- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsarkov
tag
Lolli alatt egyszerűen nem bootol be a twrp recovery. Ha először felrakom a cwm-et, aztán felmegy a twrp is. Valakinek van ötlete, hogy mi az oka? Jelenleg csak a splashscreen jön be, újraindul és megint ugyanaz a végtelenségig ismétli ezt.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Most szedtem le egy Leo (Note Pro) OTA csomagot, build fingerprint: Xiaomi/leo/leo:5.0.2/LRX22G/5.5.28:user/release-keys
A miuiandroid.hu linkelése mint hiteles forrás? Akkor le volt maradva évekkel, amikor én is foglalkoztam MIUI fejlesztéssel... Bár azóta nem tudom mi történt velük
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Madoc
veterán
válasz LógaGéza #41803 üzenetére
Arra lehet. De se mi3-ra se mi4-re ami a zászlóshajójuk nincsen még. Patchrom-al lehet állitolag lollibol is portolni.Amugy csak miui rol irtam hogy nincs mert nálunk a mi3-on Resurrection Remix 5.1.1-van otthon.
Akkor keress rá a kínaira vagy az angol fórumra,ha hitetlen vagy. Miuihu napi szinten friss. Régen nem tudom mi volt de most nem régen van.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
gulb
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #41769 üzenetére
lassan 1.5eve hasznalom ezt a toltot igaz en meg egy kis sarga parnat is kaptam hozza imadtam az irodaba. rateszed leveszed pikkpakk tokon keresztul barhogy.. nagyon penge cucc..
Kb legfontosabb lett szamomra az uj telefon valasztasanal hogy lehessen igy tolteni.
-
LógaGéza
veterán
Én hiszek neked, csak felelőtlenség volt azt állítani, hogy nincs, mikor van... Ahogy nézem a Patchrom meg nincs Lollira frissítve, ettől függetlenül lehet, hogy meglehet csinálni.
Az, hogy a miuiandroid.hu meg fejlődik, az örömteli hír
Részemről téma lezárva, inkább lehet kipróbálom a v6/4.4-et, ha már van rá lehetőség
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
( V )
veterán
válasz GrooveHero #41773 üzenetére
nand backup recovery alól (még mindig )
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
arni1
aktív tag
Az a vicc, hogy elvileg en kaptam 1-1,5 honapja egy zsir ujat, es igy is rossz az uzemido.. (Bar van egy sanda gyanum, hogy nem lett cserelve, az akksi statisztika mutatott ertekeket, hogy mi mennyit hasznalt. Ha egy masikat kapok akkor nem lett volna szabad semmit sem mutatni, ugye?) Valahogy ki lehet egyebkent deriteni, hogy let-e cserelve akksi?
-
veterán
Próbált már valaki dual boot-ot tenni az N5-re? Mennyire rizikós?
Kipróbálnám az M-et, de kell a Viber és a Waze is időnként.
-
Madoc
veterán
válasz GrooveHero #41812 üzenetére
Már kitárgyaltuk.Előtted írták. De szerintem téged Nexusra érdekelt nem?
Mi2, Mi2S, Mi4i, Mi Note Pro Ezekre van lolli miui.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
GrooveHero
addikt
Erről beszélek én is.
Csak nem tudtam mire írtad, hogy tévedtem. Amúgy igen, Nexus 5-re kellett, de ha nem ma, akkor majd holnap feldobom. Jó lesz az a 4,4 remélem. Bár igen, tényleg szégyelljék magukat, hogy most kapott csak a Nexus 5 official MIUI-t, ráadásul csak 4.4-gyel.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
LógaGéza
veterán
válasz GrooveHero #41814 üzenetére
Engem se hagyott nyugodni, csak leszedtem megint, visszaraktam a 4.4.4es BL-t és radiot, majd felraktam, de 10perc, és ment is vissza a CM12.1... Egyből eszembe jutott, hogy miért váltottam róla... Rengeteg kínai szöveg - kiirthatatlanul - témák szinte csak MiCreditért, ráadásul csupa csicsás mind...
Nekem nem jött be, lehet öregszem, de az eyecandy már nem az én világom"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
SteveJobs
őstag
válasz GrooveHero #41814 üzenetére
Most írtak a Miui fórumon vissza van v6 csak nincs Magyar.
-
Martinitius
tag
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
-
illes0102
aktív tag
válasz LógaGéza #41815 üzenetére
akkor lehet meg se próbálom még hiába vártam, 2nappal ezelőtt elegem lett és felraktam a Cm12.1 caf-verziót. eddig még semmit nem tettem rá a gappson és zenéken kívül de oda meg vissza vagyok vele. akku energiatakarékosba van. 47 perces SOT-tal ILYEN az akku állapotom. lehet csak nekem tünik soknak, de furcsa hogy nem kellet tegnap este töltőre tennem. napi max 1 SOT-om szokott lenni alapból is mert nem nyomom állandóan csak zenézel 2 órát munkáig meg vissza, meg néha rápillantok facera. ha appokkal is ki tudok belőle ilyet hozni, akkor addig rá se pillantok a miui v6ra amig M-en nem fog menni
[ Szerkesztve ]
-
WolfLenny
aktív tag
Nálam az M elkezdett random ujraindulni..
-
Scooter74
őstag
A Solid Explorer Beta frissült, és most minden gond nélkül működik M-n.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
LógaGéza
veterán
válasz illes0102 #41820 üzenetére
Én is most CM12.1CAFon vagyok, ha már kellett egy full wipe úgyis a M miatt, akkor kipróbálom AICP helyett - Mben legjobban a Launcher tetszett, erre tessék, ebben ittvan az új Trebuchet, ami majdnem ugyanaz
Akksiidőben és sebességben szinte ugyanaz mint az AICP, csak pár olyan dolog hiányzik amit használtam (statusbaron a dátumkijelzés, beépített Wakelock-, és AdBlocker). Még adok neki pár napot, de szerintem visszatérek a jól bevállt AICP-re - miest abba is belekerül a TrebuchetScooter74
Ennyire jó ez a Solid Explorer? Eddig MiExplorert használtam, bár mostanában kicsit körülményesnek érzem...[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz focvis #41810 üzenetére
én anno próbáltam, jó móka és semmivel nem rizikósabb mint egy sima flash, bár egy picit jobban oda kell figyelni, de legrosszabb esetben is egy gyári img flash-el meg lehet oldani a dolgot. van egy saját appja uh rém egyszerű az install, viszont a 32 GB-s belső tárhely erősen ajánlott!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Just_Reboot
addikt
Neketek van már root M-re?
-
-
marquuard
veterán
-
metal01
őstag
-
TOZ
addikt
Nem kell root. Viszont full wipe van.
Igo, viber, Whatsapp hasít.
Amint a wazen kívül találtam, hogy Runtasticbol nem ment a megosztás. Azért ezzel együtt lehetünk élni :-DNine (Exchange) szintén simán megy. Igazából minden.
Kamera még nem fagyott, de mit lehet azt tudni.
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
válasz metal01 #41831 üzenetére
Ha néztétek az i/o-t akkor biztos feltűnt nektek is hogy amikor az USB C-t mutatták be a képen akkor egy Nexus 5-re hasonlító teló volt a képen!!! Nagyon jó volna ha igaz lenne a hír hogy jönne a 2015 nexus 5
Az új google kamera is szépen teljesít nálam is. Tetszik az új fókuszálója
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
csendes tag
válasz ///Krisz\\\ #41769 üzenetére
Nokia DT-900 Qi töltőnél neked is kattog az adapter a konnektornál miközben be van dugva? Kb nyolc rövid kattanás és egy hosszabb kerregés ismétlődik.
binor91 felhasználónak 414 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon! Regisztráció dátuma: 2010-10-24 15:28
-
latis666
aktív tag
Valaki állítson írányba legyen szíves. 5.1-re szeretném rootolt telefonra felrakni az 5.1.1-es frissítést.
LMY47D
Az összefoglalóban lévő fastboot link nem működik tehát már vagy egy órája keresgélek másikat de a google nem a barátom. Leszedtem a flash factoryt images-t mert az nagyon egyszerű de ahogy nézem ahhoz is fastboot kell szóval annyira nem egyszerű hogy egyben lenne mondjuk.
Előre is kösz. -
metal01
őstag
válasz radicspeter1 #41833 üzenetére
Sajna az i/o-t nem láttam. De nagyon örülnék egy N5 vérfrissítésnek. Szerintem sokan
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz binor91 #41834 üzenetére
Most direkt meghallgattam közelről, de úgy se hallok semmi hangot.
+ (#41806) gulb: Nekem is nagyon bejött, ezért vagyok most gondba, hogy melyik menjen az irodába.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
MrPetya19
addikt
válasz dozsabalint #41599 üzenetére
Ne örülj annyira. Itthon még biztos jó sokáig nem lesz.
Egyébként láttátok a nexus 5-re nagyon hasonlító fémkeretes USB-C-s telefont a prezentációban?5.1.1-ről mik a vélemények és a previewról?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
stigma
addikt
Sziasztok. Nexus Roolkit 2.05-el megpróbáltam frissíteni a telefont 5.1.1-re (jelenleg 5.1-en van) de sajnos nem jött össze, pár helyen failed szócskát kaptam.
Ez gondolom azért jött össze nekem mert eddig a telóm nem buheráltam (se root, se bootloader nyitás), de ha az alábbi képen az OEM Lock-ot megnyomnám mielött feltenném akkor menne ugye?
A képen az alábbi lépések :
1. A képen jobb alul az OEM LOCK gomb.
2. FLASH stock + Unroot gomb utána már csak vagy letöltöm az image-t a szerverről vagy ha már leszedtem betallozom.Egyenlőre csak 5.1.1-re próbálom felfrissíteni de ha ez nem jönne össze akkor lehet root + TWRP + CM12.1-lesz belőle.
M-et egyenlőre nem akarom kipróbálni, majd esetleg picit később.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
glspeter1
őstag
Nexus 5-öt megéri lecserélni G3-ra 10k ráfizetéssel?
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Robbertho
aktív tag
válasz dozsabalint #41842 üzenetére
+ úgy tapasztaltam a bluetooth gyorsabban csatlakozik.
Egy kínai BT hangszóróm van, azelőtt percek kérdése is volt, hogy a (már párosított) eszközhöz csatlakozni tudjak, most pillanatok alatt, bármiféle noszogatás nélkül is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest