- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #41033 üzenetére
Koszi! Felraktam, mar tiltottam is a kamerat!
-
( V )
veterán
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Van ez a végtelenül színvonalas mm-qcamera-daemon, ami random elkezdi szívni az akksit és a kamera sem indul el. Létezik erre valami megoldás? (Stock 4.4.4 +GravityBox))
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
marquuard
veterán
Ma jött meg eBay-ről ez az üveg. Fel is raktam gyorsan, és tökéletes. Ennyi pénzért nem ezt vártam. Sehol egy buborék, nincs feljőve, az illesztés is pontos. Simán rá kellett rakni és magától rásimult. Kettőt vettem szándékosan, egyiket le is teszteltem, nekiestem szikével, hegyes konyhakéssel, kulccsal és valóban ellenálló és vastag. Elég jól hajlik, bár elég könnyen összetörtem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
arni1
aktív tag
Az elmult 2-3 nap folyaman tapasztalt valaki suru mobilnet dobalasokat?(tmobil,debreceni vagyok, de akar mashol is) 5 percig megy(netezes kozben egyszercsam nem muxik) majd repulo ki be, mert nem hasznal neki semmi. Rohadtul idegesito, kezd telelenni a t*k*m ezzel az egesszel. Ha a tre k*rva anyja akkor remelem, hogy odakerulnek ahova kivanom oket, ha meg az N5 akkor van egy elado.
Elore is koszi a valaszt!
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
válasz marquuard #41062 üzenetére
2-3 honapos a sim kartyam, amiota megirtam a kommentet 6x(hatszor!!!!!) Kellett megcsinalnom, 15%-ot esett az akksi. Szanalmas.. Hozzateszsm 5gb netert fizetek, es erre itt b*szakodnak. (Nyilvan nem belolem elnek a havi 8-10k szamlambol de ez mar felhaborito.)
Bocsanat ha ez mar off.
-
dozsabalint
senior tag
Úgy tűnik N4-re megindult az 5.1.1 OTA.
-
GrooveHero
addikt
válasz dozsabalint #41064 üzenetére
Érdekes, még a factory img sincs kint. Ahogy N5-re se
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
arni1
aktív tag
válasz aizen92 #41065 üzenetére
Az iment voltam benn egy uzletukben, a no a telomra akarta fogni.. Mondtam h nem az a gond, erre h akkor panaszt tehetek de flottaskent kell hozza meghatalmazas.. Mondom maganemberkent nem tehetek? Azt mondja nem. Akkor holnap itt vagyok a papirral csesszek meg. Btw full stock szinten
-
dozsabalint
senior tag
válasz GrooveHero #41066 üzenetére
Artem Russakovskii linkelte G+-on. Eléggé validnak tűnik.
Közben úgy tűnik, hammerheadnek is van linkje. LMY48B
For nexus 5
https://android.googleapis.com/packages/ota/google_hammerhead/1abbe819bf7e6bc5fee99e995e3e16af5799cba0.signed-hammerhead-LMY48B-from-LMY47D-restricted-radio.zip
Enjoy![ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
-
SteveJobs
őstag
-
GrooveHero
addikt
válasz dozsabalint #41068 üzenetére
Köszi.
Nem tudom neki merjek e állniWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
dozsabalint
senior tag
válasz GrooveHero #41072 üzenetére
Egyelőre hagyd. Ha hivatalos, akkor lesz factory image is, meg ota linkek az AP-n/XDA-n.
-
( V )
veterán
-
( V )
veterán
válasz szpali #41057 üzenetére
csak köztes, de az működik: ha úgyis fent van az xposed keretrendszer akkor ezzel a modullal (X Privacy) le tudod tiltani a kamera hozzáférést az ilyen apokban hogy Messenger, FB, Viber stb. és akkor nem lesz vele gond, vagy ott van a sima app App Ops is erre a célra.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
dozsabalint
senior tag
Mégis mekkora legyen egy OTA update? Főleg egy .1-es verziónál? Majd a factory image-k nagyobbak lesznek nyilván, hiszen azok nem csak a változott dolgokat tartamazzák.
Már AP cikk is van... Pont 24MB a Nexus 5 frissítése.
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
A wifi random eldobálására 5.1-en van megoldás?
3 különböző nexus 5 is van ismeretségi körben és mind a 3-nál fennáll a probléma. Általában alvás közben dobja el (pedig ez le van neki tiltva), de van hogy használat közben tűnik el a jel. Ha ilyenkor lehúzom a status bar-t és rámegyek a wifi-re akkor ott meg ki van kiírva, hogy connected, és mire visszahúzom a status bar-t addigra valóban csatlakozva is van. De ha ezt nem játszom el akkor magától csak nagyon sokára csatlakozik újra. Nekem eddig stock-om volt, most feltettem a cataclysm-ot, de ugyan ezt csinálja. (Különböző routereken is)A camera bug viszont a 3-ból egy telefonnál sem jelentkezik. Sehol nincs feltelepítve vieber, skype és társai, csak a jó kis hangouts .
A Cataclysm amúgy eddig mind funkcionalitásban, mind sebességben, mind stabilitásban nagyon frankó. Egyedüli dolog ami, hiányzik (persze ez eddig mindenből), hogy be lehessen állítani, ha csörög a telefon, akkor max legyen a fényerő. Valamiért akárhányszor utcán jön egy hívás, alig tudom elolvasni ki hív olyan alacsony a fényerő (gondolom mert a zsebemben sötét van ).
-
( V )
veterán
válasz dozsabalint #41078 üzenetére
Mi ez? Egy OTA hangyáknak?
Egy rendes OTA az ... legalább háromszor ekkora!* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
TOZ
addikt
Budapest. Lassan egy hónapja megy ez. Nagyjából mióta Telekomosok lettünk. Ugyan ez a jelenség. Key account felé ment már a jelzés.
De ez nekem ebből a szempontból most jó hír, nem a telo a hibás. Mondjuk én közöltem, hogy másfél évig a Telenorral nem volt ilyen gond, szóval a telefonra ne kenjünk.... -
marquuard
veterán
válasz dozsabalint #41086 üzenetére
24 megában
2Kb a build.prop átnevezése, a többi leak.[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Scooter74
őstag
Meg jött az 5.1.1-s OTA N4-re, most telepíti!
Igaz csak 18MB de kíváncsi vagyok mit hoz!
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
arni1
aktív tag
-
dozsabalint
senior tag
Itt a hatalmas changelog Kemény egy commit, az is Nexus 6 specifikus...
-
zolka95
őstag
válasz dozsabalint #41092 üzenetére
És mi az?
Mert nem értem.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
dozsabalint
senior tag
válasz zolka95 #41093 üzenetére
Magyarul egy változás történt a kódban az 5.1.1_r2 óta. Itt konkrétan látszódik is, hogy egy fájlban módosítottak egyetlen sort (ami ráadásul shamu, azaz Nexus 6 specifikus dolog).
-
marquuard
veterán
-
GrooveHero
addikt
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
MODERÁTOR
válasz GrooveHero #41096 üzenetére
Itt meg a flashelhető OTA fájlok, ha valakinek ez kellene.
-
horvathkrisz
addikt
Nekem mar hetek ota fent van!
Nexus playeren.
-
randras_83
addikt
-
radicspeter1
őstag
Vicc ez a frissítés...(1 fájl változtatás!?!)
Jól teszi aki nem teszi és inkább KitKat-el még mindig.#41101 A remény hal meg utoljára, legyen igazad!!
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest