- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
Van itt valakinek tapasztalata a Nillkin frosted shield tokkal?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
nagyúr
Sziasztok! Van már valami fasza 6.0 custom rom? Vagy vmi hír hogy az AICP mikor vált?
-
nagyúr
Cata-rol mar hallottam korabban, mennyire stabil jelenleg? Szeretem a custom romokat, de nem akarok hetente romolgatni, inkabb a plusz funkciok miatt raknam fel es jo lenne ha "mukodne" Ergo nem dobalna el a kamerat, nem kene ujrainditgatnom a behalt power gomb miatt stb stb ...
-
( V )
veterán
hát visszalépésnek semmiképp sem nevezném (egyedül a vezeték nélküli töltés), max csak kis lépés előre ergo ennyi pénzért nem mindenkinek érdemes váltani rá N5-ről
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Fkris
őstag
-
ati888
senior tag
Hello!
Kicseréltem a microsim kártyámat nanosimre és adapterrel használtam az N5-ben, kivettem a kártyát és valószínűleg benne hagytam az adaptert a telefonban. A helyzet most az, hogy nem tudom kivenni a tálcát, mert csak 2-3 mm.-re jön ki, lehet az adapter miatt szorul.
Valaki járt már így? Hogy vegyem ki?
Ati
-
Scooter74
őstag
+1
De szerintem az N4 csere is meg gondolandó, mert Nekem meg van az N4-is és szerintem jobban eltalált mint az N5. És a mai napig mindig kiveszem a lányom kezéből a telefont és neki állok nyomkodni.Ha 3GB Ramot tettek volna bele akkor elgondolkodnék a cserén de így.......ati888: Tegyél bele egy kis műanyag lapot és azzal piszkáld meg hátha kijön a simtálca. Youtub-on van videó is róla, hogy hogyan kell.
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
ElGatto
aktív tag
válasz MrPetya19 #47601 üzenetére
Hi, én a másodikat használom, sima Ebay vásárlásból.
Keskeny, nem vastagít sokat és szerintem egy minimális védelmet is ad.
Az első eltörött egy telefon leejtéskor, de a telcsit megvédte.
Ezt a másodikat is ejtettem már le, szerencsére csak a sarán látszik meg a betonlenyomat. -
LógaGéza
veterán
válasz tboy93 #47603 üzenetére
AICP után puritánnak fogod találni a Cataclysmot - akkor inkább Chroma.
Az, hogy az IceCold mikor vált, nem lehet megjósolni... CM13ból sincs még official nightly."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
HREH
senior tag
Hát én azonnal teszem vissza az 5.1.1-et, 40 percet késik az óra a telón....
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Nem, ez nagyon nem LOL (főleg akkor nem, ha pl. emiatt rosszul ébreszt a teló, vagy elkésel valahonnan, stb.), ez inkább szégyen, hogy a Gugli ilyet ki mer adni a kezéből...ráadásul nem csak nekem jelentkezik ez a "hiba"....
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
aizen92
addikt
válasz randras_83 #47629 üzenetére
Múltkor is kiderült, hogy egy app okozza a hibát és nem a google állítja át magától....
Szóval a kolléga töröljön le minden appot és nézze meg úgy.
Attól hogy valami nincs optimalizálva 6.0ra még mindig nem értem miért a google baja lenne."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
HREH
senior tag
válasz aizen92 #47630 üzenetére
Semmi ilyen app-ról nem tudok, hogy fent lenne. Automatikusra van állítva az idő, és az időzóna is, ezért is volt furcsa.
Most egyébként megint a jó időt mutatja...na mindegy, ha lesz még hasonló, úgyis megy vissza az 5.1.1 (xposed miatt is)
-
slice14
veterán
Kijött a Cataclysm stabil verziója. Nem mintha a béták és az rc2 ne lettek volna használhatóak.
Gondolom mehet fel dirty flash-el a stabil verzió, az rc2-re?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
( V )
veterán
válasz slice14 #47634 üzenetére
" It should be safe to dirty flash it over previous releases. "
hát ha atl4ntis aszonta akkor ja
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
mr.szabados
tag
az Új stabil cataclysm-ban benne van minden feature ami az 5.1.1es verzióban volt gondolok itt a beállításokra app ops stb
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
Tomace91
senior tag
válasz mr.szabados #47640 üzenetére
Én nem használtam a Cataclyms-t Lollin. Megtalálhatóak benne a Gyors beállításokba plusz csempéket rakni, meg a LED teljes kezelése meg root? Vagy esetleg van valahol egy lista, hogy pontosan milyen feature-ök vannak benne?
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
-
-
marquuard
veterán
Xposed fejlesztése megkezdődött Marshmallow-ra
Annyi a probléma, hogy rengeteg helyen történt kódbeli változás, és meg kell találni, hogy ezek a kódrészletek hova kerültek és hogyan működnek. Megjelenési dátum nincs, de elég jól megy a fejlesztése.PSN ID: marquuard
-
gulb
senior tag
Eljott ez a nap is, 2 ev utan elkoszonok a Nexus5-omtol. Google jovoltabol erkezik az uj csaladtag a 6P! Mar nagyon vartam 24 nap rendeles utan Ha mas is valt akkor 6P forumon talalkozunk. Tovabbi jo mokazast az N5-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest