg az alapértelmezett műveletet, aztán van úgy, hogy meg sem jegyzi, van úgy hogy néhány hívás erejéig tudja, aztán újra elfelejti . Azt nem lehetne valahogy fixre tenni, hogy minden esetben a hívás az alapértelmezett???SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
HIJ
őstag
Udv!
Olyannal talalkoztatok mar hogy valamiert nem mountolja be az sd -t? Az ugy tortent hi CW -be pakolasztam romot es egy wipe -nal azt irta hogy nincs sd kartya. Azota akarmit csinalok nem isneri fel a karit. Probaltam masik sd -vel is de azt sem. Meghalt vilna a kartya slot? Most se rendszer se sd...
-
TheProb
veterán
Sziasztok, végre valahára találtam magamnak 1 új mem. kártyát. Sandisk 16GB-os cl6-os lett. Meg csináltam a particionálást ahogy Pzoley írta és már készen állok h felmásoljam a kártyára a particiót, DE itt a leírásban a 2. link, hogy saját kernel, ecetera. ezt is letöltöttem de ezzel mit csináljak, mert erről a kernel-es dologról nincs leírás?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
llaszlo
veterán
válasz Reddevil84 #34338 üzenetére
Ez így önmagában kevés. Majd ha stabil lesz úgy egy hónap múlva is akkor talán. Bár nálam már az új Sensenél az is idegesítő volt, hogy alig lehetett felvenni a hívást azzal a hülye ikon-kör megoldással.
És nekem már több zoley féle rommal is rossz volt az értesítő rendszer. Nem a mostani az első.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz dombila #34340 üzenetére
Nem, nem tudok róla. Semmi egyéb appal nem módosítottam az értesítő rendszert. A korábbi romnál azt vettem észre, hogy pl jött egy értesítés, amit valamilyen oknál fogva nem néztem meg. Aztán a következőt már vagy jelezte vagy nem, vagy csak félig játszotta le a csengőhangot.
A radio-nak lehet köze ehhez? Azt már régen frissítettem. Bár a legutóbbihoz szerintem azt tettem fel ami ajánlott volt.CSak azok az értesítések működnek rendesen amit külsős appok jeleznek. A htc-s naptár csak rezeg. Legalábbis most már a másik romnál az is sokszor elmaradt.
[ Szerkesztve ]
-
-
prezson
tag
Ez vicces, én is ezt a headsetet használom, de mindenki panaszkodik, hogy szakadozik a vonal, nem hallanak, és én is alig hallom őket. Te melyik radio romot használod pontosan? Próbáltam már azt is cserélni, nem segített, legutóbb pedig az egész headsetet kicseréltettem garival, de továbbra sem túl használható, nagyon szar a vonal.
-
prezson
tag
Használ vki Vibert? Ha igen, van arra megoldás, hogy ha üzenetet látok, akkor gyorsnézetben a home képernyőn nagyobban jelenjen meg? Mert most olyan picit, hogy ott csak egy sort látok a szövegből (nem a not. bar-ra gondolok)
-
TheProb
veterán
Hi!
Sikeresen felraktam a legújabb MIUI-t, köszönet érte pzoley-nak!
Annyi volna a kérdésem, hogy alap os-ről ugye csináltam titaniummal full back up-ot, de ugye nem tanácsos teljesenmás op-ről visszarakni semmit sem, ez esetben az sms-ek, stb.-ket se tudom visszamenteni?
Valamint miután a rendszer már rendesen felállt (cpu usage is 1-3%), már lehet az accokat is beállítani ugye? (gmail, fb, wifi, stb.)"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
llaszlo
veterán
válasz TheProb #34347 üzenetére
Én most tettem fel. Valami állat gyors a Sense-hez képest. Arról már ne is beszéljünk, hogy ehhez képest szerintem a Sense csúnya. Amikor utóljára próbáltam akkor még nem volt ennyire kidolgozott.
Viszont nekem egyáltalán nem megy a TiB nem kap root jogot.
sms-t simán vissza lehet rakni.
Szerintem most újra kezdem előlről.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz llaszlo #34349 üzenetére
Szerintem is nagyon szép, sebességel nekem vannak kis gondjaim picit pörgősebbre számítottam. Meglepődtem hogy elvileg csak root-oltam a telefont és mégis S-OFF-ot ír bootloader-ben. Épp most telepítem enne örömére a DSWS verziót
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest