- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz mantequilla #28500 üzenetére
De sokan úgy vannak vele, hogy minek wgy 10 mp-s fényképezőgép, ha van egy 20 mp-s telefonom (igaz utóbbiban van egy tűhegynyi optika, meg digitális zoom).
Ha tudom, higy fotózni fogok, akkot zsebre teszem a gépet, egyébként én is telefonnal lövöm az egy-két olyan képet, ami kell, ha nincs gêp. -
rosejbli
senior tag
Kb 3/4 év után a sok leejtéstől kezdi végét járni. A hátsó résznél a szélén elkezdett "sorjás" lenni, amitől kicsit kényelmetlen
-
Carline
őstag
Azért a Honor 8 kifejezettem az a fajta telefon ami a kategóriájában nagyon jó képeket hoz.
Egy "noname" kínaihoz mérten ennél nem gond ha a kis kompakt otthon marad egy kis túrázás folytán.
Sőt, pl anyumnak egy régi Fuji Finepix kompakt gépe van, amit a P8lite és a Honor 8 óta elő sem vett.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, frissült a HiCare alkalmazás nálam. Ki akartam próbálni, de a megújult feltételek elfogadása után az ország választásnál azt írja, hogy adatok betöltése sikertelen, az EU listában pedig nincs Hungary/Magyarország...
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Kbali
nagyúr
válasz malnabokor #28505 üzenetére
Átváltottam mobilnetre, utána elindult és be tudtam állítani a régiót, egyebeket. Most már pl. mutatja, meddig érvényes elvben pl. a garancia.
-
veterán
Sziasztok!
Használ,vagy használt valaki itt Wondershare TunesGo szoftvert pc-n?
Eddig minden telómmal működött,de ennél azt írja ki hogy nincs csatlakoztatva teló.
Usb hibakeresés bekapcsolva,mtp-vel csatlakozik is.
A Hisuite látja is a telót de TunesGo nem,pedig azzal van a bizt mentésem amit ráakarok húzni. -
Samanbacsii
őstag
Az akku mellett jobbra megjelenő + jel micsoda?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
ClioRS
őstag
-
anonymus89
addikt
válasz Samanbacsii #28509 üzenetére
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Becksman
őstag
Hátlap védő fóliát valahol lehet kapni? Venni akarok egy új Honor 8at és a hátlapra kellene fólia. Nagyon szerettem ezt a telót és hiányzik. ;(
Samsung A54 5G 8+256GB
-
AlrightSir
tag
Sziasztok! A tárcsázóban észrevettem, hogy nem működik az, hogy elég a számokra végigbökni és behozza a betűkből a nevet, akit hívnék (ennek mi is a szép szakmai neve?), de csak a sima gmail-es kontaktoknál, ha van társítva Whatsapp vagy SIMen van stb akkor működik. Eddig ment, nem tudom most mi lelte. Hasonlót valaki tapasztalt?
-
Sanki
addikt
válasz AlrightSir #28515 üzenetére
Az index adatokat kell frissíteni.
-
HARDVERAPRÓD
Üdv.Tapasztalt mar valaki olyant hogy bluetothos fülessel eldobalja a hivast?Sokat tekerek bringaval (napi 100km)olyankor szoktam telefonalni kozben.Ma jartam ugy hogy kb.8x elnemult a hivas.Ilyenkor a fülest kikapcs,bekapcs es megy tovabb.A füles samsung level u a telon pedig 6 os droid van L09C432B131 el.Szandekosan nem frissitem anno vissza downgradeltem mert ezzel stabil nem merul jó az akkuidö stb...Valamikor volt regen egy telom Lenovo ott piszkalt droid volt es a 3g+blue nem szerettek egymast...Ott 2G kellett hasznalni ha telefonalas ment sokat.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
bkercso
nagyúr
Tudja valaki, lehet-e valahogyan aptx-et varázsolni a Honor 8-ra?
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Lackooo84
nagyúr
Én első farmerzsebben hordom, és rengeteget hallgatok zenét meg beszélek is BT fülessel (JBL T110BT), és soha nem volt semmi gond. Clip 2-t se szokta eldobálni.
The Truth is out there...
-
Ra3
őstag
Én csak kocsiban használom rendszeresen, nekem is úgy tűnik hogy nem túl erős a BT, ha a hátsó ülésen van a táskában akkor már szokott akadozni a zene, a fejegység egy 100k feletti Pioneer, szóval nem hiszem hogy ott lenne a gond.
Ha elöl van a zsebemben, vagy valamelyik tárolórekeszben akkor hibátlaunl megy minden.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
XP NINJA
őstag
Kb 2 hónapja cserélték a kijelzőt márkaszervizben, amikor új keretet is kapott a fekete honor 8-am. Tpu tokban van, nem azokott poros lenni alatta, de a 2 felső sarokban pontokban elkezdett kopni a festék. Ez normális? Lehet ezért reklamálni? Egyszer nem esett le a telefon direkt vigyázok rá, erre megindul a festék...
[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
-
tfery
tag
Szevasztok! Néhány napja a telefon nem adja át a hívott, és a hívó fél hangját a bluetooth fülesre. A zene vagy egyéb média hang át jön. Nem füles probléma, mert ugyanúgy viselkedik a Samsung, és a Sony fülhalgatóval is. A kocsi BT rendszerében is átjön a zene, telefon hangal még nem volt alkalmam kipróbálni . Tapasztaltatok -e már hasonlót, vagy esetleg valami ötletetek van? B402 van fent. Előre is köszönöm a válaszokat.
.[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
HARDVERAPRÓD
Jobb zsebben.Erdekes csak akkor csinalja ha kozben 3g,4g valtas van.Elnemul a hivas es kesz...Ilyenkor füles ki be es megy a beszed tovabb.Eddig csak madzaggal nyuztam .Lakasban sem tapasztaltam ilyent ott a telo fixen levan rakva es stabilan müködik.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
tfery
tag
Újra kellett indítani a telefont és így megoldódott. Legalábbis a Sony-val működik, épp az van nálam.
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
malnabokor
senior tag
B403 megérkezett nálam is OTA
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, van valami megoldás, hogy kezelni lehessen a rendszerrel induló appokat?
-
klaya86
senior tag
Sziasztok. Kezdi sajnos megadni magát a type c kábelem. Szeretnék újat venni. Baseus, Cafele márkákat nézegettem. Az lenne a kérdésem, hogy mivel ugye nem gyári kábelek a gyorstöltés megmarad e? Valamint van pl olyan kábel ami pl s8 hoz, vagy xiaomihoz való, annak is gondolom jónak kell lennie. Több helyen látom, hogy usb type c 3.1, 3.0,2.0. Ezek számítanak?
-
rosejbli
senior tag
válasz klaya86 #28543 üzenetére
Tölteni bármilyen type c tudni fogja, ha a gyorstöltés is fontos neked, akkor érdemes az összefoglalóban lévők közül egyet rendelni, ami tudja. Az, hogy 3.0,3.1,3.2 pedig azt adja meg, hogy milyen sebességel tudsz rajta adatot átdobni. A telefonban nem tudom, hogy milyen szabványú usb aljzat van, simán lehet, hogy csak 2.0-ás.
-
Gedeon31
addikt
válasz malnabokor #28541 üzenetére
Nálam csak egy 150 MB gyors frissítést dob fel, teljes csomagra nyomok rá nem talál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest