- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
Sziasztok. Lehet hülye kérdés, de a mobiladat forduló pontját be lehet valahol állítani? Sehol nem tálalom...
-
törölt tag
Köszönöm a választ.Tényleg remek kis telefon egyre jobban tetszik. A wifi része az meg valami fenomenális az eddigi telefonjaimhoz képest.
-
Gamerous
tag
Sziasztok !
Sikerült jó áron belépnem a klubba a T - nek köszönhetően. Arcpirító: 57.860
Nagyon tetszik eddig. -
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Sikerült összetörnöm a H8 amat..😐Honnan tudnék olcsón kijelzőt,keretet, hátlapot rendelni?
Van valakinek bejáratott ebay , ali eladója?
Nem ragaszkodom speedshopos 30 eftos oem kijelzöhöz😂
Köszi, -
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Gmail appnál meg lehet oldani valahogy, hogy új email esetén legyen valami kis jelölés az app ikonján a főképernyő alsó sávjában?
Naptár átállítható, hogy az eseményeknél ne pöttyöket rakjon, hanem az eseményeket kezdje kiírni?
Köszönöm előre is.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fant0mi
őstag
válasz Real_Necro #27219 üzenetére
Szamlalo: fokepernyon csinalj egy osszecsippento mozdulatot (mint mikor mondjuk veszel egy csipet sot), settings, majd badge app icons.
Amire tud rakni szamlalot, az ott lesz. -
Real_Necro
veterán
válasz fant0mi #27220 üzenetére
Köszönöm. Ezek szerint akkor csak az E-Mail-re tudja, Gmailre nem. Érdemes arra átköltözni?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
clon
aktív tag
válasz newman8929 #27221 üzenetére
Nekem is jött (edigi+telenor) csak nem jelzett, hanem frissítés keresésével dobta fel.
-
malnabokor
senior tag
válasz Real_Necro #27222 üzenetére
Nekem az EMUI email szimpatikusabb volt, de ha nem jön be, vissza lehet állni, nagyon nem tudok pro-kontra érveket mondani (Én BB HUB-ot használok, de csak emailekre)
Viszont például a Microsoft Launcher alapból tudja az ikonszámlálást, és még van néhány hasznos cucc benne, és kinézetben is illik az EMUI-s környezetbe. Szerintem akár az is megér egy próbát, és akkor mindenhol lesznek értesítési inkonok[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok venném a Sygic prémiumot. Hogyan zajlik a fizetés előre utalok vagy levonják kártyáról? Feltöltőkártyás mobilról levonja?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
olyan problémám lenne, mióta megjött a frissítés a telefonra, hogy akkor pittyeg meg jelez mindenféle értesítést, amikor feloldom a kijelzőt.... nem így volt frissítés előtt.... tudtok rá esetleg valami megoldást javasolni? köszönöm szépen előre is a segítséget
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Kbali
nagyúr
válasz Darksiders84 #27225 üzenetére
Ezt inkább sygic topikba. De feltöltőkártyáról biztosan nem vonják, szerintem bankkártyás fizetés lesz.
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.
Az utolsó frissítést FF raktam fel (B399). Akkor most ne várjam a B401 mert nem fogom megkapni Otán?
Szerintetek?
Válaszokat előre is köszönöm. 👍 -
fant0mi
őstag
válasz Banderasz74 #27229 üzenetére
De. Mindenkeppen varjad.
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
A modellem FRD-L09C432. Jelenleg B401-en vagyok, OTA-n jött, települt.
FF-ben megtaláltja a B402-es frissítést.
Már egy ideje szeretnék egy gyári visszaállítást és gondoltam egy full romot feltölteni.
XDA-n írják, hogy a februári biztonsági frissítésekkel több, mint a B401.Kérdésem: Feltehetem ezt a B402FULL romot? Jönni fognak majd OTA-n továbbra is a frissítések, ugye?
Köszi!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
ShadowLac
addikt
Hello . A névjegyzéknek nincs keresője?
Egy barátom vette a telót és nem találja.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
MeSKA
aktív tag
Nektek a Huawei Cloud működik? Úgy értem számítógépen el tudjátok érni a fájlokat? Nekem hibát dob bejelentkezés után. Esetleg be lehet állítani valahogy, hogy ne a cloud-ra hanem a Google Drive-ra mentse?
-
rosejbli
senior tag
válasz johnsmithnex #27234 üzenetére
Jól tudod
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Azt hol tudom beállítani hogy melyik kártyámon menjen az internet? -
Lackooo84
nagyúr
A 401-el jött valami új bug?
The Truth is out there...
-
fecs
senior tag
Huawei Multi tool-lal flash-eltem gyári kernelt és recovery-t. A verziókra figyeltem. Sikeresre írta a progi a telepítést. Újraindítás után nem fogadja el a feloldó jelszót, amivel korábban használtam.
Ilyenkor mit lehet tenni?Pixel 6a
-
Sanki
addikt
Közben megnéztem: ezen a honlapon (cloud.huawei.com) másodjára be tudtam jelentkezni, bár fájlok nincsenek fent, mivel semmit se töltöttem még fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest