- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perzeus
tag
Sziasztok
Találkozott már valaki a következő jelenséggel?
Kamerával videó felvételt készítek és amint egy kicsit megmozdítom a telefont, leáll a felvétel.
Van erre megoldás vagy szerviz?[ Szerkesztve ]
Gábor
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Pár hónapja írtam, és már más is megerősítette, hogy a telefon megeszi a microSD karikat. Betettem egy fika kártyát amit nem sajnálok, amolyan teszt gyanánt. Írtam rá, olvastam róla, onnan ment zene, másoltam rá, áthelyeztem, gépről is másoltam rá, szóval használtam és nem óvatoskodtam.
Röviden annyi, hogy ez a k.csög kártya működik, nem akar megdögleni.
Volt rá január környékén némi esély, hogy kezd pusztulni, mert nem volt tökéletes a teszt eredménye, de februárban megint makulátlan...
Akiket kicsit részletesebben érdekel H2testw eredmény, azoknak belinkelem:
2017-12-29
2018-01-27
2018-02-22
Most nagyon hisztis vagyok, kell a dualSIM céges szám miatt, de a kártyát el akarom pusztítani, hogy bemehessek a körútra, és odavágjam nekik a microSD-t, hogy itt van k.csögök, mondtam, hogy tönkre teszi.
Köszönöm a figyelmet![ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
A probléma a H8-tól független - a sz*r kártyát te nem tudod tönkretenni, mert az a gyártási minőség anyaghasználat miatt megy tönkre HA tönkremegy mert ha nem akkor "örök" életű és elpusztíthatatlan . A minőségi(bb) kártyák amiket haza tud vágni bármi (jelen esetben a H8) ennek okát sosem fogjuk megtudni - parajelenség
-
malnabokor
senior tag
Samsung EVO+ 64-es (Class 10-es) van benne már lassan 1,5 éve (egyszer nem szedtem ki) de köszöni szépen jól van
Szerk: édesanyámnak fél évvel később vásárolt H8-ban van ugyanilyen kártya és az is rendben van.
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
veterán
Sziasztok!
Lehet volt már kérdés.
A google chrome fényerő állítgatására van vmi gyógyír?
Marha bosszantó hogy akkor is visszább veszi a chrome a fényerőt,ha a teló maxra van húzva.
Ezzel eddig csak a H8nál találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
Ritkán írok ide,de most lenne egy kérdésem.
Mi a trükkje,hogy működjön a WiFi+?
Mert be van kapcsolva mégsem teszi a dolgát.
Azaz,ha elhagyom az otthoni területet,kikapcsolja a Wifit,majd ha megérkezem vissza kapcsolja.[ Szerkesztve ]
-
McReay
aktív tag
Brave Browser-t használok. Nekem ezzel nem tűnt fel a fényerő machinálása. Ráadásul képes a youtube videókat a háttérben lejátszani. Chrome replika beépített ad block-kal. Bátran merem ajánlani a használatát!
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Bazsee71
őstag
Az összes hívás időt vajon hol tudom megnézni?
-
Quqesz
nagyúr
Ó, mert nem megy a szövegertés nekem...
Szóval jobb szerintem egy H8 összességében az S6e-nél, de H8-at nem éri meg sem S6e, sem még S8+ -ra sem lecserelni, kivéve, ha vki nagyon nagy kijelzőt akar(meg 18:9-eset). A samsung rendszere nincs olyan fluid, mint a honoré. Ráadásul a belépéssel szopok minden nap.
Írisz: jó lenne, ha gülü szemeim lennének, de nem az, így gondolj bele mikor utcán azzal szórakozól, hogy tágra nyílt szemmel szemezel a kijelzővel🤣 ráadásul egy fény megvilágitja a szemedet, ami zavaró(főleg sötétben). Meg ha 2x3-szor akarod kinyitni vmi miatt egymás utan...hát jaj,szó szerint fáj tőle a szemed
Arc: általában jó lenne, de 10:6 az arány a nyitásra(sötétben 10:0)
Ujjlenyomatolvasó: imádtam a honorban! Gyors , pontos, ott van ahol kell lennie.....ebben?! Mivel virsli ujjaim vannak,100%, hogy a kamera is szalonnabőrt húzna, inkább hagytam a francba.
Szóval nappal arc feloldással kínlódok, este meg pin kód(amit ha beütsz nem ám egyből felold, hanem még okézd is le!).
Ha megtanulod kezelni a kamerát a honorban, ugyan olyan jó képeket lehet vele hozni. Este állványon az S8+ nálam csúnyán elhasalt. Egyedül a felvett videó minősége jobb a honorénál.Ja és a nonpluszultra:
Szeretem felvenni úgy a telefont, hogy egyből a fülemhez rakom és felveszi......az samuban nincs......😧 viszont kikapcsolható, hogy beszelgetes közben ne szakítsa be a dobhártyam az üzik jelzése, berakhatnák az emui-ba.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
V@ns
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Akad itt pro és kontra, akinek minden rendben és aki sorstársam lett.
Még kitalálom, hogy beteszem-e vagy sem, mindesetre tesztet csinálok majd azzal a kártyával is.Lackooo84, ha jól értettem, akkor hekkeltél egy microSD-t és két SIM-et? Tudom, hogy léteznek Földön, akik meg tudták ezt oldani, nekem egy elcseszett 32GB-os és elcseszett SIM lett a vége
Mit sem szeretnék jobban, mint hogy legyen benne egy hekkelt memkari, ami nagy, és a két SIM, úgyhogy aki meg tudja ezt csinálni, az jelentkezzen -
rosejbli
senior tag
-
Orgi
addikt
Én is lassan egy éve használok Samsung evo +-t benne, nem lehet hogy ez a kártya - evés inkább hamis sd, véletlen garis hiba vagy ilyesmik?
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok használt már valaki A1 smart watchot? Mennyire használható megbízható vagy kacat gagyi és inkább másik okosórát?
-
rosejbli
senior tag
válasz Darksiders84 #27733 üzenetére
Szerintem ezt egy okosórás topikban kérdezd meg, a telefonnak szerintem teljesen mind1 mivel használod.
-
Seduxen33
csendes tag
Ez a névjegyzék újra indexelés két naponta már kezd unalmas lenni. FR megoldja vagy ez a 401 sajátossága?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Darksiders84 #27733 üzenetére
Okosórának nem mondanám, inkább aktivitásmérő, amivel lehet UV-t mérni, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
Mindig elfelejtem megkérdezni, mindenkinél az van a 401 óta, hogy az értesítéseket lehúzva nem lehet kicsit lehúzva egyesével kitörölni a gmail app emaileket? Remélem érthető amit írtam. Engem baromire bosszant, hogy mindenképp rányomva meg kell nyitnom az emailt és csak úgy tudom törölni az emailt.
The Truth is out there...
-
törölt tag
Vajon a lomtár funkciót mi mikor kapjuk meg?
-
törölt tag
Valóban , ott van csak én kifejezetten lomtár címszó alatt kerestem nem pedig Nemrég törölt néven. 😀 Nos akkor várjuk a további esetleges frissítéseket. Amúgy három hét használat után elmondhatom, hogy az eddigi telefonjaim közül ez nagyon tetszik , eddig semmi féle probléma nem adódott vele . Teszi a dolgát nagyon tetszik a z a gyorsaság és megbízhatóságamivel lehet számolni.
[ Szerkesztve ]
-
V@ns
aktív tag
Megmondom az őszintét, én HardverAprón vettem, garik nélkül.
Legközelebb itthon veszem, garival.
A kártya átalakítóval pc / laptop / smart tv között volt használva, nem lett defektes hónapokig, majd bekerült a telefonba, és két hónap alatt tönkre ment, emiatt az volt a logikus gondolatom, hogy hát akkor a telefon a hibás.
Ezután XDA, ott is volt erről bejegyzés vegyesen, kinek defektes lett kinek nem, máshol is találtam neten, és ezért kezdtem el utána járni.
Mondjuk ennyire részletesen sehol nem taglalták, csak itt, magunk között a topikban, hogy na kinek milyen márka van, class hányas, mióta van benne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest