- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
exit66
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. USB-n keresztül szeretnék zenét hallgatni. USB otg kábel, külső DAC, füles. Mindehhez USB Audio Player app. A dolog szépen megy is mindaddig, amíg a teló képernyője ki nem kapcsol, ugyanis azt követően kb 1 perccel megáll a lejátszás. Gondolom a rendszer a képernyő kikapcsolását követően megszakítja az usb irányába a kommunikációt. Van erre valami ötletetek, hogy ez ellen hogyan lehetne tenni. (Ha nem engedem kikapcsolni a kijelzőt akkor működik a dolog, de jó lenne valahogy lezárt képernyő mellett is ha menne.) Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz exit66 #26854 üzenetére
Összefoglaló, GYIK, ezeket már próbáltad?
Adott alkalmazás esetén nem kapok az értesítéseket lezárt képernyőnél vagy csak az alkalmazásba belépve érkezik meg az üzenet/értesítés.
1. Beállítások - Akkumulátor - Bezárás a képernyő zárolása után (= Telefonkezelő - menüt jobbról balra húzni - Zárképernyő tisztítás) - Tiltsd az adott alkalmazást, hogy ne zárja be a képernyő lezárása után. Tehát a kapcsolónak bal oldalon kell lennie.
2. Beállítások - Alkalmazások - Beállítások (fogaskerék) - Speciális hozzáférés - Optimalizálás mellőzés. --> Itt kell engedélyezni az adott alkalmazást.
3. Feladatkezelő - Adott alkalmazásnál a "lakat" ikonra kattintani. -
fdisk
őstag
válasz tamas.nick #26851 üzenetére
Köszi.
Eddig nem volt ez bekapcsolva.
Vmelyik app aktiválta. Sejtem is melyik.És neked is Lackooo84.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Andris837
senior tag
Sziasztok! Ma csatlakoztam a boldog Honor 8 tulajdonosok táborába. Egy P8 Lite-ról váltottam. Hát ég és föld... Holnap jobban elmerülök a telefonban, jelenleg csak a frissítés és egy két alkalmazás került rá. Rendeltem rá szilikon tokot (Nillkin nature TPU átlátszó), valamint tettek rá üvegfóliát, de sajnos bubis a széle (bár túlzottan nem zavar). Ha lesz kérdés jövök, no meg visszaolvasok.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
retroid
senior tag
Samsung legalább még az S6 ra is kiadja a 8.0 -át...
Jó hogy kukáztam a Honort és helyette vettem S7 et[ Szerkesztve ]
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
-
Lackooo84
nagyúr
Szeintem a Samu mindenben trágya, de főleg tvben.
The Truth is out there...
-
Quqesz
nagyúr
-
kinkat
csendes tag
Nem hagyott nyugodni, hogy a AccuBattery program 3000 mAh helyett csak 2400 mAh körüli értéket számított.
Így kikapcsolásig merítettem kedvelt telefonom. Ezután kikapcsolt telefon mellett, töltés alatt mértem a felvett áram mennyiségét. Eddig tisztázatlan körülmények között nem ment a gyorstöltés (a töltés után ki és be helyeztem a töltőfejet, a kép már ekkor készült, így látszódik a 9 v) így a töltési idő 2 óra és egy kicsi lett. Mint a kép is mutatja 2974 mAh.
Telefonom februárban lesz éves.Sony Ericsson T630> Sony Ericsson K510i> Sony Ericsson K770i> Sony Xperia U> Sony Xperia M2, Honor 8
-
exit66
csendes tag
Tengernyi beállítás van az app-ban, azokat már sokat próbálgattam. Szoftveresen csak annyit tudok elérni, hogy a programon belül be tudom állítani, hogy ne engedje kikapcsolni a képernyőt - akkor működik is rendben a lejátszás. (De bekapcsolt képernyővel azért mégsem ideális, zsebre tenni sem tudom, merül is.)
Vagyis mindezek alapján én azt gondolom, hogy nem az app a ludas, hanem valahol a telefon/android páros. Nekem úgy tűnik, hogy display off esetén egy idő múlva ő zárja le, vagy szakítja meg az USB-t. Nincs erre valami opció? Köszönöm a segítséget! -
royslade
tag
válasz Fecogame #26875 üzenetére
Itt olcsóbb kicsit... KEWEISI 4V-20V 0-3A USB Charger Power Battery Capacity Tester Voltage Current Meter
-
ANDROID???
addikt
-
attila.86
tag
válasz royslade #26880 üzenetére
Ezek a mérők jópofák, de ha pontos értéket akartok kapni, akkor olyat vegyetek, ami mutat Wh-t is, mivel a mAh értéket adott feszültségre számolva mutatja, és közel sem biztos, hogy a telefonban olyan feszültségű az akksi. Ez utóbbi változó lehet kicsivel több, mint 3-tól akár 3,8-4 V-ig. A akku részéről a Wh az, ami reálisan összehasonlíthatóvá teszi konkurens márkák-típusok akkujainak kapacitását. Igen, ezzel szemben mégis mAh a marketing bullshit még profi összehasonlító oldalakon is. Gondolom autós körökből az (Ah) maradt meg, csak ott a 12V igencsak fix, úgy máris összehasonlítható két konkurens termék.
Csak a pontosság kedvéért...
[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
válasz Lackooo84 #26868 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled.Én régen imádtam a samung márkát,mára viszint teljesen kiábrándultam belőle.A Honor 8 előtt volt egy samung galaxy k zoom telefonom,3szor cseréltek benne lencsét 1,5 év alatt!!!Plussz elvileg prémium kategóriás telefon volt,de egy frissítés sem jött rá a 2 év alatt.Semmi egeverő újdonságot nem hozott az utóbbi években a samsung,csak mindenfelől lopkod.Számomra a leginnovatívabb cég az LG.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Hogy lehet megoldani azt, hogy bizonyos alkalmazások induljanak együtt a rendszerrel?
Gondolok itt messenger, whatsup, gmail alkalmazásra.
Ha csak simán újraindítom a rendszert és nem kattintok külön ezekre az alkalmazásokra, képesek nem értesíteni.
Optimalizálásból kivettem ezeket, nem záródnak be képernyő kikapcs után és recent appban is rajtuk van a lakat szóval ha már megnyitódtak akkor oké velük minden, nem alszanak be.
A készülék rootolt és nougat van rajta.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Andris837
senior tag
válasz ANDROID??? #26881 üzenetére
Köszönöm!
A tegnap rárakott üvegfólia ma ketté is repedt. Pedig csak a kocsiba esett le a gumiszőnyegre. Elég silány minőség lehetett amit ráraktak.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
ANDROID???
addikt
-
mpeti95
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
2016.08.30 óta honor 7 lite tulaja vagyok, és gondolkodok honor 8ra váltáson. Először honor 9 volt a kiszemelt, de fórumok alapján nem nagyon éri meg. Összességében megérné erre váltani szerintetek, vagy érdemes még várni?
Igazából a 7 lite is megy még, csak néha megtorpan, meg a kamera gondolkodik megnyitáskor. -
Lackooo84
nagyúr
válasz mpeti95 #26890 üzenetére
Megéri hát, főleg, hogy most is jó áron van a Telekomnál.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
rosejbli
senior tag
válasz mpeti95 #26894 üzenetére
Nekem április elején lesz egy éves a telefon. Nagyon stabil, vannak akiknek 1000 óra feletti uptime is összejött már. A gyorstöltés ilyen rövid távon nem okozott észrevehető romlást, szerintem ameddig amúgy is bírná az akksi nem is fog tőle jobban romlani. Mennyit bír? Hát ez elég képlékeny. 1 nap alatt általában 4 óra sotok vannak nagyrészt mindenkinek. Nagyban függ, hogy mennyit, mire használnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs